Stirile zilei, linkuri si offtopice – 8 martie 2014

foto: candidatul dreptei la prezidențiale. Doar el ne poate scăpa de unguri, corporații și masoni.

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

19 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 8 martie 2014

  1. Bleen

    Guvernul Ponta a foat legitimat o datâ prin votul de la schimbarea compoziției politice. A fost legitimat a doua oară de decizia Curții Constituționale. Va fi relegitimat a treia oară prin votul asupra programului. Iar, dacă opoziția va depune moțiune de cenzură, va fi legitimat a patra oară prin respingerea moțiunii. Dacă cineva mai svea vreo îndoială asupra solidității noii majorități parlamentare, îi va fi spulberată prin aceste teste ideale oentru guvernul Ponta. Nu era mai bine să acuzăm guvernul de lipsă de legitimitate și să spunem despre majoritate că e șubredă fără să o testăm de atîtea ori și să-i d ocazia să-și probeze clar, fără urmă de îndoială, soliditatea?

    Reply
  2. Rheia

    Pe unde o fi toată lumea? La petrecere? A noastră s-a terminat, că erau și copii. Nu voiam decît să zic că succesul maxim l-au avut tot melodiile Phoenicșilor, la karaokeală, adică, deși peste jumate din participanți abia dacă aveau treij’ de ani. Frate, dar voi muzică mai învățați vreodată să faceți? Tot pe-a noastră vă bazați?

    Reply
  3. Bleen

    Referendumul din Crimeea. Opțiuni pe buletinul de vot: unire cu Rusia acum sau independență și unire cu Rusia mai tîrziu.

    Reply
  4. Gramofonu'

    Daniel Constantin: „Va doresc sa-l convingeti dumneavoastra pe Victor Ponta sa candideze la presedintie”

    Si pe Ceausescu l-au convins greu de fiecare data; si pe Nastase, parca. Daca nu vrea, nu vrea, dati-i pace, dar cine ridica minutzele si tzopaie in rindul din spate? uite, se ofera domnul Geoana, opriti gratarele, am rezolvat-o si pe-asta.

    Reply
    1. adib

      niste judecatori americani intr-o opinie separata: „The Constitution does not provide a cure for every social ill, nor does it vest judges with a mandate to try to
      remedy every social problem”. Inlocuiti „social” cu „political” si se obtine motivarea CCR.

      Reply
      1. Bleen

        Sesizarea era complet absurdă. Știu din surse sigure că ăia de la CCR s-au întrebat și ei ce s-a întîmplat cu Băsescu de a luat-o chiar așa razna. Asta cu sesizarea la CCR a fost clar o greșeală neprovocată.

        Reply
          1. DanCanada

            Am vazut emisiunea – faina, de bun simt. Uite-asa se spala Maruta de pacate 😉 Mi-a placut remarca ‘sa stiti dom presedinte ca avem si-n show biznis USL-ul nostru: Bianca Dragusanu, Oana Zavoranu etc’.

            Reply
            1. Yeba

              Mie mi-a placut expresia asta de facepalm tocmai azi plus ca sunt solidară cu toate grăsunele, de principiu.

  5. Rheia

    Vadim, din cauza căruia mă voi răsuci etern în mormînt că a trebuit să-l votez pe Iliescu la președinție?! Mă duc să văd dacă am destule ouă.

    Reply
  6. Amalia

    Cred ca sotii Chitoiu dorm in camere separate; altfel nu se explica de ce doamna ii tot suna si semesuia pe altii ca sa afle ce demersuri a mai facut domnul (sau ce-i aia „CE”).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *