TRU: Blaga a salvat democratia asta vara, cind reformistii erau in vacanta

Traian Ungureanu (România Liberă)

PDL a dovedit unitate în vara acestui an, când Vasile Blaga, umăr la umăr cu Traian Băsescu, au apărat democraţia în România. Trebuie să recunosc: USL a procedat mişeleşte. A atacat exact în momentul în care o parte a reformiştilor de azi erau în vacanţă, ori asta nu se face. Dar dumneavoastră eraţi la post şi aţi salvat comunitate cu comunitate, legea şi speranţa în România.

 

Teodor Baconschi (Facebook)

Inainte de somn, va fac o marturisire amara: Traian Ungureanu e prietenul meu de cand aveam, eu, 16 ani, si el 21. Am trait multe impreuna: valori, idei, carti, plimbari filozofice, anticomunism. Am tinut la el, i-am apreciat talentul si intransigenta. De cand a devenit europarlamentar, Traian e de nerecunoscut. Nu l-am recunoscut nici azi, cand il flanca, derutat, pe Vasile Blaga, la „lansarea” motiunii sale nefericit intitulata „PDL, dincolo de lozinci” (deci pana acum PDL a fost doar o lozinca: poate chiar un blat de lozinca, mai stii ?). Asta e, oamenii se mai schimba. Inclusiv in rau.

Adrian Papahagi (Facebook)

Încă o demisie morală jalnică. Adio, Traian Ungureanu.

TRU: „Trebuie să recunosc: USL a procedat mişeleşte. A atacat exact în momentul în care o parte a reformiştilor de azi erau în vacanţă, ori asta nu se face. Dar dumneavoastră eraţi la post şi aţi salvat comunitate cu comunitate, legea şi speranţa în România.”

Pe Traian Ungureanu l-a lăsat ori memoria, ori caracterul (???). Astă vară, Monica Macovei, ne place sau nu, a fost cel mai important român. Cînd Monica Macovei, societatea civilă și alții (printre care și Blogary) vorbeau despre lovitură de stat și boicot și traduceau, explicau și desenau românilor, instituțiilor și presei occidentale ce se întîmplă în România, Blaga și alți lideri ai PDL erau ori în vacanță, ori făceau campanii imbecile cu feștile, tricouașe și cînticele motivaționale pentru copii retardați. Nu mai vorbesc de organizarea catastrofală din ziua referendumului și de tăcerea liderilor PDL pe toate temele importante și relevante în vara loviturii de stat. Traian Ungureanu minte cu un tupeu demn de o cauză mai bună decît mersul în patru labe și datul din coadă pe lîngă Blaga.

Facebook Comments

8 Comments TRU: Blaga a salvat democratia asta vara, cind reformistii erau in vacanta

  1. Rheia

    Cred că TRU a rămas blocat în mitingul de astă-vară din Piața Revoluției, unde el a fost maestru de ceremonii. E drept că Baconschi plecase în concediu. Țin minte precis cum l-a mucit inclusiv Bleen te tema asta (numai eu i-am sărit în apărare pe Blogary) atunci. Dar moțiunea Reformiștii nu-i a lui Doru Baconschi, ci a Monicăi Macovei. Care a fost infinit mai prezentă și mai acerbă decît TRU în perioada puciului. N-ai curaj să-l muști pe Iovis, și-atunci latri la Bovis?

    Reply
  2. liviuta

    Inca sper ca TRU are doar vreo boala, ceva, care il face sa delireze cateodata; sper sa fie curabila.

    Reply
  3. geronimo

    Mi-a placut intotdeauna TRU, dar de data asta cred ca se inseala grav. Blaga inseamna deschidere fata de USL (via PNL), convietuire politica complice, liberalism anemic, etatism si ingaduinta amnezica fata de puciul antidemocratic.

    Reply
    1. EroulBula

      geronimo TRU nu se inseala. El minte. Incearca sa-si asigure un mandat de eurodeputat, in 2014.

      Reply
      1. Bleen

        EroulBula geronimo Exact. Ne mai mirăm că am avut atît de mulți lași și atît de puțini oameni normali (citește curajoși) în timpul comunismului.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *