PDL, la final

Îmi spunea cineva că PDL nu are experţi, că asta e marea problemă a partidului. Nu cred. PDL are experţi, are şi tehnocraţi, are şi afaceri, are structuri, are bani şi logistică, are de toate. Nu-i lipsesc decît doctrina şi politicienii. Partidul Tehnocraţilor cu Afaceri a ajuns la final de carieră politică. Iată cum arată şi cum sună acest final:


(sursa: Hotnews)

Facebook Comments

14 Comments PDL, la final

 1. torino

  Dscutiile din pdl m-au adus la realitate.Recunosc , am crezut pana in ultimul moment ca urmaresc un film de Hollywood cu final fericit. Deci, mai lucizi fiind , hai sa fim seriosi , un partid nu se poate naste scriind pe blog. De cand lumea , un partid inseamna un lider care trebuie sa aiba o fata , o voce , sa vorbeasca( mult , repede si , eventual, bine) sa puna mana pe sapa (coasa) , sa mangaie copii , sa sarute ce au mai scump romanii ( nu stiu , femei , copii , moaste , tarana , casa poporului , Andreea Marin… ), sa se lupte cu turcii , rusii , mafia , ( sa construiasca dupa fiecare victorie un moll cu reduceri si gratuitati). Pentru asta ai nevoie de expunere publica ( asa , calitati de lider , cred ca ar avea multi,daca stau sa urmaresc diverse emisiuni cu priza la mase : Nora pt. mama , etc), deci de televiziuni , site-uri de socializare , sau de o burta de bere ( s-au facut partide si in berarii ). In general nu se pune caruta incarcata cu un proiect de partid in fata boului ci in spatele liderului.

  In concluzie :lider + idee politica ( uneori poate sa si lipseasca) + expunere mediatica = putere politica (partid).

  Reply
 2. 2-3

  C. Preda: "E fascinantă solidarizarea pesediştilor de marcă – de la B.N.Duvăz şi Adrian Năstase la Victor Ponta – cu decizia celor care în PDL s-au auto-intitulat “talibani”. Parcă le-ar părea rău că nu au putut vota şi ei ieri în CNC al PDL…"

  Reply
 3. nightmare

  p.s. propunerea reformista ca cei care au colaborat cu securitatea sa nu poata ocupa functii de conducere si nici candida pentru parlament exista in statut de pe vremea lui Petre Roman…..toate candidaturile la parlament le aviza Petre Roman direct dupa ce aveau de la SRI avizul de necolaborare cu fosta securitate ….la fel exista in statut si referirea la nomenclaturistii PCR pana la pozitia de secretar al organizatiei locale a PCR…

  Reply
 4. nightmare

  domnule Bleen

  PDL nu a ajuns la final ….o sa vedeti in urmatoarea perioada ….reformistii nu au fost invinsi azi….cineva zicea la celalalt art. al dvs,ca au cerut prea multe masuri reformiste dure tocmai ca sa nu poata fi votate….eu zic ca au negociat …..plastic vorbind ,politica e o negociere ca la piata ….ceri mult ca sa ramai si tu cu ceva …reformistii au cistigat azi destul de mult pentru cineva in politica de 2 ani de zile si care veneau din exterior.

  Azi PDL a ratat doar momentul de a face ceva maret ,de anvergura ….reformele dure pe care le-ati dorit pentru PDL,poate sa le faca un partid mic ,nu de marimea PDL-lui…iar masuri radicale reformiste se iau cind esti in opozitie nu la guvernare…..poate ca nu le-ar strica pedelistilor vreo 4 ani de opozitie :)))))

  Reply
 5. cornelius

  Cotofenele A3 il tot intreaba pe sfantul Preda: "si atunci, daca e un partid de hoti si corupti, ce mai cautati in PDL"?

  Reply
 6. Bleen

  @Yeba

  Pe Blaga, Videanu sau Olteanu nu-i deranjează nici un scor de 7%, dacă rămîn prieteni cu greii USL şi împreună pun justiţia cu botul pe labe.

  Reply
 7. Yeba

  … pietrele ramin, vorbe serioase, cu acoperire…

  Greii ramin ca pietroaiele imune in Parlament, eventual in alte partide, partiduletul se duce la fund cu pietroiul imaginii legat de git.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *