Blestem

Research in Motion my ass! Cred că d-aia le ies telefoanele așa de proaste, că le fac în mișcare, probabil pe vapor, împreună cu castetofoanele International și Panasoanic.

Visul meu e nu numai ca RIM să dea faliment, nu de altceva, dar se pare că a și dat, deci nu mai e vis, dar să dea faliment personal toți angajații RIM, în frunte cu inginerii. Să li se ia casele, mobila și mașinile. Să ajungă în stradă, împreună cu familiile, să doarmă în cutii și să mănînce din tomberon. Nu doar prima generație. Trei generații să petreacă așa în cutii și mîncînd resturi de pe jos, în zăpadă (că doar sînt canadieni) frig și ninsoare. Să se bată pe resturile menajere cu urșii polari avizi de publicitate și faimă la știrile canadiene de la ora cinci care coboară să mănînce din tomberoane și să sperie turiștii. Sute și mii de angajați RIM în stradă, în cutii. Să ajungă un trib peste generații: ora stelară 2145, Tribul Săracilor de la RIM care Mănîncă de pe Jos și Dorm în Cutii.

Iar cînd un strănepot mai filozof va ridica ochii către cer din tomberonul în care caută conserve rămase de la coioții maidanezi și va striga sfîșietor: ”Totuși este trist în lume! Eli Eli Lama Sabahtani! Totul este deșertăciune! Cu ce ți-am greșit noi, Doamne, de ne pedepsești cu sărăcie și lipsă de spații locative de atîta amar de vreme, încît ne-ai transformat în precariat și occupiști la concurență cu urșii polari cerșetori?”  eu voi apărea din Înaltul Cerului (sau din Curul Pămîntului – de fapt, cred că mai degrabă din Curul Pămîntului, că-s rău de gură și degrabă vărsătoriu de înjurături) și voi glăsui așa: Pulică! Vezi tu telefonul ăsta? Blackberry îi zice. Are probleme de RAM. Ireparabile. Una-două se blochează. Restartează. Resetează. Nu pot comenta cu el, nu pot intra pe site-uri. Pot doar suna și primi telefoane, dar pentru asta îmi era bun și un Bosch 607, Eriksson 1018 sau Nokia 5110. Ei bine, din cauza telefonului ăstuia și a blestemelor mele, bine țintite și măiastru ticluite, mîncați voi din gunoaie la concurență cu coioții, cîinii și Uniunea Europeană v 5.0. Uite, îți dau o șansă. Deschide telefonul ăsta și încearcă să intri cu browserul nativ să comentezi pe Blogary. Dacă reușești, scapi tu și tot neamul tău dimpreună cu toți urmașii angajaților RIM de blestem. Acum ești în tomberon, dar dacă reușești să comentezi pe Blogary vei intra în rîndul lumii și te vei trezi la coadă la bancă, încercînd să scoți ce a mai rămas neconfiscat de stat. Ia, încearcă! S-a blocat și restartat? Oops!

Facebook Comments

11 Comments Blestem

 1. DanCanada

  Încearcă un telefon Android 4.1-4.2 cu physical keyboard. Văd că a
  apărut unu’ LG Mach (also called LG LS860, Sprint Mach). Cu ecranul cît o
  lopată dar şi cu tastatură sliding.
  Şi slavă Domnului, nu lucrez la RIM, altfel îmi ploua cu broaşte pe tastatură în clipa asta 🙂

  Reply
 2. Nea

  Ho, mai uşor cu blestemele. Poate că e taman invers, ţi-a rămas scula aia de pe vremea când erai ministru PDL şi te-a blestemat spiritul pedeleului să nu ai parte de ea.

  Reply
 3. Louisy "Hindmost" Pierson

  Frate, de ani de zile te plangi de mura aia. Ca o baba care l-a votat pe Iliescu si se plange ca e plina tara de hoti. Ia-ti responsabilitatea pentru soarta ta, nu astepta sa rezolve altii problemele tale. Renunta la mură si gata.

  Reply
 4. SimonaM

  Și de pe Android merge comentat? Că mie nu mi-a reușit încă. Îmi tot cere să log in și rămâne în buclă :/

  Reply
  1. Bleen

   SimonaM Eu mă loghez și comentez de pe Androidul Danei fără probleme (e un fel de a spune fără probleme, urăsc tastatura aia touch screen).

   Reply
 5. halex

  Ete ca eu comentez de pe blackberry. Bold 9900 mai precis. Merge un pic mai greu decat pe alte pagini, dar asta nu-i numai vina terminalului, ci si a porcariei de livefrye.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *