Blogary Espresso TV: Catalin Avramescu

Interviu integral.

Facebook Comments

12 Comments Blogary Espresso TV: Catalin Avramescu

 1. Ivan Zubeldian

  Transmit și eu sugestiile unor amici: dacă s-ar putea să vă uitați la interviuri pentru noi și să ne plătiți pentru asta. Mulțumesc.

  Reply
 2. Mobgirl

  Am si eu o sugestie: toata lumea stie ca oamenii intra pe bloguri de la birou, cand au nevoie sa faca o pauza de la calcule, exceluri gigant, costuri, venituri, power point-uri etc.

  Pe acestia i-ati ajuta daca ati puncta in scris ideile importante ale interviului, ca nu putem sa dam play la filmulet de la serviciu.

  Reply
 3. Yeba

  Sugestioară mititică: (sonorizarea = OK, asta e.)

  nu 5-10, ca te opărești cu expresso, ci 10-20 de minute, daca "nu-i mai prinzi" înseamnă că nu vor, să fim realiști, presupun că luați interviuri numai în zile în care demisionează Băse ori sunt explozii post-cutremur.

  Plus că dacă întrebările sunt gândite, trebuie să fie la fel și răspunsurile, le trebuie un spațiu de formulare.

  Sever e dezamăgitor, vrem construcții sociale d-alea, d-alea, dar nu găsim timp să răspundem whatever la un mail, să mai căpătăm un strop de consistență în niște capete.

  Reply
 4. Dragos

  am vazut un tablou cu Sever Voinescu si Vasile Blaga din perioada Marii Schisme PDL.old -PDL.new. era o replica perfecta a originalului "Limba lui Ciutacu in curul lui Oprescu". pictura naiva – miza pe cai morti.

  Baconschi din 11.02.2011: "ministerul pe care-l conduc, dar şi alte instituţii de stat, se confruntă şi astăzi cu efectele nepotismului, care a fost în floare până acum câţiva ani"

  Baconschi de ieri – a numit-o în fruntea unei direcţii a Institutului Diplomatic pe Alexandra Laura Benea, fiica unui important lider PDL din Cluj, Gheorghe Benea, şeful Loteriei Române.

  De Baconschi – I.T.Morar consul la Marsilia nu spun nimic. tac.

  Reply
 5. Florin Cojocariu

  @Yeba: 1,2,3: da.

  Treaba e așa: pentru sonorizare bună trebuie microfon extern iar în exterior lavalieră sau sunetist cu băț și direcțional. Ideea Espresso e să prinzi oamenii fără planificare și să stai de vorbă cu ei 5-10 minute. Altfel nu-i mai prinzi. Și nimeni nu umblă cu geamantanul de accesorii după el. Probabil că trebuie evitate locațiile de exterior. Cât despre ritm și conținut, cred că întrebările trebuie mai bine pregătite și evitate subiectele la care știi că nu poți obține răspunsuri pe bune. Învățăm.

  Apropos, avem un interviu audio cu Sever Voinescu luat în toamna anului trecut. Pentru că era lung, discuția cam dezinhibată și perioada cam tensionată, am agreeat să perie transcriptul după cum crede de cuviință. Interesul nostru nu era de a stârni vreun scandal ci de a discuta despre viziunea lui politică. N-am mai primit răspuns chiar dacă am insistat. Așa că nu l-am mai publicat.

  Reply
 6. spin doktoru

  Apropo, am auzit din surse demne de încredere că Sever şi Baco sunt complet şi total impotenţi politic. Se zice că sunt atât de impotenţi încât nu numai că nu li se mai scoală dar cică s-ar fi vindecat şi locul deja. Că obiectul politic ofensiv s-ar fi uscat şi ar fi căzut demult. Să apreciem totuşi că zvonul are şi ceva îngăduitor şi pozitiv în el: porneşte de la premisa extrem de generoasă şi oarecum nerealistă că obiectul politic ofensiv ar fi existat la cei doi, deşi nimeni nu l-a văzut, nici măcar în stare de repaos, darămite erect.

  Reply
 7. spin doktoru

  Sever şi Macovei ar merge şi 30 de secunde, cât să-şi expună ideile politice. 30 de secunde împreună, nu fiecare. Cât să urle Macovei "Pe ei! Umflaţi-i!" şi Sever să dea din coadă fericit.

  Reply
 8. Yeba

  Spun eu repede niste rautacizme de bază și voi fi constructivă altădată.

  1. sonorizarea

  2. decaf expresso

  3. se poate și mai scurt? va ginditi la un Sever de 4 minute? la o Monica Macovei de 2, la un HRP de 1, la Base clipind?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *