Meciul USL-Justiție/Macovei=0-2. USL și PDL, în pragul depresiei pe fond penal.

UPDATE 15.04

”De ce nu demască PDL-ul acestă conspirație?Fiindcă e blat. Pentru că la cârmă a trecut „diplomatul“ Vasile Blaga, prietenul lui Ioan Rus și al tuturor partidelor. Pentru că multor pedeliști le e frică să nu ajungă colegi de celulă cu Năstase. Pentru că e mai bine așa. Pentru ei.” (Răzvan Cucui – Șapte mituri despre Adrian Năstase – acum spulberate) Aceasta e întrebarea: va cere Vasile Blaga demisia bunului său prieten, Ioan Rus?

UPDATE 14.34

Șoc!!! Intră și vezi de ce Rus și Brădișteanu trebuie să-l ceară de soție pe Năstase!

Poligamie pe invers!!!

„ART. 264 Favorizarea infractorului

Ajutorul dat unui infractor fără o înţelegere stabilită înainte sau în timpul săvârşirii infracţiunii, pentru a îngreuna sau zădărnici urmărirea penală, judecata sau executarea pedepsei ori pentru a asigura infractorului folosul sau produsul infracţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 7 ani.

Pedeapsa aplicată favorizatorului nu poate fi mai mare decât pedeapsa prevăzută de lege pentru autor.

Favorizarea săvârşită de soţ sau de o rudă apropiată nu se pedepseşte.”

UDPATE 14.22

Pedeliștii au așteptat să vadă cum merge treaba. D-aia au lăsat-o singură pe Monica Macovei (bine, la asta se adaugă și ura instinctivă a mafiotului pentru Macovei). Cît se credea că Năstase va crea o emoție națională, au stat toți sub pat, să nu-i linșeze poporul și să se supere frații de la USL pe ei. După ce au văzut că nu e deloc de glumit cu justiția, că DNA i-a prins p-ăștia cu mîța în sac și emoția națională se transformă în dispreț popular pentru făcătură ieftină, hop și pedeliștii de sub pat. Nu toți, l-au trimis în față pe Sever Voinescu deocamdată. Dar mirosul se simte. Adică dacă tot vă apucă vitejia după ce s-a decis cîștigătorul, ar fi totuși bine să vă spălați de rahat, ca să nu vi se vadă frica materializată la cur.

UDPATE 13.22

Nici Ministerul Sănătăţii, nici Direcţia de Sănătate Publică, nici Ambulanţa Bucureşti şi nici Inspectoratul de Poliţie, prin reprezentanţii lor nu au voie să dea detalii legate de modul în care s-a produs accidentul lui Năstase. Doctoriţa Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti, susţine că nu poate vorbi despre momentul solicitării ambulanţei, întrucât se teme să nu fie târâtă în justiţie de avocaţii fostului premier. (…) Medicii de pe ambulanţă care au fost de gardă în seara în care Adrian Năstase s-a împuşcat ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că solicitarea ambulanţei nu s-a făcut direct prin Serviciul 112  şi că ministrul Ioan Rus ar fi sunat-o direct pe Alis Grasu.(…) „Atât au apucat să ne spună, că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters  şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune”, ne‑a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB. (Declaraţie bombă în cazul Năstase: „Rana nu a fost profundă, glonţul doar l-a şters şi nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă”)

UPDATE 13.20

„Eu respect legea şi respectarea legii nu înseamnă răutate. Ministrul de Interne l-a pus de la început pe Adrian Năstase deasupra legii şi deasupra celorlalţi cetăţeni români atunci când l-a sunat pentru a-l întreba cum vrea să fie transportat pentru a-şi executa pedeapsa”, a spus Macovei. (Monica Macovei: Ioan Rus trebuie să demisioneze. L-a pus pe Adrian Năstase deasupra legii şi a românilor)

_____________

Brădișteanu și polițiștii care se presupune că ar fi trebuit să-l aresteze pe Năstase sînt la DNA, luați la întrebări. Procurorii susțin că internarea lui Năstase a fost o diversiune (EVZ). Așteptăm noutăți. Pînă atunci, reiau cîteva pasaje dintr-un articol din septembrie 2010:

”De ani de zile, SOV, Felix, Patriciu şi reţelele lor mediatice, economice şi politice atacă justiţia, poliţia şi serviciile şi ameninţă că o dată ce vor lua puterea, vor face curăţenie. Iată că lupii tineri, învăţaţi deja cu gustul sîngelui, îi sfîşie pe cei care vor să-i treacă iar pe ştevie. Nu e vorba de bani sau de funcţii. Au prins gustul meseriei, au simţit aerul înălţimilor şi a început să le placă. Şi nu par deloc încîntaţi de perspectiva revenirii la marile dosare de corupţie ale naşilor de pe cursele de navetişti. După ce ai vînat urşi, nu prea îţi mai arde să te reapuci de cules castraveţi.

La început au dat cîteva rateuri importante, însă era de aşteptat. Ca procuror, judecător, poliţist sau ofiţer de informaţii te descurci mai greu la primele dosare ale peştilor mari atîta timp cît experienţa ta se rezumă la urmărit, arestat, inculpat şi condamnat hoţi de capace de canalizare. Însă au trecut deja şase ani de cînd s-a deschis Cutia Pandorei şi între timp au căpătat ceva experienţă.” (Marea problemă a lui SOV, 14 septembrie 2010)

Am avut dreptate. Atunci puțini erau cei care credeau că justiția are suflu, voință și forță să continue. Și mai puțini au crezut că oamenii din sistem sînt complet scăpați din lesă și că în România avem acum o nouă putere, necunoscută nouă: justiția. De aici și șocul pe care politicienii îl trăiesc zilele astea.

Oricum, foarte palpitantă și interesantă lupta dintre USL, pe de o parte și Justiție și Macovei, pe de cealaltă parte, urmărită la televizor, cu semințe și bere, de presupusa opoziție politică, care stă și compătimește alături de confrații de la USL. Cele două mari forțe ale penalului românesc, USL și PDL, își trăiesc depresia diferit, după temperament: primii isteric, ceilalți letargic.

UPDATE.

”Eu vara m-omor Nu trage, Adriane!”

Facebook Comments

97 Comments Meciul USL-Justiție/Macovei=0-2. USL și PDL, în pragul depresiei pe fond penal.

 1. morris

  Alina si Olguta sunt fetele alea violate de graniceri pentru trecere frauduloasa de frontiera iar armata le-a recompensat pt sacrificiu?

  Reply
 2. Ze Phsyco

  rezon Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-a intamplat cu bietul porumbel dupa ce Nastase a facut poza asta… in minte imi vine doar Ozzy

  Reply
 3. Silviu Calin Ghiura

  Da, din pacate e singura impotriva unui aparat de partid si de stat, care e PSD, impreuna cu acolitii lor PNL+PC! Si totusi le face fata, le tine piept, pentru ca dreptatea si justitia e de partea ei. Unde este PDL? De ce tace?

  Reply
 4. bilbofil

  Bleen Mai trebuie ca alegerile să se desfășoare prin martie și e gata, PPDD ia 40% din locuri și PDL intră la guvernare alături de USL și UDMR pentru ca nu cumva să ajungă Domnul Dan premier.

  Reply
 5. Ze Phsyco

  Ca sa va mai radeti nitzelhttp://sareinochi.com/2012/06/26/o-noapte-nefurtunoasa-pe-stada-zambaccian/

  Reply
 6. Nemo

  oricum, titlul car ar trebui sa fie prin presa zilele astea, e „cu o intarziere de cativa ani, lui Nastase au inceput sa i se numere ouale;  s-a constatat: lipsa!”.

  Reply
 7. Bleen

  Cucui Razvan ”De ce nu demască PDL-ul acestă conspirație?Fiindcă e blat. Pentru că la cârmă a trecut „diplomatul“ Vasile Blaga, prietenul lui Ioan Rus și al tuturor partidelor. Pentru că multor pedeliști le e frică să nu ajungă colegi de celulă cu Năstase. Pentru că e mai bine așa. Pentru ei.”

  Reply
 8. poweraxxel

  Si pentru ca Antena 3 tot flutura o lista cu “colonei” pe care ministerul nu o face publica …
  http://www.ziare.com/politica/parlamentari/coloneliada-sute-de-oficiali-ofiteri-peste-noapte-poti-ajunge-fara-sa-stii-1175034
  Asadar, Ministerul Apararii Nationale condus de un liberal cu
  comportament de sluga desavarsita a partidului si nu a interesului
  national a sifonat la Antena 3 o lista de “colonei”. Antena 3 prezinta
  vartos din aceasta lista numai talibani din tabara PDL-Basescu, tinand-o
  ascunsa de restul lumii cu complicitatea ministerului care refuza sa
  dea lista respectiva si altor jurnalisti. De ce refuza si Antena 3 si
  ministerul sluga PNL sa faca lista publica? Pentru ca pe lista
  respectiva se afla si “coloneii” USL-ului!!!
  Deputatul PSD Marian Saniuta
  Un alt deputat PSD cu grad de colonel este Ion Mocioalca.
  Actualul premier Victor Ponta.
  Titus Corlatean, Olguta Vasilescu si Eugen Bejinariu
  Cristian David, Relu Fenechiu si Alina Gorghiu.
  Ramane de vazut si ce ziaristi ai gastii USL sunt implicati ca si
  “colonei”, pentru ca lipsa acestora din listele prezentate de Antena 3
  este chiar interesanta …

  Reply
 9. Bleen

  Cristian Mateș ”Dacă DNA-ul şi Procuratura reprezintă opoziţia în România, atunci puterea, logic, reprezintă infractorii. Mai clar de atît nu se poate.”

  Reply
 10. sanantonio

  rezon înseamnă că era mai tare de vreo 3 ori decît lira sterlină. ce vă văitați. la 4.5 RON/€, radem tot

  Reply
 11. rezon

  Sebastian Lazaroiu: Ieri, USL a votat în Senat ordonanţa ce prevede reîntregirea salarială cu 8% şi a respins proiectul de lege al PSD ce propunea revenirea la salarizarea din 2010 indexată cu rata inflaţiei. USL şi-a respins în plen propriul proiect ce viza şi indexarea pensiilor cu rata inflaţiei şi evoluţia salariului minim pe economie. Iniţiatorii, parlamentari PSD, au votat împotriva propriului proiect de lege, dar pe care l-au cerut în permanenţă guvernelor Boc şi Ungureanu, a declarat, marţi, Mihail Hărdău, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

  Reply
 12. rezon

  Administrația Prezidențială: „Nu comentăm. Mulţumesc”.Lasâ că o să comenteze Ciutacu, cu spume.

  Reply
 13. sanantonio

  Bleen Să se înfieze între ei, dar repede. Nu doar poligamia nepermisă în Ro, dar și căsătoria homosexuată.

  Reply
 14. rezon

  Bleen Tinerii căsătoriți, în șoaptă, către ofițerul stării civile: ”…Psssst, Sorine, poți s-o antedatezi un pic…?”

  Reply
 15. Ze Phsyco

  Bleen Pai daca ii ia pe amandoi de nevasta nu e bigamie ? Pardon, trigamie daca o socotim si pe Dana.

  Reply
 16. sanantonio

  rezon Am remarcat articolul ceva mai devreme. Îmi confirmă dubiile exprimate ieri: în ce lege e menționat că pentru a fi consilier prezidențial ai nevoie de anumite studii, echivalate sau nu?

  Reply
 17. Bleen

  Șoc!!! Intră și vezi de ce Rus și Brădișteanu trebuie să-l ceară de soție pe Năstase!Poligamie pe invers!!!”ART. 264 Favorizarea infractoruluiAjutorul dat unui infractor fără o înţelegere stabilită înainte sau în timpul săvârşirii infracţiunii, pentru a îngreuna sau zădărnici urmărirea penală, judecata sau executarea pedepsei ori pentru a asigura infractorului folosul sau produsul infracţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 7 ani.Pedeapsa aplicată favorizatorului nu poate fi mai mare decât pedeapsa prevăzută de lege pentru autor.Favorizarea săvârşită de soţ sau de o rudă apropiată nu se pedepseşte.”

  Reply
 18. rezon

  Filmul cu cretini continuă neabătut.Inspecţia Muncii despre diplomele lui Funeriu: „Nu avem competenţe în acest caz”http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/inspectia-muncii-despre-diplomele-lui-funeriu-nu-avem-competente-in-acest-caz-268607.html 

  Reply
 19. sanantonio

  Rheia Aș da eu Like și pentru tine, dar dacă mai dau dată cică ar fi ”unlike”. Propun ca la versiunea fnală, fără carcalaci, a Livefyre, să se poată da un număr nelimitat (maxim 10, zic eu) de like-uri de către aceeași persoană și, mai ales, un număr tot nelimitat, dar mai mare, de like-uri pentru propria postare. Și încă ceva: emoticoane cu :P, cu :L cu :U, și cu :A

  Reply
 20. rezon

  Ține-o tot așa, Vittore:”România riscă să-şi piardă ratingul in­ves­tiţional după intrarea Hidroelectrica în in­solvenţă, avertizează agenţia de evaluare fi­nanciară Moody’s. Este primul aver­tis­ment lansat de o agenţie de rating către autorităţile de la Bucureşti, după şo­canta şi deloc aşteptata in­trare în insolvenţă a com­paniei care produce o tre­ime din energia României. Situaţia de la Hidro­elec­tri­ca este un eveniment ne­gativ pentru ratingul Ro­mâniei, deoarece pune sub semnul întrebării tot programul de listări la Bursă convenit cu Fondul Monetar In­ternaţional (FMI), ar putea presupune chel­tuieli ale statului pentru a plăti da­to­riile furnizorului de energie şi injectează incertitudine în piaţa financiară, deoarece poate fi un precedent pentru declanşarea insolvenţei altor companii de stat, punc­tează analiştii de la Moody’s.”http://www.revista22.ro/hidroelectrica-mprastie-riscul-peste-romnia-15907.html 

  Reply
 21. Bleen

  Pedeliștii au așteptat să vadă cum merge treaba. D-aia au lăsat-o singură pe Monica Macovei (bine, la asta se adaugă și ura instinctivă a mafiotului pentru Macovei). Cît se credea că Năstase va crea o emoție națională, au stat toți sub pat, să nu-i linșeze poporul și să se supere frații de la USL pe ei. După ce au văzut că nu e deloc de glumit cu justiția, că DNA i-a prins p-ăștia cu mîța în sac și emoția națională se transformă în dispreț popular pentru făcătură ieftină, hop și pedeliștii de sub pat. Nu toți, l-au trimis în față pe Sever Voinescu deocamdată. Dar mirosul se simte. Adică dacă tot vă apucă vitejia după ce s-a decis cîștigătorul, ar fi totuși bine să vă spălați de rahat, ca să nu vi se vadă frica materializată la cur.

  Reply
 22. sanantonio

  rezon Pe de-o parte, bine că nu tace-mut. Pe de alta, ai dreptate, după aproape o săptămînă de batistă așternută grijuliu pe țambal, să nu sperie rechinii, și după o tonă de lături aruncate în capul Monicăi Macovei de toate haznalele tv dragi lui Ponta, s-a trezit spiritul de samurai în Sever. Jenant.

  Reply
 23. sanantonio

  a deschis cineva ușa, s-a făcut curent și a zburat ”s”-ul. Era vorba despre Însuși, nu despre careva prins în uși, cum s-ar crede

  Reply
 24. sanantonio

  Bleen Pe Elenina am recunoscut-o, și mai e un cetățean cu barbă impozantă pe care pot să jur că l-am mai văzut pe undeva, probabil tot la tv, dar restul lumii? Să mai așteptăm, să ne lăsăm să ne cunoaștem mai bine, să avem nepoței mai întîi…

  Reply
 25. Ze Phsyco

  Rheia Foarte bine! D-aia e acolo ca sa dea nu ca sa vina cu scuze d-astea ieftine de-ale lu’ Boc.

  Reply
 26. Rheia

  Cam off-topic, mă scuzați, dar dacă n-o torn acum, precis o uit: Cică Florin Georgescu mai are puțin și dă în sindromul Stolojan, se retrage din motive medicale. Mi-a spus cineva, jurnalist (mă rog, scuipac cu vorbe) la Libertatea, că cică l-au înnebunit useliștii din teritoriu să le dea bani, pentru datoriile de la locale și pentru campania din toamnă. El cică le spune că n-are de unde, că trebuie să dea pensiile și lefurile, că altfel nu-i mai votează nimeni la toamnă, dar dovlecii ăia nu pricep neam.

  Reply
 27. Bleen

  Evz: Deficitul bugetului general consolidat a urcat la finele lunii mai la 1,2% din PIB, de la 0,8%, cât fusese în primele patru luni (ceea ce indică o creştere cu 50% în termeni relativi). Evoluţia nu pare compatibilă cu ţinta oficială, care prevede scăderea deficitului de la 4,2%, cât a fost în 2011, la 2,2% în acest an, în termeni cash, scriu analiştii ING în raportul zilnic.

  Reply
 28. Nemo

  asta  a fost un paragraf f bun :)”..lupii tineri, învăţaţi deja cu gustul sîngelui, îi sfîşie pe cei care vor să-i treacă iar pe ştevie. Nu e vorba de bani sau de funcţii. Au prins gustul meseriei, au simţit aerul înălţimilor şi a început să le placă. Şi nu par deloc încîntaţi de perspectiva revenirii la marile dosare de corupţie ale naşilor de pe cursele de navetişti. După ce ai vînat urşi, nu prea îţi mai arde să te reapuci de cules castraveţi.”

  Reply
 29. sanantonio

  Bleen Nu înțeleg, asta e postare pentru uz intern? Că eu și așa pricep mai greu cînd citesc, dacă mă uit la poze fără descriere adiacentă sînt confuzat complet.

  Reply
 30. rezon

  „La colțul străzii”: Năstase cade cu zgomothttp://lacoltulstrazii.ro/2012/06/26/nastase-cade-cu-zgomot/

  Reply
 31. rezon

  Iata de ce cred ca nu mai ranjeste flacaul insolent V. Ponta. It’s the Law:Legea raspunderii ministeriale:Art. 20In cazul in care s-a cerut urmarirea penala impotriva unui membru al Guvernului, Presedintele Romaniei poate dispune suspendarea acestuia din functie.

  Reply
 32. rezon

  Hongse Legea raspunderii ministeriale:Art. 20In cazul in care s-a cerut urmarirea penala impotriva unui membru al Guvernului, Presedintele Romaniei poate dispune suspendarea acestuia din functie. Very funny!

  Reply
 33. florentin

  Ze Phsyco ei,eie,ei e abia ora 13, ce naiba. abia se spala pe dinti si se pregateste de cafeluta. Nu s-a trezit saptamana trecuta intr-o zi pe la 10? Ajunge

  Reply
 34. Ze Phsyco

  Hongse De ce? Pai, daca i s-a spus ca Frau Merkel a aflat ca tre’ sa dea mana Ponta si ca reactia ei a fost „Who The Fuck Is that Shit?”

  Reply
 35. Hongse

  Ze Phsyco Da. N-a zis nimic, a bălmăjit ca de obicei, că habar n-are nici despre Bruxelles nici despre Năstase. Era cam negru la faţă, oare de ce… 😀

  Reply
 36. rezon

  Ze Phsyco Păi, cred că vizualizează non-stop cum se întoarce el, uzurpator, de la Bruxelles și îl așteaptă la aeroport niște băieți cu umeri lați, de o răutate ieșită din comun.

  Reply
 37. Boghy

  rezon Doamna Macovei devine simbolul luptei anti-mafia in Romania. Sa vedem cine i se mai alatura.

  Reply
 38. Ze Phsyco

  Bre, astia din PDL sunt chiar mai tonti ca Tonta. In doua saptamani cu ajutorul MM ar fi putut ingropa USL-ul daca si-ar fi miscat mirobolantele dosuri. Dar ei au ales sa se multumeasca cu ciozvartele aruncate de USL. Si la toamna parca il vad pe Blaga urland ca vaaai ce de „cicatrice” are el din lupta inegala cu monstruletzul Ponta…. 

  Reply
 39. rezon

  Tom Gallagher zice:   Butch Cassidy de Româniahttp://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/tom-gallagher-butch-cassidy-de-romania/

  Reply
 40. Hongse

  Pentru a doua oară consecutiv se verifică zicala „marţea, trei ceasuri rele”. Dacă are loc în litra aia de program, următoarea ordonanţă de urgenţă a celui mai cinstit, competent şi licenţiat guvern va fi să scoată zilele de marţi din calendar.

  Reply
 41. Hongse

  Pentru a doua oară consecutiv se verifică zicala „marţea, trei ceasuri rele”. Dacă are loc în litra aia de program, următoarea ordonanţă de urgenţă a celui mai cinstit, competent şi licenţiat guvern va fi să scoată zilele de marţi din calendar.

  Reply
 42. Ze Phsyco

  rezon Astept Ziua cea Mare cand istericele alea o sa alerge prin studiouri smulgandu-si parul ca bocitoarele profesioniste.

  Reply
 43. Bleen

  Discuție de familie:Eu: Ai văzut ce le-au făcut? L-au luat și pe Brădișteanu…Mama: Normal, dacă e Monica Macovei acolo, la Parlamentul European, n-au ce să facă… Au crezut că dacă au ministrul de justiție, ministrul de interne… Dar asta , nu se mai poate…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *