Oprea, ai demisionat? Ponta, vocea lasitatii. Opozitia si presedintele nu exista.

Oprea, ce mai aștepți ca să demisionezi? Încercarea de mușamalizare a circumstanțelor morții agentului Bogdan Cosmin Gigină a eșuat. Nu există numai mass media controlată, mai există voci libere, mai există societate civilă, care-ți cere demisia și, mai ales, există internet. Asupra căruia nu ai putere și care vuiește de aproape patru zile. De la zi la zi, de la oră la oră aproape, apar noi date, noi mărturii despre moartea tînărului de 28 de ani care se afla în coloana oficială care te însoțea în momentul accidentului fatal. Din ce în ce mai multe întrebări sînt puse, nici un răspuns. Nici nu e nevoie acum de vreunul, e nevoie după, acum există un singur lucru pe care trebuie să-l faci: să-ți dai DEMISIA.

Poate nu realizezi consecințele încercării de acoperire a faptelor și a întîrzierii depunerii demisiei. Dacă nu demisionezi ACUM, ce credibilitate vor mai avea, în ochii românilor, angajații ministerului pe care îl conduci? Fiecare angajat al ministerului pe care îl conduci! Un minister de importanță vitală pentru siguranța și securitatea naționale. Pentru care ești și vice-premier. Cît de siguri și securizați ne putem simți atîta vreme cît mai ești în funcție, după moartea unui om care te însoțea, moarte ale cărei împrejurări ai încercat să le ascunzi?

Așadar, cum ziceam, ce mai aștepți? DEMISIA!

Ponta, lașitatea și minciuna se pot exprima în orice limbă, noi înțelegem oricum. La fel cum am înțeles de mult că respecți toate regulile stabilite. Mai puțin legile, mai puțin Constituția, ești din ce în ce mai puțin. Te-ai ascultat după ce ai spus ieri?

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/StirileProTV/videos/vb.205118627265/10153317972512266/?type=2&theater” mbottom=”50″]

Opoziție! Ei, aici chiar nu mai știu ce să zic. Cui să-i zic? Lui Predoiu care, după tragedia petrecută și după tot ce a urmat, a reușit să evite, în ce a spus, tocmai numele lui Oprea?

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/catalin.predoiu/posts/937896389617862″ mbottom=”50″]

Alinei Gorghiu, care a reușit abia din a doua încercare să pomenească, timid, despre demisie?

Inițial:

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/alinagorghiu/posts/981611808570741″ mbottom=”50″]

UPDATE:

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/alinagorghiu/posts/981650585233530″ mbottom=”50″]

Și care apoi a avut, ca ultimă grijă, schimbarea pozei de profil pe Facebook? Vedeți captura mai jos.

Domnule Președinte, mă scuzați că vă deranjez în weekend, tăcut știam că sînteți, dar timid nu vă credeam. Înțeleg că ați avut probleme importante de rezolvat de marți seară și pînă ieri. Mai ales ieri, așa cum ați anunțat pe Facebook, canalul dumneavoastră preferat de comunicare cu electoratul. Dar mă interesează și pe mine, de curiozitate, care e sursa aceea care a transmis exact ce am spus eu cu patru ore înainte, dacă nu vă supărați. Mulțumesc anticipat.

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/930416090362397″ mbottom=”50″]

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/930572703680069″ mbottom=”50″]

În final, nu-mi spuneți că e posibil ca lucrurile să rămînă așa, că toată zbaterea s-ar putea să fie inutilă, asta știu. Dar ce mai știu e că tot ce facem și ce spunem e foarte important pentru noi. Detalii, într-un articol următor.

gorghiu poza profil

(Foto: romaniatv.net)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *