Stirile zilei, linkuri si offtopice – 8 februarie 2014

foto: Soci e propagandă sovietică cu michimauși și wc-uri duble, deschideți twitterul și dați pe #euromaidan

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)

17:50 – ‘It looked bad!’ Clint Eastwood, 83, saves the life of choking golf director by performing the Heimlich Manoeuver 
16:55 – Bobsledder Johnny Quinn puts his training to good use to smash through bathroom door
16:31 – „Echipa V.P.” loveşte din nou. Fotografia premierului Ponta cu ucraineanul Ianukovici a fost ştearsă de pe contul său oficial de Facebook
06:07 – Poll: More Americans ‘Can’t Live Without’ Laptops, Smartphones Than Sex
05:23 – Olympic Rings Fail Is Already on a T-Shirt

 

Facebook Comments

25 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 8 februarie 2014

  1. Gramofonu'

    Boc „s-a alaturat” MP in speranta ca-l da Blaga afara din partid.
    Dar eu cred ca mai degraba o sa-l vinda 🙂

    Reply
  2. Yeba

    Am dovada, Bleen e Băse, un fel de Dr. Jekyll/Mr. Hyde, fiecare cu pisica lui. Deci acum e la Cluj, n-a schimbat ziua de off topice, ca e plecat de aseară.
    Noroc că Hâncu scrie așa de bine, îl pot citi de mai multe ori.

    Reply
  3. Gramofonu'

    Ati vazut „Inequality for All”?
    Un nene arata ca pentru prosperitate iti trebuie middle class, pentru care iti trebuie educatie de calitate si sindicate puternice. Ce-i drept, nu m-am uitat pina la final, cind a inceput sa se repete m-a pierdut de client.

    Reply
  4. Bleen

    Am văzut secvențe de la mitingul PDL. Penibil e puțin spus. Andreea Paul Vass, sub orice limită acceptabilă a penibilului. Isterie forțată.

    Reply
  5. Bleen

    Miron Damian:
    „Sunt convins că încă de ieri, sau măcar la ora asta, dl Blaga este la telefon cu Raluca Turcan, președinta PDL Sibiu: ”Dna Turcan, candidați la primărie? Nu, foarte rău – dar vreau să știu pe cine veți pune – aveți o săptămână la dispoziție să-l alegeți, îl validăm și apoi îl anunțați. Mulțumesc”…

    … nah, nici vorbă. Pe baza precedentului, sunt convins că PDL va fi extrem de surprins că se fac alegeri și își va desemna candidat pe ultima sută de metri, și musai după sondaje care să arate dacă vreun candidat are șanse de câștig, ca să știe cine trebuie să nu se bage în cursă. Așa au pierdut ‘n’ alegeri, și la primărie, și la CJ, și în Sibiu și în toată țara. PSD câștigă nu neapărat pentru că românii ar fi de stânga, sau că PSD e foarte eficient la guvernare, dar mereu, mereu ca partid a fost condus mai profesionist decât toată ”dreapta” la un loc.

    Reply
    1. Lipst

      E o manevră a lui Blaga, ca să menţină nivelul călâu al opoziţiei de faţadă. Misiunea lui e ca nici să nu scadă, ca să nu lase loc altora, deşi nu ar avea cui, dar nici să nu crească, ca să nu ameninţe mărimile zilei. Întâmplarea întâmplărilor, marea supărare a fost organizată taman când Ponta nu era prin ţară. Ţţ! Câtă coordonare! Să nu se creeze contrastul de imagine şi nu care cumva să dăuneze.

      Reply
  6. Gramofonu'

    Care va stiti matahale, aveti grija sa nu se instaleze romii in voi, da?

    „Ambasadorul roman in Suedia, Raduta Matache, a declarat pentru presa
    suedeza ca cersetoria in aceasta tara ar trebui interzisa, pentru a
    descuraja astfel ca rromii sa se instaleze in matahale”

    http://www.ziare.com/diaspora/rromi-strainatate/romania-sugereaza-suediei-sa-interzica-cersetoria-pentru-a-descuraja-venirea-romilor-1281750

    De mult timp tot ziceam ca nu mai citesc porcariile astora, dar acum chiar ma tin de cuvint.

    Reply
  7. Bleen

    Am remarcat că foarte mulți pesediști și peneliști își promovează postările și paginile pe Facebook prin linkuri sponsorizate. Niciun om din opoziție nu face asta, sau cel puțin n-am văzut eu. Parcă ziceau că n-au televiziuni, dar Facebook-ul face și drege. Asta înseamnă că nu știu cum funcționează Facebook-ul. Facebook-ul funcționează pe bani.

    Reply
  8. Bleen

    Blaga zice că i-a spus ginerelui să se abțină de la licitații. Ginerele l-a ascultat și ultimul contract l-a luat prin încredințare directă.

    Reply
  9. Bleen

    Declarația de dragoste a lui Udrea pentru Antonescu nu e o gafă, așa cum ziceam mai devreme. Singura speranță s pedeliștilor e o alianță cu PNL. Aceasta e marea strategie a PDL și dorința arzătoare și delic secretă a pedeliștilor. Pentru pedeliștii din teritoriu, baroni, baronași și baroneți, singura licărire de speranță din întunericul opoziției și al celei mau negre depresii e o asociere la guvernare cu PNL. De aceea Udrea îi momește cu iubirea de Antonescu.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *