Observatii de siesta

Yeba Woodhouse:

1) Mai prost ca R. Tudor nu există: a înțeles că în viziunea lui Prună drepturile sunt un lux pentru infractorii din crima organizată.

2) Erdogan (că nu pierd din ochi temele): vi se pare prost, tălâmb, genul care-și uită vorba, care nu știe ce vrea, incapabil to seize the opportunities, leneș și lipsit de convingeri?

a) Dacă nu, de ce nu i-a oprit el pe refugiați?
Că sunt oameni serioși, familiști și specialiști, despre ei scrie respectivul Abdel Saleh, (martirul classy cu 289 de laicuri din care 280 din RO, din care 1 = Lăză, i.e. sociolog pe bune, M. Kivu e jenant de mult) ce mai! Ca brazii!

Nu poate nimeni să-și permită să-i întrețină cu burta la soare, dar cu ei putea ridica Turcia dacă nu peste Germania, măcar peste Franța.  Că doar și ei asta își doresc, nu 2000 de euro „our money”, ci să-și clădească un viitor pașnic.

De ce a folosit termeni precum „dat drumul robinetului”? dacă intenția nu era de invazie musulmană cu – de fapt – masculi din altă etapă de dezvoltare istorică, nicicum cu specialiști?!

b) Dacă totuși da, Erdogan e prost, nici nu mai trebuie să discutăm, Deșteptăciunea e în altă parte, ca viața.
Citim ce mai scrie Lăză. Sau ăștia SNSPA style, altminteri inapți să închege o succesiune logică în doi pași și să explice, de ex., de ce UE dezbate simultan Șomajul în rândul tinerilor și Avantajele pe care le prezintă refugiații.

Later:

Deci un pluton de polițiști belgieni (și o grupă să fi fost, raționamentul este același) au scăpat 2 teroriști stagiari și s-au ales cu trei răniți. Ușor.

De ce? Sunt ei mai slabi de constituție, au avut o copilărie mai grea decât un pluton de polițiști israelieni, de ex.?

Iau exemplul ăsta fiindcă nu pot construi teza cu unguri/polonezi/cehi, că ăia n-au pățit.
Statistic vorbind, cel mai probabil este că nu, ba chiar dimpotrivă.

Ce avem noi aici?
Noi aici avem educația, școala primară la vremea multiculturalismului.
Noi respectăm drepturile teroriștilor, ei au avut o copilărie grea, plus că Belgia a fost imperiu colonial, pe lângă evidența faptului că toate culturile sunt egale.

Arabii erau înarmați (au reușit ei și cu mâinile goale să-l scoată pe Abdeslam din casă SUB OCHII polițiștilor, chapeau!) – deci încălcau legea di granda prin însuși acest fapt, las că erau suspecți de una-alta.

Dar drepturile teroristului și ale complicilor (sau cum o fi fost incidentul) sunt sacre, deci prevalează în fața rațiunii și a supraviețuirii proprii.

Nu-mi imaginez, tehnic vorbind, absolut nici o posibilitate ca în fața unei grupe de polițiști zdraveni la cap (10, adică, nu mai zic de pluton), doi țâști-bâști înarmați să rănească trei și să și fugă.

(Foto: dcnews.ro)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *