Offtopice – 16 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Monty Python – The Spanish Inquisition

Facebook Comments

90 Comments Offtopice – 16 iunie 2013

    1. Yeba

      Bleen sper că te-a găsit pe bază de popularitate. să fim solidari, zic, cu micii întreprinzători. not so bad – și pe blog poate așezi vreun remediu feng shui pentru prosperitate.

      Reply
  1. Bleen

    Din momentul în care Traian Băsescu a anunţat terapia de şoc şi despărţirea de România socială, vechea gardă din PDL a pierdut războiul. Din acest moment, PDL nu are decît două posibilităţi: dreapta sau dispariţia.
    Citește mai mult la http://www.blogary.ro/editorial/pdl-va-fi-de-dreapta-sau-nu-va-fi-deloc/www.blogary.ro/editorial/pdl-va-fi-de-dreapta-sau-nu-va-fi-deloc/ © Blogary

    Reply
    1. Florina

      Bleen 
      Ce chestie, abia ultimele evenimente îl fac să creadă – aha, nici măcar convins nu e, trist – că nu mai are nimic în comun cu PDL. Da’ pînă acum ce-aveau în comun? Mai ales că nu-i la primul conflict cu conducerea PDL, tocmai ce se făcu anul de cînd a zis că-l susţine pe Nicuşor Dan la capitală.

      Reply
  2. Gramofonu

    OstapB Acum m-am prins ca P si S sint doar pentru decor. E carne de ORC. De-aia poa’ sa manince toata lumea.

    Reply
    1. Canadiana

      Bad Ass Tweety – Suveran Pontif și Om de Știință 
      „Naiba” e referire religioasa. Ii superi pe atei.

      Reply
      1. Florina

        Bad Ass Tweety – Suveran Pontif și Om de Știință OstapB 
        La naiba ai oricum cele mai mari şanse să te duci cu o femeie, franţuzoaică sau nu.

        Reply
  3. Bleen

    „Europa este destul de bine cartată în aria de vest din punct de vedere genetic. Şi englezii au constatat că jumătate dintre ei au origini germanice, ceea ce era destul de logic datorită valurilor de popoare migratoare care au venit după epoca romană. Lumea se aştepta ca englezii să reacţioneze destul de urât. Ei bine, nu. Au fost mult mai mulţumiţi că abia 9% dintre ei sunt de origine franceză, ca aia era marea problemă a lor, să nu aibă parte franceză prea multă”, explică istoricul Alexandru Simon.
    Cum vine asta? Nu se știa dintotdeauna că englezii au origini germanice? Că anglii și saxonii erau triburi germanice? WTF? Ce credeau că sînt, chinezi?

    Reply
  4. Bleen

    Mi-a venit o idee: laicizarea calendarului. Noi acum trăim după un calendar creștin, adică sîntem subiecții oprimării unui calendar teocratic. Sîntem în anul 2013 de la nașterea lui Iisus Hristos. Personajul respectiv are oarece conotații religioase, creștine, putem spune, nu? Unde e calendarul revoluționarilor de la ‘789? De ce trăim încă după un calendar obscurantist?

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen  Asa, da-le idei. Fii bun si te cenzureaza. Multi musulmani isi pun intrebarea de mai sus.

      Reply
  5. Bleen

    Sper să găsesc timpul, energia și cea mai bună soluție să avem pe viitor (viitorul apropiat, dacă nu ne desființăm) pe Blogary articole despre cărțile fundamentale ale dreptei politice, și nu numai. Un fel de ultrarezumat cu cuvinte din popor. Aș începe cu Acțiunea umană a lui Mises.
    Apropo de cărți și chestii de gen. Noi avem o problemă mare pe partea de limba română. 80% din ce citesc eu (cărți, articole, internet etc) e în engleză. Și e valabil pentru majoritatea dintre noi. Poate chiar mai mult, poate chiar 90%. Pe termen lung asta e moartea limbii române. O fi Luceafărul în limba română, însă 90% dintre informațiile utile sînt în engleză. Și 90% dintre invențiile civilizației contemporane sînt tot în engleză. Avem nevoie de creatori (artiști, inventatori, capitaliști) sau, dacă n-avem d-ăștia, avem nevoie de traducători care să spună pre limba noastră ce creează și inventează creatorii și capitaliștii lumii.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen Ă? Păi dacă înțelegi și înțeleg 90% din cei interesați, traducătorii cărui segment de cerere răspund? Celorlați 10%? Ăia or fi știind germană, învață engleza într-o săptămână. Pe termen lung limba se adaptează, moare, găsește soluții intermediare. Nu putem să o asistăm social. Islandeza e un caz interesant.

      Reply
      1. Canadiana

        Yeba Bleen  Problema invaziei culturale a lb. engleze e mondiala. Pretenii lui nea Vasile Yaoping au interzis prin lege folosirea cuvintelor engleze in lb.chineza. :))))

        Reply
  6. Gramofonu

    OstapB Stiu si eu una cu ura de rasa, genocid si furnici.
    Acum citiva ani, o specie de furnici a invadat Europa si a inceput sa casapeasca celelalte specii. Au fost oprite de localnice cam dupa ce-au cucerit jumatate din vestul Europei.
    In momentul de fata, un alt razboi se desfasoara in America: dupa ce furnicile argentiniene au cucerit mare parte din America de Nord si pareau sa ramina unica specie, au fost atacate la rindul lor de o specie asiatica, mult mai puternica.
    Milioane de furnici mor si sint mincate in razboaiele astea; e o rusine ca un post serios, precum Arte, nu dedica o emisiune comemorativa si nu trimite negociatori pentru a le invata ca toate furnicile ar trebui sa fie bune la suflet si sa-si iubeasca semenele, chiar daca sint din alta rasa, si sa convietuiasca in acelasi teritoriu. Si sa puna niste plasme in padure, sa vada toate furnicile si sa le fie rusine pentru ce-au facut.

    Reply
  7. dana grecu

    OstapB vă mulțumesc, domnule OstapB și mă bucur, să știți, mă bucur sincer că mă regăsesc – și că telespectatorii mei fideli mă regăsesc – în valorile pe  care le promovează această doamnă. Că Arte TV, ca și Antena 3, pune la zid oamenii răi, ce poate fi mai frumos, doamenlor și domnilor, decât că, iată, A3 nu e singură! Ce pot să vă spun? Nădăjduiesc să apucăm împreună ziua în care ne vom elibera de coșmarul acesta tentacular pe care îl reprezintă președintele băsescu, da, da, da, tentacular și totalitar, mulțumesc domnului Ciulică pentru sugestie, și că vom putea aduce în discuție și alte lucruri care ne macină societatea, măcar nebunia, că altfel nu pot să-i spun, nebunia din Justiție, sper să nu mă aresteze doamna Hăineală. Sper să se întâmple asta, adică să scăpăm de băsescu, înainte de a încărunți și eu. Un moment, Andreea îmi spune ceva în cască. Cum, nu-l cheamă Ciulică? Mă scuzați, domnul Ciumămică.

    Reply
  8. Bleen

    Și totuși, de ce această schimbare a atitudinii occidentalilor față de USL, în condițiile în care acum 2 luni Ponta era speranța stîngii mondiale în spațiul carpato-danubiano-pontic? Iată explicația: ”De asemenea, speram ca stiti ca acest vot, din Parlament, va fi urmat peste trei saptamani de un referendum national, la care romanii vor fi chemati sa se exprime. Cum poate fi lovitura de stat o procedura care se finalizeaza cu un vot democratic, dupa ce in prealabil a trecut prin Parlament, unde a obtinut un vot mai mare decat numarul parlamentarilor coalitiei de guvernare?”  (scrisoare deschisă a europarlamentarilor USL către Joseph Daul, liderul PPE) Aceste rînduri ne dovedesc limpede, fără putință de tăgadă, că useliștii sînt teribil de proști. USL-ul, în momentul în care și-a devoalat profunda convingere doctrinară că ”votul bate totul” a intrat la index, i-a făcut pe toți occidentalii, conservatori și socialiști, eurosceptici și euroentuziaști, americani și europeni, să vadă negru în fața ochilor și să pună USL pe lista neagră pentru mult timp de acum încolo. Pe plan extern, USL a pierdut la scor războiul cu statul de drept și Constituția în momentul în care a declarat public că plebiscitul e peste statul de drept și Constituție. În momentul ăla occidentalilor le-au trecut prin fața ochilor toate formele de nazism și comunism, toate dictaturile sud-americane și europene, de stînga sau de dreapta. În ultimele săptămîni în România a avut loc o tentativă de lovitură de stat de sorginte sud-americană: eliminăm primii trei oameni în stat (Președintele și președinții celor două Camere), preluăm instituțiile statului, le folosim arbitrar și abuziv, intimidăm, amenințăm, demonizăm Occidentul, jucăm cartea naționalistă a specificului național și a neamestecului imperialismului colonial în treburile noastre interne, după care, avînd toate pîrghiile în mînă, plebiscităm dictatura. Dictatura se legitimează prin vot, dincolo de respectarea regulilor, dincolo de Constituție, dincolo de statul de drept. Acesta este mesajul pe care USL l-a transmis Occidentului prin acțiunile sale și chiar prin declarațiile, comunicatele și scrisorile sale deschise. Orice încălcare a ordinii constituționale, a ordinii de drept poate fi legitimată de vot, a transmis USL întregii lumi, fericit că a găsit argumentul suprem, care îi va convinge pe toți politicienii occidentali. E ca și cum ai sta de vorbă la masă cu un cetățean în vîrstă, pe nume Horowitz, care are tatuate niște numere ciudate pe braț, și i-ai explica că cea mai bună soluție împotriva creșterii criminalității la periferiile metropolelor și împotriva aglomerației din sistemele penitenciare e un nou sistem, inventat acum de tine, cu camere de gazare pentru infractorii periculoși.
    Citește mai mult la http://www.blogary.ro/comunitatea-blogary/ce-veti-face-la-referendumul-de-demitere/www.blogary.ro/comunitatea-blogary/ce-veti-face-la-referendumul-de-demitere/ © Blogary

    Reply
    1. Yeba

      Bleen ce faci, tataie, ai scos albumul cu poze din armată? Trăiești din amintiri? 
      Stai s-o vezi pe Mamaie Weber, care e de 4 ani în PE și se fălea cam acum 10 zile că i-a scris dnei Reding „o scrisoare de patru pagini și tradusă frumos, în englezește”. Iar Gădea: Și v-a răspuns? Mamaie Weber: „Daaaa, MI-A MULȚUMIT pentru scrisoare și mi-a spus că va urmări în continuare situația Justiției în RO.”

      Reply
  9. Amelia New

    Revad documentarul lui Stere Gulea despre PU:
    Un militian la TV: …(manifestantii din PU) „au profanat trivialitati”
    Cetatean de bine: „partidele astea sa fie ordonate dom’ne si sa asculte de conducere”

    Reply
  10. Bleen

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/cezar-preda-frustratii-care-au-ras-de-vasile-blaga-au-insultat-poporul-chinez-1042788.html
    Deputatul PDL consideră că luările de poziţie ale celor doi, „reprezintă pur şi simplu o jignire profundă la adresa Chinei, una din cele mai mari puteri mondiale şi o ţară care se deschide către civilizaţie, numai pentru a-ţi arăta frustrarea imensă în interiorul partidului, mi se pare o chestiune care iese din sfera normalului”
    Pe liste vor rămâne însă cei care sunt alături de partid şi care au muncit pentru PDL precum Monica Macovei, Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu.
    Vicepreşedintele PDL este convins că partidul va câştiga alegerile din 2014 şi 2016, aşa că „restul frustraţilor, nemulţumiţilor, cei care au pierdut controalele în partid, care nu se mai regăsesc în fiinţa partidului, să-şi facă altele dacă nu e bine la noi, dacă le miroase PDL-ul”.
    Întrebat de EVZ dacă cel care a pierdut controlul în partid ar putea fi Traian Băsescu, Preda a ţinut să precizeze că „preşedintele României ne-a lovit de trei luni, ne-a spus că-şi ia la revedere de la noi, că nu mai însemnăm nimic, am înţeles asta, ştiu, ne ducem crucea. Niciodată PDL nu a întrerupt legătura cu Traian Băsescu, întotdeauna Traian Băsescu a întrerupt legăturile cu PDL, de câte ori a dorit. Nu e o chestiune nouă, numai că acum durează mai mult. Şi are şi un aspect irevocabil, în rest, filmul ăsta l-am văzut”,  a comentat Preda.

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Modelul chinez = cine nu face ce zice seful e suspendat/dat afara/inchis? sau la ce se refera?

      Reply
  11. Bleen

    Vicepreşedintele PDL Cezar Preda spune că PDL nu trebuie „să se arunce orbeşte” în referendumul propus de Traian Băsescu, susţinând că tema Parlamentului unicameral a fost deja tranşată într-un alt referendum, iar dacă puterea nu a respectat rezultatele primului referendum nu o va face nici acum, consemneaza Mediafax.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/cezar-preda-pdl-nu-trebuie-sa-se-arunce-orbeste-in-referendumul-propus-de-traian-basescu-304917.html

    Reply
  12. Bleen

    http://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu?ref=stream&hc_location=streamPreşedintele Traian Băsescu a declarat că după terminarea mandatului i-ar plăcea să aibă o fermă de 200-250 de hectare, pe care să îşi facă şi o livadă cu piersici, cireşi şi meri, cumpărarea de teren agricol fiind singurul motiv pentru care ar fi dispus să ia un credit bancar.
    „Mi-ar plăcea ca după ce termin, dincolo de faptul că mă voi ocupa de Mişcarea Populară, voi susţine eficient şi partidul Mişcarea Populară pentru că acum nu pot, mi-ar plăcea să am o fermă, aşa, de 200-250 de hectare, pe care, pe vreo 50 de hectare, să fac livadă cu piersici, cireşi, meri”, a afirmat preşedintele Băsescu la Pro TV.
    De asemenea, întrebat despre creditarea bancară şi dacă el ar fi dispus să ia un credit de la bancă, preşedintele a răspuns, ca „exemplu generic”, că ar lua bani de la bănci numai pentru a cumpăra teren agricol.
    „Dacă o bancă mi-ar da bani să cumpăr teren agricol, aş lua, pentru altceva nu”, a mai spus Băsescu.

    Reply
    1. Bleen

      http://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu?ref=stream · 201,394 like this.
      Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că după terminarea mandatului său de şef al statului se va ocupa de susţinerea eficientă a partidului Mişcarea Populară, arătând că în prezent nu poate face acest lucru, având în vedere calitatea sa.Şeful statului a afirmat, la Pro TV, că, după îşi va termina mandatul prezidenţial, se va ocupa de susţinerea acestui partid, dar i-ar plăcea şi să aibă o fermă agricolă de 200-250 de hectare.
      „Sigur că mi-ar plăcea, după ce termin, dincolo de faptul că mă voi ocupa de Mişcarea Populară, voi susţine eficient atunci şi partidul Mişcarea Populară, că acum nu mă pot băga să îl susţin, mi-ar plăcea să am o fermă”, a afirmat Băsescu.
      De asemenea, întrebat despre situaţia actuală a Mişcării Populare, preşedintele a subliniat că „în prezent se strâng semnături pentru crearea partidului”, iar fundaţia cu acelaşi nume îşi deschide în acest weekend a 16-a filială în ţară.
      Totodată, întrebat despre plasarea în sondaje a acestei mişcări pe care o susţine, preşedintele a specificat că fundaţiile nu sunt cotate în sondaje, numai partidele, însă într-un sondaj publicat recent s-ar fi aflat la 11% dintre opţiuni, în condiţiile în care numai 64% dintre respondenţi erau la curent cu existenţa acesteia.
      Băsescu şi-a mai exprimat speranţa că nivelul său de încredere din partea cetăţenilor va creşte în perioada următoare. „Pe măsură ce oamenii înţeleg că nu am vrut să luăm acele măsuri, că nu aveam altă soluţie, încrederea începe să revină”, a mai spus el.

      Reply
      1. Rheia

        Bleen Hă hă hă, am dat fuga să rotunjesc la 201.395, uitînd că Facebook nu te lasă să Like decît o dată.

        Reply
        1. Amelia New

          Rheia Spune-le ca te-am mandatat eu sa dai inca un like; pot sa-ti fac si procura, daca e nevoie.

          Reply
    2. Yeba

      Bleen te-a demascat! tu erai în cască! las’ că a zis că el vrea fetiță, dar citez dintr-un comentariu de-al tău de acum vreo săptămână: „vreau multe hectare de munte, plajă, pădure și livezi în… ” (urmează o înșiruire de țări) Băse a prins ideea, a lipit hectarele de codru de alea de livadă și a dezvoltat-o pe plan local, să dea bine pentru populari.”

      Reply
  13. Bleen

    Cel mai mișto e să lenevești, nu să dormi! Cînd dormi nu știi că lenevești, ba, chiar mai rău, poate visezi că alergi sau cari pietre de moară. Cînd lenevești, ești conștient că lenevești. Deci ești de două ori fericit, o dată că lenevești, și a doua oară că ești conștient că lenevești.

    Reply
  14. Gramofonu

    OstapB Totusi ar fi si ceva utilizari practice. Sint o multime de alte grupuri de vietati care se incadreaza fix in aceleasi criterii.

    Ciini maidanezi? chemam minerii. Cersetori? chemam minerii. Distribuitori de fliers? chemam minerii. Ambuteiaj? chemam minerii.
    Si, desigur, concediem toti politistii, angajatii primariei si militarii.

    Reply
    1. Gramofonu

      OstapB Si inca 3 cazuri: Vadim suspendat din PRM? Antonescu contestat in PNL? Blaga birfit in PDL? M I N E R I I !

      Reply
      1. Gramofonu

        OstapB And the award „spam of the day” goes to
        „Folosirea cuvintului miner are conotatii peiorative si va fi sanctionata cu amenda intre 1000 si 70000 de lei”

        Reply
    2. Amelia New

      OstapB Pe mine nu m-ar deranja sa aveme (caini) maidanezi in parlament daca ar veni sa substituie o mare parte din actualii parlamentari (intre Valer Marian si maidanezul Bobita, l-as vota pe Bobita); ar face mai putin rau, plus ca i-ar mai putea musca pe unii…

      Reply
  15. Rheia

    Mie de vreo săptămînă îmi stă gîndul la mortarul lui Bleen. Din articolul despre valorile dreptei. Are dreptate, degeaba pui laolaltă cărămizile-valori comune, dacă n-ai și ceva să le țină la un loc. Mortarul ăla nu poate fi decît interesul personal. Degeaba am eu multe valori comune cu Bleen, de exemplu, dacă ordinea lor de prioritate, în interesul meu, este alta. Vreau stat minimal, vreau Europa și America, vreau libertate de conștiință, vreau piață liberă, dar mi-e indiferent dacă familia se face din femeie și bărbat ori din altă combinație și dacă statul în care trăiesc e laic ori religios, național sau federal. Și, la ora asta, eu am încredere în politica lui Băsescu, pe care-l văd singurul capabil să facă față mafiotismului socialist, deci oricîte broaște mi-ar pune TB sub nas, o să le-nghit, că interesul meu ăsta e, deocamdată. Cam așa s-ar rezuma poziția mea. De ce v-ar interesa pe voi? Păi, e reprezentativă pentru vreo două duzini de români din grupul meu social. Poate și mai mulți, dar acum e deja prea cald pentru eforturi aritmetice.

    Reply
    1. andrei_p

      E canicula si aritmetica e grea. O broasca racoritoare la pachet, va rog! Ambalaj de balonas, please, ca suntem in familie si ne mai scapa sapunul la oac – oac.

      Reply
      1. Rheia

        andrei_p Bine, domne, rectific: oricîte jumări de broască. Și oricîte înghețate de broască. La ambalaj n-am pretenții, că nu fac colecție.

        Reply
      1. Amelia New

        Canadiana Amelia New Bleen Acum mi-au reaparut; deja incepusem sa ma gandesc la o conspiratie mondiala pentru impunerea corectitudinii politice si care vegheaza ca unii sa nu se simta ofensati (de cuvantul „porc”, de exemplu).

        Reply
        1. Gramofonu

          Amelia New „porc” ai voie sa scrii, dar daca era cu „jumari” atunci Florina a cenzurat

          Reply
  16. Gramofonu

    Traian Basescu: „Cand leul se depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu.”

    Reply
    1. adina

      Gramofonu stiam. Acum le zice romi, cu un r sau cu doi, niciodata nu stiu. Mi se pare ca lui Petre Roman nu i-a mirosit prea bine denumirea de tigan asa ca a inventat alta. Mai grav e ca si unele condimente alimentare sunt incorecte politic, de exemplu „Zigeunersauce”. Mai este niste salata verde care apare mai ales acum vara, ii zice „Roma salad”. D-aia pierd eu doua ore in supermarket, e confuza rau treaba.

      Reply
    2. adina

      pana mai alaltaieri vorbea lumea de dansuri tiganesti, si-n telenovele si peste tot, cand venea vorba despre dansurile specifice acestei minoritati. Acuma cum le-or mai zice ? Dansuri (r)romanesti? Schimbi un cuvant, schimbi tot dictionarul. Limba se schimba dupa cum sunt nevoile de comunicare ale oamenilor, nu prin hotarare de guvern.

      Reply
    1. Gramofonu

      Amelia New Ce oameni…puteau sa manince si ei niste luminari si sa bea niste apa sfintita, sa se razbune.

      Reply
    2. Canadiana

      Amelia New Nu e gluma: Intr-o zi tratez cu Gummi Bears o fetita de 3 ani a unei studente de-ale mele, musulmana. Ma-sa sare ca arsa, ca n-are voie copila sa manance nimic cu gelatina, fiindca gelatina poate fi facuta din oase de porc.

      Reply
      1. Amelia New

        Canadiana E aberant. Ma gandesc ca o s-ajungem ca, de exemplu, inainte de a comanda ceva de mancare la restaurant sa ne uitam atent la cei de la mesele din jur sau chiar sa-i intrebam daca nu cumva se vor simti ofensati daca am comanda un anume fel de mancare. Orwell, beat this!

        Reply
        1. Gramofonu

          Amelia New Canadiana Sa va zic si o faza caraghioasa: mincam cu doua miini si vad ca se uita la mine, oripilat, un musulman. M-am prins imediat ca-i vorba de mincatul cu mina stinga si ca-i provoaca greata. Desi imi era ceva mai greu, am continuat sa maninc doar cu dreapta si l-am vazut relaxindu-se. M-am amuzat de minune, desi primul impuls fusese sa ma ling pe degete sa vad daca vomita 😀

          Reply
        2. Florina

          Amelia New Canadiana 
          O să ne mîncăm porcul în case conspirative. 
          PS Cine mai scrie jumări şi-mi face poftă de mor e banat! Fir de jumară nu găsesc în Bucureşti pe vară. :(((((((

          Reply
        3. Rheia

          OstapB Am mîncat eu, dar din păcate fără să știu că-i delicatesă. La un restaurant chinezesc din București. Tot din păcate, s-a desființat. Era pe Blănari. Oricum, deși restul lumii de la masă s-a extaziat (nu mai țin minte dacă înainte sau după ce ne-a comunicat unul dintre noi ce naiba mîncăm, probabil după, că pe vremea aia circulam prin snobărie!), pe mine nu m-a impresionat. Sînt mai bune decît alea de coșon, adevărat, dar tot grăsoaie sînt. Mă rog, nu te lua totuși după mine, că io-s cu dulciurile, nu cu cărnăria.

          Reply
      2. Gramofonu

        Canadiana Amelia New Aici e vina ta, sry 🙂 regula e ca n-ai voie sa oferi nimic niciunui copil fara a intreba parintele daca e ok. Tu poate-i oferi ciocolata cu alune si el e alergic; tu n-ai de unde sa stii si nici copilul, dar parintele da.
        Mai sint parinti care nu le dau copiilor alte dulciuri decit cele facute in casa, parinti care tin la orele fixe de masa si gustari, fara alte alea intre…
        Asta e, se mai intimpla, acum stii 🙂
        P.S.: copila aia n-o sa poata minca nici tort vreodata. O sa-i fie destul de greu sa mearga la aniversari.

        Reply
        1. Canadiana

          Gramofonu Da, m-a luat entuziasmul pe dinainte. Data viitoare o sa ofer alternative: jumari sau Gummi Bears?

          Reply
  17. Bleen

    Monica Macovei, ref. numirea procurorilor: E clar ca a fost vorba de o negociere politica, e nevoie de pace politica in Romania. Inteleg asta. In acelasi timp, pentru mine justitia este nenegociabila. S-au negociat si oameni, atat cat s-a putut. I-am spus presedintelui, am criticat. S-a suparat pe mine, imi pare rau ca s-a suparat. Asta e, eu spun ce am de spus.
    Monica Macovei: „Si pentru mine declaratia domnului presedinte Vasile Blaga a fost incredibila si socanta pentru ca vine de la un lider care se pretinde de dreapta si, daca se simte mai bine alaturi de doctrina comunista, atunci as vrea sa ne-o spuna clar tuturor, si celor din partid si intregii tari, sa stim exact. 
    Acum nu stiu ce l-a determinat sa faca aceasta declaratie, eu nu l-am mai auzit facand declaratii de genul asta, pro-comuniste sau pro-partide comuniste, dar e irelevant asta. A facut-o si cu asta gata! Este o gafa si da, e socant. Adica mi se pare mai mult decat o gafa. Noi suntem in Partidul Popular European, suntem un partid de dreapta. Deci nu poti sa spui ca ai aceleasi valori si te simti aproape in reconstructia partidului sau in constructia partidului de Partidul Comunist care, sigur, tot ce face face bazandu-se pe o doctrina comunista si stim ca acolo libertatea de exprimare este…mai ingradita, ca sa spun frumos, – la fel si drepturile individuale.”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *