Realitatea te priveste si comenteaza

costin

august 30th, 2011 at 13:46   edit

am vrut sa pun un coment mai plin si mai deschizator de minti, dar ma rezum doar la atat, dupa ce am citit regulamentul comentatorului: =)) =)) =)) va urez: spor la pupat. am doar o curiozitate. imi poate spune cineva, lazaroiu, sclavul carei familii sataniste este? FMI, Biderberg, ori Rockafeller? care ami aveti minte incercati sa o reactivati, fratilor. care aveti voal pe fata, aveti mani sa il dati la o parte, iar restul care inca mai crede-ti in ei, este ok. ramaneti asa.

costin

august 30th, 2011 at 14:08   edit

as i said. un comment ce iti deschide mintea trebuie neaparat sters. domnule axinte, nu meritati nici cea mai mica mila cand veti avea o problema. spuneati ca ati avut pe cineva in familie ce a recurs la asa ceva (asta in cazul in care nu ati mintit cum ar fi firesc, fiindca aveti o culoare diversionista). din pacate nici in ziua de azi nu ati putut intelege ca asemene acte pleaca din niste probleme: lipsa banilor, lipsa libertatii asa cum o percepe fiecare, lipsa unei gandiri adegvate, disperare dar cel ami important motiv, lipsa unui om langa cel ce recurge la asa ceva, care sa il intoarca din drum. acesti oameni ajung singuri. dumneavoastra ia-ti fost alaturi si celui din familie si celui din gara. este inspaimantator sa traiesti asa ceva, dar este groaznic sa vezi ca cineva gandeste cu minte de diavol, chiar si la cald ca sa va citez. cat despre lazaroiu repet intrebarea stearsa de moderatori inainte. stie cineva la ce familie satanista s-a afiliat? FMI, Bilderberg, Rockafeller. are ordine exacte de indobitocire a populatiei.”

Ambele comentarii sînt scrise de pe IP de Realitatea.

Facebook Comments

50 Comments Realitatea te priveste si comenteaza

  1. ribelalu`

    Aceste comentarii nu sunt intamplatoare. Blogerul Merisorul primea comentarii pline de injuraturi la o postare despre Mircea Badea de la Ip-uri de Antena 3.

    Reply
  2. Glook

    Nu stiam ca se face clasament la numar de mesaje. Cred ca ma decid sa scriu cate un cuvant pe mesaj, va trebui sa ma cititi ca si japonezii de sus in jos :). Trebuie sa calculez insa cati ani imi ia sa depasesc capul de lista.

    Reply
  3. Glook

    Vreti sa scapati de cei multi si prosti la vot? Tot elvetienii aia cu democratie de sute de ani au solutia. Dupa cum zice materialu de vot, ca sa votez ptr locale am de scris de mana (caligrafiat adicatelea) 33 de nume pentru consilieri comunali (30) si municipalitatea cu tot cu primar (3). De o luna tot aman, mai am pana duminica la ora 11. Daca scrie altcineva in locul meu si se afla intra la caz penal.

    Plus ca daca tot ii scrii de mana unu cate unu nu ii scrii decat daca chiar merita efortul.

    Reply
  4. Ion Barbu

    E normal sa fii oripilat cand se sinucide cineva in fata ta! Axinte are pareri clare despre sinucidere. Cred ca are dreptate ca e o crima. Cred ca e mai rea ca un viol ca gravitate. Si treaba s-a desfasurat chiar in fata lui. Majoritatea oamenilor cred ca folosesc vorbe mai grele chiar pentru fapte mult mai putin grave. De exemplu daca vedea pe cineva ca facea pipi pe sine si Axinte folosea acest limbaj nimeni nu era deranjat. Cred ca vorbele grele sunt justificate doar cand e vorba de fapte f.grave, de incalcarea celor zece porunci de exemplu.

    De la distanta ma cuprinde mila de bietul sinucigas dar si furia contra imbecililor care incearca sa justifice un astfel de gest din oricare motive. La fel si cu nebunul care s-a aruncat in cap in parlament.Cred ca acestia merita vorbe grele!

    Reply
  5. Yeba

    @snapshot, aşa bolnăvicioasă mă ştii tu pe mine?!

    Voiam să-mi manifest compasiunea, nu-ţi dai seama că şi el a fost martor la o sinucidere? Păi tu cum crezi că a murit profa lui de română? S-a sinucis pe când el era la tablă.

    Imaginile sunt de impact şi, dacă desenele sunt inteligent gândite, chiar îi mai ajută pe ăia cu deficienţe, iar ciuvicii tb să schimbe subiectul, cu graficul în faţă nu poţi bate multă apă în piuă. Zic şi eu.

    Reply
  6. Yeba

    Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie îmi tresaltă inima de bucurie când scriu în timpul programului. @dragoş, ce PP pe flip-chart?!

    Nişte desene/scheme clare, simple şi spontane (ce-ar fi să zică: „notăm cu B vârful piramidei P(opulaţie) şi cu S… 😆 )

    Drăgoteştile feel equal to anything (mi se pare expresivă expresia 🙂 , nu ştiu cum să traduc) şi ar găsi ce să comenteze şi dacă s-ar vorbi despre pragmatica discursului în teorema lui Fermat sau mai ales atunci.

    Reply
  7. snapshot

    yebaaaa,

    te-ai molipsit pret de cateva propozitii, at 14:37, de la tulburatorul @costin. cred ca acest costin e un tanar si nelinistit cameraman al emisiunii (si fan al) lui Shtirblea sau, de ce nu, vreo figura trista din gradene.

    Reply
  8. Redacţiunea

    Comentatorii Blogary după nr de comentarii:

    bleen (3797)

    florina (2796)

    nedormitul (2362)

    para (2078)

    florin cojocariu (1516)

    gabhry_el (1480)

    leon cel treaz (1060)

    zexe (1007)

    micutzacekurai (875)

    nea (816)

    yeba (792)

    tucu (656)

    accesdirect (564)

    1 (556)

    ivan zubeldian (531)

    dragos (526)

    andra (506)

    nemo (439)

    mece (438)

    merechene (431)

    parafaragaramus (398)

    ela (392)

    hantzy (388)

    aurelian (385)

    morris (358)

    poweraxxel (343)

    turnofftheglory (305)

    futuyama (302)

    estu (301)

    val_one (280)

    Reply
  9. Nea

    Dragoş, eram autocritic, aşa dă bine la şedinţele de partid.

    Yeba, care sunt alea? Gheba sau Stamate şi Stoian?

    Ce rimă.

    Reply
  10. Dragos

    Yeba: "să le facă desene, grafice, procente, imagini"

    asa, si cam ce credeti ca ar comenta Cretuleasca, Dragoteasca, Stanciuleasca, gen, la niste grafice PowerPoint cu cilindri de diferite marimi/calibre ?

    Reply
  11. Yeba

    @consilieri, vă propun ca Lăzăroa, când mai vine la televizorul lui, să vină cu un flip chart, să deseneze pe banii noştri piramida veniturilor secţionată la 60% de la bază şi alte chestii pe care le-o găsi dumnealui mai semnificative.

    Să le facă desene, grafice, procente, imagini, ar spulbera discuţiile despre gradele de comparaţie, conjuncţiile semiadversative şi ce s-o mai ivi.

    Reply
  12. Dragos

    Off topic: cum dracu să ieşim din criză dacă unii stau şi comentează din 2 in 2 minute (15:38 – 15:40), din 4 in 4 minute (15:40 – 15:44), în loc să-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi?

    Reply
  13. ANG.C.

    Comentariu ,dupa o gandire profunda,labirintica… ,cred ca e dom.prof.varanul care lupta pe mai multe fronturi.

    Reply
  14. tucu

    1/ @Dragos

    Las ca stim noi cine i Rockafeller asta.Nu i ala cu muzicurta e ala cu paralele.

    2/@estu + @dragos.

    Afirmatia -avem sanse se referea la sansa de a ramine veseli.

    Prosti dar multi intr o democratie = dezastru nu este corecta deooarece am invatat ca democratie = vot universal =votanti multi si majoritatea prosti.

    Reducind la absurd vot universal = dictatura prostilor.

    Sa mi fie rusine!

    Reply
  15. Nea

    Off topic: Cum dracu să ieşim din criză dacă unii stau şi comentează din 15 in 15 minute, în loc să-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi?

    Reply
  16. Dragos

    @tucu – 15:22

    1/Google – "The Rockafeller Skank" is a song by british musician Fatboy Slim. It was a hit single on the 1998 album You've Come a Long Way, Baby.

    probabil ca d.nul Lazaroiu e fan.

    2/"atita timp cit exista un exces de inteligenta in tabara adversa avem sanse"

    tocmai prostia crancena a taberei adverse e sansa "taberei noastre". din fericire….sau din pacate, nu ma pot decide.

    Reply
  17. estu

    tucu>deficitul de inteligenta tabara adversa il compenseaza din plin prin numarul imens de sustinatori. Ceea ce nu e deloc motiv de optimist.

    Prosti, dar multi, intr-o democratie = dezastru.

    Reply
  18. Nea

    În atenţia colectivului de oameni ai muncii de la Realitatea.

    Am onoarea să vă propun un candidat ideal pentru un post de conducere.

    Este vorba de un băiat de vreo 28-30 de ani.

    Ce-l recomandă pentru aceasta?

    Recent a fost văzut pe un drumeag de ţară cum lovea în cap cu un băţ un şarpe (inofensiv, Natrix natrix, pe deasupra şi mort) şi-i striga: "Dă-mi puterea ta, dă-mi puterea ta!"

    Câţiva ani de formare sub pulpana lui Emil Hurezeanu şi Stelian Tănase şi văd în el un Aliodor Manolea luptând pentru cauza cea bună.

    Apropo, băgaţi dom'le la Kamikaze câte două episoade cu Vrăjitorii la Cotroceni, să ajungă la toată lumea.

    Reply
  19. tucu

    1/Rog precizari.

    Care este legatura intre Lazaroiu si Rockafeller? E consemnata in dosarul de cadre?

    2/Daca pe Blogary se posteaza mesaje atit de profunde rog nu le stergeti -ajuta la pastrarea unei stari de spirit optimiste.

    Atita timp cit exista un exces de inteligenta in tabara adversa avem sanse.

    Reply
  20. nedormitul

    apropo de ce zice marius, în românia familia primește un ajutor de înmormîntare de circa 2000 de lei. nu-i așa că li se aplică și sinucigașilor?

    Reply
  21. Dragos

    13:46 – "familii sataniste…FMI, Biderberg, ori Rockafeller"

    14:08 – "minte de diavol…familie satanista…FMI, Bilderberg, Rockafeller"

    trecand peste faptul ca "sanatate" asta a semnat @costi si nu @napoleon cum banuiesc ca scrie pe fisa lui de observatie la rubrica "cine se crede", lipsa din enumerare a "conspiratie iudeo – masonica" si "filo – sionista" ma face sa cred ca Vintu chiar i-a dat lui Elan Schwartzenberg oaresce puteri in jucaria santajista iRTV.

    Reply
  22. Yeba

    Da, da. Pisică neagră şi voce sexy 🙂 . Numai bun de trimis la televiziuni de Lăzăroa, cu planuri exacte.

    Reply
  23. estu

    Eu ma concentrez sa ghicesc numerele la loto de duminica. Oricum, la cati tampiti sunt la irealitatea am sanse asemanatoare sa-l nimeresc pe ala de a scris prostia asta.

    Reply
  24. valentin

    In sfarsit cineva il pune la punct pe Becali.Asta e chiar mai mistic si mai agramat..se apropie sfarsitul lumii fratilor!

    Reply
    1. Florina

      Creţuleasca. de cînd nu mai are emisiune are timp de-un ban în plus. a şi zis că ea citeşte Blogary, avea notiţe din comentarii, ce mai?! gata!

      Reply
  25. Yeba

    Eu am râs când le-am citit la postarea respectivă.

    Acum, că mi s-a desluşit IP-ul, mi se pare chiar adegvat. A fost lazaroiu la realitatea? A fost. L-a îndobitocit pe costin? L-a. Sa dovedit că ordinul este exact? Sa. Ce crede-ţi căi de râs aici? Mai bine lam pune în circulaţie. 😆

    Nu e scriblea, astea-s spumele lui soviani, nu vedea tastele. Sau ar putea fi o operă colectivă, în fond idealurile i-au adus împreună, de ce n-ar gândi la fel?

    Reply
  26. Radu

    Pos-ta-cii, pos-ta-cii, Pos-ta-cii! :))

    Acum, serios, o fi Ponta. La cat sta prin studiourile RTV… probabil i-au dat si lui un birou cu un calculator… macar spammer sa ajunga. Suna bine, Spammerul Micul Titulescu? 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *