Primaria scutura trandafirii. De zapada.

Zilele trecute, Ministerul Afacerilor Externe informa cetățenii români care voiau să călătoarească sau care se aflau în Bulgaria asupra condițiilor meteorologice, respectiv cod galben pentru zăpadă, polei și vînt puternic în anumite județe din țara vecină. Din păcate, nici o autoritate a statului nu emitea avertizare de călătorie pentru cetățenii care doreau să viziteze pe cineva în cartierele bucureștene Drumul Taberei și Militari și pe cei care locuiesc acolo, pentru îngheț în apartamente.

Pe Facebook ni s-a sugerat să ieșim în stradă, să protestăm, dacă tot înghețăm în case. Bine, bine, dar unde? La RADET sau la ELCEN, care parcă se joacă de-a suniții și șiiții? Dacă ne declaram refugiați, ne primea cineva din cartierele învecinate sau trebuia să mărșăluim și noi, conform trendului, spre cele mai îndepărtate?

După patru zile și posibila semnare a unui armistițiu, problema s-a rezolvat, dar s-a adîncit misterul. La primărie au înghețat sinapsele sau nici măcar nu există? Atenție, urmează imagini șocante!

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/c.catalinvoicu/videos/792438547529494/” mbottom=”50″]

De reținut. Pe cine să scuturăm noi la primăvară, cînd votăm.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *