Rectorul Universitatii Bucuresti: Victor Ponta a plagiat. Doar Ministerul ii poate retrage titlul de doctor

Rectorul Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru, a declarat, miercuri, că doar Ministerul Educaţiei poate decide retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta, întrucât acesta este demnitar, precizând că raportul Comisiei de Etică şi al juriştilor confirmă plagiatul şi va fi trimis MECTS săptămâna viitoare.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

4 Comments Rectorul Universitatii Bucuresti: Victor Ponta a plagiat. Doar Ministerul ii poate retrage titlul de doctor

  1. Niki Vranceanu

    Ileana zice:
    „Maria e o curva. Asta vara se ducea cu Gheorghe la pădure sa facă sex iar eu il mințeam pe pe barbatu’sau ca vine la mine sa ma ajute la curățenie.”

    Cam asa e si cu Universitatea București care constata ca Ponta a plagiat…
    Ok, Ponta a plagiat! I se va retrage titlul la un moment dat, ca doar Abramburica nu-i veșnică! Dar Universitatea nu va fi nicicând sancționata?
    Ok, Ponta nu e doctor! Dar pe mine nu m-a mintit Ponta singur. Pe mine m-a mințit Universitatea București ca i-a dat lu’ Ponta o hârtie in baza căreia a fost recunoscut doctor!

    Votez partidul care se angajează sa suspende pe 5 ani dreptul Universității București de a mai organiza doctorate!

    Reply
  2. MihaiMaruseac

    Sunt și oameni care-și fac treaba în țara asta și nu se supun „directivelor” de sus. Poate cândva se va ajunge la o masă critică si vom intra și noi în rândul lumii civilizate.

    Reply
  3. Cosmin Ioan

    asta e un fel de banc cu politisti, de cati e nevoie sa insurubeze un bec. cam de cate cadre academice e nevoie sa ii retragi titlul unui hot… mi-ar placea ca in secunda 2 in care pica guvernul usl, noul ministru sa faca gestul asta de a-i anula titulatura

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *