Trustul cheamă BUG Mafia în ajutorul bugetarilor

După ce anul trecut, chiar înaintea campaniei electorale, Trustul Realitatea-Caţavencu prelua titlul unei melodii a celor de la Paraziţii (Noi vrem respect) şi-l transforma în campanie politică, împrumutîndu-l şi sindicatelor conduse de cîţiva dintre membrii CA ai Realităţii Media, anul ăsta, Dragoş Stanca şi Costi Rogozanu au o nouă idee înghiţitoare de refreshuri: transformarea melodiei celor de la BUG Mafia (Bag plua-n lume şi v-o fac cadou) în imnul revoltei sistemului de stat împotriva reducerii cheltuielilor bugetare. Trecem peste istoria Trustului Realitatea-Caţavencu şi problemele pe care acesta le are cu bugetul, trecem şi peste marea durere a trusturilor media, posibila eliminare a fentei de buget numită drepturi de autor, şi ajungem la imaginea revoltei la români: un miliardar născut dintr-o escrocherie care a sărăcit sute de mii de oameni (Dormi liniştit, FNI veghează pentru tine), un trust media devenit instrument de trafic de influenţă şi şantaj şi care în 2009 s-a despărţit definitiv de jurnalism, sindicate conduse de membri în CA al trustului respectiv, la care se adaugă întreg sistemul de stat care a administrat România în ultimii douăzeci de ani, sistem care a fost principalul instrument şi partener al politicienilor în sifonarea a zeci de miliarde de euro din banii contribuabililor. De aceeaşi parte a baricadei, miliardari şi trăitori din ajutor social, jurnalişti şi bugetari, pensionari şi lideri de sindicat. A, şi să nu uităm de corporatiştii supă şi obo, care au înroşit caldarîmul Facebook-ului de atîta clickuri like şi join şi au aglomerat broadbandul de atîtea revoluţii la minut.

Vorba Nedormitului, corespondentul oficial al Madamei pe blogurile şi site-urile Trustului şi care astăzi a făcut un adevărat tur de forţă încercînd să le demonstreze că iarna nu-i guevara şi că revolta adevărată nu se naşte la sînii Trustului şi ai statului:

deci, pistoalele la tîmpă, pumnii în aer/

toată lumea strigă cu mine/

nu fi supă, nu fi obo/

hai la revo după rogo!

PS. Iar pentru corporatiştii revoltaţi există o soluţie: să-şi ia cîte un bugetar de suflet şi să-i cedeze între 25% şi 50% din salariul lor.

UPDATE. Nu ştiam toate faptele de arme ale nedormitului. Le preiau aici, via @omen:

quoting nedormitul via…:

#
dacă ies toţi năpăstuiţii în stradă, s-a dus sufletului p-lii tot traficul pe f5. şi nici facebook-ul nu se simte prea bine. deşi ar mai fi o posibilitate… toţi pensionarii, bugetarii loviţi crunt de soartă şi de guvernul boc să iasă cu blackberryurile molotov, laptopurile lacrimogene şi notebookurile cu gloanţe de cauciuc asupra lor, pentru a nu afecta divizia pe care cu onor o conduce domnul stanca.

#

români, vă ordon, f-teţi twitterul!

nedormitul
2010-05-10 20:17:38 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

26

români, vă ordon, spargeţi windows-ul!

nedormitul
2010-05-10 20:19:10 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

27

sindicaliştii de la youtube vor fi cei mai afectaţi de reducerea salariilor anunţată de guvern! şo pă boc!

nedormitul
2010-05-10 20:20:27 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

28

mai mulţi fermieri au ieşit cu pinguinii, vacile şi lebedele într-un marş de protest în piaţa victoriei, revoltaţi că nu primesc coinşi nerambursabili de la zinga.

nedormitul
2010-05-10 20:26:59 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

29

lupte violente de stradă în bucureşti. jucătorii de mafia wars au ieşit înarmaţi să răstoarne guvernul

nedormitul
2010-05-10 20:28:41 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

30

în lipsă de inspiraţie, protestatarii au scandat blestemele roxanei iordache

#
35

f5, f5, f5. băgameaş, s-a stricat ceva la drăcia asta… pensionarii violenţi au început să lovească cu bestialitate tasta f5!

nedormitul
2010-05-10 20:47:40 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

36

români, luptaţi, spargeţi geamuri, împuşcaţi orbeşte tot ce prindeţi, da’ aveţi grijă să nu-şi rupă margareta costea piciorul din nou, că s-au închis 150 de spitale şi n-are cine-o repara.

nedormitul
2010-05-10 20:48:57 | Raporteaza
RăspundeRăspunde
#

37

urmînd îndemnurile celor de la bug mafia (alea cu băgatul p-lii), nicoară se pregăteşte pentru proteste

guvernul îşi bagă p-la, bug mafia îşi bagă p-la, nicoară zîmbeşte tîmp.

nedormitul
2010-05-11 10:40:39

revoluţia bunului simţ îşi bagă p-la

Facebook Comments

78 Comments Trustul cheamă BUG Mafia în ajutorul bugetarilor

 1. dan

  @bleen

  mersi pt precizare si ma bucur ca m-am inselat

  recitindu-ti articolul acum imi dau seama ca s-ar putea sa fii interpretat gresit ce ai vrut tu sa spui , dar asta a fost prima impresie (datorata in mare masura titlului probabil) si e posibil ca si altii sa fii inteles la fel ca mine si ca rogozanu

  Reply
 2. nedormitul

  dan

  rogozanu nu este tonomat, nimeni n-a vorbit de asta. ba, mai mult, bleen i-a recunoscut calităţile. şi eu i le recunosc: e tînăr, e drăguţ, cu situaţie…

  Reply
 3. dan

  @bleen

  Te citesc de foarte multa vreme si e prima oara cand mi se pare ca gresesti flagrant bagandu-l pe rogozanu in oala tonomatelor.

  L-am citit in timpul campaniei electorale si a fost unul dintre putinii cu un discurs echidistant din acea perioada si imi este imposibil sa concep ca acel articol pe care il blamezi a fost scris cu "intentie".

  Pe de alta parte si raspunsul sau cu aprecierile la adresa ta mi se par total neadecvate.

  Mi se pare foarte trist ca doua persoane pe care le apreciez si respect au ajuns sa se jigneasca la un asemenea mod.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @dan: de unde ai dedus ca Bleen l-ar baga pe Rogo in oala tonomatelor? Sper ca nu din ce a dedus Rogo care a citit pe linga textul lui Bleen.

   Reply
 4. Pingback: Dragă Rogo, ești cam tîmpi | Madame Blogary

 5. Pingback: Unii au crezut că vreau să scot pistolul | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici

 6. Pingback: Unii au crezut că vreau să scot pistolul « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

 7. zexe

  @Florin, de acord. Eu m-am referit strict la cei pe care i-am vazut in imaginile de pe sticla.

  Reply
 8. zexe

  O noua generatie pe care as numi-o generatia internetului este pe cale sa ia locul celei care protesteaza in strada astazi. Ma uitam le fetele lor inexpresive si imi aminteam de cei iesiti pe marginea soselei sa aclame minerii veniti sa aduca linistea in Piata Universitatii. Sunt aceiasi suporteri ai comunismului cu masca umana care ne-au crescut cu frica de securitate si ne-au tinut departe de biserica. Au suportat cu aplauze si stoicism toate ororile comunismului, iar acum, cand intreaga lume civilizata se solidarizeaza pentru a trece de criza, toata echipa de bugetari se pregateste sa ne forteze sa ramanem cu un stat social. Toti acesti sarmani pensionari sunt nostalgici ai comunismului si poarta cu ei toata mostenirea ideologica indesata pe gat cu secera si ciocanul timp de zeci de ani. Sunt irecuperabili dar sunt ai nostri si ar trebui tratati cu blandete.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   eu cred ca "pensionarii" sint un termen manipulator, nu o categorie sociala cu comportament unitar. Faptul ca primesti pensie nu te face dintr-o data mai destept, mai prost, mai educat, mai ignorant, mai comunist decit erai in tinerete. De asta "Partidul Pensionarilor" a fost un esec, a fi pensionar nu e o ideologie dupa cum a fi bolnav nu te face apartenent la clasa sociala a bolnavilor. Se refera la ei ca la o masa unitara numai demagogii si nemernicii care vor sa-i foloseasca pe cei mai isterici dintre ei (o minoritate absoluta) pentru a creea impresia ca e un val imens de nemultumire. Nemultumirea exista insa cred ca majoritatea sint oameni rationali. Injura guvernul dar stiu ca nu e de unde. Operam cu pseudo-arhetipuri si gresim. "Pensionarul" si "Gospodina" nu sint decit clisee. Oricum, ma uitam la sindicatele din invatamint, aia sint complet iresponsabili, nu pensionarii.

   Reply
 9. para

  După părerea mea, urbanismul ţine mult mai mult de politică, decât de profesionalismul meseriei de urbanist.

  Reply
 10. para

  administraţie defectuoasă.

  By the way, nici până azi, Piteştiul nu are angajat pe postul de arhitect-şef, un arhitect.

  Reply
 11. para

  @bleen

  Miercuri, 12 Mai 2010 la 12:06 am

  Ai avut o casă cu teren, au venit comuniştii, ţi-au luat tot, au reorganizat urbanistic şi au făcut un parc pe fosta ta proprietate. A venit revoluţia, s-a pus în posesie pe vechile amplasamente, ţi-ai luat proprietatea inapoi, vrei să faci o construcţie, n-ai voie.

  E corect?

  Unde e greşeala?

  Înainte de punerea în posesie, trebuia o re-reorganizare urbanistică. Aşa, cartierele noi sunt făcute pe lotizări agricole, iar în parcuri retrocedate se fac blocuri.

  Reply
 12. para

  Dacă, într-adevăr, Băsescu şi PDL-ul au ceva de spus, au toate mijloacele să se exprime, in fapte. Au Preşedinţia, au Guvernul, şi un referendum votat.

  Reply
 13. para

  Sunt singurii care contează pe sticlă.

  Cât contează, s-a văzut din revoluţia rogo, sunt supă, şi obo.

  Mie a început să mi se rupă de ei, nu de moralitate.

  Nu zic mai multe, că apare Guţă Yodda şi iarăşi mă ia în balon.

  Reply
 14. Andra

  Para, a inceput sa mi se rupa de moralitate si alte bla bla-uri.

  Tot ce spun eu este ca vantu si voiculescu sunt cei mai tari in tara asta si sunt singurii care conteaza.

  vantu si voiculescu fac "moralitatea" dupa muschii lor si tot ce se intampla in tara asta e spus, vorbit si interpretat de ei. asta e tot ce conteaza pt. ca asta e tot ce ramane.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Andra: conteaza ca aia 100 de pensionari de la Cotroceni: tipa tare, se agita si vor scandal. Pentru marea masa nu prea conteaza. Am mai spus-o si-o repet: fraierii sintem noi cind credem ca daca tipa tare sint si multi.
   @diversi gică care înjură cu foc: ne bucura ca am devenit atit de importanti incit sa beneficiem de atentia voastra. Ne bucura ca va pierdeti vremea sa ne injurati. Ne bucura cind va dam delete si va banam. Va multumim pentru toate aceste placeri, va rugam continuati.

   Reply
 15. para

  Văntu şi Voiculescu nu câştigă din presă. Orice s-ar spune, orientarea politică a posturilor lor este vizibilă şi părtinitoare, iar presa este o investiţie care-şi scoate banii din altă parte.

  O presă liberă ar trebui să se autoregleze prin jurnalişti oneşti şi deştepţi, care să aprecieze evenimentele independent, chiar peste capul patronului/şefilor de departamente. Un jurnalist care ar avea curajul să scoată la lumină mizeriile din presă, chiar ar face revoluţie.

  Nu cred într-o televiziune oficială a guvernului, nici a unui partid. Nu cred că dacă PNL,PSD au televiziunile lor, PDL-ul ar trebui să facă la fel.

  Mai există şi internetul, nu numai TV-ul.

  Cu toată revoluţia obo a lui rogo, Voxpublica este destul de respirabilă, faţă de televiziuni.

  Reply
 16. Andra

  E aiurea sa-l invinuiesti pe vantu doar pt. ca ceilalti sunt idioti si nu pot sa faca mai mult ca vantu.

  Daca te uiti bine, vantu si voiculescu au realizat ceva.

  Bun sau rau, nici nu mai conteaza: mai mult decat ei nu mai poate sa faca nimeni.

  Reply
 17. Bleen

  lecă goţi deţa:

  "Piesa celor de la BUG Mafia a făcut ceva vâlvă zilele trecute. Inclusiv aici, pe VoxPublica. Nu pentru că ar fi fost mai dură sau mai ”explicită” decât alte realizări ale lor anterioare. Ci pentru că a fost lansată pe apele internetului la momentul potrivit (pentru piesă).

  Succesul ei vorbește însă de la sine despre ”simpatia” de care se bucură Traian Băsescu."

  Asta era problema. Au băgat ei trei sau patru melodia şi au ajuns la concluzia că deja are un succes nebun. Singurul succes îl are la voxpublica. Dar asta nu spune nimic. Decît că li se cam îneacă corăbiile.

  Reply
 18. para

  vox publica, patriotismul pluii!

  Conştient sau nu, haiducia lui Vîntu s-a luat, ca vărsatul de vânt.

  Prima măsură mai acătării, şi toată ţara zbiară.

  Merităm să fim cine suntem. Groapa Marianilor, cu sau fără ştaif.

  Reply
 19. Andra

  Pana la urma nici nu inteleg la ce foloseste tot circul asta. PDL o sa pice dupa ce-a "realizat" singura chestie de care-a fost in stare in ultimii 6 ani, adica austeritatea, dupa care vin inapoi PSD si PNL sa faca tot ce-au facut pana acum.

  Pt. PDL ar fi meritat tot circul daca PDL ar fi fost capabil sa fructifice si sa institutionalizeze cumva principiile economice pt. care face ceea ce face, dar nu e capabil nici sa ridice de jos un pai in domeniul asta.

  Nici PSD si PNL nu sunt in stare de altceva decat de ce-au facut pana acum, asa ca rezultatul e un circ absolut inutil pentru toata lumea.

  Singurul castig cert din ultimii 6 ani e faptul ca televiziunile au reusit sa modifice ireversibil mentalitatea publica a romanilor, inspre rau – si numai inspre rau (lene, harta si prostie)- iar asta nu se va mai schimba niciodata.

  In domeniul asta PSD si PNL au realizat in ultimii 6 ani performante incredibile.

  Chiar daca scopul pt. care o fac ei e rau, ei sunt singurii care au realizat ceva, si acest lucru (modificarea ireversibila a mentalitatii) e singurul lucru care va ramane dupa toate lucrurile care se intampla azi

  PSD si PNL sunt singurii care s-au instalat stabil si memorabil in cultura publica, pt. simplul fapt ca ei o fac.

  Reply
 20. gabhry_el

  Dragoş

  Stă pe strada Paris.

  Locuinţa o poţi recunoaşte din pozele făcute Prostănacului cînd a fost la SPA.

  Da' şi Zambaccianu' poate fi vizitat…

  Reply
 21. __Vali

  Catre 'blogary.ro' admins: publicati va rog intreg (acum e partial) continutul postarilor pe RSS feed.

  Multumesc anticipat !

  Reply
 22. Dragos

  Stie cineva adresa lui Vantu ? Vreau sa ațâț/întărât/provoc/ instig tepuitii FNI-ului sa NU-l crucifice pe escroc in valtoarea revolutiei care va sa vina…un Iisus e suficient !

  Reply
 23. Florina

  Eu am dificultati in a mai scrie pe vox. Cind vad ce comenteaza nedo', rid cu lacrimi. Dar bine e cu el acolo…

  Reply
 24. Măritul Dictator

  Mie îmi dă aşa, o… o… poate sînt doamne pe-aici… îmi dă o erecţie.

  Reply
 25. Marynia

  Mie toată revolta asta îmi sună a Ziua Pământului. Hai să cântăm toţi câte un vers din BUG lunea la ora 7 în semn de protest.

  Reply
 26. MicutzaCeKurai

  @bey!

  dupa salarii suntem noi,

  care te facem mai bine,

  cit de mari sunt salariile noastre: suntetzi cam boi,

  sa ne fie noua bine.

  Romania, zvircoleste-te

  bugetarul, te rog, plateste-te (n-am gasit alta rima)

  Toata lumea: mainile sus!

  caci sunt la Vantu Catzelus

  imi bag plua-n FNI

  dac-am sa pot dormi

  fara a munci (mama ei de rima! – sunt varza!)

  Viva la Revolucion

  am sinii roz-bon-bon

  si neuroni de bon-ton

  si merg la Vanghelion

  sa-l vad pe nea Ion

  sarac si cinstit

  c-un zambet latzit (nitzel obosit – hai ca-mi ies rimele!)

  sunt o Tache

  si-njur ca Roxana Iordache

  ca nu-s prea fu(biiiip!)tache!

  Reply
 27. omen

  f*ck. m-am virusat, help :mrgreen:

  aurelian 🙂 stii ce-a zis Lenin, nu? "daca nu poti, te ajutam, daca nu stii, de invatam, dcaa nu vrei, te obligam!"

  [din ciclul "comunismul te ajuta si apoi te executa!"

  :mrgreen: ]

  try the nicotine patch. may the Force be with you! 🙂

  Reply
 28. aurelian

  cat despre stanca, am o vaga banuiala ca si-a incasat ceva parale de la producatorul BUG… parerea mea!

  Reply
 29. omen

  crinul cel mai fin:

  "Crin Antonescu despre Basescu:

  Omul este un pericol public. (…) Romania e intr-adevar intr-o situatie foarte grea si adevarata criza politica e ca puterea se afla in mainile unui om care se dovedeste iresponsabil. Suntem in plina dictatura, nu mai avem de fapt Parlament, nu mai avem Guvern, pur si simplu toata lumea se duce la sultan, sa mai ceara un pic de colo, un pic de colo", a declarat Antonescu."

  de abia asta mi se pare nasol. catavencu' asta isteric, care viseaza prb la vreo suspendare(el sau paturiciu, tot aia), ca tot se fac 3 ani peste cateva zile.

  rogo e cum e din "coolitate", stanca o pune-o de revolta ca pe-o campanie de PR, BUG Mafia ies sigur castigati, ca erau cam morti si ingropati, iar eu imi iau globu' de pe blog, ca am frecat-o zilele astea, de am sa ajung si eu nedormit :mrgreen:

  Reply
 30. geefo

  Parerea mea, " de simplu cetatean" este ca gazetele de perete pot sa dea si cu capul de asfalt, tot nu o sa iasa "revolutie", chiar daca au trecut aia douazeci de ani de care pomenea Brucan. Ginditi-va si voi, era cit p-aci sa scapam si "revolutia" din 89, cind era cu adevarat rau, noroc cu ceausescu ca i-a scos pe revolutionari la miting.

  Deci, doar daca ii scoate Basescu in strada pe ghevaristi sa zici ca poate o sa aiba si jandarmii ce sa bata pret de o zi-doua, dar nici asa nu sint prea sigur. 😀

  Reply
 31. molotovul trist

  bug mafia e doar un teaser. postacii pnlisti vad ca se organizeaza pt 19 mai. revolutia trebuie transmisa in direct. la realitatea deja se lucreaza la promouri.
  nu stiu insa de unde dracu scoate bani vintu sa reinchirieze elicopteru.

  Reply
 32. omen

  @jaunetom: nu bre, e vorba de sluga care stie ca daca il popreste pe jupanu', s-a dus (si)urda pe jgheab cu zeru'.

  si nu mi se pare deloc "micromanagement" al unui site.

  simultan cu declaratiile belicos isterice ale lui Crin Antonescu, chiar incepe sa-mi puta a miscare potential exploziva, dincolo de incercarile amuzant-desamorsante ale nedormitului pe site-ul cu pricina.

  prb ca la TV nu au curaj s-o dea, ca se ia CNA-ul de ei; dar gasesc ei solutii si pt asta.

  Reply
 33. omen

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7260412-hai-ba

  Atata timp cat versuri precum “Stai asa c-o s-ascut si eu lama de la brici” sau “Preparam bombele si vi le dam cadoo” raman acolo cu Tataee pe scena, totul e ok. Dar ceva pute atunci cand un site al trustului Realitatea posteaza in aceeasi zi trei articole in care, folosind ca punct de plecare versurile violente specifice BUG Mafia, se cere demisia guvernului, a Presedintelui si proteste in toata tara.

  Ceva pute rau pentru ca diferenta dintre “mai bine huligan decat dictator” si “preparam bombele si vi le dam cadoo” e la fel de mare ca cea dintre un student revoltat si un golan cu chef de caft.

  Reply
 34. ela

  Telespectatorilor lasati cu gura cascata,ca n-au aer,nu de alta,le aduc si BUG Mafia.Mihto.Si aia stau?

  Reply
 35. zexe

  Cand ma gandesc ca am fost coleg cu Razvan Dumitrescu si cu Soviani ma trec toti fiorii si nu-mi dau seama ce sau cat i-a schimbat in asemenea hal. Razvan Dumitrescu are o incrancenare caineasca iar Soviani nu mai are destul aer. Cunosc multa lume de la Realitatea, lumea televiziunii e mica, doar trei mese, cum ar spune regretatul Dinica, dar cei doi sunt de nerecunoscut.

  Reply
 36. neamtu tiganu

  de A.C. HotNews.ro

  Vineri, 23 octombrie 2009, 15:16 English Business

  Romania's economic growth will be registered in 2010 and the IMF loan was needed to maintain the Central Bank's reserve, President Traian Basescu declared, quoted by Romanian news agency Mediafax. Even we are undergoing an economic crisis Romania is not the country we knew five or ten years ago that cannot overcome such difficult economic moments, Basescu said. He added that the country has the same resources it had in 2007 due to the economic crisis. We loan money because we do not want to affect the reserve of the National Bank, which amounts to about 26 to 27 billion euro.

  Reply
 37. Pingback: Generatia web 2.0 si revoltele sociale | FocusBlog

 38. omen

  😆

  #

  35

  f5, f5, f5. băgameaş, s-a stricat ceva la drăcia asta… pensionarii violenţi au început să lovească cu bestialitate tasta f5!

  nedormitul

  2010-05-10 20:47:40 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  36

  români, luptaţi, spargeţi geamuri, împuşcaţi orbeşte tot ce prindeţi, da’ aveţi grijă să nu-şi rupă margareta costea piciorul din nou, că s-au închis 150 de spitale şi n-are cine-o repara.

  nedormitul

  2010-05-10 20:48:57 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  37

  urmînd îndemnurile celor de la bug mafia (alea cu băgatul p-lii), nicoară se pregăteşte pentru proteste

  realitatea.net/../

  Reply
 39. omen

  problema e ca Stanca chiar crede ce spune, astia "asmut pe bune". le-a mers cu "free Gigi", au incercat cu Parazitii, incearca si mai mult acum.

  am citit insa verva lu' nedo si-am rass cu lacrimi(mi-a trecut si enervarea ca am pierdut timpul frecand menta pe voxpublica):

  quoting nedormitul via…:

  #

  dacă ies toţi năpăstuiţii în stradă, s-a dus sufletului p-lii tot traficul pe f5. şi nici facebook-ul nu se simte prea bine. deşi ar mai fi o posibilitate… toţi pensionarii, bugetarii loviţi crunt de soartă şi de guvernul boc să iasă cu blackberryurile molotov, laptopurile lacrimogene şi notebookurile cu gloanţe de cauciuc asupra lor, pentru a nu afecta divizia pe care cu onor o conduce domnul stanca.

  #

  români, vă ordon, f-teţi twitterul!

  nedormitul

  2010-05-10 20:17:38 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  26

  români, vă ordon, spargeţi windows-ul!

  nedormitul

  2010-05-10 20:19:10 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  27

  sindicaliştii de la youtube vor fi cei mai afectaţi de reducerea salariilor anunţată de guvern! şo pă boc!

  nedormitul

  2010-05-10 20:20:27 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  28

  mai mulţi fermieri au ieşit cu pinguinii, vacile şi lebedele într-un marş de protest în piaţa victoriei, revoltaţi că nu primesc coinşi nerambursabili de la zinga.

  nedormitul

  2010-05-10 20:26:59 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  29

  lupte violente de stradă în bucureşti. jucătorii de mafia wars au ieşit înarmaţi să răstoarne guvernul

  nedormitul

  2010-05-10 20:28:41 | Raporteaza

  RăspundeRăspunde

  #

  30

  în lipsă de inspiraţie, protestatarii au scandat blestemele roxanei iordache

  Reply
 40. aurelian

  omenemo: nu iese ca in grecia ca zise dictatoru’ ca nu aproba reprimari in forta

  de fapt singura explozie va fi la Casa Presei imediat ce termina anaful controlul… sa vezi atunci cum pica electrica la antena…

  Reply
 41. Bleen

  @jaunetom

  La un trust micro, un management pe măsură. La ce a ajuns Trustul acuma, orice ar face SOV, tot micromanagement se numeşte. Şi apropo, buzunarul şi rogoliul rănit nu sînt numai ale lui SOV, ci şi a angajaţilor din dotare. Care, cu icazia pierderii alegerilor de către Geoană, şi-au futut careera.

  Reply
 42. jaunetom

  Mirel, gresesti, bre, vazand conspiratii acolo unde nu’s.
  Am mari indoieli ca mogulul se ocupa de micromanagement pe Vox. Are el probleme mai mari.
  Daca si VP e parte din vreo strategie antiguvernamentala, eu ma duc si ma inscriu in PSM.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *