Adrian Năstase, condamnat cu executare pentru corupție

Adrian Năstase este oficial și definitiv corupt.

O victorie a justiției, o victorie a Monicăi Macovei, o victorie a lui Cătălin Predoiu, o victorie a lui Daniel Morar, o victorie a Laurei Codruța Kovesi, o victorie a polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, a DNA-ului, o victorie a tuturor celor din sistem, o victorie a celor care au crezut și cred în statul de drept. O victorie a lui Traian Băsescu.

Nici Ponta nu se simte prea bine. De fapt, se simte foarte prost. Mai multe despre de ce Victor Ponta este la final de carieră politică și de ce trebuie să-și dea demisia, mîine. După cîțiva primari, parlamentari și un ministru, Adrian Năstase este primul premier român care este condamnat la închisoare cu executare, definitiv.

Este prima mare victorie împotriva corupției. Să sperăm că vin și altele. Este o promisiune îndeplinită. Este cea mai importantă promisiune.

PS1. Ca de obicei, am dat pronosticul corect. Aștept berea.

PS. Se aud țipete în cartier mai rău ca la România-Argentina 3-2. Ori se bucură lumea, ori au mușcat maidanezii pe cineva, ori Robert Negoiță violează vreo minoră.

Facebook Comments

1.021 Comments Adrian Năstase, condamnat cu executare pentru corupție

  1. Pingback: Sinuciderea lui Năstase, comentată în direct | Blogary

  2. Pingback: Socialist-liberalii isi apara infractorul » conco.ro

  3. Nemo

    hahaha. acum citesc declaratiile jigodiei numita Bradisteanu-pt cine nu stie, Bradisteanu trata pe alti colegi medici CU SUTURI IN FUND la propriu, in perioada lui de glorie, aia de post transplant pesedist-.
     
    zice deci canalia asta medicala(din cauza unora ca asta pleaca medicii tineri):
     
     „Glontul a intrat in regiuna mijlocie a gatului. Exista riscul unei infectii, proiectul nefiind steril. Nastase estediabetic, hipertensiv, cardiac toate aceste lucruri ne fac sa fim circumspecti.”
     
    sa mori tu?! de aia nu interveniti voi, ca e proiectul nesteril?! LOOOOOOOOOOL.
    si ca e diabetic? aha, de asta nu-l opereaza, ca  are HbA1c mai mare de 6, lool.
     
    „Nu as vrea sa intru in amanunte medicale dar momentan nu intram acum in operatie pentru ca trebuie sa facem toate investigatile necesare”
    da’ de ce sa nu intri in amanunte medicale ba p**ica?!
    ba te rugam frumos sa intri. si sa ne explici ca la profani.

    Reply
    1. bladhaund

       @Florina Ma asteptam la mai mult de la ei. Romania ex-PM Adrian Nastase in suicide attempt. Au uitat un „alleged” intre in si suicide. Sau, ca s-o spunem pe aia dreapta, un „dubious”. Sau chiar „fake”.

      Reply
  4. rezon

    Sinteza zilei – emisiune de dambla: Lista lui Gâdea (impresii live). Năstase a încercat să se sinucidă
     
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/sinteza-zilei-emisiune-de-dambla-lista-lui-gadea-impresii-live-987994.html#ixzz1yNfmW9ua
     
    Gâdea începe abrupt cu întrebări dramatice. Se referă la Băsescu și la serviciile secrete.
    Este îngrijorat pentru țara lui. Crede ce spune. Europa toată este mirată. O decizie unică pentru Europa. Apare o tensiune prin ecran. Se anunță o dezvăluire de senzație. Este o atmosferă din ce în ce mai tensionată. Se citează din motivarea Curții. Gâdea aproape a reușit cu primul citat. A dovedit din primele minute ceva necurat în activitatea judecătorilor. El compară motivarea cu un editorial de ziar.
    Citiţi mai mult: Sinteza zilei – emisiune de dambla: Lista lui Gâdea (impresii live) – Media > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sinteza-zilei-emisiune-de-dambla-lista-lui-gadea-impresii-live-987994.html#ixzz1yNgIncVV EVZ.ro

    Reply
  5. Nemo

    ce ma distreaza pe mine(la maxim, ca sa fiu in ritm de telenovele), e ca pana si pe unul impuscat in picior il baga URGENT in sala. d’apoi pe unu’ cu glontzu’n gat.(dar nah, poate n-ro fi in Romania impuscati prea multi in gat).
    aflam insa ca Nastase e bine mersi, ca intra IN OPERATIE MAINE DIMINEATA SI CA…. VORBESTE.
    cum pana mea vorbeste?! pai glontzul e pe centru? al dracu glontz. cum n-a perforat el nici trahee, nici esofag, cum nu sangereaza, samd.
     
    nu tu intubat, nu tu sange, tztz, ..acum imi dau seama: NASTASE E MARTZIAN!!!
    alienshii printre noi
    !

    Reply
    1. Pataphyl

       @Nemo Marțienii au sînge verzui? De operat dimineața e clar: cum vrei să vadă glonțul noaptea pe întunericul negrei dictaturi?

      Reply
  6. rezon

    Ma stric de râs. Aflu acum că OTV – Diaconescu a făcut panaramă de operațiunea ”Căprioara rănită” cu Blogary in față. E drept, a plagiat, nu a citat.

    Reply
  7. bladhaund

    Intrebare: daca a vrut sa se sinucida, punandu-si pistolul la tampla, a folosit unul cu gaz si chiar credea ca va reusi? Adica dom’ vanator nu stia care e penetrarea unei bile in cutia craniana, adica in os?
    Stiu, era zdruncinat. Se zdruncina progresiv, pe masura ce socul anuntului sentintei se indeparta. 🙂

    Reply
      1. bladhaund

         @rezon Nu asta era sensu’. Era in sensu’ de cat de tampiti ne cred astia?! Ca cat (sic!) de tampiti sunt regizorul si scenaristul, m-am convins…

        Reply
  8. Ilinca

    Dar nici un procuror nu a fost acolo sa vada ce si cum? Chiar asa simplu e sa scapi de puscarie? 

    Reply
    1. oglinjoara

      Totul e neclar, totul e posibil.
      Nu se ştie exact de ce suferă Năstase, nu se ştie pentru ce va fi operat, nu se ştie de ce e amânată operaţia, de ce nu e urgentă (la fel ca internarea)….
      multe întrebări pe care numai un medic complice le poate acoperi

      Reply
  9. florinel

    Irlanda, ~2007 – o satra de tigani a pus cortul in centrul unui oras irlandez. Tentativa politiei de a-i evacua pe „ocupanti” a primit o riposta ferma din partea pirandelor cu puradei in brate. Acestea si-au scos sanii la vedere si i-au stropit pe politisti cu lapte direct de la sursa! Cativa stropi au ajuns si pe obiectivul camerelor de filmat. sursa: EvZ.Franta, 05.11.2009 – un tigan s-a automutilat în timpul unei audieri judiciare, după ce a aflat că urmează să fie extrădat. Leonidas Prusca, în vârstă de 30 de ani, s-a tăiat cu lama pe abdomen şi a apoi s-a prăbuşit în faţa judecătorului într-o baltă de sânge. Pe numele tiganului fusese emis un mandat de arestare, bărbatul fiind acuzat de furt. Când a aflat că va fi extrădat, omul a dus mâna la abdomen şi s-a tăiat cu o lamă de ras. Românul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că rana sa este superficială. sursa: Le Progres.Romania, 20.06.2012, seara pe la 11 – un specialist mondial recunoscut in vanatoarea de PORCI mistreti, exemplifica pe sine insusi felul corect de a impusca un PORC in beregata a.i. rana sa fie la fel de superficiala precum a tiganului din Franta si sa genereze aceeasi tiganie mediatica precum pirandele din Irlanda. sursa: spectacolul de circ realizat de clovnii tristi ai televiziunilor „de stiri”.

    Reply
  10. Nemo

    mdeah.
    e o inscenare, din punctul meu de vedere.
    era planul be) al lui Nastase, ca sa scpae de condamnare. pt ca acum il va opera „Bradisteanu”, care stim exact cine e si ce hram poarta.
     
    Nu vad nici o urma de sange si o spun pe un ton f rece(ca unul care a vazut ace infipte in carotida). In jurul gatului e un simplu fular, NU VAD O PATA DE SANGE.
    Daca se atingea si numai juguluara externa, sangera ala ca la porc. Dar mai ales cu glontzul care a patruns „pe centru”.
    cum naiba a patruns glontzul pe „centru”, printre carotide, jugulare interne si externe, iar aluia nu-i curge o picatura de sange, nu pot sa pricep…
    si daca vea chef sa se sinucida, o facea pana la venirea politiei.
    Pana maine are insa timp Bradisteanu sa-l macelareasca ca sa arate „c-a fost glontz”, bineinteles fara sa fi atins vreo chesti vitala.
    si-o sa ne arate si un glontz triumfator.
     
    e o manipulare, dar ma tem ca nici cu SRI-ul nu se poate dovedi ceva, in acest moment.
     
     

    Reply
    1. Pataphyl

       @Nemo Poate avea bătături în gît, ca reptilele. Sau sînge rece, sau gîlci… Medicina are multe taine încă nedeslușite. Cu fiecare nouă victimă învățăm ceva nou, progresăm, către viitorul de aur, care va fi mai trist fără Sinucigașul cu Bombo. Btw, poate fularul servește să-nvelească trotilul, Adrian Akbar!

      Reply
      1. Nemo

         @Pataphyl Pata, mi-e sila de telenovela asta pt tampiti. din pacate, e bine jucata.
        doar sa trimita acum SRI-ul o echipa independenta de medici, sa faca un „assessment” independent. pt ca pana maine, au grija Beuran si Bradisteanu sa lucreze frumos pe traiectul sternocleidomastoidianului, pe unde a ondulat glontzul. hai, fie si o bucata de gusa, ca ii cam atarna…
        carotide, jugulare, maduva spinarii, toate intr-un spatiu asa mic, si nici un pic de sange..,
         
        ce ma distreaza cel mai tare (astept sa se sesizeze si altii): CUM PANA MEA IL OPEREAZA DE ABIA MAINE DIMINEATA, DACA ALA ARE GLONTZUL IN GAT SI SE PRESUPUNE CA E VITALA INTERVENTIA?!!
        wrf?!!
        life saving my ass!
        prison saving…yessss!!
         

        Reply
        1. bladhaund

           @Nemo  @Pataphyl Iti dai seama ce oportunitate ar avea, daca intr-adevar ar trimite pe cineva? Dupa ce s-au perindat toti pe acolo, dupa ce Poanta a varsat lacrimi de crocodil „arata groaznic”, dupa ce etc. toata seara si noaptea…
           
          Baaaaai, ii puteti ingropa definitiv, decapita toata mafia lor imputita cu un mega-dosar de favorizare a infractorului, frauda, etc., etc., etc. Serviciile, anyone, se aude??

          Reply
        2. Florina

           @Nemo  @Pataphyl 
           
          Glonţul a ieşit, n-a rămas în el. Şi-l operează pe la 9, aşa, nu ştia precis Brădişteanu. Doar că va fi o echipă complexă.

          Reply
        3. Pataphyl

           @Florina  @Nemo Păi da, glonțul a trecut glonț (numa-n Matrix poți să-l vezi cum vine și să-l apuci… Da’ altceva voiam să te-ntreb: vin și dricarii în echipa aia complexă?

          Reply
        4. Nemo

           @Pataphyl  @Florina niste chirurgi plasticieni, prb. am zis: cu ocazia asta se rezolva si problema gusei. mai taie, mai adauga niste piele, etc.

          Reply
        5. Nemo

           @Florina  @Pataphyl pai da, il lasa se odihneasca, sa-si bea cafeaua, c-a fost o noapte agitata…., si daca e „elective surgery”, de ce atata graba?! :)))))))))

          Reply
        6. bladhaund

           @Nemo  @Pataphyl Ce prostie am scris. Deh, nu-s politician (incă 🙂 ). De ce naiba să-i decapiteze, când e mult mai bine să aibă un leverage. Ar fi proști dacă ar face cum am scris.

          Reply
  11. Ummagumma

    Mă uit pe RTV acum. Tocmai a ieșit Codrin Ștefănescu care a rămas cuvinte, însă ripostează că a văzut un om pe patul de moarte, cu lacrimi în ochi și cu multe bandaje la gât. Bandaje Burberry, desigur.

    Reply
  12. eugeni

     
    Politaiu’: Da’ puneti fular domnu’ prim ministru’ ca asa nu o sa doara si nici nu ramane vanatai.
    A.N. Stai asa -(isi pune tacticos fularul de mohair) – sa deschid usa, ca al dreaq pistol cu aer nu prea se aude.
    Adian Nastase -agitat, cu mainile tremurande, si strigand, ca se auda afara
    -Ma jur pe capu’ copiilor mei, sa moara mama, boierule nu glumesc trag, da’ sa stii ca trag.(se aude POC si AN cade ca o frunza la pamant. smurdu’ , deja la fata locului aude tot)
    Soferul Smurd: o bulivar, o bulivar, la Bradisteanu.
    Actul 2
    La spital
     to be continued
     

    Reply
  13. oglinjoara

    Oameni buni: asistăm la o farsă de pro-por-ţii (la fel de clar cum spune cretinelul Codrin Ştefănescu: „Adrian Năstase a încercat să se si-nu-ci-dă”..
     
    Iar medicii de la Floreasca n-au altă sarcină decât să dea substanţă farsei care se joacă acum. 

    Reply
  14. Ummagumma

    Mvaai! A ieșit Codrin Ștefănescu care n-are cuvinte, însă zice că a văzut un om pe patul de moarte, înlăcrămat și cu multe bandaje la gât.

    Reply
  15. hope18

    Copii,mi-am pus fularul,chemati SMURD-ul,pt ca eu ma duc sa ma sinucid,cateva ore.Va multumesc pt o seara delicioasa!

    Reply
  16. Yeba

    Si cand te gandesti ca si baietii se dichisisera la Rahova, ca si ei voiau sa faca impresie. Amanarea mareste placerea, asta-i consolarea.

    Reply
        1. Yeba

           @Pataphyl  , n-are importanta, vorbeam dinaintea erei noastre, acum poa sa fie si cu calorii, ca e prea tarziu, oricum nu mai au loc.

          Reply
  17. Xilef

    Realitatea: „Nastase va fi operat dimineata”Normal, sa se odihneasca si el, saracu’. Dupa un rol epuizant (ganditi-va numai ce inseamna sa porti fular la 30C !) intr-o piesa de teatru super proasta, este foarte obosit. Mai poate astepta operatia aia, ce naiba 🙂

    Reply
  18. oglinjoara

    Echipa care îl va opera pe Năstase: Brădişteanu şi Beuran.
    Ce coincidenţă!!
    Sorina Matei ( marea jurnalistă independentă !!!) tocmai spune că Năstase este diabetic, cardiac, hipertensiv)
    E JALE!!! e clar

    Reply
  19. anarchix

    Pe mine incepe sa ma enerveze chestia asta cu armele date la toti retardatii din parlament/guvern. Si fiul lui SRS avea vreo 5 gun-uri in casa. WTF?!
     
    Sa ne dea si noua. 

    Reply
  20. rezon

    Antena 3! Recepție!  Operatiunea ”Caprioară ranită-n sânge sinucigaș!” a esuat. La loc comanda. Se trece la Operațiunea ”Asasinul basist camuflat in ficusul din Zambaccian”.

    Reply
  21. rezon

    Antena 3! Mihai Gadea! Radu Tudor!   Do you roger?  Change of plan! Cancel Plan A!  Go for Plan B!

    Reply
  22. Florina

    Radu Tudor simte un val de ură şi vede oameni paralizaţi de ceea ce s-a întîmplat în seara asta. 
     
    Da’ unde-i vede, că e în emisie de dinainte să se întîmple?

    Reply
  23. oglinjoara

    Aiurea: poliţiştii i-au tăiat aeru condiţionat, iar Năstase a făcut brusc alerge la aer cald, care tocmai trecuse pe lângă un mandat de aducere.

    Reply
    1. anarchix

      Vroia doar sa-si predea arma organelor abilitate iar nemernicii care venisera cu ordin de la Matroz au trecut la executia planului.

      Reply
        1. rezon

           @anarchix E clar. Operatiunea ”Caprioară ranită-n sânge sinucigaș!” a esuat. La loc comanda. Se trece la Operațiunea !Asasinul basist camuflat in ficusul din Zambaccian”.   Antena 3, you never stop entertaining me tonight!

          Reply
  24. cristihan

    E atat de multa uree, lumea vede de unde vine valul asta de uree… De la antena 3, evident (parafrazat dupa radu tudor, imputitul)

    Reply
  25. cristihan

    E atat de multa uree, lumea vede de unde vede valul asta de uree… De la antena 3, evident (parafrazat dupa radu tudor, imputitul)

    Reply
    1. rezon

       @_felix_ Am și eu mândria mea. Când o fi să mă sinucid cu pistolul cu capse, vreau macar sa nu scrie Click despre mine

      Reply
  26. GeorgianaMocanu

    nu pot să nu mă gândesc la gâtul Maiei Morgenstern pe care șiroia sângele.  Năstase inspirat. și-a pus fular. 

    Reply
  27. Ummagumma

    Medicul explică că Năstase trebuie operat în cursul dimineții, dar nu știe zona gâtului afectată. Slăbuț.

    Reply
        1. DanielPetre

           @rezon  @Ummagumma  @anarchix A se verifica câți pacienți care au avut probleme MARI cu legea a operat doctorul Brădișteanu!

          Reply
  28. Ummagumma

    Medicul care-l va opera pe Năstase (Grădișteanu) în cursul dimineții, dar nu știe zona gâtului afectată. Slăbuț.

    Reply
    1. rezon

       @oglinjoara Eu v-am mai spus azi. Adrian Năstase un prim ministru adus cu mari sacrificii de la Tărtăsesti

      Reply
    1. Ilinca

       @Ummagumma Poate schimba astia scenariul ca nu le-a iesit in varianta initiala…Sergiu Nicolaescu mai e in PSD?

      Reply
  29. Merechene

    stiti tigancile care-si pun fustele-n cap cand fac scandal de li se vede…? in seara asta, A1 a prezentat una.

    Reply
      1. Merechene

         @rezon  🙂 a venit si familia….usl-ul nu i-ai vazut insirati acolo? cu puradei van ghelie si ponta

        Reply
  30. rezon

    Spiritul Marelui Marinar mi-a spus adineauri:  ”Sinucidere e ce-ți face Băsescu cu mâna ta”.

    Reply
  31. Florina

    OK, e clar, s-au tîmpit de tot. Ciuvică: Gestul domnului Năstase îi dă lui Băsescu planurile peste cap de tot. Pentru că toţi băsiştii se aşteptau să-l vadă băgat în maşină, cu mîna pe cap. Dar domnul Năstase a făcut un gest bărbătesc. Recunoaşteţi, da, că este un gest bărbătesc? – îi întreabă pe cei din studio
     

    Reply
      1. IonescuLatul

         @Florina A dus pistolul la tampla, politistul i-a dat peste mana si glontul l-a lovit in clavicula + lob tiroidian… Sa-mi faca si mie cineva un desen.

        Reply
    1. rezon

       @Florina Da, este gestul bărbătesc pentru care soldații căcăcioși erau împușcați în al doilea război mondial. Stiti, soldatii aia care se impuscau in degetul mare ca sa nu mai poata tine o pusca in mana.

      Reply
  32. Xilef

    OTV titreaza: „Si-a inscenat Nastase sinuciderea ca sa scape de puscarie ?”Pana si OTV-ul miroase ceva, ce naiba. 🙂

    Reply
    1. anarchix

       @Xilef OTV si DD rule. :-)) 
      Dar n-au imaginatie. O stire putea fi: Se stie ca Elodia avea si ea un pistol de cal. 9mm.

      Reply
  33. rezon

    Hei, Gâdea, îți spun din sursă sigură: Băsiștii nu s-au culcat, se cacă pe ei de râs la telenovela ”Căprioara rănită alunecând pe hidrant”.

    Reply
      1. Ilinca

         @rezon  @anarchix pana la stirile de maine dimineata se rezolva si detaliul asta. Pariu ca i-a scris lui Base?

        Reply
  34. morris

    Nastase in salon,nu in sala de operatie.
    Sa nu-l puna cu vreunu’ bolnav de raie sau tuberculoza, ca imbolnaveste toata Rahova!

    Reply
  35. GeorgianaMocanu

    Breichin niuz: a) Adrian Năstase nu se află în sala de operație, ci într-un salon și be)salvarea nu a venit ca urmare a unui apel la 112

    Reply
    1. Ummagumma

       @Florina Cred că mai bine ar fi să spună direct că Băsescu s-a strecurat printre polițiști, a profitat de neatenția lor și l-a împușcat pe Năstase în gât, hăhăind.

      Reply
      1. Yeba

         @Ummagumma  hăhăind sadic, cu un rânjet de bețiv muțumit și ochii cruciș. Asta i-a fost norocul lui Năstase, ca are Băse ochii cruciș și nu l-a nimerit nici a treia oara.

        Reply
    1. rezon

       @anarchix Cand o trupa de  clovni iti ofera  un spectacol dandu-si suturi in cur, ce faci? Razi, nu le i plangi de mila

      Reply
  36. Ilinca

    Mihai Mateaş ‏@Ellunes
    „Înţeleg de la A3 că Radu Tudor a ANTICIPAT faptul că Năstase va încerca să se sinucidă. „A fost o ipoteză pur jurnalistică”, zice Omidu”
    Nu va mai uitati niciunul pe A3? ca zic chestii interesante, inteleg

    Reply
  37. rezon

    Propunere de lege ferenda pentru Corlatean. Pentru a se evita pe viitor asemenea incidente penibile, condamnatii sa fie transportati la brutarie direct din sala de judecata. Familia poate veni ulterior sa le aduca chilotii si chiftelele aferente.
     
     

    Reply
    1. Luminita

       @rezon pui un plasture, Informatii medicale oficiale de ultima ora; ambulanta nu a fost solicitata prin 112 …. pacientul are rani superficiale la gat si umar (deci nu a fost vorba de glont si/sau de arma letala) , se afla in salon nu in sala de operatii , bref, comedia bufa pusa la cale de trupetii lui Rus incepe sa pocneasca pe la incheieturi.

      Reply
        1. Luminita

           @Yeba aha, de aceea ne transmitea in direct Radu Tudor ca Nastase s-a impuscat cu trei gloante, ii transmitea soferul ambulantei in real time.

          Reply
        2. Luminita

           @Ilinca  @Yeba este posibil, doar ca se afla in misiune sub acoperire (adica camuflat in ambulanta)

          Reply
  38. morris

    Avocatul lui Nastase:: mergem la CEDO!
    la misto, sa-i i-a banii, ca acolo un proces tine 2 ani minim! :))

    Reply
  39. Ummagumma

    Văleu! Acum au descoperit grupul FB „Solidari cu Adrian Năstase.” Citez: ”sunt sigur că numărul celor care au dat like o să crească”.

    Reply
  40. rezon

    Traiesc si eu un sentiment de irealitate, dar din alte motive decat CTP: nu-mi vine să cred ca această țară s-a putut ăsa condusă de un hiostrion labil de 2 parale.

    Reply
  41. Florina

    Doi cretini au venit la spital cu o pancartă pe care scria „Eşti mulţumit Băsescu? Cîţi oameni ai omorît pînă acum?” Reportera DIGI îi întreabă, inteligent, de ce sînt acolo. Să ne exprimăm opinia, clarifică ei lucrurile. Curioasă, fata continuă: şi care vă este opinia? Răspuns: Am aflat că în alte ţări preţul energiei este de 10 ori mai mic. Şi rîdeau.

    Reply
  42. GeorgianaMocanu

    zicea Banciu pe la orele 23.00 că degeaba stă presa în fața cășii lui Năstase, că n-o să se întâmple nimic. Și într-adevăr: nu s-a întâmplat nimic 😀

    Reply
  43. rezon

    Inscenarea de 2 lei „Nastase, caprioara ranita a regimului Basescu – Ponta” a esuat.
     
    Maine ne putem intoarce la subiectele serioase: refacerea dreptei, plagiatul lui Ponta si condamnarea lui Nastase.

    Reply
    1. Yeba

       @rezon E mai nasol. Devine o tema si pazirea lui Nastase, ca pe Haysam l-au pierdut intr-un moment de acalmie.

      Reply
      1. Ilinca

         @Yeba  @rezon da-l in ma-sa, mai bine fugea dracu’ decat sa puna in scena toata piesa asta. O sa ajunga judecatorii sa nu mai poata da condamnari ca se-mpusca condamnatii sau lesina prin tribunale. 

        Reply
        1. Yeba

           @Ilinca  , pai asta e ideea, sa nu mai condamne golani de la grupa mare, care tin televiziuni si salvari in curte. Si Arafat dus.

          Reply
  44. IonescuLatul

    Deci e clar…  poate sa si moara de plictiseala nastase ca nu ma mai intereseaza. Daca au si venit cu bannere cu „Esti multumit Basescu?” Si aia rad…

    Reply
  45. poweraxxel

    „Poporul PSD-ist” e daramat … Stanoaia este distrusa … Asa s-au simtit Romanii mai jegosilor cand v-ati batut joc de ei! Acum cand vedeti ca sunteti totusi oameni sunteti descumpaniti?

    Reply
  46. anarchix

    Cred ca dobitocul a facut un ultim S&M cu Dana si n-a iesit conform scenariului.  Dana ar fi trebuit sa foloseasca pistolul cu apa la sfarsit dar fiind intuneric … well, you got the idea.

    Reply
  47. rezon

    CTP:  ”Situatia e politizata grosolata de Victor Ponta. A facut ceva extrem de eficient in materie de manipulare”

    Reply
  48. Ummagumma

    Gata, nene, au apărut protestele. Doi imberbi țin o pancartă pe care scrie: ”EȘTI MULȚUMIT, BĂSESCU? CÂȚI OAMENI AI OMORÂT PÂNĂ ACUM”

    Reply
    1. Ummagumma

      A, întrebați de A3 de ce îl susțin pe Năstase: ”…ăăăă….pentru căăă….este un om careee….” restul nu s-a înțeles. Probabil le-a tăiat microfonul preventiv.

      Reply
    2. cocosila

       @Ummagumma Mi se pare ca deja este prea mult. E o situatie aiuritoare. Nu cred ca tara asta mai are sanse sa-si revina cu asemenea politicieni. Se fac declaratii pro infractori. Se justifica tentativa de suicid. Nu mai avem scapare. Emigrez.

      Reply
  49. adina

    leila muntean savuros despre plagiatul lui ponta:
     
    „Totul a început prin 2003-2004. In illo tempore (hait!),  Băsescu o ardea dubios la primărie, dărâmând chioşcuri şi alergând maidanezi. Însă, în timpul liber – (după ce a dărâmat toate chioşcurile şi a omorât maidanezii, i-a rămas destul) – sadic, scotea, ca stafidele din cozonac, ghilimelele din teza de doctorat a micuţului Titulescu. Pentru orice eventualitate. Deci, cine a plagiat? Băsescu, logic. Între timp, cel mic a crescut mare, chiar mare de tot, şi a devenit premierul Victor Ponta. Primarul Băsescu a crescut şi el, în felul lui, şi a ajuns preşedinte. La al doilea mandat. Şi acum, atenţie la mârsăvie: când să ia startul amândoi spre Bruxelles (unde nu e decât un loc), Băsescu îl face pe Ponta să piardă startul. Cât îşi pune premierul ghilimelele la loc, preşedintele ajunge primul şi ocupă scaunul, între prim ministrul Finlandei şi prim ministrul Austriei. V-aţi prins, în sfârşit? Mulţumesc.”
     
    The end.

    Reply
  50. Florina

     Mirel Palada 
     
    Am si eu o intrebare pentru specialistii in geologie: un om impuscat in git este transportat la spital cu fularul infasurat la git (vezi poze cind il da jos din ambulanta)? Chiar asa un mediu plin de microbi s-a gasit sa fie infasurat in jurul plagii impuscate? Mai mai mai… Cred ca astia de la Salvare au fost trimisi special de Basescu, sa-l omoare cu zile… 🙂

    Reply
        1. hope18

           @GeorgianaMocanu  @Florina  Mirel Palada
           Si eu.De ce sa pleci din Romania?Unde mai gasesti asa un circ?

          Reply
  51. morris

    Crin Antonescu : sunt alaturi de Nastase. Pai unde? pe targa?
    Si cum a spus asta? Vorbeste in somn?

    Reply
  52. rezon

    Familia, familia ingrijorata a ajuns?
    Alo, Antena 3, vedeti ca v-a scapat detaliul asta cu doamna Dana si copilasii indureati la portile spitalului!
    Vi se duce dreacu telenovela, bre!

    Reply
  53. GeorgianaMocanu

    cică a vurt să se împuște în cap, dar ăla de-i ducea mandatul a văzut faza, și s-a năpustit asupra lui și uite așa a nimerit în gât!

    Reply
    1. cristihan

       @GeorgianaMocanu Da, are gatul „sectionat de un glonte care a intrat printr-o parte si a iesit pe partea cealalta”. RETARDS!

      Reply
  54. oglinjoara

    Hai să fim serioşi: Năstase se împuşcă în gât, iar medicii îi pun un fular.
     
    Însă reacţia spitatului Floreasca e previzibilă: „Nu vă putem spune nimic acum momentan”.
    Se lucrază: la diagnostic, la tratament, la boli, la numărul de zile de spitalizare…
    E greu.

    Reply
  55. GeorgianaMocanu

    eu vreau să-i văd găurile din gât. până nu văd, nu cred! să fie clar! și-o pus un fular la gât și eu tre să cred că-i rănit!???

    Reply
  56. GeorgianaMocanu

    hoarde băsiste (încheiat citat). asta suntem noi :)) mare greșeală să mă uit la antena 3! ce mi-o fi venit? 

    Reply
    1. poweraxxel

       @GeorgianaMocanu uita-te, ca sa stii de ce gandesti ceea ce gandesti. Ca sa fii sigura ca merita si ca trebuie a luptam sa scapam Romania de nenorociti ca astia de la A3…

      Reply
      1. cristihan

         @Florina  @Yeba A, da? Sa le transmita scenaristilor si regizorilor ca sunt prosti si penibili. Iar lui Ciuvica, in plus, sa aiba grija ca da „pe goarna” chiar planurile lor… Si puteti sa ma citati! 

        Reply
    1. poweraxxel

       @Florina simt aceeasi mila ca la imaginile cu Ceausescu … Numai ca ala a avut demnitatea de a lupta pana la capat, nu de a se incerca sa se sinucida…

      Reply
      1. Yeba

         @tiestoster tinerii de mai multa vreme invata sa mai anticipeze miscarile adversarului. Pe-asta cu sinuciderea nu, dar acum recalculez cu gipiesul.

        Reply
  57. rezon

    Adrian Nastase a avut tupeul de a fura o țară, dar nu are curajul și demnitatea de a-și ispăși pedeapsa.

    Reply
  58. poweraxxel

    toti antenistii si USL-istii declara ca nu comenteaza justitia dar toti comenteaza ca nu sunt probe … Halal lipsa de comentariu. Baaaaaaaa, tratatil la psihiatru ba si dupa aia dati vina pe justitie …

    Reply
    1. Merechene

       @poweraxxel asta a fost si nedumerirea mea. de ce n-a ajuns la nebuni,  ca toti sinucigasii ratati, avea sanse mai mari sa scape de pedeapsa.

      Reply
    2. Merechene

       @poweraxxel poweraxxel asta a fost si nedumerirea mea. de ce n-a ajuns la nebuni  ca toti sinucigasii ratati, avea sanse mai mari sa scape de pedeapsa.

      Reply
    1. Luminita

       @rezon da, doar ca dramoleta este cam stangace, ambulanta venita (oportun) cu un sfert de ora inaintea „suicidului”, gaborii care intervin (tot oportun) taman cand Bombo se pregatea sa apese tragaciul, glontul se plimba prin camera si ricoseaza taman in gatul victimei, ramane infipt acolo, nu sangereaza, nu lesina, este constient si stabil hemo-dinamic, nu este perfuzat ci oblojit cu o esarfa vintage si, bomboana pe coliva, este operat de prietenul Bradisteanu (alt medic nu era competent) care va declara parchetului ( cu privire la rana) ce au stabilit inainte pretenii

      Reply
    1. sanantonio

       @rezon Toată famiglia e fost, este, sau urmează să apară. După Ambramburica urmează Voicu

      Reply
    1. rezon

       @Florina ntonescu vorbeste in somn. Sa trecem peste. In plus, Antonescu nu va fi niciodata in situatia de a semna un decret de gratiere.

      Reply
  59. Yeba

    He, he, ce usor isi misca capul pe targa, fix ca impuscatii in gat! 
    Cineva ar trebui sa schimbe o vorba cu brancardierii, poate erau ofiteri acoperiti….

    Reply
  60. sanantonio

    Deștept ăla care s-a gîndit la soluția asta de victimizare. Genial. S-au dus dracu și plagiatul lui Ponta, și condamnarea lui Năstase.

    Reply
    1. rezon

       @sanantonio Da, este o petarda a strategului de imagine al PSD. Spre deosebire de PDL, aia au asa ceva.

      Reply
      1. sanantonio

         @rezon Totul a fost pus la punct. Îl operează Beuran. E singurul chirurg specializat în extracția gloanțelor din gît.

        Reply
    2. Yeba

       @sanantonio , stii ce faci? Incitare la sinucidere colectiva, aici pe blog, in direct, cat e Dictatorul la bere.

      Reply
  61. oglinjoara

    Hopa: „Familia n-a venit să-l vadă pe domnul Năstase”, zice avocatul lui Năstase.
    Adică, ăla trage să moară, dar tu nu vii să fii în preajma lui?

    Reply
  62. Ilinca

    „A3: Adrian Nastase are un glont in gat si va fi operat” 
    Dupa viteza cu care dau stirile, astia de pe A3 sunt parte clara din regie. Cred ca nici medicii aia nu stiau ce au de facut daca nu se uitau pe A3. 

    Reply
  63. Xilef

    Am o idee:
    SCENARIU: Nastase este bolnav de o mica zgarietura si va face cerere de gratiere individuala catre Basescu. Daca Basescu refuza, este inuman.
    qed.

    Reply
    1. Luminita

       @hope18 … si a vorbit, ba cu avocatul, ba cu Ponta , ba cu Danuta, e „cler”, se perinda personajele la capataiul sau ca la fotoliul Nasului, in rastimp, medicii si asistentele au iesit la o tigara, la una mica, la o hutza-hutza in debara in asteptarea incheierii actului intai din comedia asta bufa

      Reply
  64. Pataphyl

    De pe twitter (alături): madameblogary Șoc! Serviciile lui Băsescu dezvăluie: Ponta e fiul natural al lui Năstase, dintr-o relație cu un grec.

    Reply
  65. cocosila

    Ponta nu poate fi prim ministru, nu are acest drept. Sa vii la spital este un act uman. Sa stai insa la declaratii si sa dai din gura fara sa judeci mi se pare o prostie impardonabila, o dovada de infantilism maxim. Cum poti dirija destinele unei guvernari cand nu ai nici cea mai mica capacitate de retinere si te arunci ca berbecul intre ziaristi fara sa analizezi daca e bine sau nu sa turui in stanga si in dreapta. Asta e omul care vrea sa se duca la Bruxelles, nici el nu stie unde.

    Reply
  66. poweraxxel

    este incredibil cum un om atat de slab si de las a tinut Romania cu bocancul pe gat … Acum se vede ca n-a tinut singur acest bocanc, ci Romania era subjugata de trepadusii din jurul lui, „sistemul” care ii conferea puterea si infailibilitatea pe care credea ca o are. Astazi, cand s-a trezit ca toate astea sunt egale cu zero, si-a aratat adevarata fata, aceea de las, pentru ca numai lasii fug de asumarea unei situatii (cautand calea sinuciderii), fie ca este ea corecta sau nu…
    Ca roman, mi-e rusine ca un astfel de om a avut puterea pe care a avut-o. Locul lui era la tratament nu in functia de prim ministru.

    Reply
    1. poweraxxel

      daca tot cititi blogul asta si opiniile exprimate aici antenistilor, voi sunteti parte a acelui sistem care l-a facut pe Nastase sa creada ca este infailibil. Vinovati mai mult decat el de ceea ce este Romania astazi … Pentru pupincurismul la adresa nemernicilor precum Voiculescu si pentru ca in loc sa fiti jurnalisti va lasati folositi de interesele unora si altora precum niste curve pe centura …

      Reply
  67. Ilinca

    Cica Radu Tudor a zis ca are trei plagi impuscate in zona gatului cu un pistol de 9 mm. 3 impuscaturi in zona gatului si nu a vazut nimeni sange?
     

    Reply
    1. morris

       @Ilinca La foc automat? ca daca tragea cate un foc, lesina de la primu’ iar pe urmatoarele le tragea nevasta-sa!

      Reply
  68. GeorgianaMocanu

    Revista Kamikaze: Din imaginile astea cu Năstase lipsesc perfuziile, însă apare în jurul gâtului un fular Burberry. Nu-s dottore, vorbesc în calitate de critic de feișăn.
    :)))

    Reply
    1. mishulake

       @GeorgianaMocanu cred că-i circ, n-ar fi plecat pupilul repede de acolo dacă era grav.  diversiune de înduioșat.

      Reply
      1. GeorgianaMocanu

         @mishulake am zis mai devreme. salvarea aia parcă era ieșită la promenadă pe ștrase. 

        Reply
  69. oglinjoara

    Cum adică: eşti rănit în „zona gâtului” aproape mortal – că asta-i miza, cucerirea simpatiei – dar zona aia a gâtului nu pare păzită de nici un medic de urgenţă.
    Năsstase nu s-a împuşcat în gâţi, s-a pişcat de obrăjori!
    N-aţi observat că e mai rozaliu decât de obicei?
    Nu contează… Rezolvă „Floreasca”cazul..
    Erou iese de-acolo Năstase!

    Reply
    1. rezon

       @cocosila O mica indiscretie la iesirea de la sedinta de pregatire a diversiunii „Bomboana pe coliva”

      Reply
  70. morris

    Ponta stie ca iesirea lui din seara asta, aparitia la spital si aceasta mima de ingrijorare e f penibila si ii dauneaza.
    Tind sa cred ca i s-a ordonat aparitia la spital.  Pana la urma nu e decat o marioneta proasta si  un  mic imbecil.

    Reply
  71. GeorgianaMocanu

    Nici proverbialele lui ouă nu mai sunt ce-au fost…. probabil nu le mare deloc din moment ce-o încercat să se sinucidă cu un pistol cu gaze!!

    Reply
  72. dragos paul

    Ponta, la spital: „Ma gindesc daca Basescu e fericit acum”. ESTE INCREDIBIL!
     
     
    Daca gestul lui Nastase poate fi unul tragic ceea ce fac chiar amicii sai politici il arunca in derizoriul circului politic. Ponta se putea abtine. Spre binele statului de drept, al mentorului sau si chiar al propriei cariere politice.

    Reply
    1. Florina

       @dragos paul 
       
      Ponta este un ticălos. Şi nu, nu mi se pare incredibil să speculeze ceea ce se întîmplă,  nici el şi nici cei din televiziunile aservite. Pentru că tot ce fac ei se bazează pe speculaţii, nu pe fapte şi argumente. Iar aşa ceva le era imposibil să rateze pentru că, dincolo de ticăloşie, sînt şi îngrozitor de proşti. 

      Reply
  73. gupi

    Bai acuma ma si enervez. Adica io platesc taxe si impozite si pentru ce ? Pentru un jeg penal care nici macar nu-i in stare sa-si traga una-n ochiu stang ?

    Reply
    1. Ummagumma

       @gupi Mai poartă și fular de hipster:  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/9766630/2/nastase-ambulanta-2-octav-ganea.jpg?width=605

      Reply
        1. cristihan

           @sanantonio  @Ummagumma  @gupi Exact asta am zis si eu, e incredibil cum vine ala pe targa fara nici un life support si cu nodul aranjat impecabil la fular! WTF!??!?

          Reply
  74. hope18

    Fratilor Salvarea sta prost cu materialele medicale! I-au pus fular in loc de bandaje.Basescu e de vina

    Reply
    1. Luminita

       @hope18 eu observ faptul ca oamenii basketball-istei au fost pe faza: parchetul s-a sesizat in secunda doi si au trimis oameni „la locul crimei” si interogheaza pe cei doi gabori ai lui Rus pentru a reconstitui „sinuciderea”.
      N.B. Medicii il evalueaza inca pentru a sti daca il opereaza fiindca „glontul a ramas in gat ” ????!!! pai daca pleaca un glont din pistol la 2 cm. de gat acesta ramane in perete, nu in gat.

      Reply
        1. Luminita

           @Ilinca  @hope18 … inteleg ca, mai nou, glontul a ricosat  ???? nu se stie de unde si l-a atins in gat.

          Reply
  75. LunguVictorEugenMihai

    sunteti rai cu Adelu – poate asta a inteles el din condamnare cu executare. si, constiincios…

    Reply
  76. morris

    Pe targa, sub patura, are o panza de bonfaier sa taie gratiile. Se vedea ceva ridicat; ca doar nu avea vreo erectie, doamne iarta-ma!

    Reply
  77. Hongse

    Stai că a chemat ambulanţa mai devreme, şi s-a împuşcat în direct cu ambulanţa la poarta curţii.
     
     
     

    Reply
    1. Luminita

       @Hongse este un firesc plan B; in cazul condamnarii eu la bulau nu ma duc, ma zgarii cu un pistol, voi spuneti ca am vrut sa ma omor, devin martir-victima vine Victoras la spital si declara ca Base m-a „ucis”

      Reply
  78. rezon

    Reiau prima reactie unei persoane cu studii medicale:
     
    „În gat sunt vasele cele mai mari din corp, cred ca nici nu s-a zgariat.
    Daca se ranea in gat, trebuia sa aiba oxigen pe fata si o compresie puternica, plus perfuzie obligatoriu
    Nu era pic de sange nicaieri, iar cadrele medicale erau linistite
    O telenovela!”

    Reply
    1. hope18

       @rezon
       Este Evident.Si da,Traian Basescu este vinovat(Mihaiu ,cred) Vine si Vanghelie! Eu donez Sange

      Reply
  79. Ilinca

    Ponta: L-am vazut, arata groaznic!.. cum poate sa arate un om care tocmai  s-a impuscat?
    Reporter: Unde s-a impuscat?
    Ponta: Nu stiu sa va spun!

    Reply
    1. IonescuLatul

       @Ilinca N-are imaginatie, tot timpul a copiat de la altii… in biblioteca s-a impuscat.

      Reply
  80. Yeba

    Baietii stau la bere, nici nu stiu ce pierd! Ha, ha, daca au fost rautaciosi! Acu e la tomograf, ii vor descoperi o tumoreta plasata strategic.

    Reply
      1. Hongse

        @rezon@Yeba
        Nica’!.Eu am zis mai devreme că nu azi e zi de ieşit la bere, că la televizoare va fi spectacol mare! 😀

        Reply
  81. Yeba

    Baietii stau la bere, nici nu stiu ce pierd! Ha, ha, daca au fost rautaciosi! Acu e la tomograf, ii vor descoperi o tumoreta palsata strategic.

    Reply
  82. rezon

    Sunt revoltat. Astia ne iau de prosti. Un om cu rani grave la gat nu e transportat in ambulanta cu FULAR la gat.

    Reply
    1. IonescuLatul

       @rezon nu stiu ce sa zic, dar si mie mi se pare cam facatura… sper sa iasa din spital ca altfel se duce lumea la el ca la moaste. la spital zic :))

      Reply
    1. LunguVictorEugenMihai

       @Merechene i-a imprumutat Iliescu unghiuta pe care i-a varat-o in gat lui Mazare pe cand acela era tovarasul mai animalule

      Reply
  83. sanantonio

    Cum dracu vorbești cu medicii și nu știi ce s-a întîmplat? Ce telenovelă grețoasă. Duce-ți-vă dracului de mafioți prostănaci.

    Reply
  84. rezon

    Carevasazica, avem o diversiune ieftina montata de Ioan Rus pentru a deturna atentia de la plagiatul lui Ponta si de la condamnarea definitiva a lui Nastase.

    Reply
  85. hope18

    Eu stiu o chestie: cand vreau sa ma omor mi-o trag in inima sau in cap! Nu in gat!Operatia este pt plagiatul ranii?Sorry daca sunt cinicaEi Da! Ponta da vina pe Basescu

    Reply
  86. Florina

     @Nea , nu-i cazul să-ţi faci griji că fuge Ponta cu plagiatele-n valiză, uite-l, e la Floreasca, a venit la căpătîiul lui Năstase. 

    Reply
  87. gupi

    Mare om Nastase Adrian, caracter deosebit:
    Păi să se impuste iel în gât ca să nu-l mai hărțuim noi pe Ponta cu doctoratul lui ? Ce om, domle, ce om …..

    Reply
  88. Hongse

    Ahahahahahaha, i se va deschide un nou dosar penal pentru deţinere ilegală de armă! 😀
     
     

    Reply
  89. rezon

    Consultare rapidă cu personalul de specialitate. Citez:
     
    ”Pscariasii se automutileazaca sa mai stea la infirmierie.
    Putea macar sa-si pastreze demnitatea pe ultima suta.
    În gat sunt vasele cele mai mari din corp, cred ca nici nu s-a zgariat.
    Daca se ranea in gat, trebuia sa aiba oxigen pe fata si o compresie puternica, plus perfuzie obligatoriu
    Nu era pic de sange nicaieri, iar cadrele medicale erau linistite
    O telenovela!”
     
     

    Reply
  90. andrei_p

    Unde dai si unde crapa, cateodata. Trimiti un escroc la inchisoare si te trezesti ca media e pe cale sa faca din el un martir.

    Reply
  91. gupi

    Eu astept ziua când Mircea Diaconu o sa accepte smerit rolul lui Nastase in filmul „Ilegalistul”. Regizat de Sergiu Nicolaescu, evident.

    Reply
  92. Yeba

    Acum chiar ca exista riscul de a slabi faza cu plagiatul. Sa fim vigilenti, sa-i scriem lui Schwartz!

    Reply
    1. sanantonio

       @rezon Da, poate li se mărește detenția. Mie tot nu mi-e clar, a încercat să se sinucidă cu polițistul lîngă el, sau a ratat ăla?

      Reply
        1. sanantonio

           @oglinjoara  @rezon nu există rană împușcată fără sînge decăt dacî tragi în pomi.

          Reply
    1. Luminita

       @oglinjoara … fieful prietenilor sai infractori Beuran si celalalt, imi scapa numele, doctori specializati in  scaprea hotilor

      Reply
  93. rezon

     Rănirea autoprovocată este un tertip jalnic, demn de soldații dezertori care-și tăiau un deget ca să scape de front.
    Dizgrațioasă lașitate…
     
     

    Reply
    1. Luminita

       @rezon hunch-ul meu cand au spus initial gaborii ca au venit ” s-a il duca la doctor”, apare apoi o ambulanta si la 15 minute dupa aparitia acesteia „se impusca”. Pai initial pentru ce si cine venise ambulanta ??!!
      Asta este aranjamentul prietenului Rus

      Reply
      1. rezon

         @Luminita Evident. E spectacolul lasitatii travestite in dramoleta pentru consumatorii de hidranti.

        Reply
    2. gupi

       @rezon fain ar fi sa-l ia maine de la Floreasca: lasati domnuu nastase, avem si noi medic la Rahova. Un plasture cu usturoi si trece!

      Reply
    1. Luminita

       @rezon  … si pentru a scapa de parnaie. Acum daca este pe mana prietenilor sai cinstiti de la Floreasca nici dracu’ nu il mai scoate din spital o luna pana nu obtin avocatii o intrerupere a pedepsei pe motiv de boala.

      Reply
  94. morris

    Nu vreau sa moara. Nu nene,,,parnaie si eject din viata publica, sa mearga pe strada cu rusine si sa simta in suflet jignirile poporului!!!

    Reply
      1. morris

         @Hongse stiu ca nu vrea sa moara, dar au fost destui prosti ce au  mimat un suicid si din prea multa aplicatie le-a reusit!

        Reply
  95. Boghy

    Dus la spital unde il asteapta prietenii sa-i faca un diagnostic misto. Sper sa nu fie la ginecologie ca la Vantu.

    Reply
      1. Yeba

         @cocosila la o boala acuta de tot! Zi ca te-ai gandit la circul asta, esti maret! Si era elementar, e-le-men-tar! Se impuscau baietii la țară în palma stanga, sa nu meargă pe front, era o tehnica anume, care nu-i handicapa. Păi ăsta are doctoratul, a știut cum să se sgîrie.

        Reply
        1. Yeba

           @cocosila ce e? Nu te supara, glumeam si eu! Adica tu esti cel mai avansat cu imaginatia, dar, de invidioasa, nu cred ca te-ai gandit ca se va impusca fara sange, cu apa.

          Reply
    1. IonescuLatul

       @Boghy i-auzi la ala…are un fular la gat pentru a opri hemoragia :)))))))))
      Intrebare de chestionar auto: Unde pui garoul cand ai o rana la gat?

      Reply
    1. Yeba

       @SimonaM i-am subestimat, in euforia asta. Baietii cu berea si chiuiturile sunt de vina. Base ucigasu.

      Reply
  96. rezon

    Fellows! Un mesaj de la Karl-Peter Scwarz:
     
    ”What a happy day! A big hug to all my old and new friends in Romania! Go on!”

    Reply
        1. SimonaM

           @Yeba De unde știe băiatul ăsta toată povestea?
          Au stat polițiștii la taclale cu ei?
           
          WTF?????

          Reply
  97. morris

    R Banciu : a venit salvarea si pentru cateva tablouri ce au avut de suferit in urma acestei condamnari!
    :))

    Reply
      1. Yeba

         @rezon Eu postez absurdități. Să faci declarația asta în seara asta trebuie să fii beat turtă, deja e pe borderline.

        Reply
    1. Hongse

      @Yeba
      E noapte. Ce să înţeleg, e prea devreme să se trezească sau prea târziu şi a şi apucat să se îmbete?
       

      Reply
  98. rezon

    Recomand[m USL-ului ca, pe viitor, să-și aleagă mult mai atent sloganul electoral.
    ”Să se facă dreptate” s-a dovedit de rău augur.

    Reply
  99. Hongse

    Puşcărie n-am făcut, dar armată da. C^nd m-am prezentat la unitate am avut valiză de lemn, cu lacăt. Năstase are şi el valiză?

    Reply
    1. Luminita

       @Yeba e cum am zic eu, il duc pe Bombo la „doctor” ca ii este foarte rau si trebe colegul Beuran si celalalt faimos infractor-doctor eminent sa ii puna stetoscopul

      Reply
  100. Yeba

    Nț, e altceva pe A3, n-am viteză pe stream, e ceva cu ofițeri acoperiți, Turcescu, L Negoiță, e o perdea de fum, ceva, până îi pune Dana pachețelul sau îl face scăpat. Lista e de la MAPN, dar trag în Băse.

    Reply
    1. rezon

       @Yeba E vorba de faptul ca Turcescu, Lazescu, MRU au fost avansati la gradul de colonel in rezerva. Numai eu am ramas sergent prost, desi am facut o facultate.
       
       

      Reply
    2. SimonaM

       @Yeba Am stat o secundă, până au ajuns să pretindă să vadă lista ofițerilor acoperiți. La asta mi-a pleznit nervul și-am mutat..

      Reply
  101. morris

    Gadea intreaba ca un idiot ce este: dar ordinul de arestare a fost publicat in monitorul oficial?
    :))

    Reply
  102. morris

    De ce il mai apara pupincuristii la tv pe Nastase? Oricum e terminat politic pe veci si avantaje dupa urma lui numai pupa nimeni.

    Reply
  103. Nea

    Mai aveţi artificii prin casă?
    Eu am unul, îl ţinusem pt Binladen, dar mi-a fost scârbă să-l aprind atunci.
    Ce ziceţi, la 23.15?

    Reply
  104. Nea

    Mai aveţi artificii prin casă?
    Eu am unul, îl ţinusem pt Binladen, dar mi-a fost scârbă să-l aprind atunci.
    Ce ziceţi, la 22.15?

    Reply
  105. Rares Pop

    Repet o intrebare de mai jos.
    Cum afecteaza aceasta sentinta definitiva condamnarea anterioara pentru santaj din dosarul Zambaccian? Se anuleaza suspendarea?

    Reply
    1. _felix_

       @Rares Pop se da pedeapsa cea mai mare… daca va primi o condamnare mai mare… o executa pe aia

      Reply
    1. Luminita

       @Hongse e ceva putred in … Zambaccian, au venit doi „gabori” sa „il duca la doctor” ??!!!! eu stiu ca un control medical preliminar se face arestatului in penitenciarul in cauza, poate astia il duc la doctor intr-un spital unde se constata ca este bolnav copt si nu suporta detentia.

      Reply
      1. Hongse

        @Luminita
        Da, vezi ce zice Florina mai sus. Asta-i procedura.
        Deja nu mai contează dacă stă sau nu la răcoare, oricum e cod galben şi chiar i-ar fi prins bine. Important e că nu mai poate alege sau să fie ales.
         

        Reply
        1. Luminita

           @Hongse … procedura este sa i se prezinte mandatul, ciudat este ca cei doi au declarat ca „il duc la doctor” ca asa se procedeaza. Am un hunch, ca acest control il face la spital unde il gasesc in coma (indusa)

          Reply
        2. Hongse

          @Luminita
          Aşa este, şi e foarte probabil ca ginecologul din Viena care i-a dat scutire lui Vîntu pe motiv de boală la inimă să fie în comisie. Dar deja nu mai contează, Năstase e gata.! Bye bye Bombo! See you later aligator. 
           

          Reply
      1. oglinjoara

         @EleninaNicuţ Ce, n-ai da revizuirea Constituţiei – regionalizare, par egamplu – pentru 8 luni de pârnaie pentru Năstase, care oricum e mort politic?

        Reply
        1. Hongse

          @oglinjoara@EleninaNicuţ
          Chiar sper ca Ponta să fie chiar atât de bou să încerce. Dar nu cred. Dar nici nu m-ar mira dacă încearcă.

          Reply
        2. sanantonio

           @oglinjoara  @EleninaNicuţ Bine că nu ești Băsescu! Cu infractorii nu faci compromisuri, nu? Sau faci?

          Reply
        3. EleninaNicuţ

           @oglinjoara dupa 8 luni are sanse sa iasa oricum, deci nu e valabila moneda asta de schimb…

          Reply
        4. EleninaNicuţ

           @sanantonio  @oglinjoara eu am zis: daca Base o comite in sensul asta, indiferent de considerente, totul se va termina intre noi :-))

          Reply
        5. oglinjoara

           @EleninaNicuţ ba e: că nu-i convine finului Năstase să facă nici măcar 1 minut după gratii
          gândeşte-te la statura lui… de impecabil, de inteligent, de prim-ministru, de iubitor de artă, de personalitate europeană etc.
          eu sunt SIGUR că asta se negociază acum: graţierea lui

          Reply
        6. EleninaNicuţ

           @oglinjoara vezi ca iar joci pe teren minat :p   Base NU are cum sa negocieze ceva de genul asta; gaseste el si alta solutie pt partea cu regionalizarea,  unicameralul si 300 de parlamentari

          Reply
        7. Never G

           @EleninaNicuţ  @sanantonio  @oglinjoara Bravos natiune!
          Asa-l cunoasteti voi pe Basescu? Credeti ca isi va compromite munca lui pentru care a inghitit atatea injuraturi? Adica sa-l gratieze si sa dea semnalul ca toata lupta anticoruptie e degeaba? 
          Fara suparare! Cred ca ati baut prea multa bereee!

          Reply
        8. Yeba

           Băse știe câte i-am iertat deja, deci nu s epune problema că îndrăznește să mă supere acum.

          Reply
  106. Rares Pop

    Scuzati ignoranta…. Totusi.
    Nu mai luase Nastase o condamnare cu suspendare pentru santaj in Dosarul Zambaccian?
    Nu se ridica acea suspendare?

    Reply
    1. rezon

       @_felix_ Am e o lista mai scurta de fosti prim ministri in parnaie:
       
      1. Adrian Nastase
       
      Si o lista de prim-ministri plagiatori:
       
      1. Victor Ponta

      Reply
  107. rezon

    Plamgerea la CEDO nu afecteaza nici caracterul definitiv al sentintei de azi. Nu e o forma de recurs.

    Reply
    1. Florina

       @rezon 
       
      Nu, sigur, se verifică doar dacă au fost respectate procedurile. Cu aceeaşi CEDO a încercat şi Felix să aburească lumea, după sentinţa definitivă privind colaborarea cu Securitatea, încercînd să inducă ideea că acolo i s-ar face dreptate, prin schimbarea verdictului. 

      Reply
    1. sanantonio

       @fragmentarium Excelent, Vlad Zografi. Alt fizician. Ce au domne în plus fizicienii ăștia de au atîta cultură multidisciplinară? Vreun electron? În afară de Patapievici, pe care nu-l cunosc, dar îl apreciez, mai cunosc un fizician la fel de apreciabil, pe la IFA Măgurele. Și nu e anarhist. Nu că anarhix n-ar fi apreciabil, dar nu-l cunosc personal.

      Reply
  108. Boghy

    Antonescu : „Nu este legatura intre condamnarea lui Nastase si destinul USL.” (am pus ghilimele, da ?). Ba este, zic eu.

    Reply
    1. Pataphyl

       @Boghy Tot Morgenstern (trad. Nina Cassian):
       
      PROBLEMA
       
      Își spune Doișpe-Unșpe: „Mă numesc
      și incomod și nefiresc.
      De m-aș numi Trei-Patru – tot socot
      (în loc de Șapte) – că aș fi netot!”
       
      Și Doișpe-Unșpe spuse, deci: „Ehei!
      Mă voi numi de-acuma Douăștrei”.

      Reply
  109. Pataphyl

    Aștept expertiza asupra tezei de doctorat a infractorului Bombo Născase: în caz că e plagiată, copy lașul poate argumenta că a apucat-o pe căi greșite întrucît a fost atît prost cît și prost educat.

    Reply
    1. Yeba

       @Pataphyl , marile spirite ieșene think alike, ala zice și AMP, că l-a stricat anturajul, el altminteri e impecabil.

      Reply
    2. Yeba

       @Pataphyl  marile spirite ieșene think alike, așa zice și AMP, că l-a stricat anturajul, el altminteri e impecabil.

      Reply
      1. rezon

         @Yeba  @Pataphyl Distinsa ieșeancă ar trebui să fie un pic mai reținută când vine vorba de golanii de București

        Reply
        1. rezon

           @Pataphyl  @Yeba De data asta, mi-am permis sa folosesc sensul de dictionar. Trebuia sa zic Ponta, golanas de Bucuresti.

          Reply
        2. Hongse

          @Pataphyl@rezon@Yeba
          Sunt dovada vie că această afirmaţie nu este adevărată. Mă refer la bere şi mult exageratele efecte dăunătoare. (off topic)
           

          Reply
        3. Pataphyl

           @Mistral  @rezon  @Yebahttp://inliniedreapta.net/wp-content/uploads/2012/06/adrian-nastase-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-pentru-santaj-in-dosarul-zambaccian-300×169.jpg

          Reply
    1. Hongse

      @Nea
      Nu sunt de acord. Asta nu e balast aruncat sau fum în ochi. Asta e mare. MARE. Lăsând la o parte că Năstase – fost prim ministru, a ajuns în pârnaie, dar hai să rămânem la tema cu doctoratul. Năstase e doktorvater-ul lui Ponta. E chiar mai rău pentru el.
       

      Reply
    2. sanantonio

       @Nea E dusă! Adică sentința de azi e cerneala sepiei pentru a acoperi plagiatul lui Ponta. Adică Ponta, sau ăla (ăia) de deasupra lui a transmis celor 5 judecători ai ICCJ să-l condamne pe Năstase. O tîmpenie mai mare nu există. În primul rînd, plagiatul lui Ponta nu există în România, decît pe B1 și la Evenimentul. Ce impact are pe plan intern? Zero. În timp ce Năstase…  

      Reply
        1. Nea

           @rezon  @sanantonio N-am citit postarea aia în cheie conspiraţionistă. Doar că îi pică bine lui Ponta, din perspectiva alegătorului profund. Năstase era demult ştampilat chiar şi de ei cu eticheta nepotu’ lui Tamara. Acum, ei cred că Ponta luptă cu corupţia şi n-are-mamă-n-are-tată.
          Ca să înţelegeţi, nu gândiţi cu creierul vostru, ci cu al lor.

          Reply
        2. Florina

           @Nea  @rezon  @sanantonio 
           
          Lui Ponta nu-i mai pică bine absolut nimic, iar ştampila pe fruntea lui Năstase era una, o condamnare definitivă şi irevocabilă e cu totul altceva. 
          Să nu minimalizăm sub nici o formă ceea ce s-a întîmplat azi. Poate unii nu înţeleg semnificaţia a ceea ce s-a întîmplat, dar asta e o altă poveste. 

          Reply
        3. Yeba

           @Nea  ca să înțelegi, nu gândești cu creierul tău, dacă îți închipui că percepția celor care au aflat că Ilici nu mai e președinte este că Ponta l-a băgat în pușcărie pe Năstase ca să mascheze plagiatul. 

          Reply
        4. sanantonio

           @Nea   Exact condamnarea lui Năstase era ce-i trebuia lui Ponta în zilele astea. Se ignoră complet relațiile aproape părintești dintre Ponta și Năstase. Oricît de sadic ar fi Ponta, nu-l văd sacrificîndu-l pe Năstase. Ca să-nțelegi, gîndesc cu creierul meu. Dacă greșesc, eroarea îmi aparține și mi-o asum.

          Reply
        5. sanantonio

          Și încă ceva,  @Nea, am precizat și mai devreme, cele 2 subiecte aveau traiectorii diferite, Ponta prezenta interes pe plan extern, Năstase pe plan intern. Să vii să spui că Ponta l-a condamnat pe Năstase pentru ca acesta din urmă să acopere scandalul care îl afecta pe plan extern și să-l scape de cel pe plan intern, mi se pare o acțiune mult prea elaborată ca să ne aparțină. Să fie coada KGB?

          Reply
        6. sanantonio

           @Pataphyl  @Yeba  @Nea Nu i-am uitat. Ăia nu contează în ecuația asta. PNL e un apendice al PSD, cînd n-or mai avea nevoie de el, îl vor extirpa.

          Reply
      1. Florina

         @sanantonio  @Nea 
         
         Miron Damian 
         
        Miron DamianNu știu pe ce se bazează cei ce spun că, în ce privește subiectele politice, românilor nu le prea pasă de corupție. La ora la care îl postez aici, articolul de pe Hotnews are 66.000 de vizualizări…
         
        Se referă la: http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12570476-dosarul-trofeul-calitatii-inalta-curte-miercuri-verdictul-final-privind-condamnarea-lui-adrian-nastase-doi-ani-inchisoare-executare.htm

        Reply
        1. uitaroh

           @Florina  Excelent de multe vizualizari.
          Poate, totusi, au fost multi romani care au crezut ca, e ca la americani si-i vor vedea moaca lui nastase la pronuntarea sentintei. :)))
          Oricum incurajator de multe vizualizarile.

          Reply
        1. hope18

           @Yeba
           asta asa este!dar personajul MB este de un infantilism tembel sau de un tembelism infantil.Depinde cum vrei sa o iei:)

          Reply
    1. Hongse

      @Yeba
      Păi ar trebui făcute mai multe puşcării, că speranţele să găsim clienţi tocmai au renăscut.
       

      Reply
  110. Nea

    În procesele din Germania se ia în considerare un parametru interesant: energia infracţională dovedită de inculpat în activităţile sale. Cu cât e mai semnificativă, creşte şi condamnarea.
    În cazul lui Bombo se poate vorbi de o energie impresionantă, care nu s-a limitat la nişte termopane.

    Reply
  111. MariusBadea

    Incredibil ce debiteaza Cioroianu la Realitatea referitor la sentinta:
    „Se creaza un precedent. Inseamna ca toata lumea – de la cel mai mic la cel mai mare suntem expusi la astfel de practici”
    Am citat aproximativ.

    Reply
      1. MariusBadea

         @Hongse In ce tara traim! Sa-i condamne pe toti asa la gramada…
        Nici un pic de respect fata de elite!

        Reply
        1. Hongse

          @Boghy@IonescuLatul
          Chiar dacă ar fi, meciul (mai bine zis meciurile!) de ieri şi de azi, şi probabil şi de mâine, sunt mult mai interesante.
           

          Reply
  112. OstapBender

    Sa fie procurorii liberi zicea Basescu. „Cum adica sa fie liberi”, sughita Nasase. „Liberi”? Cum adica „liberi”?

    Reply
  113. OstapBender

    Iata, in sfarsit, descoperim deliciile democratiei. Hi, hi, hi. Transparenta, liberatea cuvantului si cum zicea Basescu, dandu-i fiori lu Nastase, magistratii sa fie liberi.

    Reply
  114. adina

    la turcescu: 8 cuvinte la rand, adica consecutive, identice in lucrarea ta cu cele din alta lucrare se numeste plagiat.  Unii zic 20 de cuvinte.
     
    ce procente ce 30 % ? copiat 0,01 % sau copiat 30 % tpt plagiat se cheama. aia e

    Reply
  115. rezon

    Gata, Basescu s-a demascat.   Nu intamplator s-a amanat pronuntarea la Trofeul Calitatii, ca sa pice imediat dupa plagiatul lui Ponta. 

    Reply
    1. adina

       @rezon in aceeasi cheie, de aia nu s-a cramponat basescu si l-a numit urgent pe ponta premier, ca sa pice condamnarea lui nastase in timpul guvernarii sale.

      Reply
  116. hope18

    pe langa faptul ca ponta este o lichea ordinara eu cred ca este si un caz demn de studiu psihiatric

    Reply
  117. adina

    ponta e capabil de spiritism, in a treia carte plagiata, l-a inviat pe Pinochet, Ceaucescu chilian.

    Reply
  118. oglinjoara

    Cele 5 judecătoare de la ÎCCJ merită recunoştinţa noastră: acum nu realizăm pe deplin, dar ele au schimbat cursul istoriei României. În BINE!
    Felicitări!

    Reply
    1. Nea

       @oglinjoara Da, a prezis profetul Bleen că o să apară o generaţie de judecători şi procurori care, după ce au simţit gustul sângelui de mahăr corupt condamnat, nu vor mai sta cu urechea lipită de telefonul cu fir direct la politicieni.

      Reply
    2. sanantonio

       @oglinjoara Oamenii își pot recîștiga demnitatea, Justițiarii au dovedit-o astăzi. Ce urmează să spun o să semene a cult al personalității, dar dacă nu exista Băsescu, nimic din ce se întîmplă azi nu era posibil. Meritele lui Macovei, Kovesi, Morar, al tuturor magistraților care au participat la procesul ăsta sînt incontestabile, dar n-ar fi existat dacă altcineva ar fi fost la Cotroceni. Pentru asta, respect Băse!

      Reply
  119. Hongse

    Daţi pe B1 acum. E circ mare. Ponta scrie cum trebuie judecat şi ce soartă merită Pinochet, LA PATRU ani după moartea lui.
     

    Reply
  120. OstapBender

    Astazi s-au atins tot felul de culmi. Una, sa o auzi pe Alina Mungiu spunand la tvr ca primul ministru nu este decat victima anturajului unora mai mari, rai si, iata, dovediti, si care l-au invatat la prostii, ca el, saracutul, n-ar fi poama rea, are calitati, si ca ar putea, daca ar vrea, acum, sa se dezica, sa iasa in sfarsit de sub aceasta tutela ticaloasa. Asa ceva mai rar. Vreu comple matern. Dar pana la urma, Basescu, spunea si el ca e o chestiune de maturitate, ca duce geanta altora.

    Reply
        1. rezon

           @OstapBender Lasa ca am vazut-o azi cum dezbatea ea cu Cristian Pirvulescu despre sexul societatii civile pe Romania Curata

          Reply
      1. OstapBender

         @Yeba Parca era mamuca din Creanga. Manca-l-ar mama pi dansu, di baiet cuminti, cum mai umbla vorbele rele sa mi-l strisi. Cand de fapt baietul a furat si pupaza si pe mama pupezei si pe toti ai pupezei lor de …

        Reply
  121. Hongse

    Turcescu: Nimeni nu mai stă liniştit. Dacă i s-a întâmplat lui Năstase nu mai scapă nimeni.
    Voicu oare ce face?
     

    Reply
  122. Hongse

    Turcescu: Nimeni nu mai stă liniştit. Dacă i s-a întâmplat lui Năstase nu mai scapă nimeni.
    Voicu oare ce face?
     

    Reply
  123. LunguVictorEugenMihai

    deci Grebla a zis ca Basea sa-l gratieze pe Nastase? cred ca n-a inteles Basea prea bine si l-a gratinat – adicatelea l-a cam prajit.

    Reply
    1. Boghy

       @poweraxxel Chiar, ce zice acum prostovanul ala ? Pariez ca-i ia apararea lui Bombo la A3. Doar sunt in aceeasi barca acum.

      Reply
    2. sanantonio

       @poweraxxel … și nici măcar nu-și dă seama de asta. Unii aleg să-mbătrînească urît…

      Reply
  124. Annia

    Eu nu mai sunt tanara, dar azi simt la fel:
     http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12576544-ziua-care-generatia-mea-crede-din-nou-poate.htm

    Reply
  125. rezon

    Grebla s-a calcat pe el insusi: „Toni Grebla (PSD): Daca as fi in locul lui Basescu, l-as gratia pe Nastase”

    Reply
      1. rezon

         @EleninaNicuţ  Cred ca e inca in lingoare dupa ce a sters Basescu cu el pe jos, prin telefon, ultima oara.

        Reply
        1. rezon

           @EleninaNicuţ Ce i-a zis Base cand Grebla a indraznit un „daca ma-ntrebati pe mine…”?    I-a zis „dar nu v-am intrenat, domnu’ Grebla”

          Reply
      1. LunguVictorEugenMihai

         @sanantonio ma-ntreb daca-si ia blogul cu el. ce premonitie a avut jandarmul acela in ianuarie – umflati site-ul de cultura si bagati-l in duba! s-a antepronuntat, onorata instanta…

        Reply
      2. LunguVictorEugenMihai

         @sanantonio biletelul roz-Bombo (comentariul unui domn la mine pe contul de facebook)

        Reply
    1. Hongse

      @Bleen
      Hei! 😀 Io-s fan Ferrari, puneţi şi voi Red-Bull în loc, mai ales că-i dă şi aripi! 😛
       

      Reply
  126. Bleen

    Fumurescu: ”PDL e ca barza chioara – ii face Dumnezeu cuib. Numai sa stie sa-l foloseasca. Daca merge pe mana lui Blaga, are si Doamne-Doamne limitele lui.”

    Reply
  127. liviuta

    Azi e o zi mare. Ii promit si lui @San Antonio o bere in semn de uitare a supararii pe care i-am purtat-o acu vreo doua zile!
    Sa ne traim si sa-l vedem si pe Ponta la usa din dos!

    Reply
  128. andrei_p

    Omul cred ca e excited la maxim. Va dati seama ca de maine lui Adrian Nastase ii numara ouale Jack Spintecatorul?

    Reply
  129. florentin

    tot va simti fiorul primirii pachetului cu bunatati de acasa si isi va manifesta gentiletea impartind icrele negre, speram unor negri. vreo 8 pachete tot va primi, poate chiar si unul mare de Craciun

    Reply
    1. Hongse

      @Bleen
      Mâine, spectacolul pe televizoare o să fie mirobolant în seara asta. Tocmai am auzit că 5 ambulanţe SMURD au fost mobilizate la sediul trustului intact…
      Da’ şi eu sunt la a doua 😀
       

      Reply
        1. mishulake

           @Florina  @rezon =)) apropo de număr, îl poate face pe ultimul, cu funie și săpun. nu mai face nicio zi de pârnaie.

          Reply
  130. Boghy

    De cateva zile toata lumea afla unde este Romania pe harta. Vreo doua zile despre plagiatul lui Ponta, acum condamnarea lui Nastase… Ne facem cunoscuti, monser !

    Reply
    1. Ilinca

       @Boghy Da, o adevarata campanie de branding: Romania, tara cu un PM plagiator si un fost PM in parnaie pentru coruptie. 

      Reply
      1. adina

         @Ilinca  @Boghy tara in care lumea academica are in sf. curajul de a combate un plagiator, fie el si prim ministru si tara in care un om face puscarie pentru o fapta penala, necontand functia pe care a detinut-o in anii anteriori sau ca e baiat de familie buna. E un sentiment de eliberare, similar cu cel trait de nemti cand a cazut zidul Berlinului si nu cred ca spun vorbe mari.

        Reply
    1. Florina

       @Nea 
       
      Scriam în acelaşi timp, eu pe Fb :)))))))Florina Neghină
      Adriane, nici nu ştii, cît de strîmt începi să fii!Like ·  · Share · about a minute ago near Bucharest

      Reply
  131. adina

    activitati culturale, gazeta penitenciarului, etc.. si din 8 luni (1/3 din sentinta de 2 ani) raman cateva luni. hai ca trece repede…

    Reply
    1. Annia

       @adina Isi instaleaza Antena 3 carul de reportaj acolo si transmit cel putin o data pe saptamana

      Reply
    1. sanantonio

       @Boghy Ca să pierd eu pariul cu Bleen. Serios acum, e greu explicabil de ce a primit cea mai mică pedeapsă, deși a cam avut cea mai mare vină. Dar hai să nu fim cîrcotași.

      Reply
      1. Luminita

         @Florina  @Bleen ….in capul lui Sova mai suuuunt muuulte, isi dadea ochii de avocat de talie internationala peste cap, asigurand-o pe inlacrimata Alessssandra ca mai sunt, nu ramane Bombo de caruta.

        Reply
    1. anarchix

       @Bleen Avocatul asta e ca doctorii aia din filmele americane care se indreapta catre membrii familiei celui decedat si dau din cap resemnati. 

      Reply
    2. EleninaNicuţ

       @Bleen doar d’alea extraordinare, in anumite conditii (cazuri expres prevazute), care nu suspenda executarea decat in mod exceptional

      Reply
  132. Ilinca

     Croitoru, fost pdl-ist pana acum o luna, e mai indarjit decat Sova! Cred ca o sa faca o criza de inima in direct pe B1 dupa cum arata! 

    Reply
    1. adina

       @Ilinca un fost prim ministru nu poate sa suporte 2 ani de inchisoare, dar pt. un golan de pe strada care fura o gaina e un mizilic.

      Reply
    2. Annia

       @Ilinca Pai trebuie sa-si demonstreze devotamentul fata de cauza.  Cand ma gandesc ca era una din propunerile PDL pentru postul de ministru al invatamantului!!!!! Noroc cu Base, ca l-a impus pe Funeriu!

      Reply
      1. sanantonio

         @Annia  @Ilinca Croitoru e una din cele mai mari șulfe din politică. Înainte de a intra în PDL, pe vremea cînd PSD era la putere, era un fan devotat al PSD. Din păcate, am avut ghinionul să-l cunosc, pentru scurt timp.

        Reply
        1. Ilinca

           @sanantonio  @Annia Acum isi da seama ca a facut saltul intr-o barca sparta care tocmai se scufunda. Ce-o fi in sufletul lui saracu’ ..

          Reply
  133. Boghy

    Cica o sa-l elibereze conditionat dupa 8 luni pentru ca are peste 60 de ani. Dar principalul este ca a fost condamnat, pana la urma.

    Reply
        1. sanantonio

           @rezon unde văd că nu like de-al meu, mă reped ca berbecu și uneori dau cu capu-n gard. mi se înroșeste privirea

          Reply
    1. sanantonio

       @rezon Dă pe B1 pînă-ți trec simptomele. Turcu cere demisia lui Tonta din cauza scrisorii pierdute.

      Reply
  134. gupi

    Maică, parcă mai ieri te dădeai cu bicicleta pe holul palatului …
    Ia să vorbes eu cu Fuego să-ți cânte câte o doină seara …

    Reply
  135. Bleen

    @Stimate Domnule Prim Ministru,
    Deocamdata e unu zero pentru satanail.
    Razboiul abia incepe! Va doresc rabdare si succes in continuare.Sunt alaturi de dvs., doresc ca la final dreptatea sa triumfe.
    Jubilatiunea borfasilor portocalii este dementa. Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, de principiu, si inca , cel care sapa groapa altuia va cadea singur in ea.
    La atac stimate domnule Adrian Nastase!
    Desi nu mai avem blog o vreme, totusi suntem langa dvs.Va asteptam , pe curand inapoi.
     

    Reply
  136. Florina

    Completul.
    Livia Stanciu – Presedinta ICCJ
    Florentina Dragomir
    Maricela Cobzariu
    Sofica Dumitrascu
    Ioana Alina Ilie
     
    Respect, doamnelor!

    Reply
  137. morris

    Intrebare: daca are suspendare in dosarul Zambaccian, se ajuta la actuala pedeapsa de 2 ani? sau se contopeste?

    Reply
  138. DanCanada

    „Calm down, guys” cum zice englezu’, Bombo inca nu e „actually, effectively, physically” la inchisoare 🙂
    In 24 de ore da o boala peste el, streche dracu’ mai stie ce si-au sa-i comute la ceva de minima siguranta / inchisoare la domiciliu ca doar deh! avem instante umane, nu?
     

    Reply
    1. Boghy

       @DanCanada  Da, sa vezi cate boli isi gaseste acu’, la repezeala. Noroc cu condamnarea asta, altfel nici nu-si dadea seama ca bolnav-copt era. Am putea spune chiar ca i-a salvat viata.

      Reply
    2. sanantonio

       @DanCanada Dane, mă repet, nu contează dacă face nici măcar o oră de pîrnaie. Face parte din istoria politicii, e trecutul, gata, poate să-și numere liniștit ouăle. Singurul lucru care contează e independența Justiției. De azi înainte am încredere s-o scriu cu literă mare. Justiția. Mă simt bine!

      Reply
      1. DanCanada

         @sanantonio Da, 1) s-a inlesnit intrarea in Schengen 2) Bombo nu mai poate candida la nimic serios politic.
        Aliluia! 🙂

        Reply
      1. Luminita

         @Amelia New  @mishulake .. poate face un troc cu Ponta, nu il gratiez pe Bombo daca renunti sa iti mai arati muschii cu mine

        Reply
    1. Yeba

       @mishulake adică să facă cerere, să implore clemența lui Băse și Băse, mărinimos, s-o semneze la un moment dat.

      Reply
      1. Boghy

         @Yeba  @mishulake  Mi-l si inchipui pe Bombo, in genunchi, cu ochisorii in lacrimi, rugandu-l pe Base sa scoata pixu’ si sa semneze…

        Reply
      2. mishulake

         @Yeba păi nu?!  că cu ocazia zilei de naștere, în 22 face 62 de ani, și nu se face să sufle-n lumânare în locuri nepotrivite =))

        Reply
    2. Luminita

       @mishulake … ce’ar fi sa dea Base o lovitura si sa il gratieze, pe motiv de varsta si afectiuni cronice ???!!!!

      Reply
        1. Luminita

           @mishulake pai ce !? orisicum nu mai conteaza daca face 2-3 luni sau doi ani, Bombo este orisicum un cadavru (politic) marinerul poate puncta, in dragoste si politica orisice este admis.

          Reply
  139. Amelia New

    Pot pentru ca sa strig?
    HIP, HIP, URAAAAAA MORAR (& DNA)!
    HIP, HIP, URAAAAAA COMPLETUL DE 5 (& o parte din ICCJ)!
    HIP, HIP, URAAAAAA M. MACOVEI!

    Reply
    1. Florina

       @Amelia New 
       
      Şi Băse! Cu Geoană preşedinte, nimic din ce se întîmplă acum nu era posibil,. Asta le era miza. We win, they lose. 

      Reply
      1. Never G

         @Florina  @Amelia New Asa e! Ne-a trecut glontul pe la ureche.
        Acum trag din nou! Sa ne pazim!

        Reply
    1. adina

       @morris intr-adevar si chirac a avut probleme cu justitia, a primit cu suspendare. Ca sa vezi, suntem mai ceva ca occidentalii. Sa mai zica cineva ca ICCJ nu are cojones.

      Reply
  140. cocosila

    Partidul cu fost premier la parnaie, cu actual premier plagiator si cu mai multi ministri icompatibili este aliat cu PNL-ul si ne propun impreuna 4 ani de guvernare. Ce ziceti de asta?

    Reply
  141. DanCanada

    OK, l-au dus cumva la inchisoare direct? Stie cineva la ce inchisoare e acum?
    Sau executarea asta e aminata cu cine stie ce proceduri (sanatate, n-are chef inculpatul etc etc).

    Reply
  142. Yeba

    Pregătiți carul cu reportaj la Spitalul Floreasca și ambulanțele să se prezinte la Băneasa, la sediul A3, să ridice moderatorii și invitații prinși de suflul exploziei. 

    Reply
  143. rezon

    „Prisoner forty-seven said to pris’ner three: You’re the cutest jailbird I ever did see. I sure would be delighted with your company, Come on and do the jailhouse rock with me.”

    Reply
  144. Florina

    „Să trăiţi bine!” a însemnat, pentru mine cel puţin, nu numai o referire la situaţia financiară, ci şi să trăim în legalitate, fără excepţie. Aşa că, da, trăiesc bine. Mult mai bine. 
     
     

    Reply
  145. victor_vb2

    Sper ca aceasta condamnare sa nu acopere in mass-media plagiatul/furtul lui Ponta!
    El e inamicul numarul unu, Nastase – sa-i fie de bine unde merge – dar Ponta trebuie combatut pe cat posibil.

    Reply
    1. Amelia New

       @morris Pentru constestatie in anulare sau revizuire sunt niste motive foarte stricte care in 99,99% din cazuri nu-si au aplicabilitate. Imi ca si Felix a incercat sa uzeze de ele in dosarul de turnator si a luat-o in bot.  

      Reply
  146. rezon

    Rahaturile astea procedurale cu contestari la executare samd nu mai conteaza.
     
    Bombo e condamnat definitiv si irevocabil.

    Reply
  147. tiestoster

    Sunt în a doua secundă de plăcere. Într-adevăr, la A3 e mare jale. Șovică strânge din fălcuțe.
    Gata cu fericirea. Acum începe îngrijorarea și potențarea entuziasmului. Înțeleg că Ponta dă fuga la Bruxelles fără Băse, after al ?
     
     

    Reply
      1. Ilinca

         @BleenAvand in vedere ca ai nimerit-o cu atatea pronosticuri….. pe unde zici ca se pleaca spre Cuba?

        Reply
  148. Amelia New

    La mine tocmai ce s-a luat curentul. Oare primarul r. negoita marcheaza trecerea in bezna a lui AN?

    Reply
    1. Merechene

       @Yeba timp in care usl va incerca schimbarea conducerii DNA si a Parchetului General, dupa cum viseaza from day one.

      Reply
  149. Augustin Gabriel Fratila

    asteptam si pe voiculescu,rebenciuc,iliescu,patriciu sa-i vedem la puscarie !!!!

    Reply
  150. Boghy

    Asta e razbunarea procurorului Panait, impins la „sinucidere” de omul lui Nastase, Plagiatorul cel Vitez. Dar si meritul lui Base. Justitia functioneaza. Daca iesea Geoana presedinte, pana acum justitia era cu botu’ pe labe si Nastase era achitat. La mai multi inchisi. Tavalugul s-a pornit. Procurorii au prins gustul pestilor mari.

    Reply
  151. tiestoster

    Eu, ca toți – Bleen, sunt surprins la nemurire. Cred că va urma o imensă viermuială în tabăra roșie (scuze de rarofonie). Ca și în cea portocalie, după cum bine spui. Dar ce facem cu ceilalți? Și în cât timp iese Nasti din nu-ș ce motive născocite și frumușel ambalate la Telecloacă (acum, și cu TVR) ? Cât timp mai are Codruța ? Cât timp mai are Morar ? O să moară cineva subit ? Uite unde-am ajuns, am scenarii La Piovra. Aici m-au adus. Mai mult mi-e frică decât mă bucur. Dar hai să-mi permit o secundă de bucurie. Noroc !

    Reply
  152. liviuta

    Mi-e teama pentru justitie.
    Mi-e teama ca daca USL castiga alegerile vor sari pe justitie rau de tot. E important, totusi, ca au trecut 8 ani din 2004 si cred ca s-au mai uitat reflexele slugarniciei si sunt in sistem multi oameni noi care nu au apucat sa cunoasca frica.

    Reply
    1. Annia

       @liviuta De asta e atat de important semnalul dat azi: si pentru justitiabili, si pentru cei care lucreaza in sistemul de justitie! Ca sa nu mai vorbim de… „retele”:)
       

      Reply
      1. liviuta

         @Annia Sper, totusi, sa nu ajungem sa-i vedem in toamna pe USL-isti avand ocazia sa incerce ceva si sa testeze sistemul. Poate se intampla ceva si nu ajung ei la guvernare si in toamna. E mai sigur.

        Reply
        1. Annia

           @liviuta Eu compar si cu ceea ce se intampla acum in sistemul de invatamant: inainte de Funeriu, nimeni nu indraznea sa miste in front; dupa instalarea noului guvern, au tot fost reactii ale profesorilor, cercetatorilor. Asadar, piratul a avut dreptate: ceva s-a schimbat iremediabil

          Reply
  153. Amelia New

    Se pare ca Base a avut oares’ce dreptate cand a zis ca unele progrese sunt ireversibile. S-au umflat muschii unor magistrati si au prins gustul independentei. Da Doamne sa fie majoritari!

    Reply
        1. morris

           @SimonaM  @sanantonio Eiiii,,,o sa fie doar lesin de domnisoara. Infartul la Jilava, cand vede tatuatii.

          Reply
    1. Ilinca

       @SimonaM Daca nu e nimeni la spital, reporterii sa se indrepte repejor spre punctele de trecere a frontierei.

      Reply
    2. Yeba

       @SimonaM nu ne mai fierbe, că o să ajungem noi înșine acolo! Deci dacă-i face bypass multiplu nu mai face închisoare? Nu s-ar duce toți să facă by pass preventiv?

      Reply
      1. SimonaM

         @Yeba Era o chestie cu ”nu suportă regimul de detenție” ceva…
        Eu nu-l văd mergând la închisoare. E prea laș.

        Reply
        1. SimonaM

           @cocosila  @Yeba http://en.wikipedia.org/wiki/Coronary_artery_bypass_surgery
           
          E doar un feeling al meu. Repet. E prea laș, nu cred să fie în stare, fizic, să se prezinte…

          Reply
        2. sanantonio

           @SimonaM  @cocosila  @Yeba Sincer, nici nu mă interesează dacă va face o oră de pîrnaie. E out din politică, iar Justiția e liberă. Restul e vax.

          Reply
        3. SimonaM

           @sanantonio  @cocosila  @Yeba Tot cam asta dădeam să scriu și eu. 
          Puțin importă dacă e cu dușuri la comun sau nu. Mesajul e dat. Și umilința e aproape completă 😀 

          Reply
  154. Bleen

     Redactia Kamikaze 
     
    ”Nasol! Nu ne ajungea un doctor fraudulos în funcția de prim-ministru! Acum ne-am pricopsit și cu un pușcăriaș – coordonatorul lucrării lui de doctorat!”

    Reply
  155. Bleen

    Absolut toți cei cu care am vorbit despre cazul ăsta, au zis că Năstase scapă. Absolut toți, fără excepție. Doar eu am zis că intră la bahaus. Sînt tare. 

    Reply
    1. gone fishing

       @Bleen
       si eu asa am zis, ca nu se exista sa nu scape. era sa scap unditza in lac cand am citit stirea!

      Reply
  156. liviuta

    Daca n-avem bebelus veneam si eu la bauta! Dadeam doua randuri! Unul pentru Naste si unul pentru sperantele de a-l vedea, macar o zi, pe Ilici, tot acolo. Nu-mi vine sa cred!

    Reply
    1. Never G

       @cocosila N-au nici un interes. Sunt multe dosare pe rol.
      Vor incerca sa compromita justitia.
      Codrin Stefanescu deja  a trecut la planul 2:   sa sperie lumea cu procesele vezi doamne  necinstite de care vor avea parte.

      Reply
  157. Bleen

    De fapt, m-am gîndit mai bine. După condamnarea asta, Monica Macovei chiar că nu mai are nicio șansă la președinția PDL. Nu mai are șanse la nimic în PDL. Cred că o linșează Blaga și echipa dacă o mai văd pe la PDL, pe acolo.

    Reply
  158. uitaroh

    “Decizia a fost luata cu unanimitate, fara opinie separata.”
    Asta apropo de  pariurile de acu’ 2-3 ore. :))
     

    Reply
      1. uitaroh

         @Bleen Nu era vorba ca v-ati inselat sau nu la scor. :))
        Dar, ma distraam teribil vazand variantele diferite de „betting”. :))
        3-2, 2-3, 4-1. O fo’  fain oricum.

        Reply
    1. Luminita

       @Nea .. Voiculescu, Nicolescu-Arges, Seres, lista este lunga, cel mai important lucru este semnalul dat, o bata in moalele capului pentru toti uselistii : si ce daca sunteti la butoane, noi nu va (mai) linge curul

      Reply
  159. rezon

    Ponta poate spune ca justtitua e puternica si independenta. Iata ca un puternic politician aflat la putere ajunge la brutarie.
    Felicitari
     

    Reply
  160. _felix_

    Adrian Nastase probabil a meritat condamnarea, avand in vedere ca toti cei 5 judecatori au luat aceasta decizie.
    Astept, tot asa, judecarea si, eventual condamnarea, altor oameni politici, din fostele guverne…
    Cred ca doar atunci putem afirma cu siguranta ca justitia este independenta.

    Reply
      1. rezon

         @Yeba Daaa… Dar observați, vă rog, tonul reținut, confesiv, al celor din studio.
        Unde sunt spumele, unde e aplombul?

        Reply
  161. sanantonio

    O aveai pregătită demult, recunoști? La postarea asta dau LIKE la toate comentariile, inclusiv la trolli.

    Reply
        1. sanantonio

           @BarbuMateescu Să fiți iubiți, și să curgă berile! Fără număr! Plătesc eu la-ntoarcere!

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *