Offtopice – 2 septembrie 2013

foto: mîine

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


DIICOT cere aviz pentru inceperea urmaririi penale fata de Adriean Videanu si Varujan Vosganian – Știrile ProTV (Bleen, 16:10:01)


Băsescu acuză Guvernul de laşitate legat de Roşia Montana. „Nu am nicio problemă să declanşez referendum” – Gândul (Bleen, 15:56:20)


TRAGEDIE ÎN CAPITALĂ: Un copil de 4 ani a fost omorât de câini în zona Parcul Tei. Reacţia Primariei Sectorului 2 – Mediafax (Bleen, 15:43:51)


Traian Basescu: Dreapta romaneasca se va uni a doua zi dupa europarlamentare – Hotnews (Bleen, 15:03:40)


New Novel ‘Terrifies’ Readers, Suggests ‘President Palin’ Could Have Turned us Into a Christian Nation – Courtney O’Brien, Townhall (Bleen, 03:25:38)


PETA wants pregnant women banned from wing-eating contest – Chuck Ross, The Daily Caller (Bleen, 03:12:13)


Swedish Man Charged with Islamophobic Honking Outside a Mosque – Daniel Greenfield, FrontPage Magazine (Bleen, 03:01:22)


The Bigger the Government – the Wider the Wealth Gap – Intellectual Conservative (Bleen, 02:54:59)


Steve Rattner: We should attack Syria because if we don’t Obama will look silly – Twitchy (Bleen, 02:33:51)


Man Isn’t Alone; Apes Also Suffer Midlife Crises – Robert Sapolsky, The Wall Street Journal (Bleen, 02:32:03)


Facebook Comments

9 Comments Offtopice – 2 septembrie 2013

  1. Bleen

    E adevărat?

    Ionut Popescu
    about an hour ago
    Nu credeam sa spun asta vreodata: cea mai corecta dezbatere, din punct de vedere jurnalistic, pe tema Rosia Montana, asa cum ar fi trebuit organizate de ani de zile la tv-urile noastre, a fost a lui Mihai Gadea !

    Reply
    1. Yeba

      N-am putut să mă uit, la Gâdea nu mă uit, nu sunt chiar operată de nervi și de ficat, doar glumesc.
      Au participat Remusică, Ciuvică, Adi Ursu, un prof (univ) de istorie de la Cluj, un tip de la Gold și un miner, grafice, cifre.
      Din cauza gesticulației lui Gâdea, nici pe mute nu era tolerabil. Remusică & Ciuvcă & Adi sunt niște mercenari profi, care împut orice dezbatere, tocmai ăsta e punctul lor forte, dar o fi știind Ionuț mai bine.

      Reply
  2. Yeba

    Ce califică o țară ca țară, în afară de faptul că are actele depuse ca atare la ONU? Dialog A3 (știu, știu, dar ideea rămâne):

    Ilie Șerbănescu, profesor univ pensionar: Haideți, dom’le, nu că-l apăr pe Băsescu, dar de unde să vină investiții de 10 miliarde anul ăsta? Că-i de râsul curcilor! De unde?!
    Cătălin Ivan, europarlamentar român, purtător de cuvânt PSD: USL a prevăzut un plan de afaceri, nu neapărat anul ăsta.
    IS: A, așa da, dacă e prevăzut pentru dezvoltare, în 10 ani, e posibil.
    CI: Nu, nu în 10 ani.
    IS: Dar când?
    CI: Într-un timp rezonabil.

    Mi se pare nu că mergem realmente în gard, ci că am trecut deja prin el, dar nu are cine să observe.

    Reply
  3. Bleen

    Cum e cu consumul de net mobil? Cam de cît e nevoie? Eu am avut Blackberry și ei au netul lor nelimitat. Eu folosesc netul mobil să postez și comentez pe Blogary, pe Facebook, pe Twitter, să citesc știri etc Nu am laptop sau tabletă (smartfonul mi se pare mai mobil decît tableta), ca orice gamer care se respectă sînt desktopist convins. Nu stau toată ziua pe drumuri, însă e important cînd nu sînt acasă și sînt într-un loc fără wi-fi, să pot posta, să pot comenta, să fiu la curent cu breaking news-urile. În toamna lui 2013 și în 2014 se vor întîmpla multe breaking news-uri politice, și n-aș vrea ca Blogary să fie ultimul care reacționează, să iasă cu comentarii sau articole la spartul tîrgului. Mai mult, mie îmi vin idei de articole oricînd mai puțin cînd sînt în fața PC-ului. Am un carnețel de notițe, dar nu mai știu să scriu de mînă (oricum, de pe la 19 ani nu-mi mai recunosc scrisul – pune-mă să citesc ce am scris de mînă acum 3 ore și nu pot descifra, și nimeni nu poate – vai de arheologul care o da peste înscrisurile mele de mînă peste 4 mii de ani, deși n-am scris nimic pe teracotă pînă acum).

    Deci, cam de ce net aș avea nevoie? 1gb? 2gb? Nelimitat? Și ce telefon (să poți brauzări cu el pînă iese fum), să poți posta pe blog de pe el, să poți comenta, chiar să poți încărca imagini pe blog?

    Nu mă interesează vorbitul la telefon, că nu vorbesc mult. Tableta e însă prea mare. Vreau ceva mobil să pot tasta cu o mînă un articol de 7 000 de semne despre Roșia Montană în timp ce mă aleargă o haită de cîini, și să încarc și poze cu o boabă de cianură și Remus Cernea.

    Reply
  4. Yeba

    fii drăguț, @Bleen24:disqus, și pune niște linkuri, fiindcă nu pot rata momentul istoric al capitulării lui Băse.
    Dacă voia să deschidă școală, trebuia să aibă în vedere că trebuie să țină și cursuri,să le țină mâna pe creion când desenează bețigașe, nu ca imbecilul ăla care credea că mă învață să înot dacă mă aruncă în apă.

    Reply
  5. Bleen

    Cîinii maidanezi, prin talie, comportament social și teritorial, instinct de prădător, nu sînt foarte diferiți de lupi. Bine, instinctul e mult tocit, însă nu inexistent. Cîinii, în haită, pot ataca și ucide copii. Nu numai că pot, dar au și făcut-o. Obligăm proprietarii de cîini de talie mare să îi țină în lesă și cu botniță, însă lăsăm maidanezii liberi. Dacă cîinii de talie medie și mare trebuie ținuți cu botniță, atunci înseamnă că reprezintă un potențial pericol. Cîinii de poliție, armată, pază, de stînă, se pot lupta de la egal la egal cu bărbați în toată firea, cu lupi sau cu urși. Dar în haită, în București, sînt complet inofensivi. De ce? Că au chestie d-aia galbenă la ureche? Puneți-i unui lup sau unui cîine de stînă chestie d-aia galbenă la ureche și vedeți, se transformă în ied/miel/rață/gîscă/pisică/hamster?

    Uite o idee: să fie duși toți cîinii în delta Asmita Văcărești, și să fie închisă cu garduri. Să vezi atunci scandal pe ecologiști, că le mănîncă bîtlanii și păsările flamingo.

    Reply
  6. Bleen

    Eu n-am înțeles ce a vrut să zică Băsescu. Cum adică să creeze un partid nou? Altul decît PMP? Dreapta se întîlnește a doua zi după europarlamentare și nu face alianță sau fuziuni ci face un alt partid nou? P-ăla cînd îl termină de făcut? În 2018?

    Eu zic să facă așa: să strîngă acum 250 000 de semnături, cît pentru 10 partide noi. Să le aibă de rezervă. Și la fiecare scrutin să participe cu alt partid, să ia dușmanul prin surprindere.

    De fapt, aceasta e declarația de capitulare a lui Băsescu.

    PS. Declarația cu Macovei/Udrea e declarație de bărbat pățit, obosit de poșete în cap și lacrimi fierbinți. Așa că de fiecare dată de acum încolo la va pune pe aceeași treaptă și nu va vorbi de ele separat. Vor apărea invariabil în aceeași frază. Ca la frați: le iei aceleași jucării în aceeași zi, ca să nu urle.

    Reply
  7. Yeba

    a, să nu uit, dacă tot nu dorm: Radu-al-Danei i-a urat lui Palada mult succes în noua carieră. Va îmbrățișa cariera de subaltern al lui Niels?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *