Funeriu la „Interviurile Madame Blogary”

Un trailer (interviul propriu-zis îl veţi vedea sîmbătă). Deocamdată, în lipsă de ceva mai bun, le-am zis „Interviurile Madame Blogary” pînă cînd vine şi inspiraţia pentru un nume de rubrică mai deşteptuţ. Autorul interviului e Florin Cojocariu.

Avem pe ţeavă încă două interviuri-surpriză, luate de Mihail Neamţu.

Facebook Comments

58 Comments Funeriu la „Interviurile Madame Blogary”

  1. Florin Cojocariu

   Nu vreti voi, creativii, sa faceti un grup de discutii undeva? Nu de alta dar nici Funeriu, nici reforma administrativă, nu par a fi între preocupările voastre.

   Reply
 1. Merechene

  there can be only one: Daniel "Big Brother" Funeriu! He will fight his greatest battle against those who cheat. :mrgreen:

  Reply
 2. blind coroner

  îi dai nas lu' blogaryan, te suie pe divan! eu vreau să văz interviuri cu parlamentari beţi şi/sau cretini. ca să mă rîz mai bine, la urmă! 🙂

  Reply
 3. Boonierat

  Dezastrul continuă şi la titularizare. E aberant să nu poată oamenii să copieze. Unde o să ajungem aşa? Unde?

  Reply
 4. Spin Doktoru

  "Aproape zilnic este preluat de mass-media, pe care o intoxică în aceste zile toride de vară, fiind conştient probabil că românii nu mai au bani să plece în vacanţă şi îşi petrec concedierea în faţa micilor ecrane. Evident că preocuparea majoră a domnului Lăzăroiu este legată de creşterea în sondaje a Uniunii Social Liberale, de acţiunile publice ale liderilor opoziţiei şi de alte aspecte ce, pe fond, le dau frisoane celor de la PDL care, indiferent câte scamatorii vor produce, în final vor da piept cu cetăţenii României în faţa urnelor de vot. Iar atunci, domnul Lăzăroiu va constata că misiunea sa a eşuat, că răbdarea cetăţenilor României a trecut de limită, iar forma fără fond în slujba căreia s-a pus va intra în istoria tristă a acestei ţări greu încercate", se mai precizează în finalul comunicatului semnat de Ilie Sârbu.

  Reply
 5. Spin Doktoru

  "La început am crezut că este vorba doar despre mintea deplasată a unui individ fascinat de poveştile nemuritoare, de Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie sau Pinocchio, dar constat că e timpul ca românii să ştie că sunt supuşi unui bombardament mediatic bine pregătit, analizat serios şi menit a induce în eroare opinia publică, pentru a genera, artificial, o stare de confuzie totală", se arată într-o declaraţie de presă semnată de Ilie Sârbu, intitulată "Manipulare, dezinformare, minciună şi slugărnicie – numele vostru este Sebastian Lăzăroiu".

  Sârbu l-a catalogat pe ministrul Muncii drept "un personaj desprins parcă dintr-un scenariu ţesut în laboratoarele secrete de manipulare care existau în perioada Războiului Rece".

  "«Monştrii mediatici» de atunci (din perioada Războiului Rece – n.r.), specializaţi în traficul cu sentimente umane, cinici şi calculaţi precum un cyborg, reuşeau să manipuleze popoarele din estul Europei, vânzând iluzii la pachet cu o ciosvârtă de pui sau un peşte uitat în congelatoarele reci al vremii… Iniţial apărut în zona institutelor de cercetare a opiniei publice, ulterior promovat în rang de consilier prezidenţial, iar acum uns ministru al muncii, «talentatul domn» Sebastian Lăzăroiu e gata să treacă la un alt tip de misiune. Acum, nu va mai perora despre «revoluţia sexuală», combinată cu scene din benzile desenate cu Albă ca Zăpada, ci va trebui să-i manipuleze pe bieţii pensionari ai acestei ţări vlăguite şi secătuite, să îi încurce în calcule pe beneficiarii ajutorului social, să mintă frumos viitoarele mame, să păcălească – precum un iluzionist de supermarket – copiii şi tinerii beneficiari ai infimului sprijin oferit de un stat tot mai mic şi lipsit de consistenţă", se mai arată în declaraţia de presă a senatorului PSD.

  Sârbu mai susţine că, "adept declarat al tehnicilor de manipulare folosite de naziştii mânaţi de convingerea că «o minciună mai mare este crezută mai uşor de către mase decât o minciună mai mică», Sebastian Lăzăroiu lansea

  Reply
 6. para

  Madame Blogary îi oferă muştiucul, săptămîna asta va trage în piept pentru dumneavoastră … Cuuutareee Cutăreeescuuuuuuuu!… (Aplauze prelungite din off. Cel care urmează să ia interviul îşi freacă palmele una de alta cu un ochi la rating şi cu celălalt la tabacheră. Bricheta din prim plan se deschide. Fîşt, Ssah, ţigareta Madamei se aprinde şi printre rotocoale de fum fîsss fîsss, intră invitatul. Clack, bricheta se închide şi începe interviul propriu zis.)

  Just kidding.

  Reply
 7. nedormitul

  ştire pe hotnews:

  Cornel Fugaru a murit

  de R.M. HotNews.ro

  Miercuri, 13 iulie 2011, 14:37 Actualitate | Esenţial

  Cornel Fugaru a murit

  Like Be the first of your friends to like this

  Reply
 8. Turnofftheglory

  Cand iei spaga la o suta de mii de euro, 20-30 de mii ti se par bani de buzunar. Impotarea centului fiind chitibusarie si nu incalcarea legii.

  Cam asta e contactul cu democratia si statul de drept a lui Parvulescu.

  Reply
 9. Dragos

  intrerup doina de jale, parchez fluierul la chimir (curea lata) si pusca pe umar, il trimit pe Bujor (caine) dupa o oaie ratacita, ma sprijin in bata si gandesc: oare ce-o asteapta Boc de nu-l demite pe @ungurean ?

  ps: no tulai !

  Reply
 10. Boonierat

  off topic

  Realiatatea a intervievat două jigodii şi a ajuns la concluzia că afacerea de corupţie în care e implicat Borbely e o răzbunare a Băsescului pentru că UDMR nu a susţinut reorganizarea. Niciuna dintre cele două jigodii nu-şi pune problema, nici măcar nu se întreabă, dacă acuzaţiile sunt reale sau nu, dacă Borbely chiar e implicat sau nu.

  Ba chiar pentru una dintre jigodii suma de câteva zeci de mii de euro, cât a fost şpaga pentru Borbely, este derizorie. Cu alte cuvinte susţine că mita este acceptabilă dacă vorbim de zeci de mii de euro.

  Cele două jigodii se numesc Cristian Pârvulescu, analist Pro Democraţia şi Cristian Teodorescu, analist Vox Publica.

  Reply
 11. Dragos

  trebuie tinut cont si de tendinte:

  "Madame Blogary cu coenzima Q10"

  "mai mult verde cu Madame Blogary"

  "4 labutze cu Madame Blogary"

  "G-point cu Madame Blogary"

  "protejati-va cu Madame Blogary"

  "Madame Blogary – facuta sa reziste, sa reziste, sa reziste…"

  "Madame Blogary, ce-ti mai place interviul !"

  Reply
 12. Ivan Zubeldian

  offtopic, una tare, că nu pot să mă abțin. Caut un designer grafic bun de web, pentru un proiect de e-commerce. Gasesc unul cu un site mișto și proiecte făcute interesante, român.Îi scriu un mail să-l întreb dacă îl interesează. Nimic despre bani, termene, etc. Răspunsul: "din pacate munca mea nu se mai adreseaza pietei romanesti." WTF??? :))))

  Reply
 13. Ivan Zubeldian

  Apropos de cațavencisme, TeaNichigii și alte variați sunt exact asta:)

  Mergând pe ceai/cafea eu aș propune "Espresso". Sunt interviuri scurte, concentrate, substanțiale dar relaxate/inspirate. Și pot să aibă loc chiar la o cafea espresso. Și puteți găsi și un sponsor:)

  Reply
 14. Boonierat

  Bună asta. Tea Ni Kigi, interviurile Madame Blogary. Dacă dreapta americană are Tea Party, dreapta românească are Tea Ni Kigi.

  Reply
  1. Florina

   TeaNichigii – Interviuri Blogary
   TeaNichigii la Blogary

   Ni Kigi nu-mi pare că merge, adică să nu zăpăcim prea mult cuvîntul, se diluează înţelesul.

   Reply
 15. Boonierat

  Apropo, asta mă doare la Kamikaze. Că au o mină de aur şi nu ştiu să profite de ea, rămân în caţavencismul ăla plictisitor şi găunos.

  Reply
 16. gupi

  aoii cu tot respectul, cred ca trebuie sa vorbiti cu ceva desenator sa faca si portredul Madamei, sa apara si ea in interviuri

  Reply
 17. Boonierat

  Da, aş merge şi eu pe ideea Florinei, ceva cu tea gen. La cafea cu Blogary. Dacă întâlnirile sunt ceaiuri, interviurile să fie cafele.

  Reply
 18. ion adrian

  Cred ca dl Boc trebuia sa adauge la explicatiile legaliste privind calatoria cu elicopterul SRI si dreptul unui parinte sa incerce sa stea de cate ori are ocazia cu copii sai.Dl Boc cred ca isi vede fiica din an in paste cu functia pe care o detine asa ca ma bucur ca platind a folosit ocazia asta 🙂

  Reply
 19. Mih

  "Interviuri esentiale"

  "Blogary- interviuri esentiale"

  "MBI"

  variante mai mult tut decat destep, dar cu cordial interes :)))

  o rubrica permanenta de interviuri – interesant, necesar!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.