Offtopice – 12 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

22 Comments Offtopice – 12 aprilie 2013

  1. Beavix

    Korea’s pretty much the same story: the fighting goes on, the hatred, the violence, the senseless brutality, men behaving like animals – and then there’s the war. (Hawkeye Pierce, M*A*S*H)

    Reply
    1. Gramofonu

      Beavix Mie mi se pare simpla treaba asta cu Coreea. De la ce s-au inflamat? nu se stie.
      Ce se prevede ca o sa faca? nu se stie.
      Pentru o spaga de la marile agentii de presa, orice tara in faliment ar agita cite o nucleara, o bomba, o basina, ceva.

      Reply
  2. Amelia New

    Din Kamikaze:
    Programul “Programul altfel”: zilele de lucru vor fi anunțate din timp, ca să nu mai dea peste cap minivacanțele românilor.
    “La fel altfel”: Un program revoluționar, care își propune reformarea instituțiilor de stat din România fără să facă cineva ceva.
    Programul “Rabla altfel”: Dacă ai o mașină nouă și scumpă, te prezinți cu ea la REMAT și primești una veche și ieftină.
    E si o poza (cu copilotul devenit pilot): http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/ce-alte-programe-de-succes-urmeaza-dupa-scoala-altfel/

    Reply
  3. Bleen

    Ieri și azi făcurăm pauză de publicat articole din motive oarecum tehnice. Vom relua publicarea de astă seară sau mîine cel tîrziu.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen. …Astfel, Gadea are un salariu de 15.000 de euro ca director la Antena 3 si realizator de emisiune.

      Reply
    2. Yeba

      Bleen , Leafa Codruței Kovesi la Bruxelles, dată în gât de Oana Stănciulescu, o rurală de la A3, 3500 de euro. Plus că MAE i-a plătit transportul, 290 de euro.

      Reply
    1. Rosu

      Bleen Ea o admira pe M. Thatcher pentru ca a fost o femeie care a crezut in ceea ce a facut si a spus… Feminismul asta mai are si parti mai putin prostute?
      Mai scria o doamna prin blog la ziar ca Thatcher nu este un model de politician pentru femei pentru ca nu a sustinut cauza feminismului, nu a ajuns ce a ajuns pentru ca era femeie, nu a facut caz de „situatia discriminatorie”…. Are dreptate, Doamna Thatcher nu a facut toate astea, a ajuns prima femeie prim ministru al reginei pe baza intelepciunii, inteligentei si abilitatilor proprii – asa ceva NU este tolerabil in socialism!

      Reply
  4. Bleen

    În viziunea lui Băsescu, singurul care poate ajunge președinte, dacă vrea, e Ponta. Ceilalți nu pot. Dar dacă Ponta nu vrea, atunci în fața cui pierd ceilalți?

    Reply
    1. oyibo

      OstapB  
      A zis si  „Ponta a declarat ca nu doreste sa candideze” putin mai tarziu, la insistentele moderatorului.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *