Proteste pentru export

Citesc în dimineața asta, pe europafm.ro:

Continuam protestele in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Duminica aceasta creăm împreună cel mai mare TRICOLOR UMAN!

Peste hotare? Păi ce au peste hotarele cu corupția din România? Sigur, ne sprijină toată lumea să o combatem, dar noi cu cine ne luptăm, în cazul în care ne luptăm cu cineva? Cu peste hotarele?

Cel mai mare cîrnat, cea mai mare mămăligă, cel mai mare tricolor uman…

Sau vrem să apărem acolo, peste hotare, la străini, frumoși, buni și curați? Care e miza, pînă la urmă, a acestor proteste? Rezolvarea problemei intern, aici unde ne doare, ori propulsarea unui grup ”peste hotare”?

Caz în care, mă scuzați, dar după 4 seri petrecute în piață, nu mai am ce căuta acolo. Ca să-mi amintesc de Ceaușescu și de mitingurile tematice uriașe? Asta e pentru voi lupta anticorupție? Asta vă e indignarea, asta vă e revolta? Așa profitați de oamenii de bună credință din piață?

Băieți, nu profitați de o masă adunată într-un scop ca să vă promovați voi. E tot ceva ce seamănă cu furtul atît de incriminat, dar altfel, executat mai frumos și mai deosebit. Cum vreți să păreți și voi.

Nu știu încă cine de cine profită, dar aflăm sigur. Mai durează puțin numai.

proteste bucuresti(Foto: huff.ro)

 

Facebook Comments

4 Comments Proteste pentru export

  1. Mihai

   Ah and one more thing… nu pot sa nu fiu rautacios si sa fac o paralela intre protestul cu dansul pinguinului de acum cativa ani si niste imagini preluate de euronews cu niste dansuri…

   Reply
   1. Thylbert Eulenspiegel

    Buna ziua,

    O intrebare: cum aducem pe tapet si dreapta, doar prin negarea negarii?
    Toate cele bune!

    Thylbert Eulenspiegel

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *