Olavo de Carvalho şi Vladimir Tismăneanu

Astăzi, începînd cu ora 17:30, la sediul IICMER (e în aceeaşi clădire cu ISP – cititorii care au fost la ceaiurile Blogary ştiu unde – la intersecţia Eminescu cu Tunari):

PS. Şi una rapidă, să nu existe confuzii. Bleen, ca consilier la cabinetul Ministrului Muncii, nu se ocupă de comunicare. Pentru comunicare există un departament distinct, în cadrul Ministerului, specializat în aşa ceva. Nu am discutat pînă acum cu ministrul despre comunicare şi nici nu mi-a cerut să fac ceva pe partea asta. Dacă îmi va cere, mă voi ocupa şi de comunicare dar, deocamdată, repet, nu mi-a cerut aşa ceva.

Facebook Comments

34 Comments Olavo de Carvalho şi Vladimir Tismăneanu

 1. guta yodda

  adunarea asta a fost extrem de interesanta, nu pot sa spun asta cu mai multe cuvinte, dar,dar,dar,dar,dar, sper sa o criticam mai mult decat sa o slavim, cum mi s-a parut mie ca e tendinta organica a celor fericiti sa fie acolo. ca sa o tin in linia lui bleen, e pacat sa ai un pele langa tine si sa nu-i oferi ocazia sa te dribleze inteligent. recunosc ca nu am avut curajul sa atac la randul meu,prin urmare nu pot sa-i judec pe ceilalti prea mult, dar totusi, ce parere aveti despre masonerie? cei care au fost acolo stiu la ce ma refer.

  Reply
 2. Bleen

  @anarchix

  Băieţii de la În Linie Dreaptă s-au ocupat de chestia asta. De fapt, ei s-au ocupat de toată chestia. O să pună ei video şi o să punem şi noi.

  Reply
 3. Hongse

  Sau asta era pentru bestiary? Am eu o problemă cu urlătorii, mai ales cei din media, şi ori de câte ori mi se pare că mingea ar fi la fileu eu sar… Scuze 😛

  Reply
 4. Hongse

  Tocmai de aia mi-e frică! Nu se lasă impresionat, asta e clar, dar îi vede pe ăia ce le poate neuronu şi i se face ruşine de ruşinea lor…

  Reply
 5. Florina

  hongse

  înţelege româneşte şi a şi stat o perioadă aici. dar nu-i absolut nici o problemă cu ce ar putea vedea la tv. vezi ce a scris Bleen mai sus. ai impresia că un asemenea om ar putea fi influenţat de răcnetele ălora?

  Reply
 6. Hongse

  Sper să nu aibe televizor în camera de la hotel. Că-i vede pe ai noştri politicieni ca brazii la realinantena-numărul şi pe moderatorii de servici şi ne facem de Cacau în ochii omului. Nici nu trebuie să înţeleagă româneşte, nici noi de fapt nu înţelegem ce încearcă ei să comunice în afară de isteria care este evidentă în răcnetele lor.

  PS: Băgaţi şi voi o transcriere, ceva, un audio/video pentru ăi de n-au putut să participe decât în spirit?

  Reply
 7. Bleen

  Lăsînd la o parte gluma şi faptul că pentru mine Brazilia înseamnă doar fotbal şi formula 1, tipul vorbeşte foarte clar, aerisit, inteligent şi pămîntean. E un fel de Di Stefano al dreptei (nu-mi vine acum niciun brazilian cu care să-l compar). Joacă relaxat, dintr-o atingere, fără mingicăreli. Şi aleargă pe tot terenul, de la Socrate la Neceaev, fără să-şi piardă suflul, concentrarea şi substanţa.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *