Domnul Soros, un nou chix?

Rasism, rasism, negrii răcnesc,

Sărind pe albi o sută. 

America e în flăcări. La propriu. Președintele Trump a petrecut ceva timp în buncărul Casei Albe, noaptea trecută. 

Totul a pornit, oficial, de la moartea  ”blîndului” George Floyd, sub genunchiul asupritor al polițistului alb Chauvin, în Minneapolis. 

Anunțul președintelui Trump, de scoatere a grupului de stînga radicală Antifa în afara legii a făcut mai mult rău, ni se spune. 

Cine spune? Cei care cochetează cu ideile stîngii, în primul rînd. 

Din punctul meu e vedere, de exemplu, este exact mișcarea care trebuia făcută, Antifa nefiind la prima manifestare de sălbăticie. 

Revin. ”Blîndul” Ben nu fusese blînd deloc, după cum arată cazierul(vedeți mai sus). 

46 de ani, la data morții, luni. Pînă atunci, un cazier frumușel și o mutare sud-nord, de la Houston la Minneapolis. Mai mult, o femeie a declarat că el și ucigașul ar fi lucrat împreună, asigurînd securitatea localului ei. Asta ne poate duce cu gîndul la o afacere între cei doi, rămasă nerezolvată, dar zic să nu ne grăbim. 

Pe mine, de exemplu, nu m-ar mira ca ei să fi ”jucat” scena asasinării. Ca să obțină ce? -veți întreba. Bani, mulți bani. Sigur, polițistul nu mai are nevoie de bani în pușcărie, dar poate are familie, copii de făcut un viitor, părinți bolnavi, nu știu. 

Ce știu e că nu este exclus. ”Blîndul George” nu a mai cîștigat nimic după moarte, dar nu știm înainte. Și, probabil, nici nu vom afla. 

Ce mai știm este că distrugerea orașului Minneapolis a început foarte repede după ce s-a anunțat decesul lui George. Și că așa zișii protestatari nu erau localnici. Dar erau acolo, asta conta. Și dacă tot erau acolo, au și început să distrugă. Cu foc, cu ciocane, cu ce avea fiecare. Minneapolis în flăcări. La propriu. 

Poliția i-a reținut. Pe care a reușit. Ca mai apoi, persoane din staff-ul lui Joe Biden să-i ajute să plătească cauțiunea pentru a fi eliberați. Și suflete miloase de la Hollywood. Elita liberală a țării. 

În momentul de față, anarhiștii, că nu-i putem numi protestatari, distrug în continuare ce le iese în cale. Nu contează munca oamenilor care au investit acolo, nu contează nimic. Nimeni și nimic nu le stă în calea distrugerii, deși Garda Națională patrulează pe străzi de ieri. 

Ciudat este că ei spun că își manifestă revolta pentru moartea lui George. Sigur, revolta cu brațe pline de lucruri furate din magazinele făcute țăndări. 

Cine sînt și de unde sînt acești indivizi? Cum e posibil ca ei să ajungă atît de repede în orașul crimei? Sigur, dacă înainte s-ar fi stabilit ceva… 

Dar știu. Pînă la urmă, tot noi, cei care ne gîndim la asta, vom fi nebunii. 

Iar eu v-am spus, asumîndu-mi riscul. 

PS: Gruparea Antifa este susținută financiar de George Soros.

Facebook Comments

3 Comments Domnul Soros, un nou chix?

 1. Florin

  Uciderea lui Floyd este mai degraba o reglare de conturi intre doi borfasi, ei stiu ce bani murdari, droguri sau prostituate aveau de impartit. Dar ce-a facut idiotul de politist din Atalanta se potriveste manusa la teoria conspiratiei. Daca vroia neaparat sa-l prinda, putea sa traga la picioare, nu sa-l omoare. Era la doar citiva metri in urma lui cind a tras. Si toata altercatia a fost filmata, ca sa nu poata fi acuzat de omucidere. De ce sa nu arunce niste gaz peste foc pentru 2-3 sute de mii de parai, care oricum nu conteaza la banii lui Soros.

  Reply
  1. Florin

   Retrag cele afirmate mai sus, cu exceptia faptului ca, data fiind situatia in tara la momentul respectiv, ar fi trebuit probabil sa isi asume riscul de a trage la picioare. Stiu, dupa razboi multi viteji se arata… Dar politistul a fost in legitima aparare, conform legii statului Georgia si regulamentelor in vigoare acolo. Deci teoria conspiratiei nu se potriveste nici aici. Imi cer scuze pentru interpretarea la cald si lansarea de ipoteze neverificate, fara acoperire in fapte!

   Reply
   1. Florina Neghina

    sînt absolut convinsă că dobitocul (de polițist) nu a vrut să-l omoare. și nici în legitimă apărare nu-mi pare. să lăsăm justiția să vedem ce putem afla de la proces, zic.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *