Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 februarie 2014

foto: ca să nu uităm

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

17:06 – Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorul
Facebook Comments

50 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 februarie 2014

  1. Bleen

    Dacă lupta lui Băsescu pentru justiție a început odată cu bilețelul roz, în feb 2007, și Macovei a plecat de la MJ în aprilie 2007, atunci..

    Reply
    1. Claudia Postelnicescu

      Atunci adevaratul lider al luptei pentru o justitie independenta este Udrea. Evident. Numai rauvoitorii nu pricep si nu inteleg.

      Reply
  2. Bleen

    O va ridica Băsescu pe Udrea sau îl va trage Udrea în jos pe Băsescu? Ce s-a întîmplat pînă acum? Va fi altfel de acum încolo?

    Reply
  3. Bleen

    Apropo de țipetele PDL ”Jos taxele!”, trebuie să fim corecți și să reamintim că cea mai mare creștere de taxe din ultimii 10 ani aparține PDL. A crescut TVA-ul cu 26%, de la 19% la 24%. TVA e taxa care ia cei mai mulți bani din buzunarul românilor. So…

    Reply
  4. Bleen

    E o sperietoare hîdă cu spume, moderator la RTV, care îi spune lui Papahagi să fie civilizat în timp ce Ciuvică și Chireac înjură. Cum o cheamă?

    Reply
    1. Gramofonu'

      Daca e cu spume, o fi turbare. Caz in care se recomanda sa o chemi „cutu-cutu” si sa-i arunci o felie de parizer, ca altfel te musca si e vina ta, ca ai suflet rau.

      P.S.: ca sa nu va intrebati cum de ma pricep asa bine, va explic preventiv: mi-aduc aminte ca acum muuulti ani m-am mutat de la o gazda pentru ca ma jecmanea un ciine in fiecare zi de cite un pachet de biscuiti cu crema. Si-asa al dreq era, ca facea si discriminare, persoanele de sex feminin nici cu spaga nu treceau. Deci, in cazul de mai sus, daca nu-i trece cu parizer, incercati biscuiti cu crema.

      Reply
      1. gone fishing

        Am intalnit caini care stiau cum sa-ti descoase buzunarul la haina pentru a-ti subtiliza o bomboana invelita in celofan sau staniol. Si actionau cand nimeni nu era in preajma, ca sa nu fie prinsi. Asa ca niciodata nu e bine sa subestimezi un caine, ca nu stii ce talente poate ascunde. 🙂

        Reply
        1. Canadiana

          Soacra-mea avea o pisica hoata rau: ridica capacul de la oala cu ciorba si fura toata carnea din ea. :))))

          Reply
          1. Gramofonu'

            Ok, transmiteti-i atunci lui Papahagi sa aiba grija la buzunare si la oala cu ciorba, ca s-ar putea sa nu se stie 😀

            Reply
        2. Nea

          Ok, dar tu îţi coseai buzunarul după ce puneai bomboane în el? De casetele de valori de la bănci nu ai auzit?

          Reply
          1. gone fishing

            Buzunarul era de regula inchis cu fermoar sau prea adanc pentru a fi sondat cu botul, si-atunci se opera la cusatura lui. Fiecare caine cu tehnica lui.

            Reply
    2. Yeba

      Mă scandalizezi !!! N-o știi pe-asta? Pe Lili Ruse, pe prietena Drăgoteascăi de la Adevărul?! Dacă o vezi râzând, față și profil, mai ales că-și găsise să râdă de Udrea, n-o mai uiți!!

      Reply
        1. Yeba

          Ah, de-aia se tot băga ea în seamă când dădea el interivuri. Credeam că-s trăiri unilaterale. S-or fi imprietenit pe liniile aeriene scandinave. Mă rog, spune-mi ce prieteni ai, ca să-ți spun cine ești.

          Reply
    1. Gramofonu'

      De ce te miri, si Ponta e fan PDL, si Antonescu e fan PDL, chiar si Basescu e fan PDL. Te provoc, arata-mi unul care nu e.

      Reply
  5. Bleen

    După ce Băsescu a zis că lupta anticorupție a început cu dezvăluirea, de către Udrea, a bilețelului roz, mai rămîne ca Macovei să declare, drept răspuns, că lupta anticorupție a început în decembrie 2005, cînd un coleg ministru, duhnind a răchie ieftină, i s-a prezentat în guvern: „Săr’na, duduie Monica. Mă numesc Vasile. Nea Vasile.”
    Jocul ăsta penibil de-a hai să prostim proștii, că-s proști și nu se prind îi va duce în cap pe toți, pedeliști sau pemepiști. Nu că ar fi mare pierdere.

    Reply
  6. Rheia

    Nu voiam s-o spun, dar simt că-mi pleznește gușa: Cum o să-i pot cere eu copilului meu, peste cîțiva ani, să fie patriot, să fie mîndru de-un popor care a fraternizat după război cu ocupantul sovietic, și-a aruncat în închisoare cei mai buni și mai frumoși oameni, și-a pus în frunte toată puzderia de gunoaie umane pe care vîrtejul războiului a adus-o la suprafață, a decimat preoțimea greco-catolică, a întors pe dos logica bunului-simț practic, timp de zeci de ani, iar acum, după ce a fost scos mai mult cu forța din peștera minciunii de partid și de stat, vrea să fie dus înapoi, la întuneric și mizerie?!

    Reply
    1. Canadiana

      Nu stiu ce-o sa-i poti spune, altceva decat ca asa e normal si firesc. Si eu, de aici, din cuca macaii, ma intreb adesea de ce-mi pasa? Habar n-am de ce, dar sa fiu a naibii: imi pasa.

      Reply
      1. Rheia

        Citesc ultimele pagini din „Închisoarea noastră cea de toate zilele”, cronica de pușcărie politică a lui Ion Ioanid. Nu pot crede că devii imun la ticăloșie și jeg moral, prin simpla dorință de supraviețuire. OK, multă vreme n-am știut, generația mea, că așa s-au petrecut lucrurile. Dar după ce am aflat, după ce a devenit limpede că nimic din ce povestește Ion Ioanid acolo (și Florin Petrovici în „Tortura pe înțelesul tuturor”, și Virgil Ierunca în „Fenomenul Pitești”), nu este exagerat, cum de ne mai rabdă pămîntul?! Cum de putem accepta să fim conduși, oi tîmpite și boi blajini, de replici postmoderne ale torționarilor de atunci?!

        Reply
            1. Nea

              N-o băga, că la mine e strategie. Am văzut că atunci când mi-a păsat prea mult de statul de drept, s-a dus pulii de suflet. Acum am schimbat abordarea.

            2. Canadiana

              Ne-a futut politica scursurilor comuniste 3 generatii in familie. As vrea ca macar pe-a patra sa n-o mai atinga.

            3. Nea

              Păi am înţeles că pe tine nu te mai atinge direct. Ştiu că îţi pasă de cei rămaşi, dar se pare că lor aşa le place. Din punctul meu, nu mai au nicio scuză. Unul care pactiza pe vremea lui Dej o făcea pentru a-şi salva viaţa. Pe vremea lui Ceaşcă, pentru a-şi asigura o slujbă mai călduţă. Dar acum?!

            4. Gramofonu'

              Acum e ca-n experimentul cu maimutele, scara catre banane si furtunul cu apa rece. Nicio maimuta nu mai stie de ce trebuie batute maimutele care urca scara, dar o face cu entuziasm.

            5. Canadiana

              Tot pentru aia pactizeaza: malai, ulei, contract, protectie. Crezi ca cele sute de ani sub imperiul otoman se sterg usor?

              Imprastierea familiilor in cele patru zari e o crima, e impotriva ordinii lasate de la dumnezeu.

    1. Claudia Postelnicescu

      Jalnic. Daca functionarea justitiei, in capul lui, incepe de la biletele roz scapate pe jos ‘intamplator’ inseamna ca n-a fost niciodata ceva serios pentru el. Udrea, aceasta eroina ignorata a luptei pentru o justitie libera. Vivat Udrea! Udrea Presedinte!

      Reply
  7. Bleen

    ”Copiii prematuri sînt inteligenți ca tata și blonzi ca mama”. (om politic local, chiar președinte al României într-o perioadă nu demult apusă, dar apusă)

    Reply
  8. Bleen

    Nu e nevoie să faci sondaje sau să fii cine știe ce mare expert ca să-ți dai seama că ”dreapta”, așa cum arată ea astăzi, nu are absolut nicio șansă electorală.

    Totuși, spectacolul tîrîtului în patru labe și linsul pantofului merită toate oscarurile.

    Reply
  9. Gramofonu'

    Imi e din ce in ce mai clar ca prezidentialele au miza zero pentru PMP.
    Ar fi trebuit sa-i spuna PMB (Prim Ministru Basescu), sa fie clar pentru toata lumea „cine sintem si ce vrem”.
    Si-asa, din 2 partide, unul s-a pierdut si unul s-a stricat 🙂

    Reply
    1. Canadiana

      Suntem noi prosti, ca nu ne lasam prostiti si umblam dupa cai verzi pe pereti, cand ar trebui sa zicem mersi pentru rocada, cu Base premier si Iohannis presedinte. Parafrazand-o pe Nuland: Fuck dreapta.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *