Dovada ca USL vrea sa desfiinteze DNA, CNSAS, ANI si Curtea Constitutionala

Senzațional! Blogary are o inclusivitate!

Surse: Adevărul și Evenimentul Zilei (ambele ziare clamează exclusivitatea – corect ar fi fost să titreze INCLUSIV! USL vrea să desființeze DNA, CNSAS, ANI și Curtea Constituțională!)

Acordul USL:

 

Obiectivele SMCD:

Facebook Comments

982 Comments Dovada ca USL vrea sa desfiinteze DNA, CNSAS, ANI si Curtea Constitutionala

 1. BarbuMateescu

  Am o mare problemă cu formatul nou de Livefyre. Blochează browser-ul, blochează calculatorul, cade curentul în tot cartierul. Mă rog, 2 din 3 e în marjă. Am updatat Java, nimic.În caz că nu pot să rezolv problema, vreau să vă zic următoarele lucruri:- am primit mult mai mult de la Blogary decât am dat. Pe bune, nu dramatizare.- regret că n-am reuşit să păstrez încrederea unor oameni la care am ţinut, vina e a mea, regretul rămâne.- dacă am avut replici care au ofensat, doresc să îmi cer scuze celor care s-au simţit ofensaţi.Aveţi respectul meu.

  Reply
  1. Yeba

   BarbuMateescu , livefyre este o lucrătură tipic USListă, o intoxicare, o înscenare care nu ne lasă să lucrăm ca să dăm banii înapoi la oameni. Care-i poanta, ca să zic așa? Dacă scrii la HN nu mai poți să scrii pe bloguri? 

   Reply
  2. adina

   BarbuMateescu iti iei adio de la noi sau ne zici pe curand baieti si fete, ne vedem cu bine dupa referendum. Eu sper ca a doua e adevarata 🙂

   Reply
 2. Yeba

  Doamne, ce bună era versiunea beta! Nu se amestecau comentariile, păsărelele lui @anarchix nu-i mâncau pisica  de mai multe ori…

  Reply
  1. anarchix

   Yeba si pozele sunt afisate aiurea. adica link-urile corespund la comments dar preview-ul de la prima e pus in loc de a doua. this is epic fail!

   Reply
    1. Canadiana

     anarchix in midwest e soda too. trebuie sa-mi aduc aminte de cate ori merg la cumparaturi in state, altfel aia nu pricep ce naiba vreau.

     Reply
 3. Yeba

  Putem să ne punem și noi avatar cu Absent motivat? De unde se ia? Nu că l-am putea opri pe Mazăre, dar măcar facem impresie. 

  Reply
  1. Bleen

   Yeba Salvați- p-ăsta și încărcați-l la setări, în profilul de livefyre http://www.livefyre.com/profile/edit/info/http://i47.tinypic.com/2vlsg0h.jpg

   Reply
 4. Bleen

  Asociația Fair Play Constanța e acreditată cu 500 de observatori. Asociația se ocupă de copiii orfani cînd nu observă la referendumurile de demitere a Președintelui. Apropo, Asociația este una dintre preferatele lui Mazăre.

  Reply
 5. Canadiana

  Din ciclul Prosti da’ Multi:Un PDL-ist adevaratastăzi, 00:45Votaţi fără ură, România vrea dragoste, bunătate, omenie. Votaţi cu sufletul deschis, votaţi de mână cu Dumnezeu şi cu soarta acestei ţări. Nu am nicio îndoială, duminică veţi vedea toţi chipul luminat al României. Aşa să ne ajute Dumnezeu, români”

  Reply
 6. adina

  vocea poporului: ”ergeţi la parlamentari, la ăştia de dau din degete şi din gură
  şi cred că fac agricultură. Păi, eu nu i-am auzit vorbind de secetă,
  de măsuri, de subvenţii. Numai de politică!”http://www.evz.ro/detalii/stiri/parjol-in-toata-tara-in-doua-saptamani-murim-de-foame-993736.html

  Reply
    1. Gramofonu

     anarchix Nu poti sa ai democratie fara libera circulatie a armelor.Cum ar mai fi avut curaj Socaciu sa spuna ca el e elita?

     Reply
 7. Ștefaura

  Bună seara, mă bucur că am găsit acest blog, unde constat că logica boicotului a fost înțeleasă de la început, un punct de vedere pe care încerc și eu să-l exprim cât mai clar în mediile de comunicare la care am acces. Într-adevăr, se va juca până în ultima clipă și după aceea presiunile vor fi îngrozitoare. Sper ca problemele tehnice pe care le discutați acum să nu vă împiedice activitatea în următoarele zile. Ar fi păcat ca vocile dumneavoastră, atât de inteligente și pline de umor, să nu se facă auzite. 

  Reply
  1. sanantonio

   Ștefaura, probleme tehnice? Să ne așteptăm la o invazie de lăcuste? Bleen, la ce oră e ora de cor de duminică?

   Reply
   1. Ștefaura

    sanantonio , De exemplu, eu însămi am avut dificultăți atunci când am vrut să dau un like comentatorului anarchix. (Fiindcă are dreptate, zilele următoare vor fi interesante.)   

    Reply
    1. sanantonio

     Ștefaura, e o mică problemă tehnologică, nu tehnică. Cu stoicism și apăsări repetate de F5 se rezolvă cu Like-ul. Problema cea mare e cînd vrei să-ți editezi un comentariu, atunci Livefyre deodată se înroșește la față și-ncepe să țipe la tine că l-ai jignit fatal.

     Reply
 8. cristihan

  Manualul de manipulare (al doilea doc e foarte misto…)http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/documente-manual-psd-de-utilizare-a-dezvaluirii-basescu-vila-dante-271658.html

  Reply
  1. sanantonio

   Bleen O femeie extraordinară, interviul ăsta arată normalitatea și sinceritatea unui om curat. Cînd cineva îți așterne cele mai intime gînduri, doar cel cu negru în cerul gurii poate răstălmăci.

   Reply
    1. Canadiana

     anarchix le dispretuiesc. omoara puii de pasarele din gradina mea in fiecare an din pura placere, fiindca nici macar nu ii mananca. 

     Reply
    2. anarchix

     Canadiana am si pisica si boxerita. ma rog. aveam pisica ca nu stiu ce s-a intamplat cu ea dupa 6 ani de stat pe langa noi. Mi-am luat pisica sa aiba grija de soareci si sobolani. Era cat un soarece mic cand am luat-o de la petshop. Numai pasari vana. 

     Reply
    3. Canadiana

     anarchix o matza criminala. n-am de niciunele animale pe langa casa, in buna traditie non-anglo-saxona

     Reply
 9. Bleen

  Ce fel de Chrome aveți voi, că mie îmi încarcă toate comentariile pe o pagină. Adică 830 de comentarii. Durează 10 minute pînă se încarcă și după ce s-au încărcat toate crapă Chrome-ul, Windows-ul, PC-ul, pîlpîie, becurile, bîrîie frigiderul.

  Reply
    1. anarchix

     Gramofonu acum ma enerveaza ubuntu pentru ca a devenit prea user friendly. wtf?! Din 2001 de cand folosesc Linux aveam si eu sentimentul de secret fraternity si elita. Cred ca o sa trec la Debian peste un an.

     Reply
    2. sanantonio

     anarchix Poți naviga pe Internet și din Linux? Credeam că e copyright MS. Ce versiune de IE folosești în Ubuntu?

     Reply
    3. sanantonio

     anarchix Io na-m găsit custom Pentru firefox care săm-i acopere burta, așea că la-m lăsa-t cum erea el din fabrică, decît că iam scurtat nințel cracu stîng.

     Reply
    4. anarchix

     sanantonio browserul asta e super ancient. dar e misto ca e super super super util cand lucrezi cu routere si sisteme embedded (fara output video).

     Reply
    5. sanantonio

     de acord, așa a fost și DOS-ul pe vremea cînd Internet era o parafrază din cărțile lui Asimov.

     Reply
  1. anarchix

   Bleen la FF face urat de tot in Win. a trebuit sa-l inchid de cateva ori din Task Manager. Nu avusesm nicio problema cu versiunea anterioara de LF. Nici in Linux, nici in Win.

   Reply
 10. Never G

  Reuters mi-a luat un interviu, la miting, in care am spus de ce nu merg la referendum si de ce il sustin pe Basescu.

  Reply
 11. anarchix

  Ziua de duminica va fi interesanta nu ca Base va castiga referendumul ci ca boii astia doi vor incerca ceva outrageous pe ultima suta de metri.

  Reply
    1. anarchix

     meioza there u go. de-abia astept sa ma trezesc duminica dmineata. :-))) Sunt sigur ca la cateva secunde de la deschidere browserului o sa exclam: WTF?!?!?!

     Reply
 12. oglinjoara

  Dacă va aduceţi aminte, USL n-a acceptat ceea ce a parafat şi promis Ponta la Bruxelles, adică respectarea cvorumului.Antonescu a făcut atunci o demonstraţie clară de nesupunere, faţă de indicaţiile de la Bruxelles. Dar SLĂBICIUNEA a fost a lui Ponta.Şi acuma USL trebuie să TRAGĂ pentru slăbiciunea lui.Iar dacă Băsescu nu e demis…………………………

  Reply
 13. Gramofonu

  Se pare ca tura asta se va recurge la votaci profesionistihttp://www.youtube.com/watch?v=P46qYCIt954

  Reply
 14. Bleen

  Nu știu dacă mai există pe undeva varianta veche de LiveFyre. Dacă n-o găsesc, o reinstalez p-asta. Așteptați-vă să nu meargă cîteva secunde-un minuț.

  Reply
 15. oglinjoara

  O altă exclusivitate (pe bune):Ţeapa din Piaţa Victoria.(Sau cum i-a tras-o Băsescu lui Ponta. Sau de ce ne-am supărata degeaba pe Băsescu).Premisă: Băsescu a ştiut încă înainte de plecarea lui Ponta la Consiliul European de planul loviturii de stat al USL.Strategia: folosirea forţei adversarului.1. Băsescu l-a lăsat pe Ponta să meargă la Consiliul European, l-a lăsat să guste din viaţa la nivel înalt a Europei după care tânjea „micul Titulescu”.(Nu i-a făcut plângere penală).2. Ponta, în continuarea dorinţei sale de afirmare europeană, A ACCEPTAT ceea ce au propus/impus partenerii europenii în graţiile cărora a „intrat”.(UE/SUA au impus pragul. Not negotiable).3. Băsescu a mimat dorinţa de a participa la vot.(Pentru a linişti îngrijorările USL).4. Ponta e pe făraş.(Termen: maximum 2 săptămâni).Greşeala fatală: a fost de acor cu pragul impus de Occident.(Context: USL nici după ce s-a întors Ponta n-a renunţat la planul forte).Rezultat: Ponta va fi belit de propriul partid în maximum 2 săptămâni.(L-au ras pe Iliescu, l-au ras pe „n-a fost prietenul”. Credeţi că se vor încurca într-un plagiator patent?)

  Reply
 16. oglinjoara

  O altă exclusivitate (pe bune):Ţeapa din Piaţa Victoria.(Sau cum i-a tras-o Băsescu lui Ponta. Sau de ce ne-am supărata degeaba pe Băsescu).Premisă: Băsescu a ştiut încă înainte de plecarea lui Ponta la Consiliul European de planul loviturii de stat al USL.Strategia: folosirea forţei adversarului.1. Băsescu l-a lăsat pe Ponta să meargă la Consiliul European, l-a lăsat să guste din viaţa la nivel înalt a Europei după care tânjea „micul Titulescu”.(Nu i-a făcut plângere penală).2. Ponta, în continuarea dorinţei sale de afirmare europeană, A ACCEPTAT ceea ce au propus/impus partenerii europenii în graţiile cărora a „intrat”.(UE/SUA au impus pragul. Not negotiable).3. Băsescu a mimat dorinţa de a participa la vot.(Pentru a linişti îngrijorările USL).4. Ponta e pe făraş.(Termen: maximum 2 săptămâni).Greşeala fatală: a fost de acor cu pragul impus de Occident.(Context: USL nici după ce s-a întors Ponta n-a renunţat la planul forte).Rezultat: Ponta va fi belit de propriul partid în maximum 2 săptămâni.(L-au ras pe Iliescu, l-au ras pe „n-a fost prietenul”. Credeţi că se vor încurca într-un plagiator patent?)

  Reply
 17. Bleen

  Hotnews despre mitingul pro-Băsescu din Piața Revoluției: organizatorii susțin că la miting au participat 18 000 de oameni; reporterii Hotnews estimează circa 4-5000 de oameni.Hotnews despre mitingul USL de la Romexpo: organizatorii susțin că la miting au participat 40 000 de oameni; reporterii Hotnews nu estimează nimic.

  Reply
  1. Bleen

   Pro TV și mai mișto: organizatorii de la Romexpo susțin că sînt 35 000 de oameni, organizatorii din Pța Revoluției susțin că sînt 9 000 de oameni. Deci organizatorii mitingului din Pța Revoluției le-au zis 18 000 celor de la Hotnews și 9 000 celor de la ProTV?

   Reply
 18. VelculescuVictor

  Frankfurter Allgemeine Zeitung nemilos cu Ponta. Titrează „unerschütterliche Arroganz” (aroganță imperturbabilă) sub poza plagiatorului. Revine cu insistență și misterul „suicidului” colegului său Panait. Oare se mai ascund și alte secrete sordide în CV-ul lui Dottore?Adrian Papahagi

  Reply
   1. VelculescuVictor

    hope18 http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?1792-Victor-Ponta-Cristian-Panait

    Reply
   2. meioza

    hope18 „Sinuciderea” lui Panait a reușit (spre deosebire de știm noi ce) pentru că a fost realizată de profesioniști…

    Reply
 19. AndreeaP

  FAZ-ul de azi:” PSD – dem Auffangbecken ehemaliger Kommunisten, deren erster Präsident Ion Iliescu in den neunziger Jahren die Schlägerbrigaden der Bergarbeiter zur Unterdrückung der demokratischen Opposition in die Hauptstadt holte”

  Reply
 20. Beavix

  DD joacă rolul de trompetă a celor săraci cu duhul din România; ascultați-l cu atenție, întrebările lui idioate sunt reprezentative pentru modul în care o bună parte a populației înțelege (sau nu) lumea în care trăiește. Jalnic.

  Reply
   1. Beavix

    anarchix Da, Băse le-a ținut lecții din ABC-ul democrației, poate or să priceapă și zombii care se uită toată ziua la OTV și cred că președintele arestează pe cine vrea el.Aș fi taaare curios să văd confruntarea DD – Crin de mâine. Asta dacă o să am tăria să-l ascult pe Antonescu mai mult de 15 minute.

    Reply
 21. SimonaM

  În Pța Revoluției, reporterii Hotnews au estimat aproximativ 5000 de oameni. Au poze și film la articol.La Romexpo, reporterii Hotnews NU au estimat nimic. Repetă în articol 40.000. Au o poză (una!) la articol.

  Reply
  1. hope18

   SimonaM Azi in PV au fost cel putin la fel de multi ca data trecuta.Eu cred ca au fost chiar mai multy

   Reply
    1. hope18

     SimonaM Si eu cred la fel.Si am vazut imagini si de la ei.Nu mi s-au parut asa multi(exclus 40.000)

     Reply
    2. SimonaM

     hope18 Aștept cifrele Jandarmeriei.Și subliniez că Hotnews s-au jegoșit incalificabil în ultimele săptămâni.

     Reply
 22. subway

  Apucaturi de dictator. http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12888657-crin-antonescu-despre-vila-dante-raspunsul-firesc-unui-care-nu-fost-informat-intrebat-prima-data-despre-asta-este-nu-stiu-basescu-raspuns-arata-hartia.htmEu am sustinut indepartarea dl Chiliman de la conducerea PNL bucurestis si stiam de ce.Sper ca actuala conducere sa il trimita pe dl Chiliman acolo unde trebuie, si anume in afara partidului.In
  pot asigura pe dl Chiliman ca nici DNA si nicio alta institutie nu va
  fi desfiintata si sper sa fie multumit de activitatea DNA pentru ca,
  intr-o zi, DNA ii va lua pe toti cei ce merita la intrebari.

  Reply
 23. cristihan

  Sunt singurul caruia interviul de acum de la OTV i se pare unul dintre cele mai interesante interviuri cu Base?

  Reply
   1. audax

    Taticu Este prima oara cand il vad pe DD in direct: asa este el tot timpul, un papagal, sau se face?

    Reply
 24. ny2

  a bagat-o dd pe aia cu „e intre dvs. si crin, fiindca Antonescu a zis ca el pleaca daca nu sunteti demis”. e si crin asta vreun buricul pamantului, de trebuie sa ne smulgem parul din cap ca nu mai e in politica?

  Reply
  1. sanantonio

   VelculescuVictor Mi-e teamă de omulețul ăsta, de Băse, adică. Dacă aveam nenorocul să fie de partea cealaltă, eram mîncați!

   Reply
 25. Ilinca

  TB; daca ideea asta v-a acceptat-o Ponta, eu o sa va felicit pe amandoi.DD: Nu ca n-a acceptat-o, a furat-o, a plagiat-o. 

  Reply
 26. ny2

  ma seaca dd, o tine langa ca Base l-a bagat in puscarie, desi i-a explicat ala ca la prosti de 4 ori ca nu poate el ca prezident sa aresteze pe nimeni

  Reply
    1. sanantonio

     SimonaM ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

     Reply
    2. SimonaM

     sanantonio Prima a fost că s-a deschis peste pagina curentă :))))))Sunt prea obosită să mai fac teste azi. Tomorrow is another day 😀

     Reply
  1. EroulBula

   VelculescuVictor Nu stiu voua….. dar mie astia doi din poza imi par suspecti …… parca ar pune ceva la cale.

   Reply
 27. CiufutozaurusRex

  ati observat ca acordul cu Dogaru e semnat a doua zi dupa ce Ponta s-a intors de la Bruxelles cu urechile inrosite si cu lista aia de 11 bube? (poate nu mi se mai spune da, bai, s-a discutat, vezi mai jos. ca data viitoare va arat un boson de-ala, sa vad ce se mai intampla 🙂  )

  Reply
  1. ny2

   CiufutozaurusRex dar ai vazut ca docomentul aratat de puie in conferinta de presa de azi nu era semnat de ala micu? 😀

   Reply
   1. CiufutozaurusRex

    ny2 n-am vazut, ala flutura o hartie si repeta ca idiotul ca ei au semnat o singura pagina. da, o pagina pe care conveneati asupra unei liste.

    Reply
    1. ny2

     CiufutozaurusRex aia, aia, cand facea misto de reporterita de la B1 si-o intreba daca stie sa citeasca, aia e hartia. Boul baltii a aratat-o la camera si-am vazut ca n-avea semnatura aluia. Pe urma tipa de la b1 i-a cerut hartia si el n-a vrut s-o dea, cica transmit ei copii mai tarziu

     Reply
    2. sanantonio

     CiufutozaurusRex A specificat clar că n-a văzut lista anexă și nici n-a semnat-o pagină cu pagină, deci aia nu contează.

     Reply
  2. sanantonio

   CiufutozaurusRex, chiar crezi că l-a deranjat cu ceva urecheala de la BRU? Ei au planurile lor bine stabilite. Dublul limbaj e doar una dintre strategii. 

   Reply
   1. CiufutozaurusRex

    sanantonio urecheala de la bruxelles a fost ca o imbalsamare politica. ponta e deja un zombi.

    Reply
    1. sanantonio

     CiufutozaurusRex Mumificare în zona apuseană = sanctificare dinspre răsărit. În ce direcție crezi că apleacă USL?

     Reply
    2. CiufutozaurusRex

     sanantonio parerea mea este ca ei nu si-au permis sa gandeasca in termenii astia, sa-si mai puna problema carierei politice.  ei aveau o urgenta acum cateva saptamani – dosarul lui Voiculescu, ajuns in faza terminala pe masa ICCJ. 

     Reply
    3. sanantonio

     CiufutozaurusRex Eu aș privi putin peste creasta lui Voiculescu. Și nu, nu am greșit scriind ”t” în loc de ”ț”, am folosit minusculă în loc de majusculă.

     Reply
  3. Ilinca

   CiufutozaurusRex da, asa e. Uita-te la emisiunea lui Turcescu de azi de pe site-ul B1. A mai scos si alte documente dintre Dogaru si Ponta (printre care o hartie in care ii santaja dogaru cu serviciile prestate la manifestarile din ianuarie).Cel mai senzational a fost ca au dat inregistrarea de la conferinta comuna USL-Dogaru in care Dogaru spunea cu subiect si predicat ca-i inmaneaza acordul si anexele cu lista membrilor si lista solicitarilor. Minciuna lui Ponta a fost demontata fara dubiu. 

   Reply
   1. CiufutozaurusRex

    Ilinca ah, ce frumos se incurca astia in minciuni. multumim pentru sugestie. este dezolant ca, avand la dispozitie toate dovezile astea, poporul tot i-ar sprijini masiv la referendum.oricat te-ar fi durut salariul taiat, o optiunea anti-basescu, echivalenta matematic cu o optiunea pro usl, este inacceptabila.

    Reply
 28. ny2

  Base: „sa stiti ca n-aveti o mentalitate de presedinte, aveti o mentalitate de aranjor, asa” :))

  Reply
  1. sanantonio

   VelculescuVictor La unele postări pot da Like din prima, la altele doar după refresh, la altele deloc. Noul Livefyre are detector de minciuni?

   Reply
 29. eugeni

  Ma intreb, nu exista fo lege care sa spuna ca adunarea si declararea de scopuri anti statale, conspiratia in acelasi scop, se pedepseste cu o palama dupa ceafa pana la 15-20 ani de inchisoare? Astia semnand actul au conspirat sau mi se pare mie,care sunt un pic mai suspicios?

  Reply
  1. sanantonio

   VelculescuVictor, am vrut să dau Like, pentru că exact la același lucru mă gîndeam și eu. În cazul tău, nici amicul F5 nu m-a ajutat.

   Reply
 30. Canadiana

  basescu: obiectivul celor care au dat lovitura de stat este sa se acopera cu votul popular pentru ilegalitatile facute

  Reply
  1. anarchix

   VelculescuVictor niciodata n-a mers. cred ca e timpul ca  echipa LiveFyre sa arunce tot codul  si sa inceapa de la versiunea anterioara. 

   Reply
 31. Nea

  Eu nu mai am ce căuta între cei ~ nouă milioane de români curaţi dacă Crin Antonescu e în politică.

  Reply
  1. sanantonio

   Bleen Tot cu ajutorul lui F5 am reușit să vă plac. Încă n-au scos toți gîndăceii din versiunea asta… ;(

   Reply
    1. BarbuMateescu

     Bleen Bleen e tipa din stânga (v-a păcălit toţi anii ăştia, dar pe bune aşa e). În centru este ofiţerul şef de la CIA pe România. Grad de maior, parcă. (suntem o ţară mică, d-aia nu e colonel)În dreapta sunt eu.

     Reply
 32. ny2

  DD: unde stateati inainte de a fi presedinte: Base: stateam in casa cu Adrian Nastase =)) of doamne, cum suna =)) parca ar fi Taticu si Gramofonu 

  Reply
 33. ny2

  Base: cum n-am fost dom’ne, in PU, ce credeati ca m-am ascuns pe dupa statuile alea, pe acolo? am venit, nu era nimeni, am plecat

  Reply
 34. Canadiana

  base catre dd: dumneavoastra faceti boacane, va aresteaza procurorii si dupa-aia tipati ca v-a arestat presedintele

  Reply
 35. subway

  :)))))) Base: In 92 am fost ministru independent al transporturilorDD: V-au pus ministru fara sa face-ti parte din FSNBase: DaDD: De ce nu m-au pus pe mineBase: Pai uitati-va la la dumneavoastra cum aratati :)))

  Reply
 36. ny2

  mvaaaaai =)) DD: „cum v-au pus secretar de stat fara sa fiti in vreun partid? de ce nu m-au pus pe mine, sau pe tata?” Base: pai nu vedeti cum aratati, ce naiba? =))=))=)))))

  Reply
 37. Gramofonu

  Nu stiu cum e la voi, dar mi-a crapat de doua ori deja pagina de cind cu stilul asta nou la comments

  Reply
  1. anarchix

   Gramofonu e funny. de dimineata am fost pe o masina Linux. Nimic de genul crash si alea alea. Am trecut pe un calc cu Win da-i  cu Not Responding la browser intr-o veselie.

   Reply
 38. Bleen

  ”Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare” Crin AntonescuUite, ăsta motiv de boicot!

  Reply
  1. DanCanada

   Bleen In lumina adica nu in sala de votare. In picioare? OK, beau berea si-n picioare numa’ sa scapam de Crizel 🙂

   Reply
 39. GabiDumitru

  Diaconescu:Ponta e inteligent.Basescu: HAHAHA Ti-e frica sa nu te umfle asta,d-aia zici ca e inteligent.

  Reply
  1. subway

   Canadiana Taci, ca deja mi se pune nod in stomac. Nici nu pot concepe ziua de 30 Iulie fara Base inapoi la Cotroceni. Am exact sentimentul dinainte de a sari cu parasuta. Nici nu-ti poti imagina ca parasuta nu se va deschide, dar daca nu se deschide totul s-a terminat. Bucuria cea mai mare e cand ajungi jos cu bine, in cazul nostru, cu Base la Cotroceni.

   Reply
 40. subway

  Poate DD o da cu flota pentru ca asta o fi cea mai mare nelamurire a spectatorilor OTV in privinta lui Base. Trebuie sa-i lamureasca cum sta treaba ca Duminica sa faca ce stiu ei mai bine…sa se uite pe OTV de la 7 la 23.

  Reply
    1. revealer

     hope18 Acum na, si ascultatorii il considera pe Guta om de cultura. Fiecare cu educatia lui 😉

     Reply
    2. revealer

     Canadiana Si eu cunosc oameni care aveau o parere buna despre el. Dar dupa ce a dat cu oistea in gard de cand e ministru…

     Reply
    3. ny2

     revealer pe Galmea nu l-am vazut decat atunci cand s-a intalnit cu profesorul MRU. pe Ciutacu nu l-am urmarit niciodata.

     Reply
   1. ics

    Canadiana pentru fidelii otv e perfect, mai baga base cate o duma, ii mai foote una lui ponta … e numai  bine

    Reply
   1. ny2

    hope18 tara arde, babele se piaptana. ce importanta mai are acum cine l-a numit comandant de nava, cum arata acum Biruinta, etc. o zguduie.

    Reply
    1. hope18

     Canadiana Nu stiu, ca nici macar nu stiu unde e otv la mine pe televizor.Am incercat sa-l caut,dar nu-l gasesc.Am facut efortul de dragul lui Base

     Reply
    2. ny2

     Canadiana o zguduie, cum ziceam. maine seara vine crizel, vrea sa convinga ppdd-ul sa iasa la vot :))

     Reply
    3. subway

     Canadiana Fiecare discurs a lui Base are un public tinta. Compara discursul asta cu discursul de la Turcescu.

     Reply
    4. ny2

     subway dar nu-mi place felul in care nu-i taie macaroana lui dd. ala zice ca dosarul flota s-a musamalizat, pe urma il intreaba cine l-a turnat ca si-a luat casa din mihaileanu. si Base nu il contrazice

     Reply
   1. SimonaM

    Canadiana Mie mi s-a părut bine.A fost plină piața. Papahagi foarte bun vorbitor. Neamțu ok. MRU trebuie să mai exerseze vocea. Sau să se enerveze mai tare. Monica Macovei.. my hero <3Au fost oameni spălați, nu doar aduși cu autocare. Cei aduși cu autocare au fost ok.Mulți cu copii, chiar copii mici.Băsescu.. Băse. E bun la luptă, e bun cu mulțimile. Păcat că nu s-a transmis cum trebuie.

    Reply
    1. Gramofonu

     SimonaM N-am stat mult acolo, ca era prea cald la masini. M-am tot uitat dupa voi, dar se uitau si ceilalti urit la mine ca eram prea agitat si n-aveam tricou alb :DM-am mutat mai in fata pentru discursul lui Neamtuhttp://i49.tinypic.com/335gmt1.jpg

     Reply
    2. SimonaM

     Gramofonu Eu sunt oloagă de-un picior, și aveam nevoie să am ceva sprijin, măcar din când în când.. Dar a fost ok și-acolo. M-a enervat ăla cu tomberonul, nu vedeam bine scena de el..

     Reply
  1. ny2

   Ilinca vai ce titlu areeeeee =))=))”Presedintele ales si suspendat Traian Basescu se impaca cu viitorul presedinte, Dan Diaconescu”

   Reply
   1. subway

    ny2 La mine scrie ” Presedintele ales si suspendat Traian Basescu, fata in fata cu viitorul presedinte, Dan Diaconescu” ….ha ha ha ha…

    Reply
    1. ny2

     subway da, acum au schimbat titlul, dar initial a fost cel pe care l-am scris eu :))Diaconescu e cu cravata mov, moare crizel

     Reply
    2. ny2

     trebuie sa te inregistrezi, o adresa de email si un psw, atat, si sa activezi contul. mi-a facut si mie un bine anarchix 

     Reply
    1. adina

     Canadiana el ar vrea un cal alb, dar cum nu stie sa calareasca (presupun, nu bag mana in foc), merge si o vesta alba

     Reply
    2. Canadiana

     Merechene  ne antrenam pt. perioada ce va sa vina, cand nu vom putea face decat critica de fashion.

     Reply
    3. ny2

     Merechene incercam sa-l exasperam pe Taticu, dupa discutiile despre plasturi si diete trecem la fashion

     Reply
 41. VelculescuVictor

  Mitingul a fost interesant.Multa lume din provincie.Saptamana urmatoare va fi evident „obsceba si dura’, cum ar spune Eugen Ionescu.Nu vad cum -cei ce au complotat- se vor retrage democratic.Sa avem impresia ca ponta si antonescu ar putea fi gentelmani? Repet: sunt destui cei ce banuiesc ca vor fi taburi in curte la Cotroceni.

  Reply
   1. VelculescuVictor

    Canadiana Sa fiu mai poetic si sa spun ca se va lega de statuile de patrimoniu?As vrea sa am umor.

    Reply
    1. ny2

     VelculescuVictor eu le-as sugera celor de la Cotroceni sa-l caute bine prin bagaje, ca asta e in stare sa plece cu pupitrul administratiei prezidentiale, prea s-a indragostit de el.

     Reply
 42. VelculescuVictor

  Mitingul a fost interesant.Multa lume din provincie.Saptamana urmatoare va fi evident „obsceba si dura’ cum ar spune Eugen Ionescu.Nu vad cum -cei ce au complotat-  se vor retrage democratic.Sa avem impresia ca ponta si antonescu ar putea fi gentelmani?  Repet: sunt destui cei ce banuiesc ca vor fi taburi in curte la Cotroceni.

  Reply
 43. subway

  http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-miting_usl-romexpo-referendum_2012-sustinatori_0_743925886.html „Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare”, a spus Antonescu. „Votaţi fără ură, România vrea dragoste, bunătate, omenie. Votaţi cu
  sufletul deschis, votaţi de mână cu Dumnezeu şi cu soarta acestei ţări.
  Nu am nicio îndoială, duminică veţi vedea toţi chipul luminat al
  României. Aşa să ne ajute Dumnezeu, români”, a mai spus Antonescu. De fapt, Antonescu vrea sa spuna ca nu mai are ce cauta in politica daca nu sunt peste 9 milioane de romani prosti pe care sa-i abureasca cum vrea el.

  Reply
  1. adina

   subway crizel draga, pe care dumnezeu sa-l tin de mana cand ma chemi tu la vot ? Ca daca vorbim de dumnezeul tau, ala are nume si prenume, dar i se zice Felix. Nu ti-e rusine sa faci blasfemie si sa invoci sfinti si pe Dumnezeu cand tu esti asociat cu urmasii comunistilor care au ucisi au strivit milioane de oameni si de destine ? Nu ti-ar fi rusine obrazului, nesimtitule !!!

   Reply
  2. Alex D

   subway Că am zis că mai merge niște venin, am intrat pe antena3.ro. Ca să vezi, la Romexpo cică au fost 35.000!!! Adică fiecare uselist de acolo a fost cât 10

   Reply
  1. Gramofonu

   Merechene Don’t tell…Majoritatea au venit cu autocarele, aveau tricouri imprimate, pancarte, tot tacimul de miting.Bucurestenii – mai ca mine, mai mult gura casca si in a 2-a multime (la statuie).Si vreo 300 viermuiau in toate directiile – apa, tigari, wc…stii cum e dupa ce mergi cu orele in masina.

   Reply
 44. Yeba

  Știri de pe altă planetă: http://www.b1.ro/stiri/externe/slovacia-deputa-ii-au-votat-pentru-desfiin-area-imunita-ii-parlamentare-34016.html

  Reply
 45. Gramofonu

  Am ajuns si eu de la marea adunare.Noutate pentru mine – Neamtu se pricepe sa invioreze oamenii. Dupa atita flacara democratiei si pipa pacii pina la el, a reusit sa-i dezmorteasca pe toti cu strigate, tipurituri si Eminescu. Crescendo bun, mici scaderi de nivel pe alocuri datorita lungimii poeziei sau repetarii putin exagerate a indemnelor, dar overall bun.Ar trebui sa-i rezerve mai multe intrari in scena, sa nu lase oamenii sa se raceasca.Restul le stiti si voi :)P.S.: TRU „duminica stam acasa, avem meci de fotbal, batem Barcelona cu 8-0. In minutul 5 da Ponta OG sa li se lateasca poarta cu 10m si sa li se inalte cu 5”

  Reply
    1. ny2

     Canadiana am stabilit cu OstapBender ca le lasam usa constiintei deschisa, sa-i traga curentul, dar trebuie sa fie prezent si crizel. si-asa doarme el mult

     Reply
   1. ny2

    Merechene eu am avut neinspiratia sa ma inscriu la masterat acolo acum ceva ani. m-am umplut de nervi pana am terminat masteratul vietii

    Reply
  1. adina

   anarchix zice de Blejnar. Dar zice si Turcescu: de la Blejnar, dai in Marta, de la Marta dai in dosaru cu prostituate, aka multi lupi PSD-isti tineri.

   Reply
 46. subway

  Erau ceva violente la un miting pe RTV. Sunt de azi?Crizel e pe RTV…subiect de discutie, „vila lu’ Base”.

  Reply
  1. ny2

   subway da-l dracului pe crizel, uite ce trocuri fac astia, „vila lui Base” contra loc eligibil pt Camera deputatilor pt nevasta directorului de la RAPPS

   Reply
   1. subway

    ny2 Nu am rezistat mai mult de 2 minute oricum. Verificam informatia ca Becali face dezvaluiri despre Base. Am mutat inapoi pe B1.

    Reply
 47. ny2

  Doamne, ma doare capul ce increngaturi sunt la astia! nevasta directorului aluia de la RAPPS, vicepresedinte la PNL Calarasi

  Reply
 48. Yeba

  Suntem foarte relaxați. Dacă România profundă ștampilează deja buletine neînseriate, continuăm discuția în NZ profundă.

  Reply
 49. adina

  Irina Schrotter: Ce simte Dogaru acum ?Sper ca Dogaru e multumit ! Btw, cica la Iasi au iesit in strada si oameni recunoscuti ca PNL-isti sau PSD-isti convinsi, zice Irina Schrotter. Si eu zic: Hai Iasule !

  Reply
 50. adina

  Andrei Plesu: Nu merg la referendum. Nu vad nici un motiv sa inlocuiesc un berbec cu doua gaste.:))))))))))))

  Reply
 51. subway

  Sa vezi ca pana la urma Dogaru e capul rautatilor in toata miscarea asta, iar Voiculescu si-a dat demisia in semn de protest 🙂

  Reply
    1. ny2

     anarchix am revazut acum inregistrarea cu „cine e dogaru?”. cred ca aruncam cu un pantof in el cu

     Reply
 52. Annia

  Eu tot nu reusesc sa vad b1, asa ca il citesc pe Tapalaga, care spune: „statul de drept poate fi aparat, duminica, cu statul acasa.​”http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12887291-vrem-tara-pleci-afara.htm

  Reply
    1. Annia

     ny2 A fost cu siguranta, la un moment dat. Stiu ca a intrat in niste dispute cu conducerea organizatiei PDL Iasi si s-a retras. Nu am mai multe detalii.

     Reply
    2. ny2

     Annia tot ce e posibil, eu am dat doar o cautare pe goagal, pentru imi place foarte mult cum vorbeste si ma gandeam ca nu poate fi uselista

     Reply
 53. subway

  Eu nu inteleg o chestie. Daca ma duc acum si fur o guma de mestecat dintr-un magazin, in secunda doi politia ma incatuseaza. Astia dau o lovitura de stat si sunt probe suficiente in aceasta privinta, isi bat joc de soarta unei tari intregi si toate institutiile abilitate sa indrepte aceasta situatie se fac ca ploua. Nici o reactie.

  Reply
  1. Ilinca

   subway pai lovitura de stat e data de o parte din institutiile statului. USL a luat ostatice o parte din institutiile statului si le-a implicat in actiune. 

   Reply
 54. tiestoster

  Bun. L-a tradus cineva pentru Madam Vivi ? Io din pacate sunt antamat pana sambata plus juma de duminica 🙁

  Reply
    1. subway

     ny2 La conferinta de presa de azi, Ponta a zis ca nu a semnat nimic si ca nu stie cine-i Dogaru. Turcescu a dat inregistrarea unde Dogaru, dupa ce a vorbit despre acord, i-a inmanat lui Ponta o copie dupa acesta.

     Reply
    2. Geo_B

     anarchix Ponta este „the unfuckable” – no matter how much dick he gets (de la noi, frigider plin permanent) he never gets enough.

     Reply
 55. EroulBula

  Ascultam discursul lui Basescu si ma gandeam: Ce-ar fi daca Morar (ala de la DNA :-))) ar candida la prezidentiale.

  Reply
 56. AndreeaP

  eu ii ascult in acelasi timp pe Basescu si pe ala de la PC: isi pronunta numele si se porcaiesc simultan, in tandem 😀

  Reply
  1. Sam85

   subway E singurul care e in stare sa tina un discurs calumea: la Blaga m-am inspaimantat, la MRU am atipit, la Papahagi eram pe jos de ras, Macovei prea sec.Singurul discurs oarecum bun a fost a lui Horia Neamtu 🙂

   Reply
   1. EroulBula

    Sam85 Pe Horia Neamtu il cheama Mihail :-)))).Vad ca a renuntat sa cante imnul golanilor ca sa nu-si ia rosii in cap.

    Reply
 57. Yeba

  Ponta e mustrat bland, a semnat fara sa citeasca, ma rog, merita discutat, era cam in pripa. Baniel Barbu si Parvulescu pe Realitatea.

  Reply
 58. Yeba

  Ponta e mustrat bland, a semant fara sa citeasca, ma rog, merita discutat, era cam in pripa. Baniel Barbu si Parvulescu pe Realitatea.

  Reply
  1. ny2

   EroulBula m-a si speriat cand a inceput sa strige la plagiator si paiatza, daca ar fi aia acolo le-ar da niste capete in gura :))

   Reply
  2. Sam85

   mi s-a parut ca a zis „paiacio” e cumva asta traducerea in italiana a cuvantului paiata? sau doar a pronuntat gresit? :)))

   Reply
  1. EroulBula

   OstapBender Tomac era secretar de stat pentru problemele romanilor de pretutindeni.Pe baiatul cu tomberonul il chema Tolea :-)))))

   Reply
 59. BogdanL

  Acum canta Vank. Mi se pare extraordinar ca au reusit sa ii aduca la Romexpo. Din cate stiu au fost nevoiti sa isi anuleze concertul de maine de la Roseland Ballroom din New York. Este extraordinar ce face USL pentru romani.

  Reply
   1. BogdanL

    anarchix Si Dream Theater si Fiona Apple si multii altii. Cica vroia sa le deschida concertul Tom Waits si l-au refuzat pe motiv ca e cam invechit stilul mosului pentru ce canta ei.

    Reply
  1. anarchix

   ny2 asta e pericolul cand aduci intelectuali/pedagogi pe scena. e ca si cum l-ai pune pe HRP sa faca stand up comedy si sa spuna bancuri porcoase.

   Reply
   1. ny2

    anarchix exact, trebuiau sa-i lase pe TRU si pe MM si gata. doar stiau ca MRU e prea „intelectual” pentru scopul lor

    Reply
    1. Yeba

     ny2 ce-or fi avand de spus pe fond, in caldura aia, ar fi fost chiar haios, fiind Boicot, sa fie ff scurt!

     Reply
 60. DanCanada

  Deci Clinton i-a tras-o lu’ Lewinsky aia in Oval Office, dupa care minte cu „I didn’t have sex with that woman” si nu e suspendat, iar Base e trecut prin tot rahatul asta twice + manifestatii and for what?!? Romania = Absurdistan

  Reply
 61. Yeba

  @Kafkapeuliță,  RTV titrează Război în stradă USL-PDL. Te las să te gândești dacă e de la lipsa perpetuă de caracter sau de la controlul prelungit al CC acum 2 ani, despre care înțeleg că nu era totuși ilegal.

  Reply
 62. DrMengele

  Stie cineva cine e idiotul asta de la USL? Imi cer scuze pentru incultura mea politica…:)Deci mi se pare un monument de prostie cu tupeu, chiar si pentru USL.

  Reply
  1. DrMengele

   OstapBender Cel din studioul B1TV. As vrea sa fiu cu el in „the cage”, fara minusi, o repriza….lol

   Reply
 63. Yeba

  Abia merg streamurile la mine, dar aflu ca la mitingul USL sunt 40 000 (4 zeci de mii) de oameni, e posbil?! Ce se vede? La PDL se boicoteaza?

  Reply
  1. BogdanL

   Yeba Din ce se vede in „ferestruica” la B1 sunt cam multi. Paine si circ in varianta romaneasca, adica mici si Loredana. Zi-le Loredana si ridic-o la cer!

   Reply
 64. Sam85

  Protv zice ca-s 10.000 de oameni la mitingul PDL.Rtv zice ca-s 40.000 de oameni la Romexpo. 40000 :))))))))

  Reply
  1. revealer

   anarchix Primul lucru care mi-a sarit in ochi cand am intrat a fost „80 de pompieri se lupta sa stinga incendiul”. M-am gandit la flacara democratiei.P.S. Dupa un timp iti cere sa te autentifici.

   Reply
 65. ics

  Pentru cei cu stomacul tare :)))https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3940486984449&set=p.3940486984449&type=1&theater

  Reply
 66. Yeba

  Așa, cât sunt dictatorii la miting propun să le punem în bere tot ce trebuie ca să înțeleagă odată că1) când scrii commenturile, literele sunt uriașe, de ce ne trebuie nano-litere, când putem avea pico-litere, e iritant.2) fonturile comentariilor sunt prea lăbărțate, prea ușor de citit și prezintă un contrast nepotrivit cu fundalul. In acest sens propunem fontul Gilles MT EXTRA CONDENSED, size 2, color white, plăcut ochiului.3) Multumim Livefyre că am scăpat de subiectivism, nu mai vedem cine ne dă like.4) de asemenea, mulțumim pentru contactul strâns cu Stamate și Stoian, care te-a ajutat să fii logică: sunt 15 nano-avataruri lângă like și apare și precizarea 15, nu sunt 5 cu precizarea 10 more, care n-avea nici un sens.   5) am cunoscut oameni care de la Windows XP au trecut la W7, ca fraierii, fără să se simtă obligați să treacă prin Vista.Bleen 

  Reply
 67. Boghy

  Daca nici asta nu inseamna subminarea statului… Nu ar trebui sa se autosesizeze institutiile care au in „obiectul de activitate” apararea statului si sa-i ia de guler pe astia ? Ce asteapta ? Pana e prea tarziu ? In alte parti astia erau inchisi demult.

  Reply
  1. DanCanada

   Boghy N-o sa se intimple nimic. Daca Ponta zice „Am semnat documentul, dar nu am semnat lista cu obiective” ce mai vreti? Deci il doare la basca. Ca si pe Antonescu. Boii astia stiu ca au de-a face cu o masa de bizoni care nu gindesc, ei doar „simt” ca Base trebe dat jos. Desi cind Base vorbeste, „simt” ca are dreptate. Numa’ ca Ponta si Antonescu vorbesc mai des – si cu astia exista asa un feeling ca au dreptate indiferent ca spun azi A si ieri au spus non-A.

   Reply
 68. andrei_p

  Sunt curios cine il mai poate contrazice pe Iliescu in legatura cu „aberatia” numita lovitura de stat de acum. Ma intreb cine altcineva are expertiza superioara in Romania.

  Reply
 69. Ilinca

  M-au sunat si pe mine liberalii (institut de sondare, bla bla…minciuni): Intrebarile obisnuite: daca sunt intersata de referendum, de alegeri, cu cine votez, in cine am incredere etc…Intrebarile neobisnuite: Sa se duca Crin Antonescu la OTV sa raspunda acuzatiilor lui TB? Raspuns in mai multe variante, principalele: 1. sa se duca, ca tb. sa raspunda acuzatiilor, tb. sa fie alaturi de electorat etc2. sa nu se duca pentru ca nu e bine sa se afiseze cu DD3. sa nu se duca pentru ca nu e bine sa apara la OTV, ca nu e de demnitatea lui sa apara la OTV etc…Cred ca de fapt bateau apropouri la faptul ca se duce TB sau poate chiar il bate gandul si pe Crizel sa mearga, nu stiu. Le-am zis ca dupa ce i-a comentat fundul lui Boc pe Antena 2, aparitia la OTV va fi cu mult peste penibilul acelui moment asa ca Antonescu se poate duce linistit. Si in incheiere le-am urat „o seara placuta acolo la PNL…”

  Reply
  1. EroulBula

   Ilinca  Adica nu le-ai spus si tu MMMM ?  (Monica Macovei Monica Macovei – traducere pentru doamne)

   Reply
  2. BarbuMateescu

   Ilinca Întrebarea de care zici e prost formulată. Încearcă să măsoare două lucruri în acelaşi timp (să se ducă/să nu se ducă)*şi* de ce să nu se ducă. Întotdeauna apar probleme când încerci să măsori două lucruri în una bucată întrebare. E chestie de începători. Probabil vroiau să taie din costuri şi timp.

   Reply
 70. ny2

  citat din crizel: „nu voi incalca niciodata ce am spus in parlamentul Romaniei sau ceea ce am spus ca voi face” – apropos de demisia lui daca se intoarce Base la Cotroceni. cred ca l-au trezit prea devreme

  Reply