Stiri cu poze

Şi nu numai. Din cauză că, deşi mă străduiesc să urmez exemplul Soţului Instituţiei Primei Doamne şi să tac pâs cu pâs, de la cîteva comentarii tot nu mă pot abţine. Încă. Prevăd că, în curînd, vom rămîne fără cuvinte pentru glorioasa epocă pe care o trăim.

1. Ecologie şi sănătate, că primarul României* se gîndeşte la toate.

iohannis bicicleta

2. Fashion. Am remarcat introducerea  în protocolul vestimentar al Instituţiei Primei Doamne sandalele. Lucioase, de zi. Cum vremea a fost, probabil, mai rece, sandalelor li s-au asortat ciorapi. Ceea ce rezolvă şi problema protocolului impus chiar la niveluri mult mai mici, ca degetele picioarelor să fie acoperite.

carmen iohannis sandale cu ciorapi

Fusta pare o jumătate de centimentru mai lungă decît rochia de la învestirea Soţului Instituţiei Sale în funcţia de Preşedinte al României. Rochie care, dincolo de ceea ce au discutat deja la momentul respectiv răuvoitorii şi invidioasele – lungimea, modelul floral şi mînecile scurte – intră în dezacord cu preocupările pentru ecologie ale soţului, fiind din poliester 100%. O puteţi vedea aici, colecţia Tory Burch- Summer dress 2014. Nu, nu e luată de la reduceri, s-a ieftinit între timp.

La Consiliul European la care şi-a însoţit partenerul de Instituţie Prezidenţială nu ştiu ce-a purtat, dar nu-i bai, că nu ştiu nici măcar ce-a căutat.

3. În final, politică. Totuşi, n-am transformat încă blogul în cronică mondenă, deşi sînt şanse mari de reprofilare în ritmul p a s c u p a s şi în privinţa preocupărilor Instituţiei Cuplului Prezidenţial.

Cu două zile în urmă, Ponta a sărbătorit 3 ani de la căderea guvernului MRU, mai precis „3 ani de la începutul sfîrşitului Regimului Băsescu-MRU-Predoiu”, cum s-a numit oficial. Nimic deosebit aici, ba chiar absolut firesc, tradiţional pentru comunişti, sărbătorirea a ceea ce dărîmă. Nici măcar invitaţii nu ne mai miră. Conform Adevărul, „Viorel Hrebenciuc, aflat în arest la domiciliu în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru primire de mită, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Transformatorul“.”

Numai două fotografii aici din albumul postat pe pagina oficială de Facebook a prim-ministrului, şi am bifat şi punctul 4, Justiţie.

ponta iohannis usl promisiune

ponta udrea puscarie

*Nu ştiu dacă s-a mai zis „primarul României”, în caz că da, cum aflu precizez imediat paternitatea sintagmei.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *