Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 martie 2014

foto: sat norvegian

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


05:19 – Patrick Stewart Tapped David Cameron’s Serious Call With Obama

ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

31 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 martie 2014

  1. Yeba

    Mă îngrijorează faptul că ăia care în mod sigur țin la Gică Popescu, așa cum sunt ei, așa cum e el, sunt atât de proști. Spre cretini. Hagi a încercat o dată să explice de ce se exprimă mai greu, e clar că nu-i dă inteligența afară din casă – și asta când nu sunt proști-grămadă (inclusiv Gică, care s-a lăsat intervievat de Gădea), dar un semn discret din partea avocaților.măcar…

    Gică e victima unei campanii atât de vulgare și de violente la A3, e atât de folosit pt reglat conturi. încât nici un om dotat cu capacitatea de a grația, nu l-ar grația, acum e clar că e ceva suspect, ar fi ca și cum sanctificarea Maicii Tereza ar fi cerută de Ciciolina într-un film XXX turnat într-o unitate militară.

    Reply
      1. Yeba

        Pe calea asta îl înfundă și ar însemna că sunt la fel de îngrămădiți ca și apropiații lui Gică. Greu de crezut. Nu e deloc sigur că i-au tocat banii degeaba.

        Reply
  2. Bleen

    Ponta: ”Ce cîștigă statul dc e Popescu în pușcărie?” Nu știm, dar știm ce cîștigă dacă e Ponta în pușcărie. Un prost mai puțin în libertate.

    Reply
    1. Nea

      Plagiatorul, tot plagiator. Aşa a întrebat şi 0049 junior, Ce câştigă statul dacă e tata la puşcărie?
      Doar că micuţul n-avea studii juridice, nu lucrase ca procuror şi era implicat emoţional.
      Ce profesori de căcat o fi avut Ponta la drept dacă poate pune asemenea întrebare. Şi ce student de căcat au avut profesorii ăia.

      Reply
    1. Canadiana

      Sa se duca si Hagi cu Obama, poate ca fiind doi, vor trasa linia rosie, the red fucking line. :))))

      Reply
  3. Lipst

    Un comentator anonim francez. Chestiunea cu acesta e că e unu la o mie. Restul de o mie se împart în „Trăiască Putin” şi „Trăiască Putin”. Iată-l:

    „Rusia se angajează în mod solemn să nu umilească prea tare comunitatea internaţională. În timp ce soldaţii ruşi controlează din ce în ce mai mult Crimeea, comunitatea internaţională i-a cerut lui Vladimir Putin ca acesta să se conformeze dreptului internaţional. Acesta a răspuns într-un mod cât se poate de pozitiv, angajându-se să nu umilească prea tare şi doar într-o proporţie graduală comunitatea internaţională.

    În ce măsură comunitatea internaţională va fi umilită în Crimeea? Pentru Moscova, această umilinţă e destul de mică şi de scurtă durată. „Vom face totul pentru ca această umilinţă să fie eficace şi să nu dureze prea mult.”, a subliniat primul ministru Dmitri Medvedev care, în faţa Dumei de stat, a dorit să arate semne de bunăvoinţă şi să asigure comunitatea internaţională că această umilinţă nu va fi de durată. „Rusia vrea să arate celorlalte ţări că dă dovadă de un comportament matur şi că de acum înainte a învăţat cum să umilească într-un mod foarte demn comunitatea internaţională.”, a ţinut să sublinieze la rândul său preşedintele Vladimir Putin.”

    Reply
    1. Canadiana

      Eu sunt siderata de cati admiratori – pe bune – are Putin in vest. Pusti care habar nu au de democratie vs autocratie, nemultumiti de proprii lor politicieni si frustrati de neajunsurile democratiei cotidiene, imbratiseaza ocupationismul rusesc. Dezolant.

      Reply
  4. Bleen

    După lupte seculare la propriu am reușit să ajung în 1665 cu Suedia Dodoloață. Din păcate, planul cu ucisul Rusiei de mică, cînd încă era împărțită în 2 state rivale mai mari (Moscova și Novgorod) și cîteva state mai mici, nu mi-a reușit, și acum am la est o Rusie Ultra-Dodoloață, care se pregătește să vină peste mine.

    În rest, în Europa toată lumea e aliată cu toată lumea și e suficient să se tragă două gloanțe ca să se ajungă la un război global. Suedia atacă Norvegia pentru o amărîtă de provincie înghețată și uite așa se naște un război între toată lumea, că Norvegia e aliată cu Danemarca, care e aliată cu Austria, care e aliată cu jumătate din stătulețele germane și cu Franța, care e aliată cu Spania, iar Suedia e aliată cu Polonia, care e aliată cu Bohemia, și Suedia mai e aliată cu Regatul Britanic, care e aliat cu Portugalia, și așa mai departe. Și uite așa intră toți în război ca să-și ajute aliații, iar dacă mai intră și cîteva puteri coloniale, ajung să se bată pieile roșii între ele pe malul rîului Mississippi sau în Patagonia pentru Finnmark, o provincie norvegiană pe care o vor suedezii, adică subsemnatul.

    Reply
    1. Yeba

      ocupă-te de Crimeea, lasă Finnmarku, că nu trec nici 5 sute de ani si ajunge Marea Neagră lac rusesc, de ne ia naiba.

      Reply
      1. Nea

        Cu ruşii aşa aproape, am tot felul de gânduri. Pe de-o parte, îmi zic că atunci când ocupă o ţară, bagă la ocnă sau tratează cu poloniu conducătorii politici. Deci, ar fi de bine. Pe de alta, nu cred că şi-ar spurca mâinile cu alde Ponta & Co., care i-ar primi cu pâine şi Antena 3.
        În plus, îmi aduc aminte că în liceu am lipit un rahat (comestibil) peste Moscova, pe harta agăţată la tablă. Oare or mai găsi la dosar asta?

        Reply
  5. Lipst

    Insistenţa europenilor ca cele două părţi să se aşeze la masă şi să negocieze este de neînţeles. Adică, el îţi intră în casă şi tu invită-l la masă?! Ce să negocieze? Dacă Rusia ocupă într-o noapte Corsica? Italia, Spania, Anglia, Germania vor cere Franţei să se aşeze la masa de negocieri cu Rusia? Să zicem că negociază. Dar, în noaptea următoare, Rusia ocupă Marsilia. Negociază. Apoi, tot aşa. Lyon. Negociază. Dijon. Negociază. Paris. Negociază. Unde ajungi? Ce să mai negociezi? Aşa a fost şi cu Ianukovici. După ce a tras, singurul lucru pe care trebuia să-l facă era să plece. Nu mai era nimic de negociat, de semnat. Rusia, la fel. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă e să-şi retragă trupele de ocupaţie. Nu e nimic de negociat. Ai venit, trebuie să pleci. Punct.

    R. Moldova „negociază” de vreo 23 de ani şi mai poate negocia aşa mult şi bine.

    Reply
  6. Yeba

    A inceput sa se vanture ideea necesitatii Legii amnistiei pe motiv de Gica Popescu, gratierea nu-i destul, nu-l curata de cazier, e umilitoare.

    Reply
  7. Bleen

    Adevărul e că fără Elena Udrea și PMP politica ar avea mai puțin umor involuntar.

    „Când am spus că vrem să facem politică altfel, ne-am gândit întâi la politica oamenilor care vor şi pot să lase ceva în urma lor, dar şi la politica oamenilor relaxaţi în dialogul lor cu alţi politicieni şi cu cetăţenii (…) Suntem, dacă vreţi, partidul în blugi. Cu oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi, pentru că ştiu ce au de făcut şi de oferit.” Elena Udrea

    Reply
  8. gone fishing

    Off topic, poate ati aflat de avionul apartinand Malaysia Airlines disparut cu 239 oameni la bord in timp ce zbura de la Kuala Lumpur spre Beijing. Celor 40 de nave si 34 de avioane din noua tari diferite aflate in cautarea avionului disparut li s-a alaturat acum si FBI-ul, „and all angles were being examined”. Cine stie, poate o fi un X-file.

    http://www.bbc.com/news/world-asia-26502843

    Reply
  9. Yeba

    Ne-am lenevit blog-intelectualicește rău de tot, dar, dacă tot nu votăm, o hibernare nu strică.

    Reply
  10. Gramofonu'

    Asta-i adinca rau: „Suntem, daca vreti, partidul in blugi.”

    Ma duc in Tibet, in sihastrie, maninc vint si beau ploaie pina inteleg sensul vietii. Pentru ca – nu-i asa? – despre asta ar trebui sa fie vorba in citatul de mai sus.

    Blugii sint incomozi pentru purtator: te rod la oua iarna, transpiri in acelasi loc vara, nu te lasa sa faci spagatul, nici miinile in buzunare nu poti sa le bagi.

    Aaa, gata, m-am prins: e partidul care n-are oua si-si tine miinile in buzunarele altora.

    Reply
  11. Gramofonu'

    Se laudau acum vreo luna ca au eutanasiat vreo suta si ceva de maidanezi.
    Unde putem vedea minutul si scorul? mi-e ca n-au facut altceva decit sa arunce niste praf in ochi.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *