Trei Fecioare si toti trei

Pe 20 septembrie, Victor Ponta a împlinit 40 de ani, azi, pe 21 septembrie, Crin Antonescu împlinește 53 de ani iar mîine, pe 22 septembrie, Mihai Răzvan Ungureanu împlinește 44 de ani.

Ani buni de acum încolo scena politică românească va fi dominată de cei trei. Cei trei politicieni care vor fi cei mai importanți bărbați de stat ai României sînt Fecioare. Cel puțin pe Ponta și MRU îi vom vedea la cel mai înalt nivel politic și statal încă vreo 25 de ani de acum încolo. Nici Antonescu nu cred că va ieși din prim plan în următorii zece ani. Așa că fiți pregătiți și citiți Zodiacul, partea cu Fecioara, ca să știți ce vă așteaptă de acum încolo, fiindcă aproape tot ce se va întîmpla la cel mai înalt nivel în următorii 10-20 de ani va fi decis sau influențat de cei trei. Iar de pe Blogary vor fi comentați tot de o Fecioară. Cel puțin una, că uite, chiar nu știu datele de naștere ale celorlalți autori Blogary.

Eu zic să le urăm ”La mulți ani!”, lui MRU, la putere, iar celorlalți doi în opoziție.

Facebook Comments

24 Comments Trei Fecioare si toti trei

  1. Canadiana

    Merechene Canadiana daca e fecioara, pe astia ii asteapta un an care le schimba radical viata (in bine sau in rau, depinde). daca e balanta, are un an bun si manos. ca sa fiu sigura ca e ales in decembrie, as fi preferat sa stiu ca e balanta. 🙂

    Reply
  2. OstapBender

    Cine a fost ieri intrigat trandafirii albi oferiti de presedinte primului-ministru, sa arunce o privire peste semnificatia florilor. Cica, trandafirii albi ar inseamna nici mai mult nici mai putin : „iubire eterna”.  Ce-o fi ?! Margelatu umbla cu trandafirul galben, dar Basescu cu trandafirii lui albi ne baga in misterele Bucurestilor.

    Reply
  3. Dragos

     @Rheia 
    e noapte, tu printesa neprihanita si hormonala ferecata in turn de catre tatal tau, imparatul, arvunita la pachet cu 1/2 din imparatie acelui cavaler (sau grup de cavaleri) capabil(i) sa scoata imparatia din rahat.
     
    ora 12 bate, tagadam, tagadam, tagadam:  Ponta, Crin si MRU
     
    a. Ponta
    b. Crin
    c. MRU
    d. a+b+c
    e. musti cu pofta din marul otravit 

    Reply
  4. Dragos

    „tot ce se va întîmpla la cel mai înalt nivel în următorii 10-20 de ani va fi decis sau influențat de cei trei”
     
    a 2-a raza de speranta dupa Ascendentul Yebei: oamenii de stiinta mayasi au prezis sfarsitul lumii la 21.12.2012 trecute fix.
     
     
     
     

    Reply
  5. Rheia

    (Chinezește vorbind, Ponta e Șobolan, Antonescu e Cîine, iar MRU e Maimuță.) Nu știu voi cum îi vedeți pe băieții ăștia trei, însă eu nu mă regăsesc în nici unul dintre ei, chiar abstracție făcînd de sex. Ponta-i un impostor gonflat de infantiliazis, Antonescu o paiață iresponsabilă, iar MRU un stîlp al societății. Nu că aș avea vreo problemă să votez stîlpul (la o adică, aș vota și paiața sau impostorul, dacă alternativa ar fi un buboi și mai grețos). Că votez cu capul. Doar că, într-adevăr, mi-ar fi plăcut să aibă și inima vreun input aici.

    Reply
    1. Dragos

       @Rheia romaneste vorbind, noi toti ii vedem pe Ponta si Crin ca definitii a ceea ce va sa zica erori genetice grave. in privinta maimutei, chinezeste vorbind, MRU, decat @bleen face nota discordanta.

      Reply
    2. Nea

       @Rheia Păi, dacă-i după inimă, gândeşte-te aşa:
      E o noaptea şi te afli într-o gondolă în Veneţia (sau la Isaccea).  Cu care din cei trei ai vrea să fii?

      Reply
      1. Rheia

         @Nea Hă hă hă, răspunsul facil ar fi fost „Eu noapta dorm”. Redevenind serioși, firește că mi-aș dori să fiu cu Ponta, că mie în barcă mi-e rău de la stomac.

        Reply
        1. Nea

           @Rheia Atunci: eşti ziua, în bufetul autogării Militari şi ai de aşteptat 45 minute cursa de Titu. De la cine ai accepta un pahar de plastic cu cafea?

          Reply
  6. Nea

    Cel puţin la Ponta, zodia ne lămureşte afinitatea pentru fecioarele puse la dispoziţie cu amabilitate de Negoiţă (ăsta ce zodie o fi, a peştilor?).

    Reply
  7. Florina

    Abia aici sînt on topic şi zic să-l iau şi pe Ponta în calcul, aşa că:
     
    Dacă se vor întîlni în campania pentru prezidenţiale MRU – în colţul albastru –  şi Antonescu ori Ponta – în colţul roşu – , e clar ce tre’ să-ntrebe primul: Măi, ce Mercur retrograd o fi pe poporul ăsta, de a ajuns pînă la urmă să aleagă între două Fecioare?

    Reply
  8. Yeba

    i-am adus aminte, pe astrologul care vorbeste de importanța tot mai mare a Ascendentului după 35 de ani il cheama Gabriel Mihailovici. Deci revin cu informația, dătătoare de speranță, că va conta mai puțin Zodia, altminteri celebră prin faptul că nu dă lideri și în nici un caz lichele și depravați. Va conta Ascendentul. Să nu mă contraziceți, să mă lăsați să sper. 
     

    Reply
  9. Yeba

    Mi-am adus aminte, pe astrologul care vorbeste de importanța tot mai mare a Ascendentului după 35 de ani, il cheama Gabriel Mihailovici. Deci revin cu informația, dătătoare de speranță, că va conta mai puțin Zodia, altminteri celebră prin faptul că nu dă lideri și în nici un caz lichele și depravați. Va conta Ascendentul. Să nu mă contraziceți, să mă lăsați să sper. 

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *