Paste fericit!

O parte din Blogary pleacă acolo unde nu bate net-ul decît pe Blackberry. Ceea ce înseamnă că acea parte din Blogary nu mai poate comenta sau modera (celebra incompatibilitate Blackberry-LiveFyre – dar există și avantaje la Blackberry, de exemplu, doi și-un sfert nu ne poate citi mesajele bbm în care vorbim despre____care va_______împreună cu_______după care, li se vor alătura și_________ apoi____va fi_________și toată lumea va fi fericită, mai puțin băieții răi de stînga – despre avantajele LiveFyre nu vă mai vorbesc, căci vă sînt familiare).

Să fiți cuminți și să vă iubiți aproapele comentator. Rog ateii, hipsterii, oengiștii și alți martori de-ai lui Cernea și Crăciun să se abțină, căci de nu, Bunul Dumnezeu îi va bana nemilos prin intermediul robului de la butoanele LiveFyre.

În noaptea de Înviere vom reveni cu un update, de fapt un breaking news bombă!

PS. Pentru Claudiu Crăciun, Remus Cernea și Adrian Năstase, un Happy Kwanzaa din suflet!

Breaking News: Hristos a inviat! PS la breaking news: sa nu va luati Blackberry. Un Nokia 5110 sau un Eriksson 628 se descurca mai bine pe net, plus ca bateria tine o saptamana. Porcaria asta de Blackberry nu e bun decat de trimis sms-uri. Astept cu nerabdare ziua in care RIM va da faliment si inginerii sai vor ajunge sa manance la cantina sociala, mai putin ala care s-a ocupat de interfata de net a telefonului, care nu va fi primit nici la cantina sociala si va dormi, dupa merit, intr-o cutie de carton, impreuna cu maidanezii canadieni, la minus 32 de grade. Sa dea Dumnezeu ca niciun inginer de la RIM sa n-aiba vreodata sansa sa puna mana pe vreun iPhone sau Nokia sau Samsung, sa moara prosti, incercand sa intre cu Blackberryurile pe net. Eli, Eli mai bine te tai cu lama decat sa-ti iei un blackberry!

Facebook Comments

30 Comments Paste fericit!

  1. Amelia New

    @Bleen: Nu-i frumos sa vii cu mesaje de-astea eliptic-profetice si pe urma sa pleci unde livefyre-ul nu te poate ajunge. .. ai fost cumva la vreo cina de taina?
    Anyhow, Paste (ti) Fericit(i) wherever you are! 

    Reply
  2. BarbuMateescu

    De câteva ori am avut dezbateri în contradictoriu cu Bleen, Ivan sau alţii, şi am descoperit că dacă la Mme Blogary ai un punct de vedere diferit dar argumentat, nu vei fi ban-at sau insultat, ci vei primi un răspuns raţional. Asta în România este extrem de rar. Aveţi cu toţii un gând de bine de la mine, iar Bleen mai are încă unul, întrucât postările lui care ţin de analiză politică m-au adus aici şi mă vor atrage aici în continuare. Pupici pe obraji pentru AmeliaNew şi îi mulţumesc pentru simpatie. Vă doresc un Paşte fericit!

    Reply
    1. Amelia New

       @BarbuMateescu Eh, se pare ca nu suntem chiar asa talibani cum zic unii 👿
      Eu urmaresc cu interes si apreciez comentariile tale (sunt rationale si argumentate + ai si simtul umorului).
      Sarbatori fericite! 

      Reply
  3. Bleen

    A, uitai să zic ieri: Sebastian Lăzăroiu a revenit la Blogary, ca să zic așa. Deși plecat n-a fost niciodată, doar că n-a mai scris pe Blogary. A revenit, deci asta înseamnă că va scrie pe Blogary. Poate nu de Înviere, dar după, tot va scrie.

    Reply
        1. Merechene

          Lasa, Selvyn, vecina-mea tataroaica facea brad de Craciun iar cand erau mai mici, copiii ei veneau si cu colindul 😀 .  Ce vremuri… 🙂 La CT nu conteaza asa de mult religia decat atunci cand este vorba de casatorie 😀 . o sa-ti uram si noi data viitoare la Kurban Bairam, dar sa ne trimiti baclavale! 😛 

          Reply
        2. Pataphyl

          @selvyn @Bleen

          Abia acum am ajuns pe commentul ăsta, versiunea corectă depedeveul meu de încăpățînată vedere (io, chior ca noaptea din curu’ slipului lui Mandela aflat în beci) mărturisecs: varianta corectă e 2012.1 (nu adaug .0 căci în acest caz specific, deși zero există, nu se menționează decît în rugăciunile. De ce? Că așa CRED eu și ai mei)

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *