Albă ca Zăpada. Şi ieri, şi azi.

Click pe imagine pentru rezoluţia maximă

Facebook Comments

20 Comments Albă ca Zăpada. Şi ieri, şi azi.

 1. catalin

  unde l ati gasit fratilor??!!!

  arata bestial harap alb!

  un adevarat afis electoral pt generatia noasra!

  oare se incadra in categoria consumatorilor vulnerabili pt subventia de caldura?

  va rog daca se poate mentiona si anul cind e facuta. multumesc.

  Reply
 2. nedormitul

  pepsi nu dă bine. parcă ar fi michael jackson. britney spears în cel mai bun caz. hai, david beckham

  born to be wild merge cu berea ciuc, am văzut eu într-o reclamă.

  Reply
 3. Yeba

  @axinte 11:15, da, dar ipocriți sunt.

  Și există niște praguri, nu știu câți l-ar vota pe junele Plăcintă, indiferent de programul electoral, și ce așteptări ar avea votanții lui.

  Poza asta e foarte simpatica si naturală, bănuiesc că nu era la interviul pentru postul de viceguvernator BNR.

  De alte poze nu știu, ce ajută este să se potrivească cât de cât imaginarului mainstream sau măcar să nu-l contrarieze.

  Reply
 4. ender

  "Și odată scoate Sfânta Duminică obrăzarul și sabia lui statu-palmă-barbă-cot, de unde le avea și, dându-le lui Harap-Alb, zice:

  — Ține aceste, că au să-ți fie de mare trebuință unde mergem. și chiar haidem, cu ajutorul Domnului, să isprăvim odată și trebușoara asta."

  Reply
 5. Mirel Axinte

  Da. Pe Lăză însă îl ajută pozele scăpate pe net. Importanţi nu sînt scheleţii din dulap, ci felul cum reacţionezi la ei. Românii nu-s puritani.

  Reply
 6. gupi

  râdem, glumim, da' pentru cei ce se vor politicieni peste 10 ani e cam greu; o poză scăpată pe ternet te poate face de mândra minune în campania helectorală.

  Reply
 7. nedormitul

  f**-l în gură să-l f**! eram pe stradă şi coboară unu' dintr-un merţan cu număr de neamţ: "domnu', am nimerit bine? matei brătianu"? "NU! IONEL BRĂTIANU! IONEL I.C. BRĂTIANU", băga-și-l-ar pe matei brătianu în c*r!

  Reply
 8. Petru Moldovan

  Vine Lazaroiu cu partidul lui si daca-ti place si da nu-ti place.

  Eu sincer ma gandeam de cateva luni ca el ar fi cel mai bun sef de Alba ca Zapada, dar o tot dadeam la intors in gandirea mea ca nu e carismatic sau ca nu se barbiereste prea des.

  Pana la urma eu ma barbieresc de 1-2 ori pe luna sau mai rar, vreau sa ascult toata ziua rock si ma kaka pe ele de conventii si ma dau pe motocicleta dar incerc sa respect toate legile. Vreau altceva. Si daca Lazaroiu face partid as putea cotiza undeva pe la 10-30 de lei pe luna ca sa vad ce iese. Si nu vreau functii acolo. Si desi nu se presupune o sciziune a PDL, ar merge ca aia care nu prea se potrivesc cu profilul paridului (Monica Macovei, Sever Voinescu, Cristi Preda, etc.) sa migreze la noul partid. Si n-ar fi rau ca si niste tipi foarte angajati in societatea civila sa se angajeze politic de data asta. Ma gandesc in primul rand la Cristian Ghinea si la Sorin Ionita. Sau si mai bine si la americanii aia care sciu pe contributors.ro, de genul Aligica, Theophyle, Tismaneanu, Fumurescu, etc.

  Domnilor, sa ne uram un partid nou cat mai norocos!

  Reply
 9. val_one

  😉 Boonie, ai căutat şi găsit acul în carul fîn pentru noi? 🙄

  glumesc, mie mi se pare interesant să văd cum arăta el acum aproape două decenii.

  Reply
 10. Flavia

  Si totusi vine Alba ca Zapada. Cu Pepsi sau cu Coca Cola, cu plete sau fara plete, sta sa vina. De 21 de ani o asteptam.

  Reply
 11. lucid

  Bun articolul lui Vlaston dar mult mai relevanta reactzia comentatorilor: tzipa indignatzi ca si cum ar fi primit o lovitura sub centura (cred ei). E semn bun ca Alba ca Zapada e asteptata cu adevarat de multa lume.

  PS Inca mai astept analiza SOCIOLOGULUI Lazaroiu asupra rezultatelor alegerilor din 21 august: de la marea putere de convingere electorala a pungilor sponsorizate de pinalti pana la refuzul pe fatza al marii majoritatzi a orasenilor baimareni de a mai vota. BTW, Lazaroiu cunoaste sigur statistica ajutoarelor sociale in Neamtz: punem pariu ca grosul voturilor pedeliste a venit tocmai de la asistatzii sociali stimulatzi cu zahar si faina? Asta da partid de DREAPTA!

  Reply
 12. doru

  cred ca aluzia e la doua texte despre SL in ziare.com si contributors, ioana ene si dl vlaston. nu va fi simplu. orgoliile sapa transeele dreptei…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *