Milițienii se dau de gol unul pe altul. Ba știam, ba nu știam de “sinucidere”

Analistul militar Radu Tudor ne-a miluit pe blogul său, în exclusivitate, cu stenograma convorbirii dintre ministrul de Interne Ioan Rus și condamnatul Năstase Adrian, în care primul încerca să negocieze condițiile de internare la pandaimos a celui de-al doilea. Din următoarele replici și un tablagiu de la Proximitate remarca intenția infractorului de a-și pune capăt zilelor (bune):
«Acest lucru nu se va întampla niciodată. Eu nu voi parasi domiciliul meu. E în puterea mea să decid asta […] N-are nici un rost sa insisti. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut.» ar fi zis coruptul.

Stupoare însă! Prezent la Realitatea TV, dl ministru Rus declară taman contrariul:
«Am dispus să avem și o ambulanță în zona pentru orice eventualitate, poate i se făcea cuiva rău. Nu mi-a spus ca are de gând sa se sinucidă.»

Văzând cum se bat cap în cap cele două citate, nu se întrezăresc decât 4 variante:
A. Radu Tudor a mâncat, ca de obicei, căcat;
B. Dacă A și C sunt false, Ioan Rus e foarte prost;
C. Dacă A și B sunt false, înseamnă că Ioan Rus minte cu nerușinare. Chiar dacă își închipuie că ne-a prostit cu o sintagmă acoperitoare (Ce trebuia să-i spună ca să ia măsurile adecvate: “Ioane, mă sinucid, mă, tată, mă! Mă omor, Ionele.”?);
D. Dacă C e adevărat, înseamnă că a fost simulacru. Asta nu înseamnă că Radu Tudor nu mănâncă, de obicei, căcat.

Dacă, așa cum a declarat, ministrul Ioan Rus nu ia în calcul demisia, propun retrogradarea cu două macaroane a lui Radu Tudor și transferul său disciplinar Euforia TV, la emisiunea “Next Top Model”, cu Cătălin Botezatu.

Facebook Comments

102 Comments Milițienii se dau de gol unul pe altul. Ba știam, ba nu știam de “sinucidere”

 1. indo_ina

  Bleen in mijlocul pietei Victoriei uitandu-se spre guvern 🙂 si caii avand picioarele din fata pe soclu [un picior in aer = moarte in urma ranilor din lupta / doua picioare in aer = moarte in lupta]

  Reply
 2. indo_ina

  Bleen in mijlocul pietei Victoriei cu spatele spre guvern 🙂 caii avand picioarele din fata pe soclu [un picior fata in aer = moarte in urma ranilor din lupta / doua picioare fata in aer = moarte in lupta] si cele din spate ridicate in stil lovire 

  Reply
 3. rezon

  sanantonio Ar fi interesant. Mai ales ca s-ar putea sa-l astepte potera la aeroport cand se intoarce. 

  Reply
 4. Ze Phsyco

  Hongse  Si Base o sa-l refuze: „Ai vrut Bxl? Io ti-am zis ca nu e bine da’ tu…nuuu.. batman, batman! Acu’ stai acolo, na!

  Reply
 5. Hongse

  sanantonio Se întoarce, o să ceară azil politic în România. Europenii ăia l-ar mânca de viu…

  Reply
 6. Ze Phsyco

  sanantonio Basescu va fi declarat vinovat de catre Parlament ca a folosit neconstitutional Fortza Flacarii Violet impotriva Prim-Tantalaului…

  Reply
 7. sanantonio

  Ze Phsyco Are, încă mai are. După ce or să-l scuipe toți pe holurile Consiliului și ziariștii or să-i înfunde microfoanele și-n cur, și gît, n-o să mai aibă nici aer în cap, darmite fumurile de-acum.

  Reply
 8. Ze Phsyco

  sanantonio Ipoteza ta cu Balaceanca porneste de la premisa ca Pontache are ceva in cap care mai functioneaza. Io zic sa te mai gandesti…

  Reply
 9. sanantonio

  rezon Ard de nerăbdare să-l văd pe Ponta la Bruxelles. Hai, că nu mai am decît 2 zile de așteptat. La întoarcere, dacă s-o mai întoarce și n-o cere azil politic în Suedia, cred că se duce direct la Bălăceanca.

  Reply
 10. rezon

  După nici două luni de la învestire, incompetența și lipsa de integritate a guvernului Ponta atinge dimensiuni epopeice. Să-l țină zeii până la alegeri, că e mai bun ca opoziția! 

  Reply
 11. rezon

  ics Mid-term revision: Medicul Serban Bradisteanu si 3 politisti de la Serviciul Urmariri, urmariti penal de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului. Codruta Kovesi: Adrian Nastase va fi audiat, exista suspiciuni legate de diagnosticul medicilor(Hotnews.ro)

  Reply
 12. Ze Phsyco

  cristihan  Daca Ponta isi pune tartacuta la lucru ii putem scapa si pe spanioli poate chiar si pe italieni. No hai, ca se poate!

  Reply
 13. ics

  Nu stiu daca a mai fost, dar atat de mult imi place ce citesc :))”Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală
  faţă de trei ofiţeri de poliţie şi faţă de un medic, în sarcina cărora
  s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului săvârşită în
  legătură directă cu fapte de corupţie.”http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Medicul_Bradisteanu_si_trei_politisti-anchetati_de_DNA-_Ei_ar_putea_fi_acuzati_de_favorizarea_infractorului_in_cazul_Nastase_0_725927496.html

  Reply
 14. Ze Phsyco

  cristihan Dar asta nu e diversiune. Este o certitudine. Si sfarsitul de an e haaa-haaaaa…. departe.

  Reply
 15. rezon

  Hai să dau și eu una pe surse. Se pare că momentul-cheie al zilei de ieri a fost vizita unui medic legist in fortareata Floreasca. Cele constatate de el au fost atat de edificatoare, incat azi s-a dat drumul cainilor dreptatii.

  Reply
 16. cristihan

  rezon Uite aici diversiune… http://www.evz.ro/detalii/stiri/ing-in-doar-o-luna-guvernul-a-crescut-deficitul-cu-50-tinta-din-2012-poate-fi-ratata-o-98885.html

  Reply
 17. rezon

  Procurorii spun că internarea lui Adrian Năstase a fost o diversiune http://www.evz.ro/index.html#ixzz1ytDOqE7v

  Reply
 18. Rheia

  Ze Phsyco Pot și eu să fac o mică turnătorie aici? Hai, că oricum e veche, dinainte de 2000. Vine o delegație de francezi la dl Greblă, mare șef de județ la Gorj. Translatoarea delegației îl întreabă pe Greblă cum preferă să aibă locul dialogul, în traducere simultană sau frazat. Greblă lipește delicat ochii de tavan și zice că el e vorbitor de franceză, n-are nevoie de traducere. OK, începe un francez să cascadeze, furculision, lingurision, comprenevu, et voala, et voali. Greblă, după o pauză enormă, se uită disperat la traducătoare și-i șoptește stins: Ziceți dumneavoastră, că eu nu pot să vorbesc așa de repede.

  Reply
 19. Ze Phsyco

  Florina Spusele lui Adri-anus au fost doar un reflex conditionat dupa ce glontul a ricosat din glanda tiroida.

  Reply
 20. Florina

  Eu nu mai înţeleg: cînd i-a zis poliţistului că îi pare rău că va asista la aşa ceva, înainte sau după ce a încercat să-l muşte?

  Reply
 21. Beavix

  Din puțul gândirii lui Toni Greblă, acum două minute la știrile Europa FM: „Strict juridic, dl. Năstase are calitatea de pacient”.

  Reply
 22. sanantonio

  rezon Ce mai e și tîmpenia asta? Cum adică să se ducă Năstase la IML? Cu bicicleta cu sirene? Pe skateboard cu motor? Omul ăla e rănit grav, e susținut de aparate, și voi îl așteptați între 9 și 12? Stați acolo mult și bine, o să ajungă peste vreo 8 luni, cînd revine din concediu.

  Reply
 23. sanantonio

  Bleen Pe amîndouă, și pe-a lui Kovesi și pe-a lui Morar, le-aș pune în fața clădirii din strada Zambaccian nr. 16, de-o parte și de cealaltă a intrării.

  Reply
 24. Bleen

  Care se pricepe la urbanism și care la sculptură? Gîndiți-vă la amplasamentul statuilor ecvestre, în ce piețe le punem, cu capul calului spre vest și coada spre est? Să fie clasice sau moderniste? ”Mami, mami, cine e doamna asta din statuie care stă în picioare și pe cal în același timp?” ”Iubi, ne vedem la ceas la Universitate sau la statuia lui Morar?”

  Reply
 25. Boghy

  Ce s-ar putea face ca societatea civila sa sprijine activ DNA-ul, procuratura, judecatorii impotriva presiunilor si intimidarilor ce vor urma ? Adica toti cei implicati in aplicarea legii sa simta efectiv sprijinul si sa nu se lase intimidati, ba din contra, sa apese pedala. Cum sa ne implicam si noi, cei de rand ?

  Reply
 26. Florina

  Silviu Sergiu, Facebook:Romania libera: ”Unii dintre cei mai pricepuţi specialişti de pe tură, doctoriţa Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa, au fost trimişi la faţa locului, iar când s-au întors în staţia de ambulanţă li s-a interzis să vorbească. „Atât au apucat să ne spună, că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune”, ne‑a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB”.

  Reply
 27. LunguVictorEugenMihai

  si asta este o stire interesanta. se strange fularul Burberry de gatull RSLinoasei:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12622669-laura-codruta-kovesi-verific-modul-care-politia-judiciara-actionat-pentru-pune-executare-hotarare-judecatoreasca-definitiva-reactiile-avocatilor-lui-adrian-nastase-prejudiciaza-puterea-judecatoreasca.htm
  si:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/avocatii-lui-adrian-nastase-acuzati-de-csm-kovesi-reactiile-avocatilor-lui-adrian-nast-988.html

  Reply
 28. sanantonio

  rezon Au împietrit de frică. Mă bucur, înseamnă că s-a dat ordinul de începere a campaniei sanitare ”mani pulite”

  Reply
 29. Florina

  @Silviu Sergiu, Facebook:Romania libera: ”Unii dintre cei mai pricepuţi specialişti de pe tură, doctoriţa Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa, au fost trimişi la faţa locului, iar când s-au întors în staţia de ambulanţă li s-a interzis să vorbească. >, ne‑a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB”.Incepe sa crape povestea…

  Reply
 30. sanantonio

  victor_vb2, uită-te un etaj mai jos cînd scrii ceva. Acum n-am ce-ți face, ești acuzat de plagiat.

  Reply
 31. sanantonio

  rezon Se strînge lațul. Într-adevăr, lucrurile începuseră să o ia razna, medicii de opun fățiș hotărîrilor judecătorești, au început să decidă cine face pîrnaie și cine nu. Dacă ar fi luați la bani mărunți, ar cam avea multe socoteli de dat. Aici nu vorbim despre scutiri pentru motivarea absențelor la școală, ci despre împiedicarea îndeplinirii actului de justiție și favorizarea infractorului.

  Reply
 32. victor_vb2

  DNA-ul l-a ridicat pe Bradisteanu, si pe trei politisti! Sursa: Romania Libera, si vad ca si Hotnews o preia…

  Reply
 33. sanantonio

  Nea Nu știam de povestirea asta a lui Caragiale, mulțam de trimitere.Metehnele s-au păstrat, nimic nou,si cred că în altă capitală de județ lucrurile stăteau la fel de bine, dar pe dos: băcanul era liberal, iar mușterii cu embargou, conservatori.

  Reply
 34. Nea

  Căutam „Groaznica sinucidere din strada Fidelităţii” şi uite peste ce dau:Uite,
  d-aia îmi plac mie liberalii… oameni cilibii! când evorba de delicatese, nu se mai încape politică. Băiete! un rând de ţuici la domnii!… fac eu cinste!

  Reply
 35. gupi

  sanantonio ajuta-i si tu pe ei sa ajunga acolo unde trebuie. Fa un efort si deschide un cont gratuit la mywot.com, apoi da-le nota.

  Reply
 36. sanantonio

  M-a ajutat Gogu: e o anonimă asumată de întreaga latrină JN. Pentru că am călcat pe-acolo din greșeală, fug repejor să-mi ard hainele și să fac un duș antiseptic.

  Reply
 37. Bleen

  Surse de trafic, în 2012:directgoogle searchfacebook.comfeedburnerpatrasconiu.rocontributors.robleen.roinliniedreapta.netcristianpreda.rosareinochi.com

  Reply
 38. Bleen

  Cele mai citite articole din 2012:Explicaţie pentru toţi boii din ţara astaE oficial: Mafia e la guvernare. Guvernul intervine în stil mafiot în justiție. Ponta trebuie să-și dea demisia!Emil Boc și Scott WalkerMihai Răzvan Ungureanu trebuie să fie liderul dreptei și candidatul acesteia la prezidențialele din 2014Top 10, MRU la Sinteză şi cîteva adunate de pe netEmil BocGuvernul Mihai Răzvan Ungureanu, în timp realDespărțirea de PDLMedicul de operaţii pe creier gratisJurnalismul de Intact, o bugetară şi-o vînzătoare în piaţă

  Reply
 39. Bleen

  Nemo Toată lumea intră pe net în timpul săptămînii și foarte rar în weekend. Se presupune că dreapta are timp de tacla în timp ce stînga muncește. Dreapta e cu capitalul, stînga cu munca. Mulți dintre comentatorii și cititorii Blogary sînt liber profesioniști, free lanceri, antreprenori etc. Nu-i cunosc pe toți comentatorii Blogary dar pot să-ți spun că 6 dintre ei, pe care îi cunosc eu și care îmi vin acuma repede în cap, sînt oameni serioși, la afacerea lor.

  Reply
 40. Bleen

  ”Acum s-a agăţat ca un maidanez de beregata lui Năstase şi vrea să-l vadă in puşcăria pe care i-a pregătit-o de ani de zile. O răutate de Beria cu fustă, o prefăcută zeiţă a Dreptăţii care a făcut din Justiţie o carpă bună de şters picioarele băsiştilor. O matracucă ale cărei minciuni poleite in principii găunoase au picioarele scurte.”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *