Offtopice – 2 iulie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Reagan tells Soviet jokes

Facebook Comments

21 Comments Offtopice – 2 iulie 2013

  1. Bleen

    http://www.facebook.com/pauldragos.aligicahttp://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/516806258387122 · Peste 60 de ani oamenii vor privi la propaganda de azi a stangii progresiste (mult mai eficienta si tenace chiar decat cea care a creat in anii 50 mitul si marea manipulare a inocentei celor doi Rosenberg, spioni comunisti abjecti) si vor spune: „Dar cum a fost posibil ca atat de multi oameni de buna credinta sa inghita nemestecate acele minciuni, manipulari si sfidari ale bunului simt?! Cum a fost posibil ca mass media, universitatile si intelectualii vremii sa participe la aceasta uluitoare manipulare globala?!”.
    Pai, iata ca e posibil: Uitati-va in jur cum miturile progresiste, manipularea si minciuna ideologica cea mai aberanta sunt luate de bune de majoritati covarsitoare si inghitite nemestecate. Cum minciuna e rostogolita de oameni care habar nu au ce fac si ce sustin. Dar o fac cu avant si convingere. Aberatii enorme sunt sutinute cu o insistenta uluitoare de oameni de la care astepti luciditate si ratiune.
    E posibil. A fost posibil atunci. Este si mai posibil, iata, azi. Cititi tot articolul lui V. Tismaneanu:
    „Au pozat in victime inocente ale unui angrenaj politienesc infernal. Si-au mintit copiii, prietenii, rudele. Au facut spionaj pentru o putere straina, un imperiu ideologic care urmarea un proiect liberticid de dominatie planetara. In pofida evidentelor incontestabile, dupa 60 de ani de la executarea lor, cazul soţilor Julius şi Ethel Rosenberg face parte dintre acele cauze celebre care nu contenesc să alimenteze controverse şi polemici.
    In 2008, Morton Sobell, în vârstă de 91 de ani, acuzat în contumacie alături de soţii Rosenberg, ulterior capturat în Mexic, judecat şi condamnat la 25 de ani de închisoare, a decis să spargă conspiraţia minciunii şi a tăcerii.
    Într-un interviu cu ziaristul Sam Roberts de la „New York Times“ (11 septembrie 2008), Sobell a recunoscut că ceea ce a fost un articol de credinţă pentru atâţia stângişti americani, dar şi din alte ţări, anume inocenţa soţilor Rosenberg, a fost de fapt o enormă minciună. A explodat astfel mitul confecţionat nu doar de o propagandă pentru care faptele istorice pot fi manipulate fără jenă, dar şi de scriitori faimoşi precum E.L. Doctorow (autorul romanului „The Book of Daniel“) ori dramaturgul Tony Kushner cu piesa „Angels în America“ (câştigătoare a unui Premiu Pulitzer) în care Ethel Rosenberg este prezentată drept simbol al purităţii în contrast cu procurorii care au condus investigaţia (în primul rând demonizatul Roy Cohn). In decembrie 2010, Sobell a admis ca a facut parte dintr-o retea care a oferit spionajului sovietic secrete militare de maxima importanta.”
    Dar ce conteaza?! Minciuna si-a atins atunci scopul de etapa. Azi sunt alte minciuni puse la lucru. Cand vor fi demascate, stangistii vor ridica din umeri si vor merge inainte:
    Ce treaba au ei cu acele minciuni proaspat demascate?! Altele sunt prioritatile momentului, nu?! Si tot asa… asa mai departe.
    http://www.contributors.ro/global-europa/marea-inselatorie-sotii-rosenberg-si-miturile-stangii-mondiale/

    Reply
  2. Bleen

    Valer Marian/Ohanesian
    A doua scrisoare deschisă către Victor PontaCetăţene prim-ministru,
    ……….

    1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?
    2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?3. 
    3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?
     ……..
    7.Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?…….
    10.Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?……
    18. Cine v-a impus s-o numiţi pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcţia de procuror şef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureşti, pe care Kovesi l-a ajutat scăpându-l de răspundere penală pe fiul său minor, autorul real al accidentării mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?
    ………Am primit-o pe mail.

    Reply
  3. Yeba

    Cum s-a descurcat ză mazăr end fazăr ov ză iunion în Croația? de ce n-a dat la tv? de ce îl persecută?

    Reply
  4. Yeba

    Sulfina e oligofrenă. Ea e una de pe scaun şi nu ştie cum o cheamă când se scufundă nava. Dacă nu cumva e chiar netransportabilă din cauză de oligofrenie.

    Reply
      1. Yeba

        Bleen, oi fi eu oligofrenă că mă mai mir. Pe un post s-a ajuns la concluzia că Costica de-aia era ea în funcție post episodul striptease fiindcă „se pare că fusese secretară org PDL Sector 3 acum ceva vreme.” Vanghele n-a fost pomenit nici măcar în virtutea rolului său legal. Paralizata asta – nici la putere, nici în opoziție – a promis să verifice! (mă rog, e prea lung de povestit).

        Reply
    1. Gramofonu

      Mi-aduc aminte de texte de cersetori din metrou: „daaaaa-ni-ni siii miii-un BAC”

      „Elevii din mai multe raioane solicită toleranţă la organizarea sesiunii
      de bacalaureat din acest an. Aceştia organizează flashmoburi sau cer
      ajutorul instituţiilor, care apără drepturile copiilor.
      […]
      Elevii claselor a XII-a din mai multe raioane ale țării au cerut
      responsabililor de la educaţie să simplifice testele de bacalaureat și
      să reducă măsurile de securitate.
      […]
      Cu un mesaj de susţinere s-a alăturat și Parlamentul Tinerilor.
      Deputații au făcut publică o scrisoare în care argumentează necesitatea
      simplificării testelor de BAC.”

       http://www.youtube.com/watch?v=TqjAp7146Hc

      Reply
  5. Gramofonu

    Obama si-a asumat scandalul microfoanelor: „toata lumea face asta, altfel n-ar exista agentii de spionaj”.
    Asa o fi. Dar noi, astia, europenii, mai stim si ca in Sparta hotii nu erau pedepsiti pentru furt, ci pentru prostia de care au dat dovada lasindu-se prinsi.

    Reply
    1. KozmoNautu

      Bleencaz
      real, acum o saptamana la firma unde lucrez: dupa 6 seara curatenia in
      birouri se face de catre o firma externa. o doamna mai in varsta imi
      zice:
      – astazi sunt singura, fata de ieri a plecat. a stat doar o zi.
      – de ce?
      – a zis ca are facultate si ca ea nu face d-astea.
      printre d-astea se intelege si curatenia in wc. tot asta batrana continua:
      – de parca acasa nu-ti speli wc-ul.

      Reply
  6. Bleen

    Snowden a devenit un fel de Soljenîțin al Statelor Unite. Obama e cel mai catastrofal președinte american de la Carter încoace. Însă Carter a avut doar un mandat. Obama are două și e abia la începutul celui de-al doilea. Ori îl demite Senatul, ori America își depune cerere de lichidare.

    Reply
    1. liviuta

      Bleen Dupa cate se vede, cate un „Watergate” merge doar cand e vorba de presedinti republicani.
      Sunt curios, totusi, cum se vede din America treaba asta cu Obama, ce crede natia, ce mai spune presa mainstream, daca sunt sanse reale sa il vedem pe Obama intrat intr-o fundatura.

      Reply
      1. Yeba

        liviuta Bleen , păi America nu este un dat, s-a transformat ea însăşi de la Carter încoace, fie şi numai demografic, iar corectitudinea politică a născut monştri în materie de discurs şi discernământ electoral.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *