Offtopice – 11 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

32 Comments Offtopice – 11 aprilie 2013

 1. Bleen

  Băsescu nu mai poate da funcții. Nu mai poate face premieri, miniștri, președinți și vicepreședinți de partid, parlamentari, europarlamentari. Se vede, nu?

  Reply
  1. Yeba

   Bleen, și Ponta, șovăielnic: nu mă ispiti, padre. Am ceva pe conștiință, am venit să mă spovedesc. (variantă: „…și dumneata știi, ești ca ochiul lui Dumnezeu.”)

   Reply
 2. Beavix

  „I will not carry a gun, Frank. When I got thrown into this war I had a clear understanding with the Pentagon: no guns. I’ll carry your books, I’ll carry a torch, I’ll carry a tune, I’ll carry on, carry over, carry forward, Cary Grant, cash and carry, carry me back to Old Virginia, I’ll even ‘hari-kari’ if you show me how, but I will not carry a gun!” – Hawkeye Pierce, M*A*S*H

  Reply
 3. Canadiana

  Oare de ce toti uselistii poarta cravate rosii? E vreun insemn de recunoastere, sau regreta zilele de pionieri?

  Reply
 4. Yeba

  Puteți să spuneți ce vreți, să aveți îndoieli, să vă-ndreptați, să-mi spuneți și mei cum e cu premiile A3, ca să fac față propagandei din bloc, ba chiar să semnați petiții (aia chiar m-a întristat), Bleen n-aude nimica, e în baie, spală ceva și curge apa.

  Reply
  1. Amelia New

   Yeba Am aflat pe surse ca nu e in baie, nu spala nimic si nici nu curge apa; in schimb, aude foarte bine si „actioneaza in tacerea lui”.

   Reply
   1. Yeba

    vbkiler, mulțumesc foarte mult. E ca la jocurile alea cu împușcături, au trecut la nivelul următor de propagandă. Vă dați seama, Dana Grecu cumpărându-și tigăi din NY! Bine că-i cu autoservire, că dacă trebuia să vorbească, venea cu oale.

    Reply
 5. Amelia New

  Eu tot insist: http://www.hotnews.ro/stiri-international-14599615-marele-rabin-frantei-gilles-bernheim-anuntat-demisia-dupa-recunoscut-plagiat.htm

  Reply
  1. Amelia New

   Degeaba insist: nu a demisionat, nu a plagiat, nu a recunoscut ca a plagiat, nu a discriminat… http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14599599-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii-decis-premierul-victor-ponta-nu-discriminat-comunitatea-roma-prin-declaratiile-bbc.htm

   Reply
   1. liviuta

    Yeba Mai frumos nu e, nici cu vederea nu stiu daca sta foarte bine, dar sigur mut nu e … (de Ponta, mirele de astăzi al Justiţiei zic).

    Reply
   1. Amelia New

    OstapB  Raspuns ICR: „Se pot face încă multe considerații pe măsură ce se intră în detalii. Cele pe care le-am făcut până acum ne permit să tragem trei concluzii.Prima este aceea că problemele României la nivelul anului  2013 sunt multiple și nu se lasă reduse la una singură. Ele nu îngăduie reducerea, cum se face frecvent, la o problemă economică sau la una morală sau la una istorică. Nici o abordare monistă nu mai dă rezultate concludente.”

    Reply
  1. Nea

   OstapB Bleen USL are şi nişte vicepreşedinţi de valoare pt. ţinta de peste 100%: Vasile Văcaru, Bârlădeanu, etc.

   Reply
 6. Amelia New

  Eu nu stiu cum Dumnezeu citeste/intelege Ponta de sustine ca CEDO a fost de acord cu proiectul legii restituirii. Din acest doc. reiese ca proiectul e varza: http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/execution/News/H-Exec%282013%291_Strain_fr.pdf

  Reply
 7. eugeni

  Conashule, boier marga, iegzista posibilitati care se poate si posibilitati care nu se poate, asa zice inteleptii. Ca sa’ntelegi si  matale,iegzista sisteme care merge stabil si sisteme care nu merge stabil. Rromania nu merge deloc. Vezi matalica ca daca iei transormata lu’ ala de’l chiama lapalce si o transformi o sa vezi ca nu iese nici de-al dreaq, cat despre convergenta in lumea asta imaginara in care traieste usleu’ cu punctele singulare pontav si crina uita, n’ainici-o sansa aia n’au nimic real.

  Reply
 8. Bleen

  MRU depăștește orice limită e nesimțirii. Acum, că e în opoziție și știe că n-are nicio șansă, face pe apărătorul proprietarilor. Cînd era la puterea și chiar avea puterea de a schimba lucruri își bătea joc de proprietari.
  Eu ușor cînd ești în opoziție să promovezi un proiect de lege prin fiecare român primește 1 milion de euro, fiindcă știi că nu va trece niciodată, dar tu vei rămîne cu imaignea de salvator al nației. Însă e nesimțirea e cam mare cînd cu doar un an înainte susțineau contrariul.

  Reply
 9. Tudorr

  http://www.facebook.com/pauldragos.aligicaGata, s-au rezolvat problemle. Si chiar daca nu s-au rezolvat, sunt pe cale sa se resolve fiindca D-l Marga, a facut analiza cu ajutorul teoriei sistemelor si a transmis unor reviste rezultatele (16 pagini):
  “…..Am transmis unor reviste analiza mea, sub titlul Reconstrucţia României (februarie 2013). Mai multe ziare au plasat pe site-ul propriu textul. Acesta, fiind accesibil, dă răspuns pe 16 pagini la întrebare. Mă limitez să evoc miezul analizei. Consideraţiile făcute în text, cu ajutorul teoriei sistemelor – scriam atunci – ne permit să tragem trei concluzii. 
  Prima este aceea că problemele României la nivelul anului 2012 sunt multiple şi nu se lasă reduse la una singură. Ele nu îngăduie reducerea, cum se face frecvent, la o problemă economică sau la una morală sau la una istorică. Nici o abordare monistă nu dă rezultate concludente.

  A doua concluzie este aceea că România a intrat înainte de 2009 în cea mai gravă criză a istoriei ei moderne (….)
  A treia concluzie este aceea că România se confruntă cu probleme de o asemenea anvergură, încât ea are nevoie de o reconstrucţi (….) În ce constă reconstrucţia? Nu prezint aici un program detaliat, ci numai sintagme orientative: „noua industrializare” şi „agricultura de export”; „recapitalizare”; „modernizare neînjumătăţită”; „democraţie ca formă de viaţă”; „justiţie eliberată”; „regim juridic al interesului public”; „politici publice în condiţiile descentralizării”; „reforma nouă a educaţiei”; „stat social cu nouă politică a prelevării”; „cultură orientată spre prezent şi viitor”, „altă selecţie de personal”. În formă aporetică negativă am prezentat aceste orientări în altă parte (Andrei Marga, România actuală, Eikon, Cluj, 2011).”
  Data naibii teoria asta a sistemelor. Numai daca am putea si noi cumva stapani acest instrument formidabil! Dar aici e stiinta si filosofie la greu, nu e asa, pentru oricine. 
  Puteai sa spui fara teoria sistemelor ca “că problemele României la nivelul anului 2012 sunt multiple şi nu se lasă reduse la una singură”? Puteai pe naiba. 
  Noroc ca omul e modest n-a prezentat aici un program detaliat, ci numai sintagme orientative, ca ne umilea de tot pe 36 de pagini.
  Asa de tare este teoria asta a sistemelor cand incape pe mana unuia priceput s-o manuiesca. Bomba nucleara a gandirii, ce sa mai.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *