Facebook down, Isarescu the same?

Nu de multă vreme, rețeaua Facebook strănută, tușește, se împiedică și se întîmplă să mai și cadă. Asta s-a întîmplat și ieri, cînd un post al lui Paul Dragoș Aligică a dispărut pur și simplu. Asta după ce nu s-a mai putut comenta la topicul respectiv (vedeți captura mai jos). Așa că ceea ce urmează este testul pe care l-a făcut în urma întîmplării cu pricina.

Paul Dragoș Aligică:

 

Test. Prieteni, se pare ca si-a revenit. Va multumesc sincer pentru reactii. Ca test de confirmare formulez aceasta intrebare generala si cu nuanta, evident, umanitara: Se stie cumva, domnul Guvernator Isarescu si-a revenit din durere si soc dupa pierderea, disparitia, trecerea in nefiinta, repausarea prin raposare a acelui eminent „om de cultura, intelectual public” care „mai cu seama, a imprimat aceste trasaturi ale personalitatii sale discursurilor politice, activitatii jurnalistice si inegalabilelor lui pamflete”?

Ca am vrea sa nu-l vaduvim pe d-l Isarescu de placerea degustarii unor pamflete la adresa domniei sale dar pe de alta parte nu vrem sa inoportunam delicata perioada de vulnerabilitate emotionala si dezorientare prliejuita de pierderea valorosului sau reper intelectuall literar si moral.

E doar un test. Cand va fi pamflet, o sa anuntam.
Inca odata: multe multumiri pentru reactii.

În ce mă privește, avînd în vedere problemele Facebook, am avut o singură grijă:

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/918598821544124″ mbottom=”50″]

Ba nu, mint, două:

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/918625484874791″ mbottom=”50″]

Pentru că urmează ca statusurile respective să fie arhivate aici. Aici, unde în curînd va începe munca full time.

*facebook comentarii aligica

(Foto: ziartricolorul.roputeți intra cu încredere pe link)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *