Salariile parlamentarilor

Din Ziua veche, via Alin Fumurescu. Prima pagină inserată ca imagine (click pentru a mări), restul de 7 pagini in pdf-ul atașat.

fișierul PDF complet.

Facebook Comments

53 Comments Salariile parlamentarilor

 1. Alexandru H.

  Mai luati niste gandire economica, diluata in apa.

  "Creşterea pensiilor a fost sustenabilă, un gest de dreptate faţă de oameni care au muncit, care au contribuit”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

  Reply
 2. para

  Ideea unui site care conţine o listă de genul ăleia mi se pare bună.

  Păcat că sursele majorităţii dintre porcisme sunt Realitatea, Antena 3, şi noul Cotidianul.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   Da, excelent pina am vazut un frumos banner cu Rompetrol. Energia vine din suflet.

   Reply
 3. MicutzaCeKurai

  tare de tot (in sondaj):

  "De asemenea, sondajul arată că 72,7% din respondenţi sunt de acord că Guvernul Boc distruge mediul de afaceri din România prin creşterea taxelor şi impozitelor"

  "Sondajul GSS 2000 a fost reali­zat în perioada 13-20 mai 2010 la comanda PNL Bucureşti, pe un eşantion de 1.101 persoane de 18 ani şi peste din Capitală, marja de eroare +/- 2,95%, la un nivel de încredere de 95%."

  parca s-a anuntzat ca nu se cresc taxele si impozitele)))) cred ca sondajul s-a realizat dupa ce s-a pus intrebarea eliminatorie: v-atzi mai informat/atzi avut acces la informatzii despre Romania in ultimele 2 saptamini (altele decit Antena1-3, Realitatea TV)?

  in sondaj Crinela ajunge presedinte si PNL este pe primul loc la intentzia de vot.

  Reply
 4. nedormitul

  proces verbal de tură

  către domnu' cojocariu

  subsemnatul, nedormitul, în timpul serviciului meu nu s-a întîmplat nimic. decît unu care bea şi aşteaptă în sala de aşteptare, zice că vrea să vorbească cu dumneavoastră. io nu l-am lăsat înăuntru, că mi-e frică de el, că bea.

  cu respect, data, semnătura, etc.

  Reply
 5. nedormitul

  domnu' corson, îmi pare rău. am închis. reveniţi mîine dimineaţ'. dacă vă trece vreo treabă, mergeţi în sala de aşteptare, toaleta e peste drum. să pot să mă culc şi io liniştit.

  Reply
 6. Corson

  (A se vedea/citi/rumega inainte “Demisia consilierului Gheorghe Angelescu – o chestiune de stabilitate”)

  Domnule Cojocariu, insist sa consider ca nedemisia consiglierului Angelescu e o chestiune de nestabilitate.

  Mai insist sa consider ca atunci cind actul unilateral al demisiei nu functioneaza (din motive de toval, sau de Ordin pe Unitate), institutia DEMITERII din functiune trebuie sa corecteze aberatiunea.

  Dvs. ce considerati?

  Intrucit, din motive care ma depasesc, subiectul demisiei la Pastele Calului intimplata a consiglierului Angelescu e un subiect minor, in ciuda recomandarii dvs. exprese, credeti ca ar trebui sa abandonam subiectul sau sa asteptam indicatii ulterioare?

  (Deoarece riscam ca acest subiect important pentru tara sa treaca in anonimat, voi reitera postarea la subiectele cu potential de piata.)

  Reply
 7. Nea

  Ei, bibliofil, stai uşor că nu-i aşa simplu să fii parlamentar: trebuie să vii cu analizele la zi că ai stomacul bun, ficatul tare şi pielea goasă. Apoi mai vorbim.

  Reply
 8. bilbofil

  Daca nea face partid, cu obiectivele de mai sus, eu il votez! La nevoie, sint dispus sa si candidez…

  Reply
 9. Nea

  Oameni buni, dacă parlamentarii şi-ar lua salariile, ar dormi în plen şi şi-ar mânca diurnele cu secretarele ar fi ok.

  Răul cel mare îl fac atunci când muncesc: blochează legi utile, aprobă legi nocive, fac trafic de influenţă, îşi căpătuiesc rudele şi clientela politică.

  Aş propune să le dublă salariile actuale cu condiţia să renunţe la orice activitate sau atribuiţie în afară de a lua masa la bufetul parlamentului.

  Reply
 10. para

  Cătălin Ţiblea, "Asta-i ziua" 21-05-2010.

  O generaţie nouă de emisiuni, la Realitatea.

  Reply
 11. Yeba

  @zexe: DSK – Voicu sunt rude ideologice, ca socialisti – dar ar f prea putin, ca Voicu e smenar, nu ideolog. Sa fie amindoi masoni?

  Reply
 12. zexe

  Si acum intrebarea de concurs:

  Ce legatura de "rudenie" se gaseste intre Catalin Voicu si Strauss-Kahn si in ce raporturi se gasec cei doi cu presedintele ales al romanilor, domnul Traian Basescu.

  Reply
 13. Florina

  Ar fi interesanta o emisiune-concurs "Vreau sa fiu parlamentar". Cred ca participantii ar fi mai bine pregatiti decit multi actuali.

  Reply
 14. Florina

  Riddick,

  Unora li se poate asigura cazare si masa in locuri foarte sigure. Si fara salariu. 😉

  Reply
 15. Pingback: …daca doriti sa revedeti: salariile parlamentarilor din martie… UPDATE « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

 16. zexe

  Priviti-l, va rog pe Dinescu cum isi bulbuca ochii cand vorbeste despre Basescu. Dumnezeule, ce teapa am luat in 89!

  Reply
 17. injectia letargica

  oameni buni, cu suflet bun si cu credinta ca o sa fie bine: dati drumul la vorbili ali uriiiitiiiiii, macar in seara asta, ca e rau daca nu se deschide supapa sa mai iasa ceva abur! banuiam ca jegosii astia primesc salarii astronomice, ca sa ne manince de vii! si trebuie sa ma opresc aici. asta e. ma duc sa strig dincolo, unde e membrana mai subtire.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *