Olavo de Carvalho la Bucuresti

Facebook Comments

21 Comments Olavo de Carvalho la Bucuresti

 1. murfi

  ce fac cei de la criticatac e o contra-manifestatie virtuala; n-au facut nici o brinza cu importul "revoltei europene", au vazut initiativa nedormitului cu amintirile din comunism, tocmai a fost 13-15 iunie, si-au adus aminte de tacticile din anii 90; asa ca au adus imgb-ul, poate iese de o ciocnire, macar virtuala

  ei au mare nevoie de relevanta, de vizibilitate, au nevoie de rezultate in lupta de clasa pentru a primi noi granturi; daca mergeti acolo si incingeti atmosfera, le dati exact ceea ce au nevoie, le justificati existenta

  ei acum vor doar sa provoace, sa insulte, sa atite; nu pentru secta sau adeptii lor scriu aceste articole, ci pentru a-i destabiliza, pentru a-i "scoate la lupta" pe "dusmanii" lor (chestie care, printre altele, le-ar intari adeptii si le-ar uni rindurile); pentru inceput se amuza fierbind anticomunistii (vedeti ca, pentru moment, nici nu raspund) dupa reteta lui alinsky; lasati-i sa-si dea in petec singuri (asta ii va determina si sa sara cit mai artistic peste cal pentru a atrage atentia, aspect care "va putea fi folosit impotriva lor" cu atit mai frumos mai tirziu)

  Reply
 2. Pataphyl

  @ivan: nu băga mîna-n foc, sindicatele (Unions) au devenit extrem de violente, sînt enorm de multe amenințări cu moartea, vezi Wisconsin și alte state din zonă, zilele astea și la Trenton în NJ! Amenință că ce-i în Grecia e un fleac…

  Reply
 3. costin

  ivan, de acord cu tine, dar pe jumatate. ei SINT de stinga. asta e stinga peste tot in lume, asta a fost si asta va fi, cu ocazionale exaltari in regimuri teroriste si genocidale cum au fost comunismul si nazismul. ei sint neostingisti si fac ce le dicteaza ideologia

  Reply
 4. Hongse

  Cuvinte simple, cinstite, la obiect, mesaj uşor de înţeles. Îmi place. Ar fi păcat (mai ales pentru ei) să nu-l lase să treacă 😀

  Reply
 5. costin

  l-am comentat si eu pe costi. Nu am linkurile la indemina, dar inteleg ca vor sa organizeze un eveniment pe 22.. Un fel de rescriere a istoriei mineriadei intr-un stil si mai gretesc decit o face iliescu. Grotesc!

  Reply
 6. tucu

  @Florina

  Nu ai aflat inca ca dupa 22 dec 89 au murit peste 1000 de romani in luptele cu legionarii? Ce erau miile de teroristi de fapt? erau legionari . Cei ce au scapat l au spurcat pe Ion Ilici in Piata Universitatii sub numele de golani.Se pare ca legionarii in toatala contradictie cu vointa poporului de la APACA nu il vroiau pe Ion in balcon.

  De aici si concluzia logica cei ce nu l iubesc pe Ilici sunt si vor fi legionari.

  Concluzia si mai logica este ca Basescu e seful legionarilor.

  Sa vina minerii!

  Reply
 7. Mih

  Daca acum sunt asa scandalizati de anti-comunism, cum ar fi fost daca in '90 iesea Ratiu presedinte? Sau daca nu iesea Iliescu deloc, nici in balcon? Ar fi existat o "Piata aviatorilor", sau una in Primaverii? S-ar fi "indignat" mai devreme?

  Reply
 8. tucu

  De mai mult de 60 de ani invatam ca minciuna aduce bunastarea. Costi Rogozanu a prins lectia si a rescris istoria pietei Universitatii dupa indicatiile Tatucai.

  Partea proasta este ca nimeni, dar absolut nimeni nu le spune respecrtivilor indivizi ca

  asmutirea unor civili impotriva altor civili este crima si aceasta crima nu se justifica nici daca in Piata Universitatii ar fi fost insusi Horia Sima.

  Reply
 9. Hongse

  Şi Ponta e persecutat politic, săracul de el: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8995749-ponta

  Am contribuit la criticatac, da-l pun şi aici, să fie

  "Lipsa unui program concret, suplinită doar prin vehicularea unor lozinci […] ş.a. care în următoarele două decenii au fost extrem de folositoare celor care au vrut să câştige uşor alegerile, fără a se obosi cu proiecte socio-economice."

  Amuzant… Aţi descris perfect FSN-ul din 1990 sau USL-ul din 2011.

  Reply
  1. Florina

   da, "ethos al suferinţei de factură neolegionară", sigur, aşa e, evident, clar, poate contesta cineva?
   da' ar fi bine ca *Costi să le scrie pe o pancartă şi să se ducă în faţă la PSD, altfel nu-l văd pe Ponta băgîndu-l în seamă.

   *da, ştiu

   Reply
 10. Boonierat

  În aceeaşi ordine de idei, Soviani e în crize. Băsescu şi guvernul lui e criminalii care a angajat milioane de funcţionari şi a făcut cel mai mare deficit bugetar aşa că n-are dreptul să vorbească.

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @Boonie: Stai să vezi, vine 2012 și își amintesc tot mai mulți că sunt de dreapta. Se prind abia acum că reforma statului nu costă chiar așa de mult electoral pe cât credeau ei. În plus le e cam frică că e o șansă să se termine criza până la alegeri. USL-ul cântă grozav de fals și din cauza asta, că au început să se dea reformiști. Nu prea se mai aude de mulțimile înfometate, de sclavii pe care îi ține Boc în beciurile Guvernului. Se aude în schimb de impozit progresiv cu plafon maxim la 16%. Soviani e una din trompetele din corul ăsta fals. Merită citite comentariile la "analiza" lui Tăpălagă de ieri din Hotnews, in care a încercat să arate că Băsescu e prost și derutat. E cu totul surprinzător cât de mult comentarii contra sunt acolo. Băse se redresează spectaculos iar deruta în USL e vizibilă.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *