Jurnalismul de Intact, o bugetară şi-o vînzătoare în piaţă

Baba leşinată se întoarce! De data asta, la verii mai isterici ai Realităţii TV, lătrăii de serviciu ai lui Felix.

Într-un reportaj al Antenei 1 în care se vorbeşte despre scumpiri este intervievată Mirela, o biată cumpărătoare bugetară care nu-şi poate permite să ia roşii decît la bucată. Peste cîteva secunde, la min. 0:40, aceeaşi Mirela, biată cumpărătoare bugetară care nu-şi poate permite să cumpere roşii decît la bucată, apare în planul secund, ca vînzătoare în piaţă.

Cît despre indignarea Antenei 1 că în toiul iernii roşiile sînt mai scumpe decît portocalele nu mai e nimic de comentat.

Acesta este link-ul către filmuleţ (sper să-l ia cineva şi să-l încarce pe youtube, vimeo, dailymotion, trilulilu, peţeavă pînă nu-l scot de pe site ăştia de la Antena 1):

Reportaj Observator (filmuleţul se încarcă ceva mai greu, dar merită – e mai bun decît ăla cu baba leşinată de la Realitatea TV) LATER EDIT. L-au scos de pe site. UPDATE. L-au pus la loc.

Descoperirea au făcut-o cei de la Kamikaze.

UPDATE (e şi pe youtube, şi pe vimeo)

UPDATE 2.

Videoclipul a fost şters de pe youtube la cererea Antena Group.

A rămas însă pe vimeo:

This is to notify you that, as a result of a third-party notification by Intact Media Group claiming that the material is infringing, we have removed or disabled access to the material that appeared at http://www.vimeo.com/38399508.

UPDATE 3. L-au scos şi de pe vimeo.

Iată-l acum pe Dailymotion:


Antena 1. Făcătură grosolană. Clipul cu Mirela… de Bleen24

Facebook Comments

116 Comments Jurnalismul de Intact, o bugetară şi-o vînzătoare în piaţă

  1. akabond

    e vorba de observator ora 7, in cazul in care vrea cineva sa faca o sesizare la CNA (asa cum trebuie). Luni, 12 martie, Observatorul Antenei 1 a difuzat o știre despre cum cumpără românii legume la bucată. În știrea respectivă a anumită “Mirela, bugetară”, cumpăra două roșii de la tarabă. Câteva secunde mai târziu “Mirela Bugetara” se vedea în fundal, vânzând la o tarabă.

    Reply
  2. Nemo

    tre' sa fi fost misto emisiunea…, e inregistrata pe undeva? din comentariile de aici si de pe hotnews, inteleg c-a fost mai ceva ca Divertis in epoca lor de glorie 😀

    Reply
  3. Pingback: Top 10, MRU la Sinteză şi cîteva adunate de pe net | Madame Blogary

  4. Dragos

    am urmarit si eu Gadea vs. MRU. decat atat:

    – nici azi-noapte nu v-a placut la Felix, domnule Gadea ?
    – nu-mi place Felix. mi se pare si malefic si putin cam turbulent.

    Reply
  5. Bleen

    Teodor Tita
    Mihai Gadea a dat unul dintre cele dificile mai interviuri din viata sa. Dar domnul acela care punea intrebarile a fost binevoitor. A avut unele observatii si chiar a glumit pe alocuri. O seara reusita 😛

    Reply
  6. selvynagiacai

    Mirel, mai este o conditie pentru ce spui tu: Zeus sa ramana in(turnul lui de )Clestar la cotroceni… altminteri va fi tot tot timpul perceput ca primul sau numar de la Vw Golf A(mantul) E(lenei) U(drea)…..

    Reply
  7. Bleen

    Udrea o să-şi rupă gîtul dacă crede că are vreo şansă într-un posibil război cu MRU. O să şi-l rupă rău de tot şi irevocabil.

    Reply
  8. selvynagiacai

    @ florin IZ pentru generator 4,5 kVA (3KW)
    da-mi un semn maine pe selvyn_agiacai@yahoo.fr
    comision zero pentru prieteni, poate o bere de la tine 🙂 dar neaparat la ElCucui, ca sa ramana banii intre noi…

    OFF TOPIC
    Bayern – Basel 7(sic!)-0

    Reply
  9. selvynagiacai

    @ Yeba
    nu intra inregistrarea!!!!! @#&*)
    @bleen
    intr-un fel imi pare rau ca n-am vazut umilinta celor de la haznaua 3 innsa raman la parerea mea, cel mai bun boicot este stergerea din listele de programe, facuta publica, incepand de azi : Refuz ANTENELE din pachetul meu de cablu… se pare ca "ungurul nevazut de la RCS-RDS" avrut sa ne dea o mana de ajutor, refuzand cateva canale/ haznale in "must carry" iar pana la urama, daca americanii nu sunt obligati sa cumpere ce nu vor, de ce romanii ar fi mai prosti si ar accepta?

    Reply
    1. Yeba

      Pai de ce trisezi? Ti-or fi scos-o si de pe net, ce si-au zis?! Ia sa lasam omul sa se uite pe ARTE, ars longa, vita brevis. Am vorbit, s-a aranjat, a intrat emisiunea pe site.

      Reply
  10. Bleen

    Ironia autentică este extrem de rară. MRU a arătat că o are. E reconfortant, după atîta timp, să vezi şi altceva decît ură cu dinţii strînşi, vîndută drept ironie.

    Reply
  11. cristihann

    Bai, las-o naibii! L-a mancat in… pe gadea sa vina cu dexonline sa-i dea in cap lui Ungureanu, facandu-se de ras LA MAXIM! :)))) Culmea e ca dexonline arata tocmai ca MRU avea dreptate, doar il rugase la inceputul emisiunii sa faca distinctia intre fix aceleasi sensuri ale cuvantului salutar!
    Si acum, culmea nesimtirii… mirciulica badea dandu-i lectii lui MRU… bleah! Ce rezistenta are MRU, totusi 😉

    Reply
  12. Hongse

    OK, n-am avut curent cam trei ore. Iată o ocazie ratată de antene de a înfiera dictatura şi serviciile secrete. Şi nu vorbim de două pătlăgele, ci de 3 ore fără căldură şi dreptul meu inealienabil de a-l admira pe Gâdea. Ce-am pierdut, că văz că fusei hai mare, unde văd reluarea sau măcar un transcript? 😀

    Reply
    1. selvynagiacai

      Hongse, numai daca citesti ce au comentat ai nostri aici iti dai seama ca am pierdut ceva show, eu voit, tu din cauze de ENENEL/CEZ/Electrica Muntenia etc…
      PS Nu vrei un generator?

      Reply
    2. Hongse

      Păi da, de la comentarii sunt eu 'los indignados' rău de tot! 😀

      Yeba, sărumâna, mă uit mâine! 😀

      Reply
  13. selvynagiacai

    oarecum off topic
    daca vine USL-ul la guvernare (Puschea pe limba!si Doamne fereste!) oare pensionarul va cumpara, din start de cum intra in piata, "va rog 220 kg de rosii, 137 de ardei, vreo 145 de salate verzi, maine voi mai dori si 78 de kg de telina, pe langa comanda de azi…..
    voua chiar nu vi se pare normal sa cumperi la bucata, din punctul asta de vedere, mai ales pentru ca:
    1) chiar si mirela de la antene, te invata
    2) este de bun simt
    3) desi Dan Voiculescu-Felix Securistul nu cunoaste, desi pretinde a stii, acesta este modul curat, civilizat si obisnuit in Europa, Middle East si North Africa de a cumpara LEGUME: La BUCATA!!!!

    Reply
  14. cristihann

    Off-topic, da' on-topic: am dat putin pe B1, Banciu s-a sesizat de cazul "Mirela" 😀

    MRU i-a dat elegant toate mingile inapoi in cap lu' ala micu. Felax musca din prosop pe margine 😀

    Reply
  15. cristihann

    A bagat si o soparla, ca a vorbit cu Ponta chiar azi. Scandal, monser! ponta a vorbit cu MRU si nu l-a informat pe gadea si pe felax??? :))
    (gadea asta seamana suspect de mult cu nastase, nu m-am uitat niciodata atat la el ca sa-mi dau seama pana acum – are o fata de… porc – la propriu, mai ales cand isi ia, trist, notite de la MRU)

    Reply
    1. Hongse

      Acel film SF este creaţie şi este copyright antena-numărul! Pe site-ul lor încă a rămas! Ei doar îşi protejează drepturile de autor. Sau aşa ceva, nu antena-numărul era promotorul revoluţiei anti-ACTA?

      Reply
  16. Bleen

    Revista Kamikaze
    Credeți că rezistă Ungureanu nebătut pînă la emisiunea lui Mircea Badea? M-aștept ca dintr-o clipă în alta să năvălească în studio Dana Grecu, Ciuvică, Radu Tudor, Ciutacu și Bogdan Teodorescu, să-l lege fedeleș de un par și să-l transporte urlînd și dansînd sălbatic spre un cazan cu apa și legumele gata fierte.

    Reply
    1. Florina

      Gâdea încerca să întrebe ceva.
      MRU îl întrerupe: Sînteţi amabil să vorbiţi mai tare? E zgomot de la ventilatoare.

      Acu' face şi ordine prin studio!

      Reply
  17. selvynagiacai

    Mirel, i-am rugat pe cei de la Dolce sa RADA tot ce este Felix la mine pe pe receiver/telecomanda si sa sa faca publica chestia asta, eu continuand sa le platesc pachetul intreg…. cred ca fiecare dintre noi, cei de pe Blogary, are datoria asta, in afara de doi, tu si Yeba 🙂 …. eu, vorba unui taximetrsit destept (nu te mira, avem destui in Bucuresti…) nu ii mai suport si i-am ras, domnu' inginer…. (eram la cravata! 🙂 )

    Reply
      1. Yeba

        Nu-s pe FB, prea proletar pt mine 🙂 , dar am putut citi, thx. Ideea e ca se recunoaște în cor că MRU a învins la scor, singura consolare a unora fiind că Gâdea poate să-și permită să fie inept, că nu Gâdea e la butoane, tareee!

        Reply
  18. andrei p

    Prim ministrul Romaniei joaca ping pong intelectual cu Gadea si invinge la scor. Ce satisfactie, ce zi fericita traim.

    Reply
  19. cristihann

    gadea: "ati ajuns prim ministru in urma protestelor de strada", MRU: "Eu n-am auzit sa se fi strigat numele meu in strada"… 😀
    Ge-ni-a-la toata faza!!!! :)))) gadea e efectiv terminat psihic, cauta confirmarea de la MRU pentru macar o chestie, cat de cat, acolo…
    Interviul asta trebuie scos pe DVD! 🙂

    Reply
  20. Bleen

    MRU: "Mărirea salariilor bugetarilor este primul punct din capitolul 18 al programului de guvernare. Mă mir că nimeni n-a citit programul de guvernare"

    Reply
  21. Bleen

    Gâdea: "E de notorietate relaţia dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu, fără vreo conotaţie peroiativă." MRU îi spune acum de cursul de logică.

    Reply
  22. cristihan

    N-are saracu' gadea cu cine sa discute. Vine asta cu logica, cu sistemul, cu principiile, etc… Unde ajungem daca se continua in halul asta?! 😛

    Reply
  23. cristihan

    Aoleu, a pomenit de dracu' in biserica (sau ma rog, invers, cum o fi…( 🙂 A laudat PDL in studio la hantentrei :DDD

    Reply
    1. Bleen

      Bă frate, da' de ce nu-l lasă şi pe Gâdea să vorbească?

      (cred că intensedebate e tradus de un ungur: "răspunde la yeba"

      Reply
      1. selvynagiacai

        si-a adus aminte de transpiratiile lui Badea la in gura ma-sii sau acum ii spune emisiunii ciumpalacului

        Reply
  24. Ivan Zubeldian

    off-topic, oarecum. Ma gândeam sa întreb, am văzut lume informată pe-aici, odată ce Elena Udrea ne-a lămurit cu reforma și viitorul politic ieri seară – deși văd că presa rea n-a preluat nici o idee – poate cineva să mă lămurească care e treaba cu atacul ei direct la Leonard Orban? De unde și până unde a devenit Orban problema PDL? De când e reabilitarea termică în prag de vară misiunea politică numărul unu a guvernului MRU?

    Reply
  25. bogdan_iulian

    io am cumparat mereu rosii la bucata. ce sa fac cu 1 kil de rosii acum, cand se gasesc in orice hypermarket sau la orice taraba cat de cat? il tin in frigider? doar nu mananc rosii non stop.
    poate antenistii vor sa participe la premiile gopo, cu cel mai bun scenariu adaptat sau cea mai buna actrita, ca la cea mai buna regie bat tot, fara probleme.

    Reply
    1. selvynagiacai

      corect
      inca odata : 1) cand romanii aveau bani si Felix era "privat" pe banii statului, asa cum recunoaste in Kapitalism, reteta noastra secreta", in vremea "celei mai drepte dintre oranduiri", nu prea aveau ce sa cumpere cu ei, iarna, fiindca nu erau nici rosii, nici altele…
      2) scaderea inflatiei este obligatoriu sa para un lucru negativ, probabil ca dupa aia urmau Gadea si Ciutacu ca sa ne spuna ca "Basistii au furat si din inflatie, ia uitati-va cat a scazut..

      Reply
  26. Bleen

    Sunt la Mega Image. Rosiile sa le iau la bucata sau la kil? Mentionez ca de cand l-a demis Boc pe Lazaroiu nu mai sunt bugetar. Desi ma cheama Mirel.

    Reply
    1. selvynagiacai

      Mirel, reciteste ce am scris,,,, am lucrat la stat din '89 pana in 2004, si aveam un salariu echivalent (ca muncitor! ) cu Rectorul Universitatii unde eram student (universitate de stat!)

      Reply
    1. Dragos

      pai sa ne amintim de APTR 2011 (scopul galei – de a premia oameni recunoscuti drept creatori dedicati informatiei, culturii, educatiei si divertismentului de calitate)

      • Premiul special al juriului: Mihai Gadea – “Sinteza zilei”/ Antena 3
      • Premiul pentru Interviu: Victor Ciutacu – “Vorbe grele cu Victor Ciutacu”,/ Antena 3
      • Premiul Jean Louis Calderon: Adrian Ursu / Oana Stancu – “Ora de foc”/ Realitatea TV
      • Premiul pentru Emisiune de investigatie politica: Radu Tudor – “Punctul de intalnire”/ Antena 3
      • Premiul pentru Talk-show: Dana Grecu/ Radu Tudor – “La ordinea zilei”/ Antena 3
      • Premiul pentru moderator Prime-Time: Gabriela Vranceanu Firea/Pandele – “Stirea zilei”/ Antena 3
      • Premiul de excelenta: Alessandra Stoicescu/ Antena 3

      Reply
    2. Dragos

      juriul a fost format din urmatoarele cazaturi: Nicolae Breban, Manuela Cernat, Lucia Hossu Longin, Sorin Ilieşiu, Dan Piţa.

      Reply
  27. silviu

    Comentarii răutăcioase, nu e nicio făcătură. Doamna Mirela a mai dorit o roşie, n-a mai avut bani, aşa că s-a înţeles cu proprietarul tarabei la o plată în natură, adică să presteze la cântar vreo juma' de oră.

    Reply
  28. anarchix

    Eu am downladat filmuletzul preventiv. Poate il pun pe rapidhare/transfer.ro daca dispare de pe site-urile consacrate.

    Cine stie rusa? Pataphyl, esti la butoane? Filmul poate fi pus pe site-uri de sharing rusesti la o adica.

    Reply
  29. Dragos

    scurt istoric al manipularilor jegoase emise in spatiul public de catre sclavii nespalati ai familiei de imputiti Felix-Voiculescu:

    – documentul-lista falsificat de catre Radu Tudor (v-am spus ca am vazut un filmulet in care nevasta-sa se freaca sexual-erotic cu un baiat care nu e Radu Tudor ?) si Dana Grecu in care l-au trecut pe Funeriu ca picat la BAC.
    – revolutia de kkt din Piata Universitatii organizata de securistii Trustului Intact (da da, exact securistii aia carora le-a marit Base pensiile) pe'o mana cu "revolutionarii" de kkt ai lui Dorin Lazar Maior de kkt, cu militarii de kkt disponibilizati ai col. Dogaru de kkt.
    – cu abuzul genocidar al brutelor de jandarmi asupra bietilor studiosi din galeriile de fotbal.
    – cu 'jdemii de "docomente" bomba, evident false, de la si dintre institutii ale statului "autentificate" prin modificarea adreselor de e-mail.
    ……………………………………………………………………….

    Reply
    1. anarchix

      >v-am spus ca am vazut un filmulet in care nevasta-sa se freaca sexual-erotic cu un baiat care nu e Radu Tudor ?)

      Se pare ca numai pe nevasta-sa n-a apucat s-o analizeze asa cum trebuie.
      Analist militar roman care scrie la Jane's…

      Reply
  30. Nea

    Hongse, nimic nu te mulţumeşte: Ăia scot clipul, tu sari în sus, îl pun oamenii la loc, că văd că au greşit, tu tot nemulţumit.

    N-oi vrea să vină biata bugetară Mirela la tine, să-ţi aducă o sacoşă de roşii?

    Reply
    1. Hongse

      Da, http://observator.a1.ro/video/XmeBJqIRRko.

      Şi eram nedumerit de ce nu l-au tăiat un pic la montaj dacă tot l-au pus la loc, dar acum cred că le-am dibuit planul. De fapt clip-ul conţinea două ştiri: una, cea de aseară cu bugetara care n-are bani decât de două roşii şi o juma' de dicotiledonată. Dar deseară veţi vedea cum bugetara a fost dată afară de diktator, însă USL şi Antena 1, îndureraţi de soarta ei cea aspră au ajutat-o să-şi deschidă propria afacere. Fiind în opoziţie, ia imaginaţi-vă ce-ar face ei la putere!

      Urmăriţi observatorul de seară!

      Reply
  31. Hongse

    Să vezi beleaua belelelor! Au pus la loc clipul pe A1, la link-ul la care era. Şi fără pixeli albaştri!

    Reply
  32. Nea

    Sper că v-aţi downloadat clipul făcătură în calculatoare, ca să îl putem pune la loc periodic pe Youtube.
    Sau aşteptăm altul mai convingător, în care Mirela cumpără castraveţi la felie.

    Oricum, criza se pare că a lovit şi USL-ul, au cumpărat lideri la legătură, 50 de bani perechea.

    Reply
  33. lazarescu darie

    Am mai văzut o chestie asemănătoare( adică de rahat) pe Realitatea…La un protest al pensionarilor( sau la o coadă!) una ţipa în gura mare:jos!urlă foamea-n noi!…Reportera a fost surprinsă de cameră pe când se adresa individei…" hai ,acum, acum leşini!…Si femeia a leşinat…Iar proştii cască gura şi spun…uite cum leşină lumea, săraca, de foame!

    Reply
  34. Yeba

    După ce am citit reacţia A1 şi am felicitat în gând Dept. HR, care ştie să aleagă servitoare nu doar proaste, ca biata Laura Calciu, ci şi agresive şi închipuite, îmi exprim aici timida speranţă că se va găsi cineva la Kamikaze să-i dea o replică publică. Pentru cititorii telespectatori care mai deosebesc binele de rău.

    Reply
  35. Mockito

    Nu-i inteleg pe cei de la Antene cum se prostitueaza si se clatesc in gura cu dejectiile lui Felix, oamenii aia nu-s buni decat de sters pe jos cu ei… pana si presul din fata usii cred ca are mai multa integritate si onoare decat ei.

    Reply
  36. Mih

    Gafe de tarabantena…
    🙂 🙂 🙂
    Pai si unde-i problema?
    Femeia e bugetara pt ca incaseaza la taraba din bugetul cumparatorilor…
    Si s-a dus sa-si ia rosii cu 5,99 pt ca la ea sunt mai scumpe (7 si)…si nu si-ar
    permite decat o rosie jumate…mama lor de speculanti… 😛

    Reply
  37. selvynagiacai

    Acum : 1) cand romanii aveau bani si Felix era privat pe banii statului, in vremea "celei mai drepte dintre oranduiri", nu prea aveau ce sa cumpere cu ei, iarna, fiindca nu erau nici rosii, nici altele…
    2) am un salariu bunicel, de corporatist, dar nu cumpar decat la bucata din sectorul legume-fructe, am uitat de mult notiunea de kilogram, si cred ca foarte multi au trecut la aceasta "unitate de masura", fiindca, stiind piata plina, nu cumpar mai mult de doua trei rosii, doua cepe, unul,doi ardei etc..
    3) inclusiv scaderea inflatiei, pe care un"profesor" somitate ca Dan Voiculescu Felix ar trebui sa o aprecieze, este obligatoriu sa para un lucru negativ, probabil ca dupa aia urmau Gadea si Ciutacu ca sa ne spuna ca "Basistii au furat si din inflatie, ia uitati-va cat a scazut…."

    Reply
  38. Nea

    Sunt convins că domnul Felix nu ştie nimic de porcăria asta, când va afla va da de pământ cu autorii făcăturii, îi va trimite la spălat veceuri, alături de Badea.

    Reply
  39. Dragos

    va dati seama ca singura chestie real-palpabila din viata lui Felix sunt turnatoriile la Securitate ? in rest, falsuri pe linie.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *