Stirile si comentariile zilei – 23 aprilie 2015

1. Lesbian teaches being ‘gay’ in classroom. – wnd.com

“And I started in kindergarten,” said Pam Strong. “What a great place to start. It was where I was teaching. So, I was the most comfortable there.”
[…]
I use current events, news articles, advertisement are great for gender, especially with kindergarten kids, pink and girl toys and all the rest of it. Commercials are great, I use one right now, the Honey Maid commercial,” she said.

She said she convinces children that homosexual duos are identical to a man-and-woman couple, LifeSite reported.

 2. Marco Rubio, posibil candidat republican la alegerile prezidenţiale, SUA-2016: ‘Gays’ born that way – wnd.com

“I don’t believe that your sexual preferences are a choice for a vast and enormous majority of the people,” he said, during a “Face the Nation” interview with Bob Schieffer. “The bottom line is I believe that sexual preference is something people are born with.
    „No, Senator Rubio, Homosexuals Aren’t Born That Way – joemiller.us
Social conservatives need and deserve a candidate who will base his social policy agenda on genetics, science, biology, the best in health research, and on biblical morality. Sen. Rubio has failed that test. (See “No, Senator Rubio, Homosexuals Aren’t Born That Way”, originally posted HERE)
Marco Rubio, unul din candidaţii cu cele mai mari şanse să obţină nominalizarea republicanilor pentru cursa prezidenţială din 2016, nu numai că este contradictoriu în declaraţii, dar implicit este ori nepregătit pe subiect, ori duplicitar. Pentru că nu poţi spune că susţii căsătoria tradiţională şi, în acelaşi timp, să afirmi că homosexualitatea este scrisă în gene. Cele două declaraţii se bat cap în cap şi concluzia este una singură: discriminare. Dacă oamenii aşa s-au născut, ce pot face ei şi de ce nu ar fi perfect îndreptăţiţi să se căsătorească şi să adopte copii?

3. Iohannis. Una i se scrie, alta i se citeşte. „Hocus-pocus cu „problema maghiară”. Preşedintele Klaus Iohannis a avut două mesaje pentru Congresul UDMR: pe unul l-a şters de pe pagina Administraţiei Prezidenţiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenţa dintre ele?”- hotnews

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o „multe chestiuni ramase nerezolvate”, cu „subiecte sensibile”, cum ar fi autonomia, si vorbea despre „extinderea drepturilor minoritatilor”. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex.ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

4. Iohannis nu scrie numai, dar şi citeşte. Ceea ce ne îndeamnă, subtil, să facem şi noi. Filă cu filă, nu mă îndoiesc. Înainte de a da năvală în librării şi biblioteci, de a ne smulge hainele şi a ne părui pentru o carte, de a-i umple peretele de Facebook cu citate – întru cunoaşterea mai bine a celor ce-l susţin, bănuiesc – cred că ar fi bine să-i dedicăm un citat pe care sînt convinsă că-l va aprecia. Şi pe care îl va putea folosi de acum încolo de fiecare dată cînd i se reproşează că tace.

Cel care nu-ţi înţelege tăcerea probabil nu-ţi va înţelege nici cuvintele. – Elbert Hubbard

iohannis citeste

Şi cu asta eu cred că m-am lămurit. Omul nu voia să fie nici premier, cum fusese propus în 2009 – şi cum ar fi fost posibil, după propriile-i vorbe, dacă nu cîştiga Dictatorul a doua oară prezidenţialele – nici preşedintele Uniunii Scriitorilor, cum am bănuit pînă acum, ci Ministrul Culturii. Dar, ghinion! – preşedinţia României nu a fost nici de data asta pentru cine s-a pregătit, ci pentru cine s-a nimerit.

5. Daniela Bârsan a fost numită consilier de stat, şeful Biroului de presă de la Cotroceni. Şi era cît pe ce să fie membru supleant în Consiliul Naţional al Audiovizualului! În fine, după cum ea însăşi a precizat, nu va fi şi purtător de cuvînt. – hotnews.ro

După cum spune Paul Dragoş Aligică, nici n-ar avea de ce. Purtător de cuvînt există deja acolo. Din decembrie 2014. Noi l-am ales.

Facebook Comments

2 Comments Stirile si comentariile zilei – 23 aprilie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *