Putin si-a primit slugile la Soci, Victor Ponta (Romania) si Viktor Ianukovici (Ucraina)

Aici am ajuns. În curul lumii, printre criminali și alți refuzați ai civilizației. Aici ne-a adus Victor Ponta, cel mai incompetent, iresponsabil și antinațional premier pe care l-a avut România. Acasă la stăpînul Putin, ucigaș patentat de opozanți și jurnaliști, împreună cu altă slugă de-a lui Putin, Viktor Ianukovici, ucigaș de opozanți și tineri care manifestă pe străzile Ucrainei pentru libertate și intrarea în lumea civilizată și împotriva Rusiei. Și toate astea în situația în care Rusia a anunțat că ar putea interveni militar în Ucraina, pentru a înăbuși revolta ucrainienilor. Aici sîntem după aproape 23 de ani de la prăbușirea URSS-ului. Am revenit la matkă. Dacă la prezidențiale alegem slugoiul ăsta iresponsabil sau slugoiul lui, Antonescu, vom ajunge să lingem tălpile bolșevicilor, kaghebiștilor și altor mujici.

Îndepărtarea de la putere a slugii iresponsabile a rușilor și baronilor pesediști e o datorie patriotică minimală a fiecărui român. În situația în care am ajuns, ceea ce face astăzi așa-zisa opoziție e o dovadă de iresponsabilitate comparabilă cu cea a slugii din poză.

Facebook Comments

22 Comments Putin si-a primit slugile la Soci, Victor Ponta (Romania) si Viktor Ianukovici (Ucraina)

  1. EroulBula

    In Gagauzia si Transnistria au reinceput provocarile impotriva romanilor, toata lumea se asteapta ca ele sa evolueze catre conflict, dupa Olimpiada de la Soci, iar Ponta s-a dus sa-i linga papucul lui Putin, explicand ca nu are rost sa ostilizam o tara ca Rusia.
    Pacaliciul asta nu intelege ca un imperiu cu dimensiunile, forta si apucaturile Rusiei nu are nevoie sa fie provocat pentru a deveni ostil unei alte tari.
    Pur si simplu, daca tara respectiva prin simpla sa pozitie geografica incurca planurile Rusiei atunci Rusia ii va fi ostila indiferent de ce va face (in afara de supunere totala).
    Un imperiu cu apucaturile Rusiei nu are parteneri, are doar slugi si dusmani. Faptul ca are diverse colaborari cu unii din dusmani nu inseamna parteneriat ci doar obtinerea de avantaje in asteptarea unui moment prielnic.

    Reply
  2. adina

    Nu-mi aduc aminte sa mai fii existat jocuri olimpice la care sa fie organizate dineuri oficiale pentru sefi de stat si care sa fie mediatizate atat. De obicei, balurile de inchidere si deschidere ale unei competitii erau pentru sportivii participanti. Parca n-ar concura ei, ci politicienii si sefii de stat.

    Reply
  3. Rheia

    Avem se pare așteptări prea mari de la niște oameni prea mici. Cu puține excepții, (majoritatea oricum invizibile ochiului public), cei care ne cîrmuiesc n-au pur și simplu simțul istoriei și nici imboldul autorealizării, în sensul dat de Maslow termenului. Trăiesc fiindcă s-au născut. Iar banii și puterea după care aleargă, cu fiecare gram de energie, n-au alt scop decît propria satisfacție: Mănînc, beau, mă reproduc.

    Reply
  4. Claudia Postelnicescu

    Poziția și atitudinea lui corporală denotă că el nu înțelege unde se află (simbolic vorbind), de ce, cum a ajuns acolo: omul este iresponsabil, este mulțumirea de sine absolută, a impostorului ajuns la putere, fericirea totală că el a ajuns acolo și nu altul, prototipul parvenitului fără scrupule. El nici măcar nu are o ideologie, este doar orbit de narcisism. Acest om poate face un imens rău României dacă e lăsat în continuare, tocmai pentru că nu este conștient de consecințele acțiunilor sale.

    Reply
  5. Nea

    Acum o să ziceţi că sunt nebun, dar chiar ar fi o schimbare spre bine să trecem sub talpă rusească. Fiindcă ăştia, spre deosebire de baronii lui Ponta, gândesc pe termen ceva mai lung. Orizontul de aşteptare maxim al useleului este termenul de prescriere al infracţiunilor comise. Nu au cum gândi mai departe.

    Reply
    1. Canadiana

      Care au fost marile realizari ale „talpii rusesti?” Astia nu pot face nimic la ei in tara, nu pot duce nimic la capat, sa-si vada naibii de nevoile lor si sa ne lase in pace.

      Reply
      1. Nea

        A fost o figură de stil, soro, o hiperbolă, prin gura căreia am spus că Ponta e mai rău şi decât talpa rusească. Se poate să mă discriminaţi aşa, Claudiei Postelnicescu i-aţi făcut palton de laicuri şi mie, care am spus acelaşi lucru, îmi daţi minusuri?!

        Reply
          1. Nea

            De fapt, nici n-a fost hiperbolă, îmi asum fiecare literă din afirmaţia asta: Ponta e mai rău ca ocupaţia rusească.

            Reply
            1. Canadiana

              Este perfid, abject si stupid sa-ti distruga tara unul de-al tau. Insa fiindca e „de-al tau”, iti lasa speranta ca poti face ceva ca sa schimbi mersul lucrurilor, ca inca mai ai libertatea de a face decizii pentru tine si ai tai, ca la o adica, cu putin noroc, daca te strangi cu mai multi, il dobori si anihilezi.
              Dar daca unul strain, un rus, te-a subjugat si joaca cazancioc pe la Targoviste, ai pierdut si speranta ca mai ai libertatea de a decide pentru tine si ai tai. Esti paralizat, umilit si incatusat, fiindca stii ca altii, mai mari, fac jocurile pentru tine.
              Ca subnota: in fam. mea extinsa, am avut membri care au petrecut ani grei in ambele lagare: nazist si sovietic. Cel sovietic bate orice imaginatie in primitivism, abjectie si mizerie umana. Despre asta vorbim.

            2. Nea

              Ştiu, şi tatăl meu a gustat pâinea lagărelor ruseşti.
              Nu vorbim de asta, ci de faptul că lui Ponta i-a picat pe mână o ţară, din senin. Şi că nu ştie ce să facă cu ea. L-au împins în faţă nişte mafioţi şi nu-l costă nimic să le facă pe plac, să le dea ţara la prăduit. Dimpotrivă, l-ar costa dacă nu le-ar da-o.

            3. adib

              Daca ai fi moscovit ai putea spune, eventual, ca Putin e mai bun decat Ponta. Ocupantii nu numesc administratori competenti intr-o colonie periferica, cum ar fi Romania, ci folosesc niste lichele locale. Ponta s-ar califica.

        1. Lipst

          Asta e o chestie de seminar, de masă rotundă. Ca să mă exprim ca Patapievici, problema se poate reformula astfel: Ce e mai rău? Răul strategic, ideologic, cu viziune („talpa rusească”) sau răul spontan, fără viziune, meschin (Ponta)?

          Şi, după ce îmi dă Pleşu, domnul Andrei Pleşu, cuvântul, încep prin a spune că politic mi se pare mai uşor să scapi de Ponta. În Rusia, comunismul, un rău ideologic, a durat aproape 80 de ani iar în ţările de sub influenţa sovietică, mai bine de 40 de ani.

          Răul strategic e răul făcut bine, temeinic, cu bătaie lungă, de durată. Răul făcut de Stalin prin inventarea de republici separatiste se resimte şi azi. Nu numai că se resimte dar funcţionează aproape impecabil. Acest rău e folosit cu temeinicie de Rusia. În răul pe care îl tot face, Rusia a fost şi rămâne strategică.

          Ponta nu are viziune dar nici nu-i trebuie. El e fericit că e băgat în seamă de ăia cu viziune, cu strategie. Local, toată chestia cu Ponta e că nu are adversari cu viziune. Micuţii paşoptişti care, prin natura pregătirii lor, ar fi trebuit să aibă să aibă viziune, lărgime de spirit, nu văd decât chestia cu plagiatore. Or, asta nu e viziune politică şi nici măcar la asta nu l-au bătut prin judecăţi. În fine. Se consumă timpul de vorbit şi trebuie eliberată sala, că vine Dan Puric şi aduce un dac autentic.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *