23-24 octombrie 2017

Deținuții eliberați mai devreme din pușcării pot mulțumi guvernului Cioloș

Care a inițiat legea, PSD-ului rămînîndu-i să o perfecționeze. Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului chiar dacă doare.

„acest recurs compensator cu care se împăunează azi domnul ministru e un rezultat tehnocrat, pe care trebuie numai să îl aplice” – Raluca Prună

În prima zi de la intrarea în vigoare a acestei legi au fost puşi în libertate 529 de deţinuţi, iar în perioada următoare ar putea fi eliberaţi condiţionat, în baza acestei legi, alţi 3.349 de deţinuţi, cei mai mulţi fiind de la Rahova – 250 şi de la Penitenciarul Poarta Albă – 200. Potrivit reprezentanţilor unora dintre penitenciare, mulţi dintre deţinuţii puşi în libertate ca urmare a acestei legi aveau condamnări pentru furturi şi tâlhării, dar şi pentru omor. Ministrul Tudorel Toader a spus că această cifră este mare şi i-a depăşit aşteptările, pentru că nu credea că „impactul va fi atât de mare”. – news.ro

UE vrea să legalizeze pedofilia

Laurent Henry proposed the motion which “could free thousands of unjustly convicted prisoners” if the parliament decides to pass it.

Our prisons are filled with young men that have been robbed of their youth, condemned to rot in jail for an act that should not be a crime. Why are we denying these young men the chance to play a more positive role in modern society?”, he said before the assembly Tuesday.

Te apucă plînsul și alta nu! Săracii, amărîții, cum să stea ei în pușcărie pentru un act atît de normal, atît de firesc?! Oricum, să zicem mersi că nu vor să scadă vîrsta de măritiș direct la 9 sau la 6 ani.

LATER: Asta mi s-a spus că ar fi o știre falsă. Cum nimeni nu știe programul Bundestag-ului, eu am rețineri.

Da, încă nu m-am învățat minte definitiv și mai scriu și acolo

Pentru siguranță că postarea va rămîne indiferent ce se va întîmpla cu platforma sau cu contul meu, trebuie să mă citez:

Vreau să devin refugiat la Praga. Sau Karlovy Vary, în cel mai rău caz, că văd că e pe alese.

Eu de ce nu pot? Mie de ce mi se neagă acest drept de a locui pe bani europeni acolo unde vreau?!

Și pentru că mi s-a răspuns că din cauză de white privilege, nici nu știți ce neagră de supărare pot deveni.

E tot PSD la putere

Și pentru că e la putere, numește pe fostul premier Sorin Grindeanu la conducerea ANCOM.

Jos munca! Munca este un construct social capitalist și trebuie de urgență eradicată

Dacă aș scrie numai așa ceva pe Facebook, adică socialisme de doi bani, nu aș avea nici o problemă pe platformă.

Facebook este, înainte de orice, o întreprindere privată

Cît nu ne convine ce face, e afacerea omului și nu avem nimic de spus. Dacă vrea să dea cu ea de pămînt, e liber să o facă.

Din anii în care eram mai deșteaptă 🙂

24 octombrie 2014:

Facebook-ul este spaţiul terapeutic în care unora le creşte stima de sine direct proporţional cu numărul like-urilor, unde-ţi trebuie doar un ac foarte subţire ca să dezumfli orgolii alimentate la pompă, unde se consumă iubiri şi drame, unde montagueii şi capuleţii se sinucid prin block sau suspendare de cont, unde moartea primeşte like-uri sincere în loc de condoleanţe, iar pozele din vacanţe sau de la nunţi like-uri scrîşnind de invidie. Şi prin care, extrem de rar, mai cunoşti şi oameni normali. Iar dacă eşti cu adevărat norocos, prietenia devine una reală.

De asta, printre altele, și face poc. Pentru că e un turn Babel.

(Foto: dailyinsidernews.com)

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *