Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie

Am deschis bleen.ro în 6 august 2008. Am scris acolo pînă în ianuarie 2010, cînd am trecut pe Blogary. De 3 ani blogul este în adormire iar în acest an va ieși din online. Va fi înlocuit pe server de cincinnatus.ro, despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Bleen.ro nu va ieși însă din online fără a face o retrospectivă înainte. 

(9 august 2008)

  • Vacaroiu presedinte
  • Adrian Paunescu si Mihai Ungheanu la ICR. Care astfel va deveni CR. Expozitiile nu se vor mai tine la New York ci pe Stadionul 23 August. Poneii cu svastica vor fi inlocuiti de pioneri cu secera si ciocan.
  • Serban Mihailescu sef la DNA (ne-am saturat de procurori, vrem un maior civil). Pentru a combate birocratia, numarul procurorilor DNA va fi redus la 1. Care va lucra doar in duminicile fara sot si in zilele de sarbatori legale. In zilele de sarbatori ilegale (la stabilirea bugetului sau comisioanelor) procurorul va fi trimis in vacanta la bunici.
  • Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, prim-ministri (sa avem doua guverne paralele, unul sa puna taxe si celalalt sa dea ajutoare sociale). Sau, mai bine, Nastase sa conduca guvernul cand Tariceanu isi face vacantele aici. Si invers.
  • Mircea Geoana va deveni propunerea de prim-ministru. De cate ori se va deschide subiectul, el va fi propus. Dupa care subiectul se va inchide.

 

Facebook Comments

2 Comments Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *