Offtopice – 25 mai 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Low Yo Yo Stuff

Fast goes fast
Slow goes slow
Alright now, do the Low Yo Yo Yo Yo
Now do the Low Yo Yo Yo Yo Yo Yo
Like that girl standing on the corner
Trying to get a ride to the other side
When way down underneath
All she had to do was move her pretty feet
And do the Low Yo Yo Yo Yo
Alright baby, do your Low Yo Yo with all your stuff
Now, baby, do your Low Yo Yo Stuff
Now, baby, it’s in your being
Whether you’re long, tall, short or skinny
Sometimes it’s rough
You mean to tell me it’s that Low Yo Yo Stuff?
Low Yo Yo Yo Yo Yo Yo Yo Yo
Fast goes fast
Slow oes slow
Low Yo Yo Yo Yo
Like that girl standing on the corner
Trying to get a ride to the other side
When way down underneath
All she had to do was move her pretty feet
And do the Low Yo Yo Yo Yo
What if my girlfriend back home
Finds out what my fingers have been doing
On my guitar since I been gone?
Don’t anybody tell her,
I been doing the Low Yo Yo Yo Yo
Like any other fella
Away from home, all alone
Been doing that Low Yo Yo Yo Yo
Ya, I been really carrying on!
Fast goes fast
Slow goes slow
Rich are rich and the po’ are po’
Everybody’s doing the Low Yo Yo Yo Yo
Everybody’s doing it
Deep down everybody knows they should
Do the Low Yo Yo Yo Yo

(1972)

SURSA

Facebook Comments

25 Comments Offtopice – 25 mai 2013

  1. Bleen

    „”Că e vorba de PDL, că e vorba de Alianţa Dreptate şi Adevăr, că e vorba de alte formaţiuni politice care ar putea să apară, că e vorba ONG-uri cu scop politic sau ce altceva îşi va face apariţia. Am avut discuţii cu Vasile Blaga şi am convenit ca aceste discuţii să continue până când PDL îşi va desluşi propria atitudine faţă de proiectul pe care l-am oferit. Am avut discuţii cu membri marcanţi ai Iniţiativei România Liberală. Cred că ne despart zile de la a încheia un protocol între IRL şi Alianţa DA. Avem discuţii cu membri ai Fundaţiei MişcareaPopulară”, a spus MRU

    Sper că minte la aia cu Fundația Mișcarea Populară.

    Reply
  2. Bleen

    Vrea să fuzioneze și cu UDMR-ul. De fapt, ăștia-s ungurenii, nu? Poate prinde un loc de prezidențiabil UDMR.

    MRU: ”Nu pot uita, la fel cum niciunul dintre membrii Guvernului pe care l-am condus nu poate uita, că UDMR nu a semnat moțiunea de cenzură care a condus la căderea Guvernului Ungureanu și nu a trădat. UDMR a înțeles cum interesul unei comunități puternice se rezumă la interesul național. Suntem europeni cu toții, de aceea trebuie să fim vizionari și înțelepți. FORTA CIVICA vede în UDMR reprezentantul major al comunității maghiare. UDMR este și el un partid nou, care nu s-a închegat din cioburile FSN-ului. Cred că pe acest teren se reclamă o istorie nouă, o viață politică nouă.”

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Ascultam o melodie, si un vers m-a iluminat (versul si fulgerele de afara): „two girls for everyone”. Bai, nene, bai! nimeni n-a mai promis asta in campania electorala! We have a winner! (sau, dupa cum ar zice Crin, „we have a wiener”)

      Reply
  3. Bleen

    L-am visat pe Baconschi azi noapte. Acum, că am rărit-o cu alcoolul, mă visez numai în baruri și terase, așa cum doi ani după ce m-am lăsat de fumat m-am visat numai fumînd. Între timp, se pare că s-a lăsat și subconștientul meu de fumat. Deci. Eram într-o curte, la o băută, ceva. Eram mai mulți, printre ei și Baconschi. Se discuta despre cum au dat pesediștii afară pedeliștii din deconcentrate. Zicea Baconschi că nuștiuunde era un singur angajat, directorul, și Dragnea l-a pus să se dea singur afară. Și zice Baconschi: ”Și ăla, săracu, a trebuit să se dea singur afară, n-a avut ce face. Ca povestea aia, domle….” Și începe să vorbească în franceză. Dar nu-și aducea aminte povestea și ne zicea nouă: ”Aia domle, cu (cuvînt în franceză) și cu (cuvînt în franceză), trebuie s-o știți, zi să-i zic…” Și și-o aduce aminte pînă la urmă. Era de fapt o poezea funny sau chiar un cîntecel în franceză. Și Baconschi începe s-o recite, și să bată din picioare sacadat și să se legene. Noi, ceilalți de la masă, n-am înțeles o iotă, dar el s-a prăpădit de rîs la final.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *