Offtopice – 17 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

11 Comments Offtopice – 17 aprilie 2013

    1. Yeba

      Merechene, A3: are un nume probabil scris greşit (râsete condescendente), este o nouă Elenă, nu mai scăpăm de astea, ea sau tipa ailaltă din celebrele poze Cârciuma & MP are fusta scurtă, a scris despre Băse că e o capodoperă şi a argumentat stupid, cu hăhăitul, plus că a reuşit să-i scandalizeze pe alţi bine-cunoscuţi băsişti pe FB cu vulgaritatea ei ireproductibilă chiar şi după 12.00 noaptea.  Se vede că stă pe lângă Capodoperă.

      Yeba: am o problemă cu persoanele realmente valoroase care se expun atât de uşor în piaţa publică, plus că scripta manent. Sunt multe riscuri şi îi afectează prin asociere şi pe alţii.

      Reply
  1. EroulBula

    Pe Adevarul live Lucian Isar da din casa, din viesparul de la CFR Infrastructura. Grecul a comis-o mai rau decat am crezut: a ordonat control la filiala CFR Fenechiu …. adica Iasi.

    Reply
  2. Bleen

    Să vezi dom’le ce oameni francezii ăștia! Aseară spre azi-noapte testam și eu ca omul http://www.arma3.com/ inclusiv la multiplayer. Și astfel, am intrat pe un server francez, dar nu ca să mă împușc ci ca să văz cum merge jocul, să admir împrejurimile, să testez grafica și controalele și să înregistrez. Ei bine, și m-am trezit că-s dădacă pentru doi franțuji care se țineau după mine ca bobocii după rață. Mi-a fost aproape imposibil să scap de ei. Alergau după mine ca disperații ”Fii căpitanul nostru! Fii căpitanul nostru!” și asta numai fiindcă omorîsem doi inamici cu grenada, așa, la oha, să văz cum funcționează moartea. A trebuit să-mi las rucsacul, armele și echipamentul ca să fiu mai ușor și să fug în chiloți și maieu (așa e la Arma 3, poți să te schimbi de echipament). Cu fuga, barca cu motor și înotul am reușit să scap de ei, să ajung într-un sat, să vizitez un cimitir și o biserică ortodoxă (acțiunea se petrece pe două insule virtuale grecești – dealtfel, doi dintre angajații firmei care a făcut jocul, firmă cehească, au fost arestați pentru spionaj militar pe insula Lemnos și au stat vreo juma de an în pușcărie, numai fiindcă filmau insula ca s-o folosească ca model pentru joc). Într-un final m-am aruncat de pe un turn, să văz cum funcționează sinuciderea. În tot timpul ăsta nu m-a împușcat niciun inamic, deși am trecut pe lîngă ei, probabil din cauza șocului (nu e banal ca la un joc cu împușcături să vezi pe unul alergînd în chiloți și maieu).

    Reply
  3. Bleen

    Dacă vrei să-l ataci pe Ponta, nici nu trebuie să te obosești prea mult să găsești acuze. E suficient să te uiți la Antena 3.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen , dacă vrei să-l ataci aiurea. 
      Argumentele lor sunt de 2 lei, nu urmează niciodată principii (astea fiind pentru ei a 4-a dimensiune, imposibil de perceput) ci numai persoane. Statul i-a plătit Codruţei 290 euro transp. Bx, dar e OK ca Fomista să bage banii de cazare în buzunar fiindcă nu-l afectează pe contribuabil, el oricum plătea.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *