Consilierii de afaceri. Mai bine alta data…

Domnul Adrian Nastase e suparat pe „consilierii poporului”.

Am stat si m-am gandit ce l-ar fi putut supara asa de tare.” Alba ca Zapada” parea doar ca l-a amuzat, „tortul de cicolata” i-a trezit doar simturile olfactive. Si atunci? Ce? Ultima iesire a consilierei poporului, doamna Vass, despre conturile din Elvetia ale romanilor? Poate. Cine stie…

Imi propusesem sa scriu astazi un editorial despre „consilierii de afaceri” ai demnitarilor. Dar poate o sa o fac in alta zi.

Off-topic: Mai stie cineva pe unde e domnul Ristea Priboi?

Facebook Comments

18 Comments Consilierii de afaceri. Mai bine alta data…

 1. E.Georgescu

  Ultima data Ristea Priboi era in Consiliul de administratie al unui FPP,Oltenia sau Muntenia.Acum trebuie sa fie tot in miezul unei afaceri de unde trge diverse fire,le potriveste,le impleteste,le desira cu vechii lui camarazi SECU…

  Reply
 2. nedormitul

  @andrei p.

  ivan vorbeşte de fapte reale, cu probe şi dovezi, nu despre halucinaţiile unui cretin ca vadim. dacă şi ţie ţi se pare că, prezum că ai acelaşi profil psihiatric cu vadim.

  Reply
 3. ElCucui

  Așa, de făcut caterincă, presimt că o să avem o pâine de mâncat cu conturile ăstea din Elveția. Ba, o să mai fie și niște voturi pierdute/câștigate în arena politică. Nu multe. Însă, din păcate, parcă văd că nici nu o să înfunde nimeni pușcăria și nici nu o să piardă vreaunul vreun cent. Vezi cazul Brădișteanu.

  Reply
 4. Pingback: Cui i se vor număra ouăle depuse în Elveția? @ Cucui

 5. judex

  @SL.

  Eu cred ca supararea dlui AN pe SL&AV este justificata:

  1) Datorita ofensivei unora ca SL si AV, AN (recte USL) isi vede amenintat privilegiul de a fixa agenda mass media, acaparata acum de cei doi consilieri. Esenta frustrarii lui AN poate fi simplu tradusa prin: "Cu ce mai mintim noi poporul, daca ne-ati furat televizorul ?"

  2) Inlocuirea limbajului de lemn ornat cu coji de oua menit sa atraga aplauzele strapontinei aduce cu sine subtierea pronuntata a vocii lui AN. Si nici doctorandul sau, Ponta, nu-l prea ajuta…

  3) Retrogradat din rolul de solist la cel de corist de acompaniament, dl AN va avea dificultati sporite in a justifica neplacerile de la tribunal prin anvergura sa politica care (…sic!, fara nicio aluzie…) da fiori puterii statului.

  Din aceasta perspectiva, intrarea dlui AN in lupta directa cu "figurantii", de la egal la egal, sprijina observatia lui Ivan ca operatiunea de mascare a propriei inteligente este un succes cu care AN se poate mandri.

  Reply
 6. tucu

  @Ivan Zubeldian,

  De ce nu s ar plinge Bombonel de costul vietii.

  Dumneata stii cit costa sa tii doi copii la studii in strainatate? Bunica nu mai are bani sa i tina iar matusa Tamara a murit.

  Bietul om plateste din leafa lui de parlamentar si din amaritul de venit de profesor.O fi avind si rate la banca si intretinere la bloc.

  Sa l plingem tovarasi.

  Reply
 7. tucu

  @Dle Lazaroiu,

  Puterea tot putere.

  Acum citiva ani puterea amagea poporul cu televizorul.

  Astazi amagiti poporul cu blogul.

  Ati lansat ideea Alba ca Zatada.

  Pina acum nimic.

  Acum ne sugerati alt regal :""Conturile lui Bombonel""

  Iese ceva sau tot nimic?

  Cit credeti ca vom mai rezista cu povesti frumoase. Vrem fapte tovarasi caci de nu vom face si noi miting.La iba verde.

  Reply
 8. andrei p

  @Ivan

  E tare de tot argumentarea la critica finalului din textul lui Nastase. Ciudat de tot, sa se lege cineva de pretul painii cand are o colectie tupeista de tablouri si, culmea, a mai fost si la vanatoare.

  Am impresia ca am mai auzit firul asta logic in trecut, cand cuiva i se parea straniu ca unul care, copil fiind, a fost disciplinat de propriul tatic cu cureaua de la ceas poate fi prim ministru.

  Acum mi se pare si mie destul de straniu ca exista posibilitatea ca era cineva care sa-l creada.

  Sunt convins ca e doar o coincidenta. Bizara.

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @andrei: nu-mi spuneți că nu vi se pare deloc în neregulă să-l auziți pe Bombonel cum se plânge de prețul pâinii și viața grea a celor mulți. Mâine-poimâine îl vom auzi pe Patriciu care se plânge de prețul LM-ului și pe Tiriac de costul autobuzului la Balc. Boc măcar n-a bagat mana până la cot.

   Reply
 9. Ivan Zubeldian

  Finalul articolului lui Năstase e genial: "Din păcate, iată, "consilierii poporului" sunt figuranţii pe care actuala putere îi împinge, tot mai des, pe scena Marelui Circ Naţional, în timp ce pâinea se scumpeşte continuu."

  Cam bizar să auzi despre prețul pâinii de la nepotul înstăritei mătuși Tamara care se mândrește cu colecția lui de tablouri și trofeele de vânătoare. Și mai bizar însă e faptul că are impresia că mai e cineva să-l creadă.

  Pe vremea când vorbea despre "niște chestiuni care înseamnă niște lucruri care afectează unele persoane, mai ales", îl suspectam că își maschează inteligența. De când vrea să pozeze în noul lider al stângii românești și încearcă să fie ironic și profund, e tot mai clar că realitatea e alta.

  Reply
 10. Titus L

  De ce nu trebuia scris acest articol:

  Intr-o noapte un cocosat trece printr-un cimitir. Cum mergea el asa printre morminte, dintr-o groapa proaspat sapata se aude o voce infundata:

  "Tu, cel de colo, ce-ai in spate?"

  "O cocoasa…", raspunde inghetat de frica cocosatul.

  "Da-o-ncoa'!"

  Ramas fara cocoasa, omul o ia la fuga nebuneste. La iesirea din cimitir se intalneste cu un schiop.

  "Mai, dar tu nu erai cocosat?!" il intreaba schiopul.

  "Ba da. Dar uite, asa-asa…" si omul ii povesti patania sa schiopului. Schiopul, repede si el in cimitir…! Cand ajunge la groapa proaspat sapata aude o voce infundata:

  "Tu, cel de colo, ce-ai in spate?"

  "N-am nimic…", raspunde nedumerit si speriat.

  "Ia-o p-asta! E o cocoasa."

  Reply
 11. Dragos

  Radu,

  la nivelul simtului comun, "consilierii de afaceri" ai demnitarilooooorrrr se traduceeeee, priiiiiiinnnn:

  tiganca ce ascunde videoul şmanglit sub fuste.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *