Offtopice – 16 iulie 2013

foto: Vereștoi?

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Cum dezbini un cuib de năpârci – Zoso (Bleen, 14:25:37)


Oprescu face netul cît întreținerea – Cristean Deoarece, Facebook (Bleen, 13:39:28)


Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 16 iulie 2013

  1. Florina

    Cătălin Predoiu susţine acum că trebuia găsită o soluţie ca Morar să rămînă la DNA sau la PG. Numai că în 2008 nu era de aceeaşi părere şi acelaşi fan Morar, din moment ce a vrut să-l înlocuiască pe acesta la şefia DNA cu Monica Şerbănescu. Atunci s-a opus Băsescu, acum se dau toţi amnezici. Poate anunţă Predoiu la toamnă ministrul Justiţiei este: Monica… Monica… Monica şerbănescu! 
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5116908-catalin-predoiu-traian-basescu-refuzat-numirea-monicai-serbanescu-functia-procuror-sef-dna.htm

    Reply
  2. Bleen

    Noutăți de la echipa de propagandă și frustrări. Nu vor să înțeleagă că e NU. Că nu a încercat nimeni să-l racoleze pe Predoiu și pe alții și că nici nu va încerca, oricît scandal ar face Echipa.
    Iar chestia cu semnăturile care nu s-ar fi strîns (deși sînt deja peste 50 de mii) intră deja la dezinfomări securistice (dar nu e de mirare). Ca și chestia cu cei doi apropiați ai lui Băsescu care s-ar fi înfruntat. Dau cu nasul pe acolo, se roagă în genunchi, se autopropun pentru racolare și cînd sînt trimiși la plimbare o bagă p-aia cu ”Ne-am înfruntat într-un măcel, eu, apropiat al lui Băsescu cu Icsulescu, apropiat al lui Băsescu. A fost măcel.” Într-adevăr, Icsulescu este apropiat al lui Băsescu, însă cel care povestește este apropiat al lui Băsescu doar în visele sale. Oamenii ăștia nu vor să înțeleagă că a înțărcat bălaia. Cu cît trece timpul și Băsescu nu dă senzația că ar vrea să-i racoleze, cu atît vor apărea mai multe articole de genul ăsta, și din ce în ce mai nervoase și mai apropiate de stilul și respectul pentru adevăr al Antenei 3.
    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15199868-noutati-din-opozitie-ceva-despre-predoiu-blaga-mru-macovei-altii.htm

    Reply
    1. Bleen

      Eu tot cred că mișcarea cu Udrea e cea mai bună și că renunțarea totală la intelectualii născuți mit morți speranță e absolut necesară. Dar, mă rog, oamenii se rup greu de mituri.

      Reply
    2. Bleen

      Eram în bucătărie, mîncam pepeni, nu spălam vase, și m-a pocnit. Zbang. Blaga îl folosește pe Predoiu ca înlocuitor de Macovei și MRU. Tăpălagă îi șoptește acum la ureche lui Blaga că Predoiu i-ar cam putea trage scaunul de sub cur.

      Reply
      1. Yeba

        Bleen , spală și dezvoltă ideea, cum ca înlocuitor MM + MRU? Dacă Blaga însuși nu asta a avut în vedere, i.e. Predoiu înlocuitor superior, văruirea bojdeucii cum ar veni, înseamnă că e prost sau cum?! Că până și eu direct așa am intrepretat. Problema e la Predoiu, săracul, că se ratează într-o chestie inconsistentă, care n-are ce aduce pe piața politicii.

        Reply
        1. Gramofonu

          Yeba Bleen Ideea e ca tre’ sa fie cineva in stare sa vorbeasca in partidul ala. Preda out, MM pusa la colt, MRU „diplomat”, deci…

          Reply
        2. Bleen

          Yeba Bleen Asta a vrut, dar Blaga renunță la Macovei și MRU, care erau variante. Din 3 motive: 1) îi urăște 2) ceilalți pedeliști îi urăsc 3) îi urăște. Asta nu înseamnă că n-o să-i țină în șah (că nici nu vrea să-i aibă de dușmani pînă la europarlamentare) și o să-i lase să-și facă iluzii și să spere. Tăpălagă s-a prins. Astfel, Predoiu e un MRU care a fost ministru al justiției 4 ani.

          Reply
  3. Bleen

    Andi Moisescu are amantă. Dar nu face sex cu ea. Se întîlnesc și bagă calorii nesănătoase în ei. Mestecă carne pînă la orgasm. Jumări, slăninuță, cotlet, ceafă de porc, untură pe pîine, cîrnați de casă prăjiți în mult ulei, mici, cabanoși, cartofi prăjiți, șaorma cu de toate, pîine țărănească, mămăligă cu ceapă și cu slană, brînză, șunculiță, salam, parizer, mușchi țigănesc, ciorbă de burtă. Bagă tot în ei pînă cad lați. Din cînd în cînd mai schimbă pozițiile. Ea trece la jumări, el la parizer, apoi el rupe o bucată mare de pîine, ea întinde degetele în borcanul de jumări cu ceapă și morcovi trecute prin mașina de tocat. Apoi el se întoarce sătul acasă, la Olivia Steer.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *