Offtopice – 19 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Moonlight on Vermont

Moonlight on Vermont affected everybody
Even Mrs. Wooten well as Little Nitty
Even lifebuoy floatin’
With his lil’ pistol showin’
‘n his lil’ pistol totin’
Well that goes t’ show you what uh moon can do
No more bridge from Tuesday t’ Friday
Everybody’s gone high society
Hope lost his head ‘n got off on alligators
Somebodies leavin’ peanuts on the curbins
For uh white elephant escaped from the zoo with love
Goes t’ show you what uh moon can do
Moonlight on Vermont
Well it did it for Lifebuoy
And it did it t’ you
And it did it t’ zoo
And it can do it for me
And it can do it for you
Moonlight on Vermont
Gimme dat ole time religion
Gimme dat ole time religion
Don’t gimme no affliction
Dat ole time religion is good enough for me
Uh it’s good enough for you
Well come out t’ show dem
Come out t’ show dem (repeat five times)
Gimme dat ole time religion (repeat)
It’s good enough for me
Without yer new affliction
Don’t need yer new restrictions
Gimme dat ole time religion
It’s good enough for me
Moonlight on Vermont

(1969)

(SURSA)

Facebook Comments

20 Comments Offtopice – 19 mai 2013

  1. Bleen

    26 ianuarie 2013, Blogary (http://www.blogary.ro/editorial/prezidentiale-cu-ponta-antonescu-si-blaga-fuziunea-pnl-pdl/.): 
    Un punctaj pentru PNL în scenariul Ponta și MRU candidați prezidențiali. Notați-l și mai discutăm.
    PSD e blat cu Băsescu și PDLMRU e iepurele lui Ponta. E pus să candideze la președinție și să facă pe liberalul ca să ia voturi de la Crin și PNL. A fost înțelegerea lui Băsescu, Blaga și Ponta să-l pună pe MRU candidat la prezidențiale, pentru a-l ajuta pe Ponta.Ponta a trădat idealurile anti-băsismului de frica occidentalilor și poate pentru că-l au Băsescu sau serviciile cu ceva la mînă. Ponta e băiat bun, dar e slab și fricos și nu are independență.PNL a rămas singurul partid de dreapta, care încă mai crede cu adevărat în motto-ul ”Prin noi înșine” PNL sprijină omul simplu cu inițiativă, clasa de mijloc, micii întreprinzători și salariații contribuabili împotriva experimentelor economice și sociale criminale ale marilor conglomerate occidentale, marile corporații și instituții etatiste, ca UE sau FMI, care sufocă libera inițiativă și sărăcesc omul muncii, prin experimentele lor făcute în birou, fără a cunoaște realitățile din România, din teren, fără a ști cu adevărat ce viață grea duce micul capitalist și ce rău îi fac experimentele marilor corporații occidentale.PSD și PDL reprezintă interesele marilor organizații supra-naționale, ca FMI și UEAm crezut că PSD vrea cu adevărat binele țării și să ne ajute să scăpăm de Băsescu. Ne-am înșelat. Ei doar au vrut la borcanul cu dulceață al guvernării. Cînd s-au văzut cu sacii în căruță, au pactizat cu Băsescu numai și numai ca să se înfrupte liniștiți din guvernare. Noi (pluralul regal), Crin Antonescu, sîntem singura entitate politică și umană care are curajul să lupte cu sistemul, care nu se mulțumește cu un dulceața liniștită a guvernării, care va lupta să scape România de influența lui Băsescu și a clicii sale, care, iată, se reproduce cu ajutorul PSD. Noi, Crin Antonescu, luptăm pentru independența României, pentru micul capitalist, împotriva clicii băsiste, a FSN-ului, a FMI-ului și a acoliților macovoaiei, urîta de Redding (no offence, Norica) și politrucul de Barosso și muistul de Schultz.De măsurile criminale ale lui 2013 de vină sînt Ponta și Băsescu, care au ascultat ordinele FMI.
    Citiți acum asta: http://www.pesurse.ro/2013/05/19/exclusiv-crin-antonescu-suntem-singuri-impotriva-l/#news

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen  Sa scoata dreapta unita citatele din Cacarau de asta vara. Si sa explice contumacia cu Felix.
      Ma intreb si eu asa, din distractie: Tapalaga/Nutu et comp. pe cine vor lua in brate? 😀

      Reply
    2. ovidiuss

      Bleen Ce la apucat pe Antonescu sa zica asa ceva ? Greseala sau stia ca e inregistrata sedinta „secreta” BNP si o sa ajunga in presa ?

      Reply
        1. Bleen

          ovidiuss Bleen Și nu încalcă protocolul, căci declarațiile sale nu erau publice, ci întregistrate ”ilegal” într-o ședință ”secretă.”

          Reply
        2. Bleen

          ovidiuss Bleen Peneliștii trag cu dinții de guvernare. Strategia lor era ruptura (strategie veche, de acum 1 an) dar cu cîteva luni înainte de prezidențiale.

          Reply
        3. Yeba

          Bleen, păi atunci de ce a trecut SRS bățul prin gard așa devreme? Să testeze piața ruperii?

          Reply
        4. Beavix

          Yeba Cred că faza cu SRS e pretextul folosit de PSD pentru a rupe USL-ul. În alte circumstanțe acel incident s-ar fi rezolvat rapid pe cale amiabilă.

          Reply
    3. Yeba

      Bleen , doar că tu scrii mai mișto. Le-ai făcut temele, ce mai! De aici le-au luat gratis, ca ăia care copiau de la premianți, nu copiau exact, să nu bată la ochi.

      Reply
        1. Nea

          Gramofonu Canadiana Bleen Într-un fel sau altul, PSD a avut întotdeauna 60% din 1990 încoace.

          Reply
    1. Amelia New

      Bleen As zice ca, mai degraba, se pregatesc sa fie dati afara de la guvernare („iesitul” presupune un act de vointa/o actiune de care nu sunt in stare); se comporta tipic mioritic: se gandesc doar cum sa-si faca o inmormantare cat mai frumoasa (pasarele mii si stele faclii…)

      Reply
      1. EroulBula

        Amelia New Bleen Yeap, marea lor problema este sa afle cand ia decizia PSD-ul. 
        Singurul lucru la care se gandesc este „sa i-o traga” lui Ponta adica sa se ridice de la masa si sa spuna „adio” exact inainte ca Ponta sa-i invite afara.

        Reply
        1. ovidiuss

          EroulBula Amelia New Bleen Nu-i momentul acum cand „coabitacii” Basescu-Ponta sunt pe culmili popularitatii si sperantelor. Trebuie sa treaca valul auto-iluzionarilor si asteptarilor nejustificate, sa „le pice fisa”, sa inceapa ura, si atunci PNL se rupe de USL si va incepe (din nou) cu retorica anti-Basescu dar de data asta retorica va, in mod natural, cuplata cu cea anti-Ponta/anti-PSD. Cum minuni economice nu e de crezut ca Ponta va produce inseamna ca e o chestiune de timp ( 6 luni ? 1 an ?)

          Reply
        2. Yeba

          EroulBula, nu ține, inegalabilul comunicator si distins plagiator a formulat foarte atent și din timp: Dc luni SRS e tot în PNL; acordul nu mai funcționează. A mai întors-o pe urmă, acu o să reamintească asta, că el a zis primul.

          Reply
        3. EroulBula

          Yeba EroulBula Mai degraba lucrurile se vor desfasura cam asa:
          Sedinta de guvern. PSD-istii posomorati. PNL-istii cu nervii intinsi. Ala micu’ face bilute. Ingandurat. Toti il asteapta pe Ponta sa apara.
          Intra Ponta. Innegurat Se aseaza si incepe sa rasfoiasca nervos un dosar. Printre PNL-isti incordarea atinge paroxismul: „Zice? Nu Zice?”
          Ponta isi drege vocea si incepe sa vorbeasca. Vocea ii aluneca usor spre falset, asa cum pateste cand e emotionat: 
          – Avand in vedere evenimentele care au avut loc in ultima perioada si care tind sa afecteze guvernului si aliantei vreau sa va comunic ca am luat o decizie extrem de importanta.
          In acel moment Relu sare in picioare urland:
          – Nenorocitii dracului de tradatori ce sunteti cu Basescu vostru cu tot ! Te-am facut prim ministru si acum ne vinzi tiranului si stapanilor lui de la Washington si de la Berlin, animalule ! Sa va ia dracu’ cu guvernarea voastra de cacat! De nu v-ar muri multi inainte, nenorocitilor ! NOI IESIM DE LA GUVERNARE ! Adio si HAI SIKTIR !!!
          Relu isi arunca dosarele pe jos, ia telefonul si se indreapta rosu de furie spre usa. Il urmeaza ceilalti liberali, mai putin Lambru care, neintelegand situatia, se asezase din nou in patru labe, ca la Romexpo. Vosganian ii arde, in treacat, un sut in fund, suierandu-i nervos: „Nu acum, tampito!”
          Ies liberalii pe hol si se opresc sa asculte la usa. Relu il suna pe Crin: ” Zambile, i-am spart!…. ăăăă scuze ca te-am trezit”
          In sala e liniste. Ala micu’ a ramas cu biluta neterminata in varful degetului.
          Ponta isi reia discursul:
          – Decizia despre care va vorbeam se refera la infiintarea unui grup de lucru al USL care sa stabileasca strategia de comunicare a aliantei in vederea pregatirii  campaniei prezidentiale din 2014.
          – Pai cu cine facem grupu’, sefu’, ca astia au plecat?
          – Da-i la mea ! Suna-i pe Kelemen, Pambuccian si pe Diaconescu, sa ne intalnim cu ei.
          – Il sunam si pe nea Vasile?
          – Da-l in la mea si p’asta ! Alt prost ! Asta micu’, esti cu noi sau nu?
          – Da ! Da ! Da ! 
          Ala micu’, fericit, isi termina biluta si, cu un bobarnac dibaci, o catapulteaza drept in coafura Rovanei.

          De pe hol rasuna palmele si injuraturile incasate de Relu, ca s-a grabit ca prostul.
          PNL-isti se bulucesc sa intre inapoi in sala de sedinte dar s-a blocat broasca de la usa.
          The End

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *