Am primit ce am cerut. Ar trebui sa fim multumiti.

USL n-are bani suficienți la buget ca să acopere cheltuielile. Acum 3 ani, guvernul Boc, aflat în aceeași situație, a redus cheltuielile. Toată lumea bună, cu clasa de mijloc, yupișii mișto și capitaliștii în frunte, a făcut atunci scandal, s-a opus scăderii cheltuielilor și a venit cu tot felul de propuneri scoase din cartea de economie a lui Che Guevara.

Țin minte că nu era om de afaceri cu notorietate care să nu iasă la teve să acuze guvernul criminal Boc și să ceară ca statul să dea mai mulți bani la oameni (cum îl cheamă pe patronul de la PC Garage?).

Ei bine, USL face ce ați cerut guvernului Boc să facă atunci: ca să-și acopere cheltuielile crește taxele, ia de la bogați și dă la săraci. Ar trebui să țopăiți de fericire pe străzi. Ziceți mersi, vi s-a împlinit visul. O cură de USL e bună. Poate vindecă prostia. Deși prostia e perseverentă, iar prostia yupișilor are și zorzoane și a citit cărți de dezvoltare personală, care te învață să insiști, și să insiști, și să insiști…

Facebook Comments

2 Comments Am primit ce am cerut. Ar trebui sa fim multumiti.

 1. Unchiu Sam

  Daca macar Boc ar fi crezut in ceea ce-a facut, acum era pe TV si capitaliza tot ce a pierdut atunci. Pana la anul ajungea usor la 40%. 🙂

  Reply
  1. Bleen

   N-au crezut. Au fost îngroziți de ceea ce au făcut. D-aia au și candidat sub alte nume la locale și parlamentare, că erau îngroziți pentru cît rău au făcut poporului. Blaga azi se dă mare iubitor de PDL și portocaliu și trandafir, însă atunci era disperat că-l confundă lumea cu capitaliștii fasciști primitivi și criminali, Piticu și Chioru.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *