Negrii lor și negrii noștri

Pentru a lupta cu crunta guvernare pesedistă, Cioloș și-a făcut un… un… Nu, nu partid, ci ONG. Ce mai pot zice?! Bun venit, colega! Cel mai bun guvern al tuturor timpurilor, în România, e cu noi, ongiștii, și veghează. Alături de președinte, care le-a tras o vorbă pe oltenește, și gata, i-am făcut, tot noi sîntem mai buni.

Iar pentru ca evenimentul să nu rămînă nesărbătorit și neconsemnat în anale, doamna Turcan dă cu voioșie măsura incapacității sale politice și ne oferă, astfel. unul din motivele pentru care PNL a pierdut alegerile. Dînsa propunea, ieri, ca răspuns la măsura PSD de a nu mai fi impozitate pensiile sub 2000 de lei, să nu mai fie impozitate TOATE pensiile. Sigur, și trecerea la principiului contributivității, adică eliminarea pensiilor speciale, dar cine să mai stea să o asculte acum, cînd PSD dă bani la popor și, mai ales, cum să faci asta fără majoritate parlamentară?! De reținut pentru parastasul partidului prostia de a stabili ca țintă tot electoratul pesedist.

PNL are singurul merit al rezistenței prin atîtea încercări electorale. Și este caracterizat de viteza cu care caută zidul înainte și după fiecare alegeri.

Negrii noștri, la figurat, nu fac însă ce fac negrii la propriu, acolo unde li se permite și li s-a dat nas. În SUA. Spuneam mai demult că dacă adaugăm cuvîntului ”justiție” orice altceva, desființăm noțiunea, o golim de sens. Așa s-a întîmplat cu BLM. Black Lives Matter, justiție socială. Și ce fac negrii, dacă ei știu că au parte de altfel de justiție? Secheastrează un alb, deficient mintal, îl țin 48 de ore captiv, timp în care îl supun celor mai groaznice proceduri de tortură. Își filmează ”isprava” și o postează pe Facebook. Bătăi, tăiat părul pînă la sînge și oligat să bea apă din vasul de toaletă. Înregistrarea torturii, pentru cine poate rezista să o vadă, mai este încă aici.

Haideți să ne imaginăm acum că lucrurile s-ar fi întîmplat, s-ar fi putut întîmpla, de fapt, altfel. Invers. Dacă patru tineri albi ar fi făcut același lucru unui negru. Ar mai fi putut sta pe Facebook filmarea? Ar fi fost rasism, kkk-ism, hate crime? Ar fi urlat non-stop televiziunile împotriva celor patru? Ar fi fost revolte de stradă care ar fi bulversat America?

Ar fi fost. Știm sigur asta pentru că s-a mai întîmplat. Moartea tînărului de culoare, Trayvon Martin, în 2012, l-a determinat și pe președintele Obama să spună ”If I had a son, he’d look like Trevon.”, iar manifestările de furie ale negrilor au zguduit America.

Știm, așadar, cum se pot comporta elitele, pînă la cea mai importantă a țării, televiziunile și opinia publică inflamată de acestea. Știm și reversul, cum pot nega rasismul, cînd pe Twitter, imediat după apariția filmului ororii pe Facebook, a fost adăugat hashtag-ul BLM filmării, cum pot încerca să dea vina pe orice altceva, numai pentru a o feri de ochii publicului pe cea reală. Și mai știm, cu ocazia asta, de parcă mai era nevoie! – că justiția socială, printre altele, este părtinitoare. Anulează, deci, ideea de justiție, de dreptate pentru toți, indiferent de culoarea pielii și orice alt considerent social.

Administrația Trump nu va avea viață ușoară cu socialismele discriminatorii bine înfipte în categorii diverse de americani. Mai mult, în încercările lor disperate de a-l considera pe Trump cauza acestor și altor manifestări inumane. Pentru că întotdeauna răul vede vina în altul și nu în el însuși.

Și pentru că MSM este puternic ostilă președintelui ales și apărătoarea tuturor demențelor apărute ca urmare a apariției justiției sociale. Convingeți-vă singuri urmărind filmul de mai jos, care demontează manipularea îngrozitoare prezentă 24/7 pe micile ecrane americane.

Poliția investighează cazul. La noi nici nu s-a pomenit măcar în presă despre ce s-a întîmplat. Vizionare plăcută.

hate-crime(Foto: zerohedge.com)

Facebook Comments

1 Comment Negrii lor și negrii noștri

  1. Mihai

    Acum negrii nostri ce ar putea face? Sa sechestreze un burghez si sa-l tortureze ca de parca el ar fi vinovat de ceva?

    Cel mult ar face o „redistribuire” …

    In SUA s-a perpetuat un „white guilt” care a prins la negri un sentiment de victimizare … negrii saraci se cred victime … like most lefties …the victimization Olympics …

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *