Offtopice – 21 august 2013

foto: Biserica Santa Eulalia din Abamia (prima atestare, în 737), unde a fost înmormîntat întemeietorul Regatului Asturiei, nobilul vizigot Pelagius, cel care a început Reconquista, prin bătălia de la Covandoga (722)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Boc: PNL, fără Crin Antonescu, poate fi prins într-o formulă de dreapta – RTV (Bleen, 16:51:13)


The Real Social Darwinists – Lewis Andrews, American Thinker (Bleen, 13:40:20)


ObamaCare and the Food Police – Daren Bakst, American Thinker (Bleen, 13:33:09)


Silaghi: Viaţa mea în ultimul an este un lung şir de coincidenţe – Gândul (Bleen, 13:03:14)


Băsescu: Ponta nu îmi răspunde la telefon – Gândul (Bleen, 12:28:20)


Europa Universalis IV Review – Lundus Universalis – Chris Macaulay, The Koalition (Bleen, 11:39:55)


Facebook Comments

10 Comments Offtopice – 21 august 2013

  1. Bleen

    Probabil la negocierile Ponta-PDL se va discuta și despre Miss Parlament și despre GFR, noul proprietar al CFR Marfă. Din partea lui Ponta vor participa Ponta și Gruia Stoica, patronul GFR, din partea PDL vor participa Blaga, ginerele lui Blaga, doamna Schelean și Popoviciu. Doamna Schelean și domnul Gruia vor putea vorbi și de-ale casei, gen ce note mai are la școală copilul comun.

    Reply
  2. Canadiana

    Bleen  1968, 21 August: Dupa povestirile maica-mii, tata se ascundea in baie ca sa planga. I se spusese sa fie gata de plecare in caz ca URSS va „trece” prin Romania. Avea bagajele facute si plangea in baie. Mama, neindraznind sa intre peste el, asculta la usa si nu reusea sa desluseasca decat „tara mea” si „nemernicii bolsevici”. N-a fost nevoie sa plece tata, dar a mai plans de tara lui, l-am prins si eu de cateva ori, mai tarziu.

    Reply
  3. Bleen

    Azi se împlinesc 45 de ani de la invazia Cehoslovaciei de către URSS și 22 de ani de la eșecul puciului împotriva lui Gorbaciov, care va duce la dizolvarea URSS. Dumnezeu aranjează bine datele astea.

    Reply
  4. Bleen

    Strategia PDL e să nu zică nimic de PNL. Chiar și cînd vorbește de corupți, Predoiu zice ”corupții USL-ului, corupții din guvernul Ponta”. Uită să spună că cei doi despre care vorbea, Silaghi și Fenechiu, sînt lideri PNL. Dealtfel, dacă vă uitați bine pe comunicarea PDL, veți vedea că sînt evitate orice fel de atacuri la PNL.
    Explicația? PNL e considerat de PDL ultima speranță, fratele mai mare. În același timp, PDL și PNL au un dușman comun, pe Băsescu, în ciuda încercărilor PMP de a spăla PDL-ul și a-l transforma într-un frate mai mare, frecventabil, depozitar de legitimitate și onorabilitate.

    Reply
  5. Bleen

    Nu uitați, luni debutează varianta beta a analizei politice săptămînale. Lunea ce vine vom vorbi, în cele trei articole (PSD, PNL și PMP) despre cum PSD domină mijlocul terenului, dictează jocul și dă goluri spectaculoase din foarfecă, despre cum PNL stă cu curul în poartă și înjură arbitrul, despre cum PMP, după un șut frumos peste poartă a reușit să-și dea un autogol elegant și măiastru ticluit.

    Reply
  6. Bleen

    Ca să vedeți în ce societate sexistă trăim! Ținutul casei, născutul și crescutul copiiilor sînt fapte de rușine sau cel mult banale, în timp ce vînătoarea, culesul, bătaia pe teritoriu cu vecinii sînt considerate fapte de mare fală. De ce atributele feminității sînt de rușine și cele ale masculinității de fală și de ce mișcarea împotriva feminității pornește mai ales de la femei? Feministele sînt femei frustrate că nu sînt bărbați. Respectul pentru femeie mai nou înseamnă masculinizarea ei. Nu ne reîntoarcem la matriarhat ci facem patriarhat cu femei. Cultural, trăim într-o mare confuzie sexuală. De aici și isteria feminismului și lgbt-iștilor.
    Asta mi-a venit cînd plăteam întreținerea.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *