Offtopice – 17 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Monty Python –  How to Irritate People – Airplane Sketch

Facebook Comments

53 Comments Offtopice – 17 iunie 2013

 1. DanCanada

  OstapB Filozofie, pe vremea lui Ceasca. Era obligatorie, anul intai, facultate tehnica. Imi pica bilet: „Explicati superioritatea filozofiei materialist dialectice fata de cea a lui Hegel”. Am incercat sa-i explic – pai nu e. Mi-a dat 4 boul, proful era un idiot trist, am luat examenul cu chiu cu vai in toamna. Probabil si Franta o sa ajunga si ea la materialismul dialectic pentru toti, nu? 🙂

  Reply
 2. Yeba

  pt Diaspora fără net: Presedintele Traian Basescu a fost intrebat marti seara, cu ocazia declaratiei de presa sustinuta la Cotroceni, daca va merge marti in Parlament. Seful statului a raspuns: „De ce? Ma suspenda?”.

  Reply
  1. Yeba

   Păi dacă acum, când zace de lingoare-n Cotroceni în urma unui boicot inadecvat structural , vă dați seama ce era dacă era adecvat?

   Reply
 3. Bleen

  Spălam vase și frigiderul și îmi scriam în cap articolul de mîine, ”Reorganizarea. Resursele.”. Ajunsesem la recompense și mi-a venit una bună, pe care v-o prezint în avanpremieră ”80% dintre inamicii politici ai lui Băsescu sînt foști amici pe care nu le-a mîțîit la cur”

  Reply
 4. Bleen

  Falcă poate acum să intre în politica mare. Pentru început, ar trebui să toace comuniștii chinezi din partid pînă îl exclud. Și 2) să renunțe la prostiile cu federarea și fuzionismul, că pariază pe un cal mort, care n-a fost niciodată viu.

  Reply
 5. Amelia New

  Wow! 
  Comisiile juridice reunite ale Parlamentului au dat aviz favorabil pentru referendumul propus de președintele Traian Băsescu privind Parlamentul unicameral.
  Vor vota contra in plen sau au adoptat o alta strategie?

  Reply
   1. Amelia New

    Canadiana Nu stiu, dar mi se pare dubioasa atitudinea lor; ar putea incerca un soi de discreditare a demersului lui Base cu sustineri gen: noi nu ne-am opus consultarii poporului,, dar…

    Reply
 6. Amelia New

  O veste buna: Marga si-a dat demisia de la ICR. O veste proasta: Cine stie ce dinozaur vor numi in locul lui.

  Reply
  1. adina

   OstapB Gramofonu eu ziceam mai degraba birul ca sa fii uns intr-o functie, practicat in epoca georgiana in UK dar si in Biserica Catolica daca vroiai mantia de cardinal.

   Reply
 7. Bleen

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.502655883139429.1073741976.376586535746365&type=1Cineva ne-a anuntat ca, in spatele unui bloc inalt, zace retrasa intr-o groapa o pisica ranita, cu botul plin de sange, cel mai probabil cazuta de la vreun geam. Am raspuns solicitarii si, intr-adevar, asa era: un motan tanar, curat, bine ingrijit, in stare de soc, si de durere, si speriat de moarte. Cand am ajuns noi, dupa cine stie cate ore de la cazatura,era ud de ploaie si in blana lui isi depusesera deja mustele oua cu duiumul. Daca nu-l observa persoana care ne-a solicitat si nu-l gaseam si noi, il mancau viermii. In urma consultului medical, pe langa ranile deschise de la bot si de la una din labele din fata, a reiesit ca are si o fractura de femur, asa cum se poate vedea din radiografie. Este suspect si de o fractura la una din labele anterioare, insa de asta ne-am dat seama destul de tarziu si abia luni ii vom face radiografia pentru confirmare. Motanelul este acum internat la un cabinet veterinar, va fi operat luni pentru a i se repara fractura de femur, si foarte posibil si la labuta anterioara. Avem nevoie de sprijin financiar pentru el. Daca doriti sa ne ajutati, puteti dona in conturile noastre: Asociatia pentru protectia animalelor Robi CIF 13765439 BCR 2 Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe http://www.4animals.ro/) (mentionand „pentru motanul cazut de la etaj”) De asemenea, vom avea nevoie si de cazare temporara pentru el, dupa operatie, intr-un mediu pe cat posibil linistit. Va multumim anticipat pentru sustinere! (AS)

  Reply
 8. Bleen

  Nu credeam că PDL se va îneca în penibil așa de repede. Mă așteptam să aibă soarta PNȚcd și să se fîsîie trist și ridicol, însă nu așa de abrupt. După ce PPDD i-a dat lecții de opoziție și responsabilitate retrăgîndu-se din comisia Antonescu, după ce Blaga a făcut una dintre cele mai grave gafe pe care le putea face un politician român, și anume să citeze ca model totalitarismul comunist, în condițiile în care nici Iliescu, așa cum bine remarca Cristian Preda, nu și-a permis vreodată să zică așa ceva, iată că acum întregul partid se înghesuie lobotomizat sub talpa lui Blaga și, prin vocile lui Cezar Preda și Raluca Turcan, pune semnul egal între totalitarismul comunist și poporul chinez și dă drept model sistemul economic chinez. La toate astea se adaugă ieșire de pițiponc isteric a lui Liviu Negoiță, șmecherașul care a stat capră în fața lui Robert Negoiță și i-a predat la cheie afacerile sectorului 3, în bună înțelegere și frăție. În toată campania electorală locală din 2012 nu s-a auzit vreun scîncet de la Liviu Negoiță. Fie vorba între noi, în toată cariera sa politică, Liviu Negoiță nu a scos vreun scîncet. Rățoiala de precupeț cu insolație la adresa Monicăi Macovei e probabil primul moment din viața lui Liviu Negoiță în care se dă drept bărbat politic. Ba nu, al doilea, după Laura Andreșan.

  Reply
 9. Amelia New

  Se dau urmatoarele articole din Legea 47/1992 (priv. org. si funct. Curtii Constitutionale):
  „Art.19. – Înainte de sesizarea Parlamentului pentru iniţierea procedurii legislative de revizuire a Constituţiei, proiectul de lege sau propunerea legislativă, însoţită de avizul Consiliului Legislativ, se depune la Curtea Constituţională, care este obligată ca, în termen de 10 zile, să se pronunţe asupra respectării dispoziţiilor constituţionale privind revizuirea.
  Art.20. – La primirea proiectului de lege sau a propunerii legislative, preşedintele Curţii numeşte un judecător-raportor şi stabileşte termenul de judecată.
  Art.21. – (1) Curtea Constituţională se pronunţă asupra proiectului de lege sau a propunerii legislative cu votul a două treimi din numărul judecătorilor.
  (2) Decizia Curţii se comunică celor care au iniţiat proiectul de lege sau propunerea legislativă ori, după caz, reprezentantului acestora.
  Art.22. – Proiectul de lege sau propunerea legislativă se prezintă Parlamentului numai împreună cu decizia Curţii Constituţionale, comunicată potrivit art.21 alin.(2).
  Art.23. – (1) În termen de 5 zile de la adoptarea legii de revizuire a Constituţiei, Curtea Constituţională se pronunţă, din oficiu, asupra acesteia, prevederile art. 20 şi 21 aplicându-se în mod corespunzător.
  (2) Decizia prin care se constată că nu au fost respectate dispoziţiile constituţionale referitoare la revizuire se trimite Camerei Deputaţilor şi Senatului, în vederea reexaminării legii de revizuire a Constituţiei, pentru punerea ei de acord cu decizia Curţii Constituţionale”.
  Ce observati?
  Element ajutator: art. 152 din Constitutie:
  „ARTICOLUL 152
  (1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.
  (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.
  (3) Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război”.

  Reply
 10. Amelia New

  Ha, ha, ha! S-au apucat sa copieze dupa PPDD:
  „Senatorul PDL Alin Tise a anuntat luni ca democrat-liberalii se retrag din Comisia parlamentara de reviziuire a Constitutiei, cea care poarta in aceste zile dezbaterile privind ce modificari sa fie aduse Legii Fundamentale, acuzand faptul ca USL nu tine cont de referendumul din 2009, ceea ce echivaleaza, in opinia senatorului PDL, cu nerespectarea statului de drept. Tise a precizat ca PDL nu va continua sa gireze aceasta comisie si modificarile facute de ea”. (hotnews)

  Reply
 11. Bleen

  Cezar Preda: ”Frustrații care l-au ironizat pe Vasile Blaga au jignit poporul chinez.”
  Raluca Turcan: „Nu am eu ce să comentez, cert e că chinezii pot fi un model economic”
  Liviu Negoiţă: ”Mă interesează prea puţin dacă e şocată Monica Macovei şi ce cere Monica Macovei.”
  Băsescu a fost acuzat că a condus tiranic, cu mînă de fier, PD-ul. Cu toate astea, cînd lider formal sau informal era Băsescu, partidul era ceva mai viu, oamenii mai și vorbeau, mai spuneau și chestii de bun simț, și aveau și momente, destul de rare, ce-i drept, de autenticitate. De cînd e Blaga lider s-au cretinizat toți. S-au transformat într-o armată de clone ale lui Blaga, de imbecili triști, care nu ridică privirea din pămînt decît la ordin.

  Reply
  1. Amelia New

   Bleen Pai ce sa mai comenteze, saraca? Nu-i disciplina de partid? Din moment ce Nea Vasile a decis ca au valori comune, asa ramane (poate sa comenteze „decat” in interior; la buda din Modrogan, de pilda).
   Si cand ma gandesc ca pe pe vremuri am considerat-o o persoana decenta

   Reply
  2. Beavix

   Îi doresc d-nei Turcan să lucreze un an într-un sweatshop din China, pentru a aprofunda la fața locului beneficiile modelului chinezesc.

   Reply
  1. Glook

   Bleen Daca treaba se petrecea in acelasi loc dar filmul era cu oameni nu cu magari se rezolva mult mai usor: omorau victima cu pietre pentru ‘adulter’ si gata.

   Reply
 12. Yeba

  Cnversatie pe forumul Realitatea
  Dupa flota si presedentia Romaniei, Basescu vrea o ferma. 
  amu iti zic un secret – un avocat din Bistritza tot insista sa vind io poiana si stina, zice caare un client si mi-a oferit prima data 800.000 euro….am refuzat, face oricum minim un milion….el a plusat apoi 1.200.000, i-am zis ca nu-i de vinzare dar el o tot plusat…2,5 milioane euroi cica da amu….posibil sa fie Base oare?….deaici pina-n Moldova la socrii lui e aproape…

  Reply
 13. Bleen

  ”The tag line suggests that to gain power in Rome you will have to do unspeakable things – will you pay the price? (A silly question to ask strategy gamers who have probably starved more cities on their computer than all the tyrants of history.)”

  Reply
 14. Bleen

  A scris Alina iarăși. Acum e fană PDL. Printre spumele violet care-i ies din gură am înțeles Băsescu, Udrea, Băsescu, Udrea, Udrea, Udrea. 
  Uite o idee pentru Mircea Radu: face o emisiune la care o invită pe Alina, un psihiatru, un sexolog și pe Băse. Și timp de 4 ore psihiatrul, sexologul și Băse îi explică, cu poze, scheme, desene și argumente că Băse nu poate s-o fută.

  Reply
  1. Amelia New

   Bleen Pai s-o puna Blaga candidat la europarlamentare ca poate se-nchide cercul (frustrarilor) si ne lasa, naibii, in pace.
   P.S. Lunea e s-asa o zi „naspa”, nu ne mai strica si tu cu Alina.

   Reply
  1. Canadiana

   Bleen  Ai facut bine ca ai postat documentarul asta si iti multumesc. In 23 de ani, nu am avut curajul sa deschid sertarul cu Piata Universitatii pana in seara asta. 
   Raul facut de Iliescu acestui neam este, categoric, egal ca valoare raului facut de Ceausescu. 
   Ma cutremur si acum de reperul moral greu al Pietii Universitatii 1990

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *