Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 4 ianuarie 2014

foto: astăzi Blogary împlinește patru ani de la înființare. Dacă eram aleși, azi încheiam mandatul.

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

10:57 – Jucătorul şi extremiştii: Băsescu, intervievat de un vânzător de uşi de garaj – Jurnalul (17 noiembrie 2009)

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

[/box]

Blogary pe Twitter


Facebook Comments

5 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 4 ianuarie 2014

  1. Bleen

    Am visat un ghei care mi-a furat sandwichul de la Subway (picant italian cu cașcaval, roșii, castraveți și ardei grași, fără nimic altceva). Și după aia vînzătorul îmi făcea morală că ce am cu gheii, că sînt și ei oameni și au drepturi. ”Da, nene, dar mi-a furat sandwichul!” Portofelul era la locul lui, doar sandwichul mi l-a furat. Era un ghei la 40-45 de ani, mic, brunet, creț, un pic grizonat, cu burtă, genul cu facultate, biznis și Audi. De fapt, eu credeam că e ghei, poate era doar un hoț de sandwichuri.

    Reply
    1. Nea

      Cheia visului e în compoziţia sandviciului: picant italian cu cașcaval, roșii, castraveți și ardei grași, fără nimic altceva. Nici nu mai trebuia altceva, numai simboluri falice. Subway= galerie, răcoare, temniţă. Îl bagă.

      Reply
  2. Bleen

    Blogary, 6 ianuarie 2010 (Bleen)

    ”PD-L este în cea mai fastă perioadă a sa, care însă poate fi şi ultima suflare înaintea sfîrşitului. PD-L tinde să se transforme într-un nou PSD, tocmai acum, la spartul tîrgului, cînd nu mai rentează să fii PSD. Ca şi PSD în 2000-2004, PD-L se confundă cu structurile puterii şi, din punctul ăsta de vedere, euforia grupării Videanu-Blaga-Berceanu-Boc e de înţeles. Problema celor patru e incapacitatea de a gîndi pe termen lung, de a imagina. Sînt excelenţi administratori ai statului şi ai datului. Dă-le un ceva şi-l vor şterge de praf, îl vor lustrui, îl vor muta la adăpost, îi vor bate cîte un cui, pe ici, pe colo, îi vor ataşa balamale şi, în general, vor avea grijă de el. Dar nu-i pune să imagineze ceva şi să construiască de la zero. Boc e incapabil să formuleze fraze, darămite idei. Dacă această grupare va cîştiga războiul în PD-L (căci va fi un război, ba mai mult: e nevoie de un război), cele 15 milioane de voturi pe care le-a primit Băsescu în 2004, 2007 şi 2009 sînt complet irosite.”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *