Sulfina Barbu, un Lăzăroi bărbierit şi cu fustă

Deşi Sulfina Barbu nu a declarat că nu se va înscrie în PDL aşa naşpa cum arată el acuma şi că s-ar implica într-o mişcare mai largă, de dreapta, senatorii pedelişti tot nu s-au obosit să sprijine legea asistenţei sociale măcar prin simpla prezenţă. Astfel, legea a fost amînată din nou. Ori senatorii PDL văd în Sulfina Barbu un Lăzăroiu bărbierit şi cu fustă, ori e ceva ce nu le convine în legea aia. Ce o fi? Ce o fi?

UDPATE. Proiectul legii asistenţei sociale

Facebook Comments

11 Comments Sulfina Barbu, un Lăzăroi bărbierit şi cu fustă

 1. Adrian R.

  Basescu astepta un telefon de la Lazaroiu dupa demiterea de la minister. Daca nu vrea sa sune Lazaroiu, il va cauta Basescu cind va avea mai mult timp decit a avut in ultima perioada.

  [Din emisiunea lui Cristoiu cu Basescu de la B1TV]

  Reply
 2. Mobgirl

  Cred ca noi nu realizam marea problema cu care se confrunta intreaga lume de cel putin 2 ani de zile: ce facem cand nu mai sunt bani de ajutoare sociale?

  Ce facem cand sistemul privat e atat de lovit incat banii colectati prin taxe si impozite sunt prea putini pentru numarul estimat de 'beneficiari ai serviciilor sociale'?

  Nu inteleg cum raspunde legea la aceasta problema.

  Reply
 3. cristoiu

  Mi se pare ca Madame Blogary debuteaza ca miscare de dreapta cu o eroare tehnica,care se datoreaza ( !!!) tocmai calitatii de exceptie a initiatorilor.Va dau exemplul meu,ca om putin implicat in politica de azi si la fel de putin in cea dinainte de 89.Am nevoie de un obiectiv,nu de directii,vreau ceva simplu si acum vad o multime de pretendenti,cu o multime de idei (mai mult sau mai putin coerente).Imi aduc aminte de partidul APR care a ajuns rapid la cca.20% ,datorita asteptarilor nehotaritilor (de fapt a neincrezatorilor ) si care s-a dovedit o cacealma.Aceasta miscare are nevoie de credibilitate,nu neaparat de inteligente.(prozelitii vor veni cu plus de masura cand vor mirosi cinstea ,corectitudinea si speranta.)

  Reply
 4. Sare'n Ochi

  noua lege interzice darea catre bizonul/guvidele infrigurat a galetusalor cu gaz subventionat inscriptionate cu "puteti sa nu ne votati daca gasiti in alta parte mai ieftin" (de exemplu).

  Reply
 5. Nea

  ElCucui, am crezut că eşti supărat pe mine, de-mi vorbeşti prin Nemo.

  Şi îndrăznesc să spun că voturile pierdute de Lăzăroiu cu asistaţii sociali înţărcaţi se suprapun peste cele pierdute de Funeriu. Adică, părinţii loazelor căzute la bac sunt în acelaşi timp şi asistaţi social.

  Reply
 6. Mobgirl

  Recunosc ca nu stiu cum arata vechea lege si din cauza asta nu realizez unde sunt noutatile si imbunatatirile.

  Am vazut ca in continuare sunt o multime de ajutoare sociale, inclusiv venitul minim garantat la care nu s-a renuntat. Poate inainte erau mai multe, iar acum lista e la jumatate?

  Am vazut ca in continuare, atunci cand se aloca bani, se calculeaza cati oameni au primit ajutoare sociale anul anterior si se estimeaza cati vor indeplini conditiile pentru anul care urmeaza, dar vad ca nu estimeaza nimeni cati oameni e capabil sa sustina sistemul privat in anul urmator.

  In continuare ajutoarele sociale sunt prezentate ca drepturi (daca nu le primesti, ti se incalca drepturile) in loc sa fie corelate cu capacitatea sistemului privat de a le sustine:

  adica,

  infloreste sistemul privat, danseaza lumea pe mese – dam ajutoare sociale si ce mai vreti voi,

  se prabuseste sistemul privat, sute de mii de firme dau faliment si sute de mii de angajati sunt concediati – atunci … nasol, asta e, strangem cu totii din dinti ca sa iesim din prapastie, nu stam sa ne imprumutam zeci de miliarde de euro ca sa acordam 'drepturile' si sa sfarsim si saraci lipiti, si inglodati in datorii, cu poveri uriase in spate care vor face si mai dificila iesirea din prapastie.

  Sau poate e prevazuta chestia asta prin vreun articol de-ala abscons si nu i-am prins eu intelesul?

  Reply
 7. Alex

  Tocmai am citit un articol despre pragul impus de guvernul indian pentru acordarea ajutoarelor sociale. Cei care s-au simtit deranjati de nivelul de ~800 RON pentru cei mai saraci 40% dintre romani ar trebui sa citeasca asta:

  http://www.ziare.com/international/india/pragul-s
  sau
  http://qn.quotidiano.net/esteri/2011/09/21/585462

  Apropo de bogatia relativa… In India, cei care au peste 40 de centi pe zi sunt printre cei mai bogati si nu pot primi ajutoare sociale. Raportat la venitul lunar, limita este de 11,8 euro in mediul rural si 14,7 euro in mediul urban.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.